Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.20. 17:19:18

PITBULL írta: Nagyon remélem hogy csőőődbe fog menni a Real Madrid nem nyernek semmit idén!!!!Undorito amit müvelnek!!Amig máshol éheznek őkk 400millio kölcsönt csakugy hiphop felvesznek!!Van ahol nem midnig van étel az asztalon ezt jegyezzétek meg!!!!!

Nekünk az miért lenne jó, ha a Real csödbe menne :?: :!:
A két csapat egymásnak is köszönheti a hirnevét. Mert Real nélkül a Barca is kevesebb lenne és úgyanez igaz forditva is.

Azt meg ne keverjük bele, h máshol éheznek, mert a kettő teljesen más dolog.

Én örülnék, ha a Madrid jó lenne. Számomra sokkal többet ér a legjobb formában levő Madridot szorosan legyőzni, mint egy gyenge Real ellen gálázni.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Kralo
Entrenador del Barça

2009.09.20. 17:03:12

PITBULL írta:
danikaa10 írta:A pártolók kérdésére Perez elmondta, hogy a Bernabeut nem adják el, hanem felújítják, s a klub és a város szimbólumává teszik. Az előző vezetőség ügyében hozzátette, hogy két bírósági per folyik: az egyik a közgyűlés, a másik pedig a 2006-os választás miatt. A klub adóssága 327 millió - ismételte.

Az nem kevés azért. :o

Nagyon remélem hogy csőőődbe fog menni a Real Madrid nem nyernek semmit idén!!!!Undorito amit müvelnek!!Amig máshol éheznek őkk 400millio kölcsönt csakugy hiphop felvesznek!!Van ahol nem midnig van étel az asztalon ezt jegyezzétek meg!!!!!
Nem tisztem védeni a Madridot,de:
Nélkülük kevesebb lenne a Barca is.
Adóssághalmaz nem csak náluk van, tudtommal a mi csapatunk is adós.

Ha pedig itt vagyok, életveszélyes idény lesz. Apróságokon fog múlni a bajnoki cím. Ez a két csapat képes lesz végigpofozni a ligát.
Bár ezzel nem mondtam újat. :D
adrenalin88
Barça B

2009.09.20. 17:02:55

PITBULL írta:
danikaa10 írta:A pártolók kérdésére Perez elmondta, hogy a Bernabeut nem adják el, hanem felújítják, s a klub és a város szimbólumává teszik. Az előző vezetőség ügyében hozzátette, hogy két bírósági per folyik: az egyik a közgyűlés, a másik pedig a 2006-os választás miatt. A klub adóssága 327 millió - ismételte.

Nagyon remélem hogy csőőődbe fog menni a Real Madrid nem nyernek semmit idén!!!!Undorito amit müvelnek!!Amig máshol éheznek őkk 400millio kölcsönt csakugy hiphop felvesznek!!Van ahol nem midnig van étel az asztalon ezt jegyezzétek meg!!!!!
Ez nem jótékonysági intézmény és nem is vöröskereszt, ez a 20. század legjobb csapat a REAL MADRID! Ha megtehetik költenek és kész! :D
Kép

" Ha a test szenved, a lélek virágzik! "
tibi18
Barça B

2009.09.20. 16:57:28

Sziasztok!!

Sztem teljesen felesleges azon vitázni, hogy ki hogyan játszik, vagy épp mit csinál és kivel...

egyértelmű, hogy mindenki azt a csapatot védi, akinek szurkol..ez így lesz 1000 év múlva is...
az is mind1, hogy ki milyen csapattal játszik, játszott eddig, végig lehet verni Európát meg ki is lehet kapni egy Valladoidtól... és ha így van? kit érdekel? játszanak, focizzanak, mi úgyis azt nézzük nem?

