Zlatan Ibrahimovic
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Túl sok a jól szabadrúgó.
Xavi, Henry, Ibra, Alves, Messi is lőtt már asszem párat, plusz ott van még Marquez is. 

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- csaby23
- Jugador del Barça
Én amit nagyon sajnálok hogy Henry mióta idejött nem áll oda a szabadrúgások mögé(nem tudom mi az oka)pedig az Arsenalban annó szinte senki más nem rúgta csak ő,és megjegyzem nem is rosszul..danikaa10 írta:Ájj de megnéznék már egy Ibra szabadrúgást.
- levproff
- Director del Fútbol
Én is várok legalább egy gólt tőle!És remélem ma feltűnően jól fog játszani!Tano72 írta:ma is várok tőle minimum 1 gólt!!
egyre jobb lesz. sztem 2. félévre megállíthatatlan lesz.. de inkább már az el classico-ra.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem kicsit keveset vállal magára. Picit többet kéne. Pl.: Lőhetne messzebbről is ha nem tud csak hátrafelé passzolni, vagy akár bevállahatna többet 1-1 ellen.
Egyébként maximálisan megvagyok vele elégedve. 3/3. Eddig jó arány. Racing ellen tovább javíthat rajta. Abszolút verhető ellenfél több góllal is.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ma is várok tőle minimum 1 gólt!!
egyre jobb lesz. sztem 2. félévre megállíthatatlan lesz.. de inkább már az el classico-ra.
Hajrá LILÁK és csak az Újpest!! Derby 2009: UTE-ftc: 2-1
Visca el Barca!
Diego Armando Maradona, a valaha élt legnagyobb futbalista...és Messi jó úton halad!;)
Més que un club
Visca el Barca!
Diego Armando Maradona, a valaha élt legnagyobb futbalista...és Messi jó úton halad!;)
Més que un club
Meccsről meccsre jobb, de messze van még az igazi Zlatan. De ha sérülés nem jön közbe, akkor sztem hamarosan tökéletesen beilleszkedik, és akkor igencsak ütős csatársorunk lesz, bár már igy is az, annak ellenére, h még az egész csapat szezon eleji formában van.
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
http://matchdays.eu/index.php?page=video&id=5000Barca+ írta:sziasztok nekem sajnos nincs sport1-m és nem tudtam megnézni a barca meccset és többen írjátok, h sép gólt lőtt Ibra tud nekem vki küldeni egy linket h megtudjam nézni a gólját?
előre is köszi
FORZA BARCA!

sziasztok nekem sajnos nincs sport1-m és nem tudtam megnézni a barca meccset és többen írjátok, h sép gólt lőtt Ibra tud nekem vki küldeni egy linket h megtudjam nézni a gólját?
előre is köszi
FORZA BARCA!
előre is köszi
FORZA BARCA!
-
- Barça B
Ha elmenne a Realba valaha is (amit kötve hiszek) nagyon nagyot csalódnák bennejoker23 írta: Van helye csak sajnos nincs ott.![]()
![]()
No.1 Real Madrid![]()

Zlatan nagyon nagy volt!
Egyszerűen akármit nézünk akár cselek, akár kiszolgálás terén, hozta amit egy klasszisnak nyújtania kell!
Én már a kezdetektől fogva nagyon örültem mikor megérkezett és talán még Etonál is jobb lehet, de azért várjunk vele pár évet mert Eto nagyon sokat letett már itt az asztalra!
Hajrá BARCA!
Egyszerűen akármit nézünk akár cselek, akár kiszolgálás terén, hozta amit egy klasszisnak nyújtania kell!
Én már a kezdetektől fogva nagyon örültem mikor megérkezett és talán még Etonál is jobb lehet, de azért várjunk vele pár évet mert Eto nagyon sokat letett már itt az asztalra!
Hajrá BARCA!
forever barca
- joker23
- Barça B
Na kezdek én is rájönni hogy majdnem megérte a pénzét.
IBRA, MESTERHÁMAST AKAROK!!!(csak ne az El Clasicon)
No.1 Real Madrid

IBRA, MESTERHÁMAST AKAROK!!!(csak ne az El Clasicon)
Van helye csak sajnos nincs ott.van helye a világ legjobb csapatában

