Xavinho írta:Eto'o valószínűleg azért nem írta alá az elé tett szerződést,mert előnytelen volt.
Dekára ugyanaz a szerződés lett volna, ami eddig is volt neki - ha ez előnytelen, akkor meg van róla a véleményem
Xavinho írta:Azért volt előnytelen,hogy távozzon.Pep megmondta,hogy ő akarta Eto'o távozását, ráadásul ok nélkül,csak mert neki így esett jól.
Azért ez nem ilyen egyszerű. Volt oka rá, és egyértelműen meg is mondta: neki ez az érzése, hogy Eto'o-nak mennie kell. Hogy mit gondol pontosan, azt meg találja ki mindenki.
Én konkrétan 2 dologra gondolok:
1. A közelgő elnökválasztás miatt biztos lett volna megint "fekete bárány"-ügy, és ebben biztos vagyok, hogy Eto'o elől járt volna. Most is meg lehet nézni, hogy milyen "politikus módon" nyilatkozik.
2. Pep színesíteni akarta a Barca támadójátékát, hogy ne csak az agyonpasszolt helyzetekkel tudjunk gólt lőni, hanem bátran legyenek felívelések ezek mellett, illetve váratlan megoldások.
Xavinho írta:Eto'o-val kapcsolatban a legfontosabb 2 gondolat,hogy a klub 3. leggólerősebb játékosa volt és 2 BL-döntőt fordított Barcelona javára. Aki szidja az gondoljon erre és ne írogasson hülyeségeket.
Ezt szerintem senki sem firtatja, firtatta. Ezek tények. Az embereket a viselkedése zavarja, és nem a teljesítménye.