A FC Barcelona az idei év favoritja minden porondon, mivel mindenhol ti vagytok a címvédők, ezt mindenki el is ismeri ( 14éves kor felett ).
A Real Madrid meg megpróbál mindent megtenni, hogy megállítsa őket.
Meglátjuk mi lesz idén, mi más úgysem tehetünk.."csak" nézzük..
Hala Madrid!
PITBULL
Barça B
Kapcsolat:

2009.09.20. 16:55:12

Kép
Zlatan: Amb l'ajuda dels companys així, el tipus Messi, Xavi i Iniesta, no vaig a tenir una cosa tan pesada!
Háborúk voltak,és lesznek, de a katonáim halhatatlanok"
Hattrick:Kerkateskánd:P
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.20. 16:43:34

A pártolók kérdésére Perez elmondta, hogy a Bernabeut nem adják el, hanem felújítják, s a klub és a város szimbólumává teszik. Az előző vezetőség ügyében hozzátette, hogy két bírósági per folyik: az egyik a közgyűlés, a másik pedig a 2006-os választás miatt. A klub adóssága 327 millió - ismételte.

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2009.09.20. 13:21:25

Mihu írta: Hát azért ott volt tavaly egy Raul mesterhármas a Ramon Sanchez Pizjuan-ban :(
Utánanéztem és az elmúlt 5 szezonban mindig elverték legalább 1x a Madridot, ez azért durva
Mihu
Director del Fútbol

2009.09.20. 13:03:11

sjd írta:
Szinte napokat tudnék tölteni a Sevilla-Madridok nézegetésével, annyira régóta nem nyert már a Real (na meg ott vannak a Keita és Dani Alves bombagólok)
Szóval csak bízzunk a fenti csapatokban
Hát azért ott volt tavaly egy Raul mesterhármas a Ramon Sanchez Pizjuan-ban :(
Kép
caskbarca
Jugador del Barça

2009.09.20. 13:01:52

csabimo írta:
zsuni írta:Szóval semmivel sem mutatott idén eddig többet a Barcelona, mint a Real Madrid
Lehet hogy nem mutattunk többet, de két kupát már megmutattunk :wink: Én ugy látom mi ott folytatjuk ahol abba hagytuk, nektek kell javulni ha partiba akartok lenni idén...

Így van cimbora :wink:
Szerintem se vagyunk jobbak eddig, csak két kupával
A Ral meg, hogy összevásárolt mindenkit azt hiszi, így simán lealáz Mindenkit, hát eddig egy Depor,Zürich,Espanyol nem votl nehéz, majd kíváncsi leszek mi lesz, egy Mian,Valencia,Marseille, vagy egy Sevilla ellen :roll:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.09.20. 13:01:43

csabimo írta:
zsuni írta:Szóval semmivel sem mutatott idén eddig többet a Barcelona, mint a Real Madrid
Lehet hogy nem mutattunk többet, de két kupát már megmutattunk :wink: Én ugy látom mi ott folytatjuk ahol abba hagytuk, nektek kell javulni ha partiba akartok lenni idén...
Nem két kupa volt az...hanem a 4., és az 5. trófea. a hatoshoz már csak a klub vb-t kell behúzni. Hisz az 1. lépés a bajnoki cím volt, majd jött a kupa és a BL. Ez egy szezon. A 4., 5. 6. trófeát pedig csak úgy lehet a gyüjteményhez csapni, ha az első három megvan.
Rivaldo-A Legnagyobb.
csabimo
Capitá del Barça

2009.09.20. 12:58:05

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.09.20. 12:47:56

Azt hiszem, tegnap látszott, mi az, amit perez nem tud megvenni pénzzel...
Kiváncsi vagyok, mikor lesz egy ilyen 45 perce a madridnak. Ráadásul egy olyan játékos nélkül, aki amúgy a gördülékeny futball egyik letéteményese.
Rivaldo-A Legnagyobb.
miihii
KHAL

