Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
PITBULL írta: Nagyon remélem hogy csőőődbe fog menni a Real Madrid nem nyernek semmit idén!!!!Undorito amit müvelnek!!Amig máshol éheznek őkk 400millio kölcsönt csakugy hiphop felvesznek!!Van ahol nem midnig van étel az asztalon ezt jegyezzétek meg!!!!!
Nem tisztem védeni a Madridot,de:PITBULL írta:danikaa10 írta:A pártolók kérdésére Perez elmondta, hogy a Bernabeut nem adják el, hanem felújítják, s a klub és a város szimbólumává teszik. Az előző vezetőség ügyében hozzátette, hogy két bírósági per folyik: az egyik a közgyűlés, a másik pedig a 2006-os választás miatt. A klub adóssága 327 millió - ismételte.
Az nem kevés azért.
Nagyon remélem hogy csőőődbe fog menni a Real Madrid nem nyernek semmit idén!!!!Undorito amit müvelnek!!Amig máshol éheznek őkk 400millio kölcsönt csakugy hiphop felvesznek!!Van ahol nem midnig van étel az asztalon ezt jegyezzétek meg!!!!!
Ez nem jótékonysági intézmény és nem is vöröskereszt, ez a 20. század legjobb csapat a REAL MADRID! Ha megtehetik költenek és kész!PITBULL írta:danikaa10 írta:A pártolók kérdésére Perez elmondta, hogy a Bernabeut nem adják el, hanem felújítják, s a klub és a város szimbólumává teszik. Az előző vezetőség ügyében hozzátette, hogy két bírósági per folyik: az egyik a közgyűlés, a másik pedig a 2006-os választás miatt. A klub adóssága 327 millió - ismételte.
Az nem kevés azért.
Nagyon remélem hogy csőőődbe fog menni a Real Madrid nem nyernek semmit idén!!!!Undorito amit müvelnek!!Amig máshol éheznek őkk 400millio kölcsönt csakugy hiphop felvesznek!!Van ahol nem midnig van étel az asztalon ezt jegyezzétek meg!!!!!
danikaa10 írta:A pártolók kérdésére Perez elmondta, hogy a Bernabeut nem adják el, hanem felújítják, s a klub és a város szimbólumává teszik. Az előző vezetőség ügyében hozzátette, hogy két bírósági per folyik: az egyik a közgyűlés, a másik pedig a 2006-os választás miatt. A klub adóssága 327 millió - ismételte.
Az nem kevés azért.
Utánanéztem és az elmúlt 5 szezonban mindig elverték legalább 1x a Madridot, ez azért durvaMihu írta: Hát azért ott volt tavaly egy Raul mesterhármas a Ramon Sanchez Pizjuan-ban
Hát azért ott volt tavaly egy Raul mesterhármas a Ramon Sanchez Pizjuan-bansjd írta:
Szinte napokat tudnék tölteni a Sevilla-Madridok nézegetésével, annyira régóta nem nyert már a Real (na meg ott vannak a Keita és Dani Alves bombagólok)
Szóval csak bízzunk a fenti csapatokban
csabimo írta:Lehet hogy nem mutattunk többet, de két kupát már megmutattunkzsuni írta:Szóval semmivel sem mutatott idén eddig többet a Barcelona, mint a Real MadridÉn ugy látom mi ott folytatjuk ahol abba hagytuk, nektek kell javulni ha partiba akartok lenni idén...
Nem két kupa volt az...hanem a 4., és az 5. trófea. a hatoshoz már csak a klub vb-t kell behúzni. Hisz az 1. lépés a bajnoki cím volt, majd jött a kupa és a BL. Ez egy szezon. A 4., 5. 6. trófeát pedig csak úgy lehet a gyüjteményhez csapni, ha az első három megvan.csabimo írta:Lehet hogy nem mutattunk többet, de két kupát már megmutattunkzsuni írta:Szóval semmivel sem mutatott idén eddig többet a Barcelona, mint a Real MadridÉn ugy látom mi ott folytatjuk ahol abba hagytuk, nektek kell javulni ha partiba akartok lenni idén...
Lehet hogy nem mutattunk többet, de két kupát már megmutattunkzsuni írta:Szóval semmivel sem mutatott idén eddig többet a Barcelona, mint a Real Madrid
Az inter meccs szörnyű volt?Akkor h h nem folyt ki a szemed már tavaly a csapatod cirka 32 meccse alatt?Az,amit mutattatok,az volt a szörnyű!Óvatosabban azért az ilyen jelzőkkel talán...zsuni írta: a barca játéka meg.. kit vert meg eddig a csapat a nagy veretes ellenfelek közül? senkit. a getafe kis szerencsével 2-0ra elhúzott volna, a sahtar elleni meccs kritikán aluli volt, a bilbao-t magabiztosan verték, az interrel egy ismét szörnyű meccs 0-0, és most egy olyan atletico-t vert meg a csapat, ameliyknek a kapusa meg se tudta fogni a labdát, annyira szerencsétlen a védelemmel együtt ( persze nem rugott volna a debrecen nekik 3 gólt, de azért...). Szóval semmivel sem mutatott idén eddig többet a Barcelona, mint a Real Madrid
szerencséje van a távoli lővésekkel
A szakemberek szerint a labdarúgók nagy bombái 87,4 és 95,76 km/órás sebesség körüliek. Ehhez képest Cristiano Ronaldo az első gólt 94,9, a másodikat viszont 103 km/órás sebességgel lőtte. A felmérések szerint a pontrúgásai mindig 100 km/óra körüliek.
