Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.02. 16:29:56

jelwaz írta: egyrészről nem érzem, hogy mindenkit leosztott volna, másrészről jobb, mint a pedálgépek.
Ez az Ibrahimovic saga egyébként szerintem is elképesztő, de ezt már leírtam. No, de a baj részemről nem is ott kezdődik, hogy valaki nem kedveli, persze, hogy nem mindenkinek fog megfelelni, ráadásul az előéletét ismerve jogosak is az aggodalmak. De sokakat elvakít az Eto'o iránti szimpátiájuk, a kritikusok nagy része emiatt kezdi ki a svédet. És utálni és imádni ugyanolyan elvakultság, de hozzáállásban azért még mindig az utóbbi a gázabb. McLarenF1, és társainak a véleményére, hát röhögve lehet adni (ebben a témában, eddigi megnyilvánulásaik alapján).
Én azt találnám egészségesnek, hogy egyelőre a pozitívumokat figyeljük. Más azt, hogy a negatívumokat. Tök mindegy. De néhányan túl lépnek az egészséges hátárán.
És ami bántó szerintem az az, hogy ennek Eto'o az oka sokaknál. Aki nem Barca játékos. Akitől meg kell óvnunk a kapunkat a BL csoportkörben több, mint 180 percen keresztül. Aki gólt akar lőni nekünk. Aki le akar taszítani minket Európa trónjáról. Érthetetlen számomra.
Teljesen egyetértek veled. A múlt az múlt. Eto'o nagy ikon volt, de most ellenfél lesz 180 percig (ellenfél, nem ellenség!!!). Ibrának meg nem 270 perc alatt kell bizonyítványt adni, nem lesz vele gond. Minden adottsága megvan.

Az Eto'o-fóbiában meg teljesen igazad van. Ugyanazt tapasztalom, mint R10 után itt a fórumon.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.02. 16:18:20

Zlatannak gondja van a térdével??? Aggódik a svédek edzője, láttam NSO-n. Nehéz lesz neki a magyar védőkkel szemben.
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.09.02. 15:35:25

balazsfoci írta:Első hozzászólásban nem kéne h leosszál mindenkit akinek nem egyezik a véleménye a tiéddel. Gondolom Te nagy Ibra fan lehetsz hiszen kívülről belülről ismered a játékát. Legalább is ahogy leírtad ezt következtetem. :roll: Na de legalább tudjuk h itt vagy Te is.
egyrészről nem érzem, hogy mindenkit leosztott volna, másrészről jobb, mint a pedálgépek.
Ez az Ibrahimovic saga egyébként szerintem is elképesztő, de ezt már leírtam. No, de a baj részemről nem is ott kezdődik, hogy valaki nem kedveli, persze, hogy nem mindenkinek fog megfelelni, ráadásul az előéletét ismerve jogosak is az aggodalmak. De sokakat elvakít az Eto'o iránti szimpátiájuk, a kritikusok nagy része emiatt kezdi ki a svédet. És utálni és imádni ugyanolyan elvakultság, de hozzáállásban azért még mindig az utóbbi a gázabb. McLarenF1, és társainak a véleményére, hát röhögve lehet adni (ebben a témában, eddigi megnyilvánulásaik alapján).
Én azt találnám egészségesnek, hogy egyelőre a pozitívumokat figyeljük. Más azt, hogy a negatívumokat. Tök mindegy. De néhányan túl lépnek az egészséges hátárán.
És ami bántó szerintem az az, hogy ennek Eto'o az oka sokaknál. Aki nem Barca játékos. Akitől meg kell óvnunk a kapunkat a BL csoportkörben több, mint 180 percen keresztül. Aki gólt akar lőni nekünk. Aki le akar taszítani minket Európa trónjáról. Érthetetlen számomra.
Kenny
Jugador d'estrella