2009.09.20. 12:41:41

zsuni írta: a barca játéka meg.. kit vert meg eddig a csapat a nagy veretes ellenfelek közül? senkit. a getafe kis szerencsével 2-0ra elhúzott volna, a sahtar elleni meccs kritikán aluli volt, a bilbao-t magabiztosan verték, az interrel egy ismét szörnyű meccs 0-0, és most egy olyan atletico-t vert meg a csapat, ameliyknek a kapusa meg se tudta fogni a labdát, annyira szerencsétlen a védelemmel együtt ( persze nem rugott volna a debrecen nekik 3 gólt, de azért...). Szóval semmivel sem mutatott idén eddig többet a Barcelona, mint a Real Madrid
Az inter meccs szörnyű volt?Akkor h h nem folyt ki a szemed már tavaly a csapatod cirka 32 meccse alatt?Az,amit mutattatok,az volt a szörnyű!Óvatosabban azért az ilyen jelzőkkel talán...
A tegnapi meccsünkkel kapcsolatban írtakról meg csak annyit,h elvárod/játok itt a reál fényezését,amikor végre valami játékhoz hasonló dolgot produkáltok,de képes vagy ilyen megközelítésből leírni a dolgot.Ha ilyeneket firkálsz egy olyan meccsről,amelynek az első félidejében mutatott támadójátékának nem biztos,h ellen tudott volna állni akárki is,akkor ne nyafogj folyton,h nem sok objektivitás van a részünkről sem.
Tudod,amilyen az adjon isten... :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
PEEtör
Barça B

2009.09.20. 12:16:01

szerencséje van a távoli lővésekkel
A szakemberek szerint a labdarúgók nagy bombái 87,4 és 95,76 km/órás sebesség körüliek. Ehhez képest Cristiano Ronaldo az első gólt 94,9, a másodikat viszont 103 km/órás sebességgel lőtte. A felmérések szerint a pontrúgásai mindig 100 km/óra körüliek.
Erősen lőtte meg a labdát Cristiano?
Casillas:"Ő nem úgy lő, mint mások. Belsővel rúgja meg a labdát, és ha elég erősen és jól találja el, nagyon nehéz dolga van a kapusnak. Kívülállóként úgy tűnhet, hogy a kapus hibázik, de egy ilyen labda hárítása rendkívül nehéz."
Roberto Carlos szerint amikor Cristiano Ronaldo szabadrúgáshoz készülődik, az lényegében olyan, mintha tizenegyest végezne el. A brazil szerint jelen pillanatban Ronaldo "a világ legjobban lövő játékosa."
zsuni
Capitá del Barça

2009.09.20. 12:14:53

De a Madridnak egyáltalán nem meggyöző a játéka , igaz hogy a 3 pont a lényeg teljesen igazad van . Mi játkunk sokkal jobb (kivéve a Getafe elleni első 30 percet) azon kivül mindig uraltuk a a meccset. Mostanában a Realnak mindig "szerencséje van a távoli lővésekkel Very Happy És nem a Real érdemeit akkarom levonni , csak nekem ez jött le
azért már ne is haragudj, de tavaly az volt a probléma, hogy a Madrid mákos 1-0ákat húz be. most, hogy több góllal nyernek folyamatosan, akkor mákos távoli lövések. csak kérdezném azt, hogy hol volt az a sok mákos távoli lövés a bl meccsen kivül? nem játszanak még annyira meggyőzően, de azért ne állitsa már senki, hogy mákkal nyernek, mert annak akkor vagy nincs szeme, vagy annyira elvakult.
a barca játéka meg.. kit vert meg eddig a csapat a nagy veretes ellenfelek közül? senkit. a getafe kis szerencsével 2-0ra elhúzott volna, a sahtar elleni meccs kritikán aluli volt, a bilbao-t magabiztosan verték, az interrel egy ismét szörnyű meccs 0-0, és most egy olyan atletico-t vert meg a csapat, ameliyknek a kapusa meg se tudta fogni a labdát, annyira szerencsétlen a védelemmel együtt ( persze nem rugott volna a debrecen nekik 3 gólt, de azért...). Szóval semmivel sem mutatott idén eddig többet a Barcelona, mint a Real Madrid
sjd
Llegenda del Barça

