Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
- Titinho
- Director del Fútbol
BL-ben elszenvedett vereség.A Barcelona bajnoki vereségéről szólva Cruyff nem beszélt komolyabb problémákról...

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem elviselhetetlen, mind1 azért. Ígyse fogok kevesebbet járni ide, max tovább maradokAndris írta:Néha bénázik a szerver.![]()
Megoldás természetesen nincs.
Illetve van, csak az sok pénzébe kerülne az olvasóknak,gondolomén.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Andris
- Adminisztrátor
Néha bénázik a szerver.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Fernando
- Llegenda del Barça
Miért van az, hogy időnként belassul nekem az oldal? Van, hogy percekre lefagy minden, rettentően behúzza a gépet már az is, ha följövök az oldalra. Sehol másutt nem csinálja ezt csak az eurobarcán (Főleg mikor kommentet írok fórumba). Ha nem szeretném az oldalt már rég egyszerűbb utat választottam volna a probléma kiküszöbölésére, de nem így van, ezért kérdelek titeket.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Hát, én sem röpdöstem örömömben.
Egyébként - habár a legjobban az az ellenfelet lekicsinylő mondat tűnik ki - említem a cikkben a Kazány játékerejét, az viszont nem titok, hogy én - és szerintem nem voltam egyedül - így is sima győzelmet vártam.
Na de ez van.
Egyébként - habár a legjobban az az ellenfelet lekicsinylő mondat tűnik ki - említem a cikkben a Kazány játékerejét, az viszont nem titok, hogy én - és szerintem nem voltam egyedül - így is sima győzelmet vártam.
Na de ez van.
.
Erről van egy hosszabb cikk az eheti Sztár Sportban, de szerintem is érdemes lenne belőle írni egy cikket.pokemon77 írta:Sziasztok!
Van itt egy tanulmány ami összehasonlítja a Barcelona és a Real Madrid gazdálkodását és elért eredményeiket az elmúlt 10 évre visszamenőleg. A szerző José mariá Gay de Liébana a barcelonai egyetemről.
Szerintem jó ötlet lenne egy összefoglalót feltenni belőle az eurobarca-ra.
A tanulmány elérhető itt: https://www.empresistes.org/adjuntos/5359_1.pdf
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
nem, csak rohadtul felidegesített ez a meccs
de ez már délelőtt feltűnt, ne becsüljük le az ellenfelet, főleg ha nem is gyenge..
de ez már délelőtt feltűnt, ne becsüljük le az ellenfelet, főleg ha nem is gyenge..
Természetesen a Kazányra gondoltam...
Amúgy, ez a köszönöm most olyan, mintha én lettem volna a pályán... Holott nemigen.

Amúgy, ez a köszönöm most olyan, mintha én lettem volna a pályán... Holott nemigen.
.
köszönjük, legközelebb óvatosabban"Pár kérdőjel tehát még van a mérkőzéssel kapcsolatban, a győztes kiléte azonban aligha ebbe a kategóriába sorolható…"
Sziasztok!
Van itt egy tanulmány ami összehasonlítja a Barcelona és a Real Madrid gazdálkodását és elért eredményeiket az elmúlt 10 évre visszamenőleg. A szerző José mariá Gay de Liébana a barcelonai egyetemről.
- levproff
- Director del Fútbol
A NAP képénél a szélén a bácsika mit nyomja 

