Zlatan Ibrahimovic
Nem lesz itt gond.
Viszont nem csak Ibra-nak nem ment tegnap a játék, véleményem szerint Henry sem volt csúcsformában... Xavi játékát is haloványnak véltem (ezek természetesen saját vélemények:)).

- Titinho
- Director del Fútbol
Ilyen tipikus magyar mentalitással ne ruházzuk már fel a csapatot.albicelesteX írta:Úgy nehéz jól játszani ha senki nem ad neki egy értelmes labdát sem!Én úgy látom Henry játsza a haját és nem nagyon próbál vele összejátszani sokkal inkább mindig Messit keresi!Amikor Zlatan "elönzőzte" és nem passzolt Henrynak akkor szerintem az is azért volt mert korábban a francia is passzolhatott volna neki mégis inkább messit választotta!Az úgy nem lesz jó ha nem akarnak összejátszani de ez nem csak Ibran múlik!Henry se akkora öreg róka még Barcelonában hogy kakaskodjon!Ez nem az Ő szemétdombja!

Én általában egyet szoktam veled érteni de ez szerintem elég nagy butaság. Nem akarnak összejátszani? Ilyen a profi futballban nincs barátom.
Most azért mert Ibra annál a helyzetnél nem passzolt, na bumm. Mindenki csak azt hajtogatja, hogy milyen önző volt, de az mondjuk senkinek nem jut eszébe, hogy ez inkább egy kis bizonyítási vágy volt? Én inkább így nézem a helyzetet. Persze önző is volt ezzel, de megpróbálta, sajnos nem jött be a lövés, húú. Ezért kell ennyire kárhoztatni?

Az azért pedig végképp nem igaz, hogy ő nem próbálkozott, mert igenis már többet támadott le mint a Bilbao ellen, sokszor jött hátra labdáért is, próbált üresben is mozogni, a 2. félidő végén viszont már tényleg le kellett hozni. A sérülése miatt ő nem játszott 6-7 felkészülési meccset, hogy a kondíciója is rendben legyen, nyilatkozta is, hogy nincsen 100%-os állapotban, ehhez is idő kell.
Én mindenesetre még bőven adok neki időt, 194 perc játék után butaság olyanok írni, hogy ilyen sz*r üzletet, meg nem érte meg, meg ilyen-olyan csicska lesz.