2009.09.02. 15:34:17

Remélem,hogy hétvégén nem kell megutálnom Ibrát:D
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.09.02. 15:02:34

hitchcock írta:Sziasztok!
Régóta olvasgatom ezt a fórumot,elképesztő mik vannak itt.Szerencsétlen Ibra alig egy hónapja van itt,sokan már le is írták magukban...nem semmi.Ha Pepnek olyan lenne a hozzáállása,mint itt egyeseknek,akkor tavaly a kiesés ellen küzdöttek volna(jó ez elég durva).Türelem srácok!Ha egyszer Ibra beindul,akkor az nagyot fog szólni,az tuti!Azért,mert ő egy profi,egy született zseni."Nem tett még itt le semmit az asztalra"...na ezen röhögtem a legtöbbet...alig 1hónapja van itt...mégis mit kellene letennie az asztalra???Valaki írja már meg mert ez nagyon érdekelne...3meccs/6 gól?Vagy hogy mért nem adott Valdesnek is gólpasszt?Csodálom,hogy ezt eddig senki nem kérte számon rajta.Az Ajaxnál már beleslukkolt az efféle technikás támadófociba,-jól is ment neki-de utána 5 évet a Serie A-ban töltött,ami se nem technikás,se nem támadó.Most itt van...hát persze hogy kell neki idő!
Aki ismeri a játékát, az tudja,hogy neki nem erőssége a labda nélküli mozgás,az üres területekre helyezkedés.Ő akkor a legjobb, ha nála van a labda.De majd beletanul,és akkor jó lesz.
Aki ismeri a játékát, az tudja,hogy ő most nagyon nehéz helyzetben van,mivel hozzá kell szoknia,hogy ő itt nem az egyetlen sztár,kreatív játékos.
Aki nem ismeri a játékát,az meg mit keres itt?Nyilván megnéztetek jó pár utubos videót,hát abból aztán tényleg messzemenő következtetéseket lehet levonni.
Ha csak rosszat tudtok valakiről írni,akkor inkább le se írjátok,de csak azért ne irkáljatok be baromságokat,hogy lássák hogy itt vagytok!
Akinek nem inge az meg nem hordja,ugye!
na pacsi
Első hozzászólásban nem kéne h leosszál mindenkit akinek nem egyezik a véleménye a tiéddel. Gondolom Te nagy Ibra fan lehetsz hiszen kívülről belülről ismered a játékát. Legalább is ahogy leírtad ezt következtetem. :roll: Na de legalább tudjuk h itt vagy Te is.
hitchcock
Barça C

2009.09.02. 14:33:07

Sziasztok!
Régóta olvasgatom ezt a fórumot,elképesztő mik vannak itt.Szerencsétlen Ibra alig egy hónapja van itt,sokan már le is írták magukban...nem semmi.Ha Pepnek olyan lenne a hozzáállása,mint itt egyeseknek,akkor tavaly a kiesés ellen küzdöttek volna(jó ez elég durva).Türelem srácok!Ha egyszer Ibra beindul,akkor az nagyot fog szólni,az tuti!Azért,mert ő egy profi,egy született zseni."Nem tett még itt le semmit az asztalra"...na ezen röhögtem a legtöbbet...alig 1hónapja van itt...mégis mit kellene letennie az asztalra???Valaki írja már meg mert ez nagyon érdekelne...3meccs/6 gól?Vagy hogy mért nem adott Valdesnek is gólpasszt?Csodálom,hogy ezt eddig senki nem kérte számon rajta.Az Ajaxnál már beleslukkolt az efféle technikás támadófociba,-jól is ment neki-de utána 5 évet a Serie A-ban töltött,ami se nem technikás,se nem támadó.Most itt van...hát persze hogy kell neki idő!
Aki ismeri a játékát, az tudja,hogy neki nem erőssége a labda nélküli mozgás,az üres területekre helyezkedés.Ő akkor a legjobb, ha nála van a labda.De majd beletanul,és akkor jó lesz.
Aki ismeri a játékát, az tudja,hogy ő most nagyon nehéz helyzetben van,mivel hozzá kell szoknia,hogy ő itt nem az egyetlen sztár,kreatív játékos.
Aki nem ismeri a játékát,az meg mit keres itt?Nyilván megnéztetek jó pár utubos videót,hát abból aztán tényleg messzemenő következtetéseket lehet levonni.
Ha csak rosszat tudtok valakiről írni,akkor inkább le se írjátok,de csak azért ne irkáljatok be baromságokat,hogy lássák hogy itt vagytok!
Akinek nem inge az meg nem hordja,ugye!
na pacsi
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.02. 12:23:39

Titinho írta:

Semmit. :?
Se a SPORT.es, se a Mundo Deportivo, se a Marca, se az AS, se a Barca hivatalos oldala egy mondatban sem említi, hogy bármiféle sérülést vagy rúgást kapott volna és emiatt kétséges lehet a selejtezőkön a játéka.

Nem tudom, hogy honnan szedték a magyar hírportálok (már legalább 4-en láttam), de szinte mindegyik ugyanazt fújja, hogy a Sporting ellen kapott egy rúgást a térdére, egyik szerint kihagyja a Magyarok elleni meccset, a másik szerint ma dől el, a harmadik szerint tuti játszik ettől függetlenül.

Szóval nemtudni most mivan... :? De bízom benne, hogy nem igazak ezek a hírek. Még a Barcelona orvosairól is írnak, hogy ők is megállapították.
Az NSO már hozza, hogy írásban kértük a válogatottól Zlatan vizsgálatát, mert a Gijon ellen rúgást kapott a térdére. Lagerback megerősítette, de szerdától ismét edzhet, szóval 100%, hogy játszik.

Link: http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_vb ... k-1988501/

Yaya Touré - a szikla.

Titinho
Director del Fútbol

2009.09.02. 11:51:02

visca el barca írta:az enbéegy.hugy szerint zlatan a 7végén térdsérülést szenvedett

tudunk mi erről vmit?
Semmit. :?
Se a SPORT.es, se a Mundo Deportivo, se a Marca, se az AS, se a Barca hivatalos oldala egy mondatban sem említi, hogy bármiféle sérülést vagy rúgást kapott volna és emiatt kétséges lehet a selejtezőkön a játéka.

Nem tudom, hogy honnan szedték a magyar hírportálok (már legalább 4-en láttam), de szinte mindegyik ugyanazt fújja, hogy a Sporting ellen kapott egy rúgást a térdére, egyik szerint kihagyja a Magyarok elleni meccset, a másik szerint ma dől el, a harmadik szerint tuti játszik ettől függetlenül.

Szóval nemtudni most mivan... :? De bízom benne, hogy nem igazak ezek a hírek. Még a Barcelona orvosairól is írnak, hogy ők is megállapították.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.02. 11:43:00

visca el barca írta:az enbéegy.hugy szerint zlatan a 7végén térdsérülést szenvedett

tudunk mi erről vmit?
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_vb ... k-1988501/

Kapott egy rúgást a térdére, de játszhat. Legalábbis az nso szerint. :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2009.09.02. 11:25:59

az enbéegy.hugy szerint zlatan a 7végén térdsérülést szenvedett

tudunk mi erről vmit?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
abraka
Jugador del Barça

2009.09.01. 22:07:52

Lehetett látni Ibrán, hogy nagy feszültség meg stressz van most rajta. Mihelyt gólt szerzett, azt se tudta, hogy mi van. Ott a földön óriási kövek estek le róla az biztos, látni lehetett és azt is, hogy 1 perc múlva mihelyt kicsivel felszabadult, felgyorsult, felnézett, aztán úgy odarakta Pedro lábára a labdát, hogy azt öröm volt nézni, és ha kicsit ügyesebb a Pedro gyerek, akkor 1 percen belül 1 gól, 1 gólpassz Ibrának. Igazi klasszis, aki egyre jobban szokja az új csapatát. Nem lesz itt gond.
Erre az Eto'o-Ibra összehasonlításokra meg már reagálni sem kellene. Egyszerűen nincs semmi értelme. Ennyi.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.01. 20:34:02

McLarenF1 írta: Nem célom a válogatottság. :wink:
A beilleszkedésről jut eszembe; Nem tudjátok Guardiola vagy Begiristain telefonszámát? 8)
Ennek nem lesz jó vége.... :wink:

Ne legyen OFF:

Nem szabad Zlatant és Samut folyton összehasonlitani. Más stilus, más ember, más karakter.
Zlatant nem azért igazoltuk le, h azt játsza amit a kameruni, ha ezt akarta volna Pep akkor maradt volna Samu.

Zlatan érkezésével új lehetőségek nyiltak a támadó szekcióban. Ez meg is fog látszani amikor teljesen be fog illeszkedni.

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
albicelesteX
A Vadász

2009.09.01. 20:15:31

McLarenF1 írta:Rátapintottál a lényegre, nekem is ilyen a reakcióidőm. Sőt!:) De helyezkedni ennél sokkal jobban tudok. Igaz, hogy önzőségben van hova fejlődnöm, de ha sokat gyakorlom, még abban is legyőzném.
A beilleszkedésről annyit, hogy remélem a kispadra illeszkedik be, és Bojan termel majd helyette 30 gólt.
Ja, és én is remélem, hogy látsz majd a csapatban.:)
Azért ebből az arcból lehet kicsit visszább kéne venned!Ilyet azért bátor dolog kijelenteni,hogy Ibrahimoviccal egy szinten vagy sőt jobb is!Azért ezt a fene nagy tehetségedet megnézném a pályán csak szerintem megye 3-ban sem tolod max Fifaban vagy benne és minden értéked fel van nyomva!Ott esetleg jobb vagy!De azért szerintem jobb lenne ha visszavennél!A veréb az egy madár!Ibrahimovic egy klasszis!Világklasszis!És ezt be is fogja bizonyítani!Forca Ibra!
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.01. 20:14:39

McLarenF1 írta:

Rátapintottál a lényegre, nekem is ilyen a reakcióidőm. Sőt!:) De helyezkedni ennél sokkal jobban tudok. Igaz, hogy önzőségben van hova fejlődnöm, de ha sokat gyakorlom, még abban is legyőzném.
A beilleszkedésről annyit, hogy remélem a kispadra illeszkedik be, és Bojan termel majd helyette 30 gólt.
Komolyan haver, te mit gondolsz magadról? :lol: :lol:

Az önképed rendben van azt látom, de ha kihúzod a biliből a kezed, nehogy sz@ros legyen... :lol: :lol:

A világ egyik legjobb támadójáról beszélsz és hozzá akarsz hasonlítani egy ifit, aki nagyon tehetséges, valamint téged, aki meglepő módon képességei ellenére egy fórumon pötyög éppen és nem mondjuk az esti edzés után kajázik csapattársaival egy európai élcsapatban.

A hülyeségből vagyünk már vissza tényleg :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2009.09.01. 20:15:39-kor.

Yaya Touré - a szikla.

Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.01. 20:11:02

Rátapintottál a lényegre, nekem is ilyen a reakcióidőm. Sőt!Smile De helyezkedni ennél sokkal jobban tudok. Igaz, hogy önzőségben van hova fejlődnöm, de ha sokat gyakorlom, még abban is legyőzném.
Ja, és én is remélem, hogy látsz majd a csapatban.Smile
Válogatottba nem jelentkeztél még,hogy milyen király vagy?
Szerintem rögtön kezdő lennél ott is.

Ahogy Ozsi írta, még a beilleszkedés folyamatában van, ettől függetlenül lőtt 1gólt 3meccs alatt, ami nem rossz.
Reméljük minnél hamarabb beilleszkedik, és jobb lesz,mint McLarenF1 barátunk. :twisted: :wink:
McLarenF1
Barça C

2009.09.01. 20:07:32

ozsimiki írta:
McLarenF1 írta:Nem is volt az igazi gól. Inkább csak fejen találta a labda.:) Gyenge a srác.
:lol: :lol: jah így van, erre te is képes lettél volna, az másodlagos,h kb most reagálnád le azt a lasztit.

még a kritikusabbak is elismerték,hogy a reakcióidejének, más szóval a gyors helyzetfelismerésének köszönhette azt a gólt, egyáltalán nem egyszerű, szerintem. de ha itt mindenki, vagy inkább csak te, ilyen reakcióidővel rendelkezel,és utána ki is vitelezed a megfelelő megoldást,remélem látlak majd a csapatban.

ez az állandó összehasonlítás tényleg felesleges 3 meccs után, még jó nem tudott úgy beilleszkedni ,és úgy érezni a társait,mint Eto'o. mindent a maga idejében kell vizsgálni, én most a beilleszkedés idejének tudom be ezt az időszakot, ahhoz képest pedig nem rossz. fél év múlva már nem beilleszkedési időszakban nézem, és ha ugyanez maradna (KÉTLEM) akkor már gyengének írnám.
Rátapintottál a lényegre, nekem is ilyen a reakcióidőm. Sőt!:) De helyezkedni ennél sokkal jobban tudok. Igaz, hogy önzőségben van hova fejlődnöm, de ha sokat gyakorlom, még abban is legyőzném.
miihii
KHAL

2009.09.01. 19:39:12

Hunfranco írta:
A Barcás edzésen pedig a saját játékrendszerünk gyakorlását értem. Rövid passzos gyors játék. Ezt nehezebb elsajátítani, mint a felívelem előre, és valahogy gyötörd be a kapuba játékstílust.
A többség nem parádézott az első meccsén nálunk ha jól tudom.

Tehát, hogy mindenki megértse:
Úgy gondolom, hogy aki a Barcából megy el az könnyebben tud alkalmazkodni egy másik csapat játékrendszeréhez, mint az aki a Barcába jön. Ezt a focit ilyen szinten senki nem játsza Európában, ezért nehéz beilleszkednie Ibrának.
De hihetetlen, hogy egy olyan csatár tehetségén folyik a vita, aki komoly dolgokat tett le az asztalra a munkája eredményeként.
Nah,így már vágom!
Csak a korábbiból az jött le nekem,h Samunál is a BARCÁba való beilleszkedésről írtál.Abban a szövegkörnyezetben megvezetett a dolog :wink:
Másrészt nem a tehetségén megy a szóbeszéd,hanem a nálunk mutatott játékán! :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.01. 19:38:38

McLarenF1 írta:Nem is volt az igazi gól. Inkább csak fejen találta a labda.:) Gyenge a srác.
:lol: :lol: jah így van, erre te is képes lettél volna, az másodlagos,h kb most reagálnád le azt a lasztit.

még a kritikusabbak is elismerték,hogy a reakcióidejének, más szóval a gyors helyzetfelismerésének köszönhette azt a gólt, egyáltalán nem egyszerű, szerintem. de ha itt mindenki, vagy inkább csak te, ilyen reakcióidővel rendelkezel,és utána ki is vitelezed a megfelelő megoldást,remélem látlak majd a csapatban.

ez az állandó összehasonlítás tényleg felesleges 3 meccs után, még jó nem tudott úgy beilleszkedni ,és úgy érezni a társait,mint Eto'o. mindent a maga idejében kell vizsgálni, én most a beilleszkedés idejének tudom be ezt az időszakot, ahhoz képest pedig nem rossz. fél év múlva már nem beilleszkedési időszakban nézem, és ha ugyanez maradna (KÉTLEM) akkor már gyengének írnám.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Chino
Llegenda del Barça

2009.09.01. 19:35:11

Még nagyon szembetűnő, hogy nem találja a helyét a pályán, de ez érthető. Pedro például jobban helyezkedik, jobban illeszkedik ebbe a játékstílusba mint Ibra. Miért? Azért mert jobb mint Ibra? Nem hiszem. Egyszerűen ezt a stílust szokta meg, ezt gyakoroltatják vele. Nagyon nehéz lehet erre átállni, ezért kell Ibrának egy kis idő. Nem hiszem, hogy ne lenne képes rá. Megfelelően technikás és kitűnő játékos. 4-5 forduló múlva sztem már gyökeres változást lehet majd látni. Ráadásul megvan az első gólja, ami nagy lökést adhat neki.
Forca Barca!!!!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.01. 19:32:30

Hunfranco írta:
Majd ha Ibra is alkalmazkodik, akkor ő is tarolni fog!

A Barcás edzésen pedig a saját játékrendszerünk gyakorlását értem. Rövid passzos gyors játék. Ezt nehezebb elsajátítani, mint a felívelem előre, és valahogy gyötörd be a kapuba játékstílust.

Úgy gondolom, hogy aki a Barcából megy el az könnyebben tud alkalmazkodni egy másik csapat játékrendszeréhez, mint az aki a Barcába jön. Ezt a focit ilyen szinten senki nem játsza Európában, ezért nehéz beilleszkednie Ibrának.
De hihetetlen, hogy egy olyan csatár tehetségén folyik a vita, aki komoly dolgokat tett le az asztalra a munkája eredményeként.
Ibra még nem tett le nálunk semmit az asztalra, az meg nem érdekel engem, hogy jól tolta az Interben, sőt az se érdekelne, ha egy évvel ezelőtt jól játszott itt, de idén már a 10. meccsén egy nagy 0. Akkor is kiraknám, még Puyolt is, ő meg megértené, hogy a csapatnak egy a legjobb. Amúgy egyetértek az edzésekkel kapcsolatos gondolataiddal. ;)
gekkodan írta:Mintha Eto'o tavaly a szezon 2. felében jobb lett volna. Tény, hogy a BL-döntőn nagyot játszott, de a szezon második felében egészen pontosan ugyanúgy tolta, mint Zlatan most. A Betis elleni 2 gólja után igazán izmos hullámvölgy kezdődött számára.

Nem kell ez továbbra sem. Hadd ne kezdjek el visszaolvasni és idézeteket hozni tavalyról, amikor Eto'o heteken át játszott pontosan ugyanebben a formában.
Eto'o a tavalyi 2. félévében is hasznosabban játszott, mint Ibra, még akkor is, ha eltekintek a letámadás nagyon jó alkalmazásától is. Sokat mozgott, helyezkedett, beindult, elvitte az embert, fárasztotta a védelmet, helyzetbe került, ami még hiányzik Ibránál. Igazán helyzetbe se kerül, nem megy még neki itt. Adok neki időt, de egyelőre Eto'o-val közel sem lehet egy szintre rakni, mert a kameruni mindig jobban játszott, hiába hagyott ki több helyzetet. Ő helyzetbe is került. Amíg nem tud valaki úgy helyezkedni, ahogy kell, addig rá van kényszerítve a "nagy" megoldásokra, távoli lövésekre, nyakában a védővel való gólszerzésre, akár a sarkazásra is! Ezekért meg valaki nagyobb tudású lesz, holott valamilyen téren meg sokkal, de sokkal kisebb adottságokkal rendelkezik, ezért lehetett ő olyan, amilyen, hisz az fejlődött neki. :roll:
M.I.P.A.X.
Jugador del Barça

2009.09.01. 18:19:04

Örülök a góljának, csak így tovább Ibrakadabra. Am a kritikusainak csak annyit hogy adjatok már Ibrának időt. Ne mindent egyből akarajatok.... Majd belejön a játékba is :);)
A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok :)
Kép
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.01. 18:01:34

Hunfranco írta:
miihii írta:
Hunfranco írta: Eto'o azért tudott beilleszkedni hamar, mert ő Barcás edzésben részesült, ami nagyon komoly "képzés".
És hol kapott BARCA képzést?A reálban v a Mallorcában? :lol: Csak mert ő is úgy jött anno,mint Z.,nem?Kinéztük,megvettük,alkalmazkodott,tarolt!

Egyetértek veled. Ezt a rövid passzos focit egy argentin vagy egy brazil hamarabb megtanulja, hiszen onnan jött eza fajta foci. Aztán lehet, rosszul gondolom.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.01. 17:56:30

Mintha Eto'o tavaly a szezon 2. felében jobb lett volna. Tény, hogy a BL-döntőn nagyot játszott, de a szezon második felében egészen pontosan ugyanúgy tolta, mint Zlatan most. A Betis elleni 2 gólja után igazán izmos hullámvölgy kezdődött számára.

Nem kell ez továbbra sem. Hadd ne kezdjek el visszaolvasni és idézeteket hozni tavalyról, amikor Eto'o heteken át játszott pontosan ugyanebben a formában.

Yaya Touré - a szikla.

Hunfranco
Barça B

2009.09.01. 17:45:09

miihii írta:
Hunfranco írta: Eto'o azért tudott beilleszkedni hamar, mert ő Barcás edzésben részesült, ami nagyon komoly "képzés".
És hol kapott BARCA képzést?A reálban v a Mallorcában? :lol: Csak mert ő is úgy jött anno,mint Z.,nem?Kinéztük,megvettük,alkalmazkodott,tarolt!

Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.09.01. 17:38:14

miihii írta:
Zsolti írta:Azért neki jóval könnyebb volt....ismerte a bajnokságot,nem voplt akkora teher a vállán,mint most Ibrának,sötöbö,sötöbö...
Az oké,de attól még nem BARCÁS edzést kapott ő sem,nem? :wink:
ez jogos.....ezt a "barcás eddzést" én sem értettem... :D
Lezárt