2009.09.20. 12:12:53

Andris írta:
Attól hogy nem szólnak bele semmibe, még meggyűlhet a baja a Madridnak egy Sevillával, Valenciával, vagy akár Getafével.
Szinte napokat tudnék tölteni a Sevilla-Madridok nézegetésével, annyira régóta nem nyert már a Real (na meg ott vannak a Keita és Dani Alves bombagólok)
Szóval csak bízzunk a fenti csapatokban
miihii
KHAL

2009.09.20. 11:48:06

gygerike írta:De a Madridnak egyáltalán nem meggyöző a játéka , igaz hogy a 3 pont a lényeg teljesen igazad van . Mi játkunk sokkal jobb (kivéve a Getafe elleni első 30 percet) azon kivül mindig uraltuk a a meccset. Mostanában a Realnak mindig "szerencséje van a távoli lővésekkel :D És nem a Real érdemeit akkarom levonni , csak nekem ez jött le
Na,asszem ha jön erre egy ellenzéki,akkor lesz mit mondania erre :D
Egy kicsit objektívebb szemmel nézve:
Egyelőre nem meggyőző a reál,de mivel a fél kezdő ki lett cserélve,nem 3 meccs,amíg összeszoknak,uh ez nem is elvárható.
Ebből következik,h a mi játékunk gördülékenyebb,a mag és a játék fazonjának szabászai már jó ideje együtt tolják.
A Getafe meccsen sem jött ki,h papíron mekkora különbség van a két gárda között.Messze voltunk a szép játéktól,alakulhatott volna másképp is,ha több mákja van a kapufákkal a hazaiaknak.És kábé az utsó fél órában játszottunk úgy,ahogy elvárható.
A szerencse faktort felemlegetve pedig megint végig lehet zongorázni a százszor átbeszélteket. :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
gygerike
Entrenador del Barça

2009.09.20. 11:38:39

Jol van , hát ahogy érzed :D Engem akkor se győztek meg :D
Visca El Barca
Kép
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.20. 11:36:42

gygerike írta:De a Madridnak egyáltalán nem meggyöző a játéka , igaz hogy a 3 pont a lényeg teljesen igazad van . Mi játkunk sokkal jobb (kivéve a Getafe elleni első 30 percet) azon kivül mindig uraltuk a a meccset. Mostanában a Realnak mindig "szerencséje van a távoli lővésekkel :D És nem a Real érdemeit akkarom levonni , csak nekem ez jött le
Hát szerintem te csak a Zürich elleni meccset láttad. Ott volt két mákos szabadjuk amit a kapus bevédett, amúgy nem. Amúgy meg szerintem ahhoz képest, hogy kb. az egész csapat idén lett leigazolna meggyőző a játékuk, és most mint semleges néző mondtam véleményt.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2009.09.20. 11:33:34

De a Madridnak egyáltalán nem meggyöző a játéka , igaz hogy a 3 pont a lényeg teljesen igazad van . Mi játkunk sokkal jobb (kivéve a Getafe elleni első 30 percet) azon kivül mindig uraltuk a a meccset. Mostanában a Realnak mindig "szerencséje van a távoli lővésekkel :D És nem a Real érdemeit akkarom levonni , csak nekem ez jött le
Visca El Barca
Kép
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.20. 11:28:35

gygerike írta:Danika szerintem ezzel nem válalsz tul sok kockázatot:D Amugy én is kiváncsi lennék hogy muzsikál a Madrid 1 nagyobb csapat ellen, mert a Depor ellen sem voltak meggyözők , aztán jött az Espanyol ott is alakulhatott volna másképp pedig az eredmény tükrében sima volt. A Zürich meccset nem láttam de ha jol tudom ott is feljött 3:2-re a Zürich , ugy hogy kiváncsi leszek
De azért ne vegyük el a Real érdemeit. Az Espanyol ellen csak az első gólig volt izgalmas a meccs, utána eléggé vissza vett az Espanyol aztán jött a második gól.