Én bízok benne, hogy jó lesz ő, számomra a Bilbao ellen voltak nagyon bíztató jelek (egy jó pályát és a megfelelő hőmérsékletet is vegyük ide), bízom benne, hogy hamarosan eléri ő is a legjobb formáját és akkor megállíthatlan lesz ez a Tridente!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
a lényeget jól látod, azzal vitatkoznék, hogy ez nem beilleszkedési kérdés! nagyon is az!!! gondolj bele, ha azt kezdi érezni egy idő után, hogy kihagyják az akciókból?!Léfe írta:Az alább irtak valósak, de az nem tettszet, hogy Ibra sokszor lassitotta a játékot. Átvette /többször is/a labdát és rátette a lábát és várt. Mire? Vagy az is érdekes volt, hogy többször lepsszolta a labdát aztán szó szerint sétált egy jót. Sokaknak nem ment, ez benne van a pakliban, de hajtani azért kell. Ez nem beilleszkedési kérdés.
elveszíti a motivációját és ez lesz belőle amit láttunk.
ezt a sácot ide be passzítani igazi edzői feleda, remélem Guardi megoldja!
Akkor abba gondolj bele, hogy Henry-nak, egy másik világklasszisnak - aki ráadásul a Barcához hasonló stílusú csapatból érkezett hozzánk -, szintén sok idő kellett, hogy beilleszkedjen a csapatunk játékába. Ehhez add hozzá, hogy Ibra nem egy hasonló stílusú csapatból jött. Nem egyszerű. A 66-ról meg nem ő tehet, hanem a vezetés.MichaaBee írta:Ez jogos. De akkor 66 helyett 50-ért kellett volna olyan kcs-t igazolni, akinek nem kell beilleszkednie.Mindegy, nem szidom most Ibrát, tegnap nulla volt, hátha feljavul még.
(Nem véletlen az sem, hogy a legnehezebb pl. középpályást igazolnunk, mert az egész Barca játékának a mozgatórúgója ez a poszt, és elég sokan "elvesztek" már ezen a poszton.)
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nos, ki játszott jól?Mikaos írta:
Tegnap amúgy ki játszott igazán jól a csapatunkból? - Senki! Messi is csak a végére javult fel, a védőink csomószor bizonytalankodtak,a középpályánk nem volt elég erős (Iniesta!!!), a csatársor meg kevesett mozgott. Nincsenek nevek, hanem a csapat nem játszott jól.
A lényeg, hogy nézzetek magatokba: érdekes lenne, ha az élet minden területén ennyi türelmet kapnátok, amennyit most adtok Ibrának - mindjárt máshogy gondolnátok(akinek nem inge...)
Pl. Dani Alvés, aki az első perctől kezdve az utolsóig hajtott, gürizett, gürcölt, jól passzolt. Megszakadt minden labdáért.
Pl. Valdés, aki a kevés védése ellenére bemutatott egy hatalmas bravúrt.
Pl. Messi, aki végig akart, végig futott. Ennyire fáradtnak, kihajtottnak, elcsigázottnak még nem igazán láttam. Rendszeresen felvállalta az 1-1-ben küzdelmet. Számtalan cselt mutatott be, és a gól előtt szép kis cselsorozatot nyomott.
Pl. a 80. percben beállt Pedro Rodríguez. Életet lehelt a támadójátékba. A gólja pedig kupát ért.
Pl. Keita, aki végig magabiztosan mozgott, felettébb labdabiztos volt, és keményen tette a dolgát a középpályán.
Pl. Abidal, aki végre úgy játszott, ahogy és amit tud. A védekezésben kiválóan dolgozott, a felfutásai is értékelhetőek voltak.
És én Yaya touréval is elégedett vagyok.
Igen, Xavi, Henry tegnap gyengébbek, tompábbak voltak a kelleténél. Ezt elismerem, bár egyszer sem állítottam az ellenkezőjét.

- albicelesteX
- A Vadász
Mikaosnak teljesen igaza van!Itt nem is a teljesítményéről van szó hanem egy mérhetetlen unszimpátiáról az Ő irányába!Tegnap valóban nem volt kiemelkedő,de úgy ahogy előttem is elmondták már senki más sem a támadó szekcióból Messin kívül de hátrébb sem!Henrynak is vol egy kapuralövése annyi volt Ibranak is!Én is nagyon várom már az első gólját de nagyon türelmes is vagyok vele, és ahogy látom hallom Guardiola is!És ez a legfontosabb!