No.1 Real Madrid

IBRA MIÉRT?????
- barca2010
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Azt hiszem most már mindenki láthatja, hogy nem mindegy milyen csapatba játszol!Én nagyon szerettem Samut, de szerdán láttuk, hogy Ő is csak szenvedett ellenünk.Ezt csak azért jegyeztem meg, mert sokan írták, hogy nem lesz jó csere.Most mindannyiunknak választ adott a Svéd, hogy igenis van helye a világ legjobb csapatában.Védekezik, támad, gólt lő!!!Szerintem ez csak jobb lesz.
BARCA FOREVER!!!
Azt hiszem most már mindenki láthatja, hogy nem mindegy milyen csapatba játszol!Én nagyon szerettem Samut, de szerdán láttuk, hogy Ő is csak szenvedett ellenünk.Ezt csak azért jegyeztem meg, mert sokan írták, hogy nem lesz jó csere.Most mindannyiunknak választ adott a Svéd, hogy igenis van helye a világ legjobb csapatában.Védekezik, támad, gólt lő!!!Szerintem ez csak jobb lesz.
BARCA FOREVER!!!
Ha eddig szidtam, akkor meg kell kövessem magam, és ezúttal dícséretet érdemel, jól játszott, az elvárásaimnak ezúttal megfelelően. Van még hova javulnia, de most először már komplette jó volt.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- caskbarca
- Jugador del Barça
Ibra, jó úton jársz
csak vissza ne fejlődj az Interes szintre( önzőzés) 3meccs/3gól, ez nem semmi
Tegnap is valami hatalmasat játszott, főleg az első gólnál az a boka mozdulat...BRILLIÁNS
ÍGY TOVÁBB ZLATAN

Tegnap is valami hatalmasat játszott, főleg az első gólnál az a boka mozdulat...BRILLIÁNS

ÍGY TOVÁBB ZLATAN

- M.I.P.A.X.
- Jugador del Barça
Egyelőre úgy néz ki hogy megérte...
Csak ne sérüljön meg :S
Hajrá Ibra csak így tovább.
(Amúgy meg ha minden meccsen csak 1 gólt lőne de nem lenn olyan aktív mint Eto'o már akkor is megérte a pénzét
;) )

Hajrá Ibra csak így tovább.
(Amúgy meg ha minden meccsen csak 1 gólt lőne de nem lenn olyan aktív mint Eto'o már akkor is megérte a pénzét

A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Zseniális találattal adta meg az alaphangot. 3 bajnoki, 3 gól, meg egy gólpassz...nem rossz eddig. A játékban még mindig nem vesz részt annyira, amennyire kellene, de nagyon jó úton halad, csak így tovább!
Rivaldo-A Legnagyobb.
- matyi25
- Capitá del Barça
Igazad van, de még mennyire. Néha már azt érzem, hogy Messi a nagyobb mellényű.. és annyira önzetlen, hogy jó nézni... Messi pl sokkal többször volt önző. Csak így tovább Ibra. Ez a jó út, nehogy visszatérj a régi önmagadhoz...danikaa10 írta: Nem is tudom, hogy maga a Barcelona vagy Pep tudta így megváltoztatni, ezt az arrogáns svédet.

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
kezd beérni Ibrakadabra..eddig csak a gólokat lövi, és letámad, meg egy-két zseniális passz-összjáték...
és ha toppon lesz, akkor pfuuuu...sztem megérte idehozni...
és ha toppon lesz, akkor pfuuuu...sztem megérte idehozni...
Hajrá LILÁK és csak az Újpest!! Derby 2009: UTE-ftc: 2-1
Visca el Barca!
Més que un club
Visca el Barca!
Més que un club
- Barcaádám
- Capitá del Barça
szerintem jól játszott bár most sem volt nála sokat a labda nem sokat volt játékban de komoly hibája nem volt szerzett egy szép gólt és oroszlánrészt válallt Keita góljában amikor odaemelte Messinek!
Csak így tovább Zlatan!
Csak így tovább Zlatan!

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
A második percben, ilyen lazán megoldani, mint, ha éppen csak arra járna, tényleg zseniális, és csak a visszajátszásból látszott, hogy mennyire!LM10 írta: A gólja zseniális volt.