Mindenki eldönti, mit tart komoly baromságnak az olvashatóak közül, és arra inkább nem reagál, oks ? különben ez is olyan játszóház lesz mint az igazolások volt régen. vagy már most is olyan talán.
nem kéne gyűlölködni! én kifejezetten reményt keltőnek éreztem Ibra igazolását, szurkolok is neki de:Stelios írta:Akik itt szidják Zlatant, azok egyszerűen szégyenek, és elárulják a Barçát. Akik itt utálják Zlatant, azokat én gyűlölöm. Tiszta szívemből.
Most ezt azért mondod mert kaptunk 1 bakigólt az utolsó percben? Hidd el meg fog változni a véleményed. Én is utáltam mint a 'mit is' ? a MU-t meg a Német válogatottat de megváltozott a véleményem mert ahogy telik az idő lassan kezdem elfelejteni miért is utáltam meg őket és kezdem megszeretni. Nekem nincs bajom Zlatannal azért mert csupán tette a dolgát. Ha majd ilyen gólt lő a Real ellen szintén az utolsó percben akkor is utálni fogod? Egyébként szvsz nem ő volt a legjobb választás csatár posztra.. De megbékéltem vele és mostmár drukkolok neki hog rúgjon gólokat és szokjon össze a csapattal. Henry-nek is ez kellet!madmushroom írta:Nagyon mérges vagyok. Ibra hozta az alibi fociját, esett-kelt, felesleges cseleit megint elővette. Pontatlan volt több esetben is.
Gyűlöllek Ibra, lőhetsz te 1000 gólt a szent mezben, ilyen játékszellemű játékos sosem lesz méltó a gránátvörös-kék mezhez.
Ha a real-nak rúgna 3-at, a BL döntőbe is hintene egy 3-ast másképp gondolnád te azt...madmushroom írta:Nagyon mérges vagyok. Ibra hozta az alibi fociját, esett-kelt, felesleges cseleit megint elővette. Pontatlan volt több esetben is.
Gyűlöllek Ibra, lőhetsz te 1000 gólt a szent mezben, ilyen játékszellemű játékos sosem lesz méltó a gránátvörös-kék mezhez.
Persze, hogy a csalódottság beszél belőlem, lehet ezen csodálkozni ? Annyit remélem megengedtek a szurkoló társatoknak, hogy kicsit kiengedje a gőzt ez ilyen meccs után.Mikaos írta:Én ezt komolyan nem értem...nehogy már Ibra legyen a hibás azért, mert pocsékul játszottunk 80 percen keresztül, + mert a védelmünk kapitális hibát vétett a 93.percben. (Mert nyilván ezért vagy mérges, s nem Ibra teljesítménye zaklatott fel ennyiremadmushroom írta:Nagyon mérges vagyok. Ibra hozta az alibi fociját, esett-kelt, felesleges cseleit megint elővette. Pontatlan volt több esetben is.
Gyűlöllek Ibra, lőhetsz te 1000 gólt a szent mezben, ilyen játékszellemű játékos sosem lesz méltó a gránátvörös-kék mezhez.)
Meg ezek a megfogalmazások: "alibi foci", "esett-kelt". Csak azt nem tudom, honnan szeded elő ezeket, vagy mi az alapja?! De mindegy, nem is érdekes: egy csatárnak gólt kell lőnie, és ő ezt megtette (sajnos). Kis túlzással: ha csak állt volna a pályán egy helyben 92 percig, már akkor megérte a csapatának. De amúgy nem állt egy helyben, csak akkor ezek szerint más meccset néztünk...
Én ezt komolyan nem értem...nehogy már Ibra legyen a hibás azért, mert pocsékul játszottunk 80 percen keresztül, + mert a védelmünk kapitális hibát vétett a 93.percben. (Mert nyilván ezért vagy mérges, s nem Ibra teljesítménye zaklatott fel ennyiremadmushroom írta:Nagyon mérges vagyok. Ibra hozta az alibi fociját, esett-kelt, felesleges cseleit megint elővette. Pontatlan volt több esetben is.
Ehez a hsz-hez csak gratulálni tudok!madmushroom írta:Nagyon mérges vagyok. Ibra hozta az alibi fociját, esett-kelt, felesleges cseleit megint elővette. Pontatlan volt több esetben is.
Inkább te melyik meccset nézted?soadroli írta:Megérdemelték?Ilúvatar írta:Úbaz, IbraAlaposan szétszivatott minket azzal az utolsó góllal
Nem volt rossz Ibra, szvsz!
Mindenesetre, megérdemelték a svédek a győzelmet. Az a magyar 11es szánalmas volt, mert műeséssel harcolták ki.![]()
Te melyik meccset nézted?
Amúgy mekkora potya volt már...
mondok még durvábbatbottlikakos írta:Jobb:Tegyük fel ,hogy a real ellen idegenben kikap a BARCA(2-1-re) ,hazai pályán meg Ibralőne gólt a 96. percben(0-1)Az mekkora lenne................Boixos írta:...gekkodan írta:...
Fernando írta:Egyenlőre még mögöttünk vannak. Egyébként érdekes nekem ez a "sérült Ibra" dolog is. Semmi baja nem volt. A válláról akarták levenni a terhet, vagy megzavarni a magyarokat. Ki tudja... de kamu volt az biztos. Egy félig sérült játékos nem játszik 94 percet, majd dönti el a 94.-ben azt.MessiFan írta:Elfogadom Ibrától bocsánatkérésként azt hogy rúg a következő meccseken 1 rahedli gólt. És a Realnak bever vagy hármat. Én nem utáltam meg mert tette a dolgát. Mostantól hajrá Svédek!
Jobb:Tegyük fel ,hogy a real ellen idegenben kikap a BARCA(2-1-re) ,hazai pályán meg Ibralőne gólt a 96. percben(0-1)Az mekkora lenne................Boixos írta:a madrid ellen lője, és akkor a hátamon viszem haza.gekkodan írta:Ha az Espanyol ellen lőne egy ilyet a kupadöntőn 1-1nél a 93. percben, akkor meg az Isten lenne.
Egyenlőre még mögöttünk vannak. Egyébként érdekes nekem ez a "sérült Ibra" dolog is. Semmi baja nem volt. A válláról akarták levenni a terhet, és megzavarni a magyarokat. A Napnál is világosabb. Kamu volt az biztos. Egy félig sérült játékos nem játszik 94 percet, majd dönti el a 94.-ben azt.MessiFan írta:Elfogadom Ibrától bocsánatkérésként azt hogy rúg a következő meccseken 1 rahedli gólt. És a Realnak bever vagy hármat. Én nem utáltam meg mert tette a dolgát. Mostantól hajrá Svédek!
a madrid ellen lője, és akkor a hátamon viszem haza.gekkodan írta:Ha az Espanyol ellen lőne egy ilyet a kupadöntőn 1-1nél a 93. percben, akkor meg az Isten lenne.
Végre egy értelmes hsz. Kb nem sk közünk volt a meccshez és az sors igazságot szolgáltatott. Ibra tényleg csak tette a dolgát oszt ennyi mi meg hibáztunk.. nem is keveset..albicelesteX írta:Ne őt gyűlöld!Tette a dolgát!Én ikább haragszom erre a magyar válogatottra amelyik fejetlenül játszott!