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Nézzétek meg Samut! Neki nem gáz az új bajnokság, a környezet?
Óriási hiba volt azt a játékost elküldeni aki szívét, lelkét otthagyta a pályán, egy ilyen [auto_cenzúra]ÉRT![/quote]
Nagyon szerettem Eto'o-t, de már nem játszik nálunk, és sajnálom, hogy elment! De azt kijelenteni, hogy beilleszkedett csak azért, mert egy 11-est belőtt, és úgyszólván egy tiszta ziccert kihasznált, badarság. Főleg, hogy a könnyebbiket, szemben a kapuval simán mellérúgott. El kell telnie jó pár meccsnek, hogy ezt kijelentsük, de mivel nagyon szerettem, azt kívánom Neki, hogy ez a lehető leghamarabb sikerüljön!
Az mindig elgondolkodtat, hogy emberek milyen könnyen lesz*roznak bárkit, és sajnos vannak itt a fórumon egy páran ezek közül a szimpatikus, intelligens, szeretnivaló EMBEREK közül!
Óriási hiba volt azt a játékost elküldeni aki szívét, lelkét otthagyta a pályán, egy ilyen [auto_cenzúra]ÉRT![/quote]
Nagyon szerettem Eto'o-t, de már nem játszik nálunk, és sajnálom, hogy elment! De azt kijelenteni, hogy beilleszkedett csak azért, mert egy 11-est belőtt, és úgyszólván egy tiszta ziccert kihasznált, badarság. Főleg, hogy a könnyebbiket, szemben a kapuval simán mellérúgott. El kell telnie jó pár meccsnek, hogy ezt kijelentsük, de mivel nagyon szerettem, azt kívánom Neki, hogy ez a lehető leghamarabb sikerüljön!
Az mindig elgondolkodtat, hogy emberek milyen könnyen lesz*roznak bárkit, és sajnos vannak itt a fórumon egy páran ezek közül a szimpatikus, intelligens, szeretnivaló EMBEREK közül!
Ez jogos. De akkor 66 helyett 50-ért kellett volna olyan kcs-t igazolni, akinek nem kell beilleszkednie.Mikaos írta:Miliószor el lett mondva, milliószor lett már bebizonyítva, milliószor volt már rá példa, hogy nem egyszerű a Barca játékába beilleszkedni.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Entrenador del Barça
Az alább irtak valósak, de az nem tettszet, hogy Ibra sokszor lassitotta a játékot. Átvette /többször is/a labdát és rátette a lábát és várt. Mire? Vagy az is érdekes volt, hogy többször lepsszolta a labdát aztán szó szerint sétált egy jót. Sokaknak nem ment, ez benne van a pakliban, de hajtani azért kell. Ez nem beilleszkedési kérdés.
Fecó
Játékosértékelő 2.0: Ibrahimovic 0 (de az jó nagy)
Na, a varjúk megszállták tegnap este e topikot 
Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet őszintén megmondani, hogy "Ibra nem szimpatikus játékos"? Annyira komikusak ezek a "még a ****-ba is belekötök" hozzászólások...
Miliószor el lett mondva, milliószor lett már bebizonyítva, milliószor volt már rá példa, hogy nem egyszerű a Barca játékába beilleszkedni. Ha valaki ezt nem képes megérteni, akkor erre nem tudom, mit lehet mondani.
Ibra teljesen más felépítésű és karakterű játékos, mint Eto'o volt - mi a fészkest ábrándoztok arról, hogy Ibra miért nem Eto'o? Mert MÁS.
Ettől függetlenül az is lehet, hogy év végéig nem sokat tud javulni Ibra (benne van a pakliban, mint minden lehetőség) - de nehogy már 2.5 meccs után kelljen temetni...
Tegnap amúgy ki játszott igazán jól a csapatunkból? - Senki! Messi is csak a végére javult fel, a védőink csomószor bizonytalankodtak,a középpályánk nem volt elég erős (Iniesta!!!), a csatársor meg kevesett mozgott. Nincsenek nevek, hanem a csapat nem játszott jól.
A lényeg, hogy nézzetek magatokba: érdekes lenne, ha az élet minden területén ennyi türelmet kapnátok, amennyit most adtok Ibrának - mindjárt máshogy gondolnátok
(akinek nem inge...)

Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet őszintén megmondani, hogy "Ibra nem szimpatikus játékos"? Annyira komikusak ezek a "még a ****-ba is belekötök" hozzászólások...
Miliószor el lett mondva, milliószor lett már bebizonyítva, milliószor volt már rá példa, hogy nem egyszerű a Barca játékába beilleszkedni. Ha valaki ezt nem képes megérteni, akkor erre nem tudom, mit lehet mondani.
Ibra teljesen más felépítésű és karakterű játékos, mint Eto'o volt - mi a fészkest ábrándoztok arról, hogy Ibra miért nem Eto'o? Mert MÁS.
Ettől függetlenül az is lehet, hogy év végéig nem sokat tud javulni Ibra (benne van a pakliban, mint minden lehetőség) - de nehogy már 2.5 meccs után kelljen temetni...
A lényeg, hogy nézzetek magatokba: érdekes lenne, ha az élet minden területén ennyi türelmet kapnátok, amennyit most adtok Ibrának - mindjárt máshogy gondolnátok

