El kell ismerni remek formában a portugáldanikaa10 írta:Ronaldo góljával vezet a Real a 3. percben, szép gól volt nagyon.

El kell ismerni remek formában a portugáldanikaa10 írta:Ronaldo góljával vezet a Real a 3. percben, szép gól volt nagyon.
Ezért nem tudom még sorolni a Madridot, mert egy-két felvillanás van, de a csapatjáték nagyon csikorog néha. Azt tudom, hogy a sorozatos meccselés csiszol szépen, és majd később kiderül, hogy ez meddig visz.CS0ki írta: A BL-ben az a jó, hogy nem most kell jobbnak lenni, hanem majd tavasszal. Most lehet, hogy az Arsenallal vagy Liverpoolal sem bírnánk. De messze van még a tavasz, sokat lehet addig csiszonli a csapaton, a játéksook is fel fognak pörögni, mert eddig a stabil, jó játék még hiányzik szinte mindenkinél.
Hááát, ha szentnek nem is, de pár játékos boldoggá avatásáról már olvastam itt a fórumon!na de azt senki sem állította,h a BARCA szentek gyülekezete lenne.
Ez reméljük vicc volt!áháá köszi az infot és ki volt az a José Carreras,,
komolyan? Én nem is nagyon hallottam az egész ügyről. 60 milla? Azért az nem kevés!Ne izgulj, nincs semmi eltussolva. Ki kell fizetnie ezt az összeget a klubnak a következő években.
3mal többet kell rúgni ma, mint a Villarreál? Meglesz!Gólarány ügyben:
Ha ti sokat rugdostok,akkor mi is.
Ha harc,legyen harc!
A BL-ben az a jó, hogy nem most kell jobbnak lenni, hanem majd tavasszal. Most lehet, hogy az Arsenallal vagy Liverpoolal sem bírnánk. De messze van még a tavasz, sokat lehet addig csiszonli a csapaton, a játéksook is fel fognak pörögni, mert eddig a stabil, jó játék még hiányzik szinte mindenkinél.Szerintem BL-t nyerni nem lesz egyszerű, mert a mi Csapatunkon kívül van még legalább három, aki szerintem jelenleg jobb csapat a Realnál.
Chelsea, Juventus, és még az Intert is ide sorolom, de lehet, hogy nem mindenki ért egyet velem. Elképzelhető, hogy a listám nagyon karcsú, ezt majd a Madrid pár komolyabb meccse után fel kell frissítsem, mert jelen pillanatban nem látszik hol tartanak.
Bocs,nem is láttam...ferninho írta: már reagáltam erre néhány hsz-szel lentebb...
én azt mondtam csak hogy a média nem fújta fel nagyon nem pedig azt hogy el lett tusolva...Ne izgulj, nincs semmi eltussolva. Ki kell fizetnie ezt az összeget a klubnak a következő években.
de még mindig nem tudom mi ez a könyveléses ügy....
szerk: mi se leszünk a forduló után elsők a gólarány miatt![]()
(persze ha nyerünk)
már reagáltam erre néhány hsz-szel lentebb...miihii írta:Bocs,de ezt nem tudom kihagyni
Ezt ugye korábban a szememre hánytadThe Deadman/Real fan írta:arról bezzeg hallgatsz hogy nem is olyan régen 60 millió büntették a Barcát a könyvelés miatt![]()
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... en-2000842
Eszerint nem vagytok ebben sem jobbak
én azt mondtam csak hogy a média nem fújta fel nagyon nem pedig azt hogy el lett tusolva...Ne izgulj, nincs semmi eltussolva. Ki kell fizetnie ezt az összeget a klubnak a következő években.
Ezt ugye korábban a szememre hánytadThe Deadman/Real fan írta:arról bezzeg hallgatsz hogy nem is olyan régen 60 millió büntették a Barcát a könyvelés miatt
Szerintem BL-t nyerni nem lesz egyszerű, mert a mi Csapatunkon kívül van még legalább három, aki szerintem jelenleg jobb csapat a Realnál.Capon írta:Ha nem nyernének semmit idén az biztos kellemetlenül érintené a kasszát. de ettől nem hiszem hogy nagy bevásárlást tartanának. Hisz kit tudnának még megvenni? Csak a francia maradt ki a szórásból nyáron. Esetleg még rá beruháznak.danikaa10 írta:Amúgy azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha mondjuk a Real idén nem nyerne semmit? Ez természetesen változhat, nem mondom hogy nincs esélyük, ez csak egy szimpla feltevés.
Perez újra nagy bevásárol vagy hogyan?Mert nyiván úgy tervezi, hogy Madridban megnyerik a BL-t és akkor egy szava se lehet senkinek, de mi van ha nem lesz így? Marad a régiben a csapat és bízik bennehogy jövőre jobb lesz?
Persze ezt senki se tudhatja, hisz nem mi vagyunk Perez, csak épp kíváncsi vagyok a ti álláspontotokra.
