füst írta:
Nem hiszem, hogy ma fognak nekilátni az építkezéseknek, szóval nem tudom, hogy miért gondolod, mindent egyszerre intéznek a válság közepén. a Bernabéu homlokzatmodernizálásánál én még csak egy dátummal találkoztam, az pedig 2013. A tematikus park gondolata 2004-ben került a nyilvánosság elé, persze időközben pár elnökpalánta beült Perez székébe, és csak most került megint terítékre a dolog. De egy nagyobb összeget rá mernék tenni, hogy mire megnyitja kapuit a tematikus park, addigra lecseng a válság... Mármint spanyolországban, itt nálunk meg.... hagyjuk.

Igen,én is ezzel a 2013-mal találkoztam:
"...ha beigazolódnak az előzetes jóslatok, már 2013-ra arculatot vált a stadion, ..."
Ez a homlokzat.Tehát addig befejeződik.Tehát nem valószínű,h majd évek múlva állnának neki,mivel sztem nem 2 nap,amíg megcsinálják csodásra a dolog.
"Disneyland":
"...Az elkövetkezendő hetekben érdemben is megkezdődhet a munka a kivitelezésen..."
Persze nem konkrétan az építkezés,hanem egyelőre a tervrajz.De gondolom amint megvan a papírmunka,máris nekiállnak összecsavarozni a körhintákat
A Madrid Arénáról nincs időpont megjelölve,de mivel zsír új,hipercsarnokot akar a kollega,így az is időbe telik,tehát mielőbb indulna a folyamat...
Ez így,ebben a helyzetben nekem viszonylag egyszerre és coming soon projectnek tűnik.
Nincs kizárva,h igazad van,és kint érzékelhető lesz már a befejezéskor a lecsengés.De akkor sem győzött ez meg,h éppen most kellenek ekkora szabású projectek.
fly20 írta:
Én ezt nem értem komolyan mondom.
Azért mert most válság van, szted nem kéne befektetni, inkább helyette szépen csendben várni kellene, hogy majd elmúlik ez a csúnya dolog...
Nem értek hozzá, de szted azzal, hogy szünetelnek a befektetések... azzal megoldódna a válság??
Hát sztem pont az ilyen emberekre van szükség, akik mernek ilyenkor is nagyot lépni és felkavarják az állóvizet.
Egy ilyen projekttel rengeteg állást létrehoznak, emellett gondolom elég sok cég kap megbízást... így az ott dolgozóknak is lesz pl munkája.
Hát inkább ezzel lehet tenni a válság ellen, mint azzal, hogy meghúzza magát...
Miért baj az, ha hitelből teszi? nem a te pénzed.
A bankok annak adnak hitelt, aki vissza tudja fizetni, ők sem hülyék, ahogyan Perez sem.
Sokkal jobban ért hozzá, mint te vagy én, ha szerinte megéri egy ilyen befektetés és ugye támogatók is lennének, akkor én inkább nekik hiszek.
Vagy az szúrja a szemedet, hogy ebből a madrid is nagyban profitálhat?

Attól nem oldódna meg a válság,csak ebben a helyzetben piszkosul irritáló,h van vki,aki ennyire villogtatja a lovettát.Ráadásul nem a saját kottáját!Mindenki húzza meg a szíjat (erről már korábban is értekeztünk,h még pölö Abramovici is visszavesz,pedig neki aztán nem kell a banktól kérni némi aprót...),ez meg dobálja itt a 200-300 milliós dolgokat,mintha nem is ebben a világban élne.
Miért zavar,h hitelből?Talán mert pont a hiteleseket és egyéb banki dolgokat érintett első körben a recesszió!Csak annak adnak,aki visszafizeti?Akkor miért van ennyi bedőlt hitel?
Az biztos,h jobban tűzközelben van,mint mi,de!Nem kellene neki ekkora teljhatalmat adni,nehogy pofiraesés legyen MEGINT.Anno is ugye megvoltak a csodatervek,meg csodacsapat,aztán a lufi kipukkadt és néztetek,mint hal a szatyorban...
PEEtör írta:Akkor most senki ne költsön?Vagy adakozzák az összes pénzüket a világszervezeteknek?Nem ez a dolguk,nem ezzel foglalkoznak,nem jótékonysági szervezet ez...Egyszerűen nem értem.
Milyen pénzüket?
HA annyira tele lett vmitől a kassza Perec érkezésétől,akkor miért hitelből vettétek a "fél csapatot"?
Én meg ezt nem értem...
CS0ki írta:
Bocs,h megint ez a húrt pendítettem meg,de egyszerűen vöröset látok már a méltóságos úrtól.(Pedig fehér,habfehér... )Very bosszantó,h minden egyes Pereces hírben,cikkben,bármiben két dolog szerepel:a neve meg a sok nulla.
Akkor ne olvass vele kapcsolatos híreket!

De komolyan, nálam is van olyan téma, ami idegesít, kerülöm is az olyan cikkeket messziről...
Igazad lehet
Nem kéne elolvasnom a róla felbukkanó dolgokat,mert tényleg csak felpöccinti az agyam.Csak nehéz elkerülni,mert ugye a riválisnak szurkolok,így akarva-akaratlanul is találkozom a jelenséggel
De egyrészt mazochista vagyok (

),másrészt arra várok,h végre legyen olyan hír,interjú,amiben mást is tud nyomatni
Na,de hosszú lett ez a 3000. hsz