Ennyi erővel minket is lehet szidni mivel döntetleneztünk az Interrel és csak ilyen Gijonokat meg gyenge Atleticeket verünk, remélem értitek mire gondolok.

Én is kíváncsi vagyok mit nyújtanak majd egy nagyobb csapat ellen, de azért ne jöttünk már ezekkel, hogy a Deportivoval ez volt az Esapnyollal az volt, egy a lényeg, mind1ik 3 pontot ért.
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.20. 11:28:34

danikaa10 írta:
zsuni írta:azért ennek az atletico védelemnek a debrecen is 3at rugott volna.. de jó kis első félidő volt, jól tolta a barca
Nana.. Igaz nem volt bomba erős ez az Atletico sőt, de azért ide kellett Messi, Xavi meg a többi. Biztos lehetsz benne nem rúgott volna 3 gólt a Debrecen, sőt azt is megmerem kockáztatni, hogy kikaptak volna.
Zsuni nagyon vissza akarta adni azt, amit a múltkor kapott a madridi meccsen. Kb ugyanezt írta vmelyik Barcás, csak másik csapattal. :D Meg azért azt gyorsan tegyük hozzá, hogy csapatvédelem lehet rossz volt, de akik tudják viszonylag sokszor szerelni Ibrahimovicot, Iniestát és még Xavit is, azok nem lehetnek annyira bénák, ergó nem olyan nagyon rossz az a védelem. Messit nem tudták szerelni, de ez már más tészta. Ő most a legjobb a világon... Ezért eléggé sántít a kijelentésed, Zsuni. :roll:
socio66

2009.09.20. 11:28:04

danikaa10 írta:sőt azt is megmerem kockáztatni, hogy kikaptak volna.
:lol:
Jó ég,hát persze,hogy kikaptak volna!
Vegyük már észre,hogy mi vagyunk ennyivel jobbak Xavi,Messi,Henry,vagy Ibra révén,mint ez az Atletico!
Ne az ő gyengeségükre fogjuk már a nagy győzelme(ke)t.
Itt egyszerűen arról van szó,hogy a kismadrid nem áll be bekkelni,hanem bátran támad,jön előre.Volt is néhány ígéretes kontrájuk,amiből gólokat szerezhettek volna. Pep-nek igaza van ebben.
Csak hát ellenünk ezt nem lehet megtenni,mert jelenleg ezt a fajta 'szabadságot' 4-5 góllal büntetjük.
De tényleg,nehogy már lebecsüljük az Atletico-t,nagyon kis jó csapatuk van,az meg hogy a DVSC megütné őket,még viccnek is rossz..
gygerike
Entrenador del Barça

2009.09.20. 11:25:25

Danika szerintem ezzel nem válalsz tul sok kockázatot:D Amugy én is kiváncsi lennék hogy muzsikál a Madrid 1 nagyobb csapat ellen, mert a Depor ellen sem voltak meggyözők , aztán jött az Espanyol ott is alakulhatott volna másképp pedig az eredmény tükrében sima volt. A Zürich meccset nem láttam de ha jol tudom ott is feljött 3:2-re a Zürich , ugy hogy kiváncsi leszek
Visca El Barca
Kép
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.20. 11:24:54

miihii írta:
Hagyd rá,danikaa! :wink:
Ez csak egy gyerekes "visszavágás" a korábbi Züriches megjegyzésre :roll:
Értem. Akkor arról lemaradtam, így már mindjárt más.
Kép
Lezárt