Erősen lőtte meg a labdát Cristiano?
Casillas:"Ő nem úgy lő, mint mások. Belsővel rúgja meg a labdát, és ha elég erősen és jól találja el, nagyon nehéz dolga van a kapusnak. Kívülállóként úgy tűnhet, hogy a kapus hibázik, de egy ilyen labda hárítása rendkívül nehéz."
Roberto Carlos szerint amikor Cristiano Ronaldo szabadrúgáshoz készülődik, az lényegében olyan, mintha tizenegyest végezne el. A brazil szerint jelen pillanatban Ronaldo "a világ legjobban lövő játékosa."
azért már ne is haragudj, de tavaly az volt a probléma, hogy a Madrid mákos 1-0ákat húz be. most, hogy több góllal nyernek folyamatosan, akkor mákos távoli lövések. csak kérdezném azt, hogy hol volt az a sok mákos távoli lövés a bl meccsen kivül? nem játszanak még annyira meggyőzően, de azért ne állitsa már senki, hogy mákkal nyernek, mert annak akkor vagy nincs szeme, vagy annyira elvakult.De a Madridnak egyáltalán nem meggyöző a játéka , igaz hogy a 3 pont a lényeg teljesen igazad van . Mi játkunk sokkal jobb (kivéve a Getafe elleni első 30 percet) azon kivül mindig uraltuk a a meccset. Mostanában a Realnak mindig "szerencséje van a távoli lővésekkel Very Happy És nem a Real érdemeit akkarom levonni , csak nekem ez jött le
Szinte napokat tudnék tölteni a Sevilla-Madridok nézegetésével, annyira régóta nem nyert már a Real (na meg ott vannak a Keita és Dani Alves bombagólok)Andris írta:
Attól hogy nem szólnak bele semmibe, még meggyűlhet a baja a Madridnak egy Sevillával, Valenciával, vagy akár Getafével.
Na,asszem ha jön erre egy ellenzéki,akkor lesz mit mondania erregygerike írta:De a Madridnak egyáltalán nem meggyöző a játéka , igaz hogy a 3 pont a lényeg teljesen igazad van . Mi játkunk sokkal jobb (kivéve a Getafe elleni első 30 percet) azon kivül mindig uraltuk a a meccset. Mostanában a Realnak mindig "szerencséje van a távoli lővésekkelÉs nem a Real érdemeit akkarom levonni , csak nekem ez jött le
Hát szerintem te csak a Zürich elleni meccset láttad. Ott volt két mákos szabadjuk amit a kapus bevédett, amúgy nem. Amúgy meg szerintem ahhoz képest, hogy kb. az egész csapat idén lett leigazolna meggyőző a játékuk, és most mint semleges néző mondtam véleményt.gygerike írta:De a Madridnak egyáltalán nem meggyöző a játéka , igaz hogy a 3 pont a lényeg teljesen igazad van . Mi játkunk sokkal jobb (kivéve a Getafe elleni első 30 percet) azon kivül mindig uraltuk a a meccset. Mostanában a Realnak mindig "szerencséje van a távoli lővésekkelÉs nem a Real érdemeit akkarom levonni , csak nekem ez jött le
De azért ne vegyük el a Real érdemeit. Az Espanyol ellen csak az első gólig volt izgalmas a meccs, utána eléggé vissza vett az Espanyol aztán jött a második gól.gygerike írta:Danika szerintem ezzel nem válalsz tul sok kockázatot:D Amugy én is kiváncsi lennék hogy muzsikál a Madrid 1 nagyobb csapat ellen, mert a Depor ellen sem voltak meggyözők , aztán jött az Espanyol ott is alakulhatott volna másképp pedig az eredmény tükrében sima volt. A Zürich meccset nem láttam de ha jol tudom ott is feljött 3:2-re a Zürich , ugy hogy kiváncsi leszek
Zsuni nagyon vissza akarta adni azt, amit a múltkor kapott a madridi meccsen. Kb ugyanezt írta vmelyik Barcás, csak másik csapattal.danikaa10 írta:Nana.. Igaz nem volt bomba erős ez az Atletico sőt, de azért ide kellett Messi, Xavi meg a többi. Biztos lehetsz benne nem rúgott volna 3 gólt a Debrecen, sőt azt is megmerem kockáztatni, hogy kikaptak volna.zsuni írta:azért ennek az atletico védelemnek a debrecen is 3at rugott volna.. de jó kis első félidő volt, jól tolta a barca
danikaa10 írta:sőt azt is megmerem kockáztatni, hogy kikaptak volna.
Értem. Akkor arról lemaradtam, így már mindjárt más.miihii írta:
Hagyd rá,danikaa!![]()
Ez csak egy gyerekes "visszavágás" a korábbi Züriches megjegyzésre