Ne izgulj, nincs semmi eltussolva. Ki kell fizetnie ezt az összeget a klubnak a következő években.ferninho írta:csak kavarják a kak.it...
meg a játékos ügynökök amúgy se kapnak annyira sok pénzt ( Caldinál tuti nem volt sok) szóval megint csak egy újabb baromság...
amúgy mi volt a barcánál az a könyvelési izé amiért talán 60 milka volt a bünti mert én arról nem tudok semmit.... vagy lett végül valami???
amúgy a sajtó is elsiklott felette azért vagyok tudatlan...![]()
csak kavarják a kak.it...
jo nekem ez nem igy jött le de ha valoban igy van akkor elnézésedet kéremVaratrix írta:Téged védtelek...PITBULL írta:Figyelj srác én nem pedálozok semmivel nekem fogalmam sem volt hogy ezt más mondta már...nekem haverom mondta szval léci ne szoljál be én se bántotttalak soha köszi
Téged védtelek...PITBULL írta:Figyelj srác én nem pedálozok semmivel nekem fogalmam sem volt hogy ezt más mondta már...nekem haverom mondta szval léci ne szoljál be én se bántotttalak soha köszi
Figyelj srác én nem pedálozok semmivel nekem fogalmam sem volt hogy ezt más mondta már...nekem haverom mondta szval léci ne szoljál be én se bántotttalak soha kösziVaratrix írta:Ezentúl nem mondjuk semmi olyat amit valaha, valaki mondott már?gygerike írta:Ugy nézz ki jóba van José Carreras-al:D
Kisarkítva ez a lényeg...
Szóval pedálozhatsz olyannal amit már más mondott.
Szerintem normális dolog.
Ugyanakkor egy madridista szájából szerintem kissé furán hangzik, mert ők ezt nem tudhatják.
Mindegy.
Ezentúl nem mondjuk semmi olyat amit valaha, valaki mondott már?gygerike írta:Ugy nézz ki jóba van José Carreras-al:D
áháá köszi az infot és ki volt az a José Carreras,, most letudom oltani a havert hogy más dumájával flegmázik:).....Perrero írta:OFF: ezt José Carreras mondtaPITBULL írta:Egyik haverom mondta még korábban hogy "én két csapatnak drukkolok a barcának és a real mindenkori ellenfelének"...hát sztem ez egy jo nagy...fa*ág.....mint már irtátok legyen izgi a bajnokság...és én ugy forditanám át a haver mondatát két csapatnak drukkolok a barcának és a fradinak![]()
![]()
![]()
Ha nem nyernének semmit idén az biztos kellemetlenül érintené a kasszát. de ettől nem hiszem hogy nagy bevásárlást tartanának. Hisz kit tudnának még megvenni? Csak a francia maradt ki a szórásból nyáron. Esetleg még rá beruháznak.danikaa10 írta:Amúgy azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha mondjuk a Real idén nem nyerne semmit? Ez természetesen változhat, nem mondom hogy nincs esélyük, ez csak egy szimpla feltevés.
Perez újra nagy bevásárol vagy hogyan?Mert nyiván úgy tervezi, hogy Madridban megnyerik a BL-t és akkor egy szava se lehet senkinek, de mi van ha nem lesz így? Marad a régiben a csapat és bízik bennehogy jövőre jobb lesz?
Persze ezt senki se tudhatja, hisz nem mi vagyunk Perez, csak épp kíváncsi vagyok a ti álláspontotokra.
Sztem nem fog semmit se nyerni idén a Real még pedig azért mert egy nyár alatt nem lehet összerakni egy csapatot .danikaa10 írta:Amúgy azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha mondjuk a Real idén nem nyerne semmit? Ez természetesen változhat, nem mondom hogy nincs esélyük, ez csak egy szimpla feltevés.
Szerintem ez a Madrid több sztárt nem bir meg, mint a csapat. Már a mostani csapatban is túl sokan vannak, legalábbis szerintem.danikaa10 írta:Amúgy azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha mondjuk a Real idén nem nyerne semmit? Ez természetesen változhat, nem mondom hogy nincs esélyük, ez csak egy szimpla feltevés.
Abszolút egyetértek veled.socio66 írta:Én szurkolok annak,hogy szoros legyen a bajnokság,legyen együtt végig a két csapat,legyen élet-halál harc a két Clásico!
Játssza a Bl-döntőt a két spanyol csapat,legyen a spanyol a legerősebb,legszínvonalasabb,legnagyobb sztárokkal tűzdelt bajnokság Európában!
Én ennek szurkolok,természetesen minden porondon katalán győzelemmel a végén.
Jobb érzés egy jó Madridot megelőzni,legyőzni,mint egy 'gyengét'.
Én így látom.
Ezzel teljesen egyetérteksocio66 írta:Én szurkolok annak,hogy szoros legyen a bajnokság,legyen együtt végig a két csapat,legyen élet-halál harc a két Clásico!
Játssza a Bl-döntőt a két spanyol csapat,legyen a spanyol a legerősebb,legszínvonalasabb,legnagyobb sztárokkal tűzdelt bajnokság Európában!
Én ennek szurkolok,természetesen minden porondon katalán győzelemmel a végén.
Jobb érzés egy jó Madridot megelőzni,legyőzni,mint egy 'gyengét'.
Én így látom.