Azért mert kezd nem feltétlenül kell végigjátszania a meccsetSanama írta:Szerintem Iniesta nem fog kezdeni, ha előző meccsen is csak a 2.félidő középen jött, 3nap alatt nem javult annyit ,hogy 90percet bírjon,de persze nagyon örülnék ha kezdene.

Azért mert kezd nem feltétlenül kell végigjátszania a meccsetSanama írta:Szerintem Iniesta nem fog kezdeni, ha előző meccsen is csak a 2.félidő középen jött, 3nap alatt nem javult annyit ,hogy 90percet bírjon,de persze nagyon örülnék ha kezdene.
Én csak a kislányom miatt nem merek ordibálni, még leesne az emeletes ágyról!zerom írta:engem a szomszedok nem szeretnek nagyon, mert ha a barca golt lő, leorditom a falat a meg a reluxakat meg mindent
MA ESTE TÖMJÜK KI A RACINGOT IDEGENBEN!
bbbbaaarccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy legyen!hady írta:Holnap mi nyerünk 3:0ra a margit kikap 2:1re.![]()
![]()
![]()
![]()
Ezzel nem vagy egyedül, én még egyszer végignézném azonnal!Capon írta:![]()
Elkerülte a figyelmemet. Akkor tényleg csak a vödör kávé marad neked reggelre mint megoldás. Egyébként nem tudom, hogy vagytok vele, de ha egy nagyon jó, lüktető mérkőzést játszunk utána én egész biztos nem tudok elaludni. Erre igen sok példa volt az elmúlt szezonban.
Szerintem olvasd el mégegyszer mit írtam!Capon írta:Szerintem ismétel a Barca TV a sport klub-on.fcbarca0827 írta: Én 4:05-kor!![]()
![]()
De mivel a Sport TV nem ismétli, Sport Klubom meg, már nincs, ezért muszáj élőben néznem...
Kb. 4 óra 20 perc alvás... Kellemes lesz a suli!
(Még szerencse, hogy csak 11-ig vagyok, 6-tól
)
Szerintem ismétel a Barca TV a sport klub-on.fcbarca0827 írta:Én 4:05-kor!soadroli írta:Lehetett volna hamarabbra is tenni a meccset...![]()
Másnap 5-kor kelek![]()
![]()
De mivel a Sport TV nem ismétli, Sport Klubom meg, már nincs, ezért muszáj élőben néznem...
Kb. 4 óra 20 perc alvás... Kellemes lesz a suli!
(Még szerencse, hogy csak 11-ig vagyok, 6-tól
)
Én 4:05-kor!soadroli írta:Lehetett volna hamarabbra is tenni a meccset...![]()
Másnap 5-kor kelek
Legyen elég 5 órasoadroli írta:Lehetett volna hamarabbra is tenni a meccset...![]()
Másnap 5-kor kelek
Én mindig 5-kor kelek.soadroli írta:Lehetett volna hamarabbra is tenni a meccset...![]()
Másnap 5-kor kelek
Alves 4 gólpasszMikaos írta:Talán ez a legmegfelelőbb topik, hogy beírjam a kanadai táblázat jelenlegi állását (minden tétmeccs, nem csak bajnoki). Először gól utána assist. Íme legeredményesebb játékosaink:
1. Messi 5 + 1 = 6
2. Ibra 3 + 2 = 5
=. Alves 1 + 4 = 5
4. Pedro 2 + 1 = 3
=. Keita 2 + 1 = 3
=. Xavi 1 + 2 = 3