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
A "Többen kíváncsiak a Barcára" című elemzést nagyon szépen köszönöm, igazán jó ilyen emelkedésről olvasnom, csak egyetlen "bibi" van vele, jelesül hogy a Dinamo Kijev ellen "68,221 szem" kerül említésre, holott ezt a számot meg kell duplázni, ugyanis minden embernek 2 szeme van.
Bár az is lehet, hogy pár katalán Jumurdzsák rontja az átlagot az egyetlen szemével, vagy páran félvakon nézik a meccset, vagy szürkehályogjuk van, netán kocsmai verekedés miatt kifolyt az egyik, de általában mindenkinek rendben van a szeme a hazai meccseinken.
Ja és egyes szurkertársaink esetleges tyúkszeméről még nem ejtettem pár magyar szót!
K.
Bár az is lehet, hogy pár katalán Jumurdzsák rontja az átlagot az egyetlen szemével, vagy páran félvakon nézik a meccset, vagy szürkehályogjuk van, netán kocsmai verekedés miatt kifolyt az egyik, de általában mindenkinek rendben van a szeme a hazai meccseinken.
Ja és egyes szurkertársaink esetleges tyúkszeméről még nem ejtettem pár magyar szót!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
A Henke cikkről:
-Remek lett, grat.
-Egy bizonyos Fevernova, olyat ír hozzászólásnak melyben ha igaza is van, ilyen hangnemet nem engedhetünk meg az oldalon! Kérem szépen töröljétek azt a hsz.-t...
-Remek lett, grat.
-Egy bizonyos Fevernova, olyat ír hozzászólásnak melyben ha igaza is van, ilyen hangnemet nem engedhetünk meg az oldalon! Kérem szépen töröljétek azt a hsz.-t...
Nincs ilyen cucc az oldalon,bár kétségkívül elférne.mess2009 írta:szerettem volna áttekinteni, hogy kivel is játszottunk eddig, és ki van még hátra de nem találok olyan linket?! létezik, hogy nincs a honlapon egy ilyen táblázat??!!
A hivatalos oldalon egyébként megtalálod.
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... rtits.html
szerettem volna áttekinteni, hogy kivel is játszottunk eddig, és ki van még hátra de nem találok olyan linket?! létezik, hogy nincs a honlapon egy ilyen táblázat??!!
Esetleg az oldal fejlesztői ki tudnának tenni egy RRS linket? Nem túl időigényes dolog, de sokat könnyítene néhányunk életén! (+1 új szolgáltatás
) Hálás lennék! Köszi!

messideco írta:Biztos h lehet. A googlebe ird be h eurobarca->raklikkels s felul v alul esz egy olyan h rrs.afulop írta:Sziasztok,
elérhető az oldalról olyan RSS, ami tartalmazza a főoldal 4 (éppen aktuális) cikkét is, nem csak a Hírarchívumot? Hasznos lenne, mert googlereader-ből és mobilról is használnám, és gondolom még sokan másoknak is jól jönne!
Köszi a segítséget! A.
Visca el Barca!
Ha jol emlekszem. Egy honapn keresztul nem volt netem, igy hasznaltam en is. A nemzetisporttal is mukodik
- barka
- Jugador del Barça
Sziasztok!
Esetleg tudna nekem valaki segíteni, a Barcelonáról készült egy film és azt szeretném megszerezni. Még a Laporta éra elején. Sajnos letőlteni csak angolul tudnám ami, nem lenne gond, nekem még úgy is megfelene vagy eredeti nyelven, de sajnos felíratot sehol sem tudok hozzá szerezni.
Előre is köszönöm!
Hajrá Barca!
Esetleg tudna nekem valaki segíteni, a Barcelonáról készült egy film és azt szeretném megszerezni. Még a Laporta éra elején. Sajnos letőlteni csak angolul tudnám ami, nem lenne gond, nekem még úgy is megfelene vagy eredeti nyelven, de sajnos felíratot sehol sem tudok hozzá szerezni.
Előre is köszönöm!
Hajrá Barca!
Biztos h lehet. A googlebe ird be h eurobarca->raklikkels s felul v alul esz egy olyan h rrs.afulop írta:Sziasztok,
elérhető az oldalról olyan RSS, ami tartalmazza a főoldal 4 (éppen aktuális) cikkét is, nem csak a Hírarchívumot? Hasznos lenne, mert googlereader-ből és mobilról is használnám, és gondolom még sokan másoknak is jól jönne!
Köszi a segítséget! A.
Visca el Barca!
Ha jol emlekszem. Egy honapn keresztul nem volt netem, igy hasznaltam en is. A nemzetisporttal is mukodik

Sziasztok,
Köszi a segítséget! A.
Visca el Barca!
Köszi a segítséget! A.
Visca el Barca!
- gygerike
- Entrenador del Barça
Most néztem csak megközelebbről:D Hát szakadok xd , úgy nézz ki mintha Laporta nagyon lazán bemutattna a riporternek . Nem tedszett neki a kérdésBadi írta:parádés a kép a "Csak a saját dolgunkra figyeljünk" című cikkben:D
és 1 laza kézmozdulattal elintézte:D
Visca El Barca

-
- Eurobarca Staff
Tévedés a cikkek 99,99%-a felkerül még aznap a meccs után (este tizes meccseknél már természetesen a szó szoros értelmében másnap) bárki is írja azt. Iván,Tamás,Andris, vagy szükség esetén én.haze71 írta:Érdekes módon Iván másnap reggelre meg tudja írni a mérkőzésről a cikket, ő sohasem késik.
És igen az sohasem késik - hogy ők miért nem késnek nem tudom

A többire tippjátékos topicban válaszoltam.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank