Teljesen egyetértek veled. A múlt az múlt. Eto'o nagy ikon volt, de most ellenfél lesz 180 percig (ellenfél, nem ellenség!!!). Ibrának meg nem 270 perc alatt kell bizonyítványt adni, nem lesz vele gond. Minden adottsága megvan.jelwaz írta: egyrészről nem érzem, hogy mindenkit leosztott volna, másrészről jobb, mint a pedálgépek.
Ez az Ibrahimovic saga egyébként szerintem is elképesztő, de ezt már leírtam. No, de a baj részemről nem is ott kezdődik, hogy valaki nem kedveli, persze, hogy nem mindenkinek fog megfelelni, ráadásul az előéletét ismerve jogosak is az aggodalmak. De sokakat elvakít az Eto'o iránti szimpátiájuk, a kritikusok nagy része emiatt kezdi ki a svédet. És utálni és imádni ugyanolyan elvakultság, de hozzáállásban azért még mindig az utóbbi a gázabb. McLarenF1, és társainak a véleményére, hát röhögve lehet adni (ebben a témában, eddigi megnyilvánulásaik alapján).
Én azt találnám egészségesnek, hogy egyelőre a pozitívumokat figyeljük. Más azt, hogy a negatívumokat. Tök mindegy. De néhányan túl lépnek az egészséges hátárán.
És ami bántó szerintem az az, hogy ennek Eto'o az oka sokaknál. Aki nem Barca játékos. Akitől meg kell óvnunk a kapunkat a BL csoportkörben több, mint 180 percen keresztül. Aki gólt akar lőni nekünk. Aki le akar taszítani minket Európa trónjáról. Érthetetlen számomra.
Az Eto'o-fóbiában meg teljesen igazad van. Ugyanazt tapasztalom, mint R10 után itt a fórumon.