- albicelesteX
- A Vadász
Úgy nehéz jól játszani ha senki nem ad neki egy értelmes labdát sem!Én úgy látom Henry játsza a haját és nem nagyon próbál vele összejátszani sokkal inkább mindig Messit keresi!Amikor Zlatan "elönzőzte" és nem passzolt Henrynak akkor szerintem az is azért volt mert korábban a francia is passzolhatott volna neki mégis inkább messit választotta!Az úgy nem lesz jó ha nem akarnak összejátszani de ez nem csak Ibran múlik!Henry se akkora öreg róka még Barcelonában hogy kakaskodjon!Ez nem az Ő szemétdombja!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kedves Miki!ozsimiki írta:
abban számodra mi nem volt világos,hogy olyan mellett nem megyek el,amikor valaki (Tamás) azt írja,hogy nem látta letámadni. Igaz ez
szerk: írtam,h nem írhat bárki kritikát? nem! azt írtam,h van köztük különbség, amit említettem pl, egyszerűen nincs úgy. és ami nincs úgy,azt meg lehet jegyezni, akár kritika,akár nem.
Nem kell elmenni semmi mellett sem, senki sem mondta. Attól még a véleményemet tartom: tegnapi teljesítménye nulla. Nulla mozgás, minimális akarat, semmi küzdeni akarás.
A másik.
Amúgy Te megfellebbezhetetlen plénum, döntőbíró vagy, hogy azt mondod: ami nincs úgy, az nincs úgy? Max. azt írhatod, hogy Te szerinted nincs úgy! DE! Ettől még nem biztos, hogy Neked van igazad. Szerintem, nekem van igazam a tegnapi, ill. az eddigi teljesítményét látva.
Azt pedig a Barcelona eredményessége szempontjából remélem, hogy mihamarabb beindul, és a csapat hasznára lesz. Azt viszont nem nézem jó szemmel, hogy amíg mások güriznek, addig ő csípőre tett kézzel nézi a labdát. Tegnap is volt olyan eset, hogy a picit hosszabb labdáért meg sem mozdult, csak legyintett, míg mondjuk Dani Alvés az egyértelműen hosszú passzért is úgy sprintelt, mintha az élete múlt volna rajta. Na ennyi a különbség Ibra és a többi játékos között. Ez pedig - számomra - tűrhetetlen, elfogadhatatlan. Persze, biztos bennem van a hiba.

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Én is csatlakoznék véleményileg, és kiegészíteném annyival, hogy megvan a Barcelona játékának ellenszere: mérkőzés előtt egy rotációs kapával végig kell menni a pályán és kész!:-( Botrányos volt a talaj, végig káromkodtam az első félidőt aztán eluntam. Ezért is volt a rengeteg, egyénileg kimagaslóan pocsék teljesítmény. Plusz nekem a labda is furcsa volt, olyan indítások voltak, ami a játékosok környékére sem érkezett, mintha túl kemény lett volna. Tehát a játék elrontása: szántsd fel a pályát, fújj a labdába két tizeddel többet (mindegyikbe), és a konklúzió: nem tudnak ezek focizni!:-(,danikaa10 írta:Végre valaki aki ugyan azt gondolja, mint én.Sanama írta:Szerintem senki, aki védi Őt nem mondta,hogy ez a teljesítmény, akár gólokra, akár futott méterekre gondolok, elég tőle.
De azért olyan hsz-eket olvasni,hogy nem futott, nem támadott le, elég érdekes. Mikor a 3 meccs közül ezen támadott le a legtöbbet, és futott vissza.
Azt elismerjük mindannyian,hogy rosszul játszott.De ki játszott jól?
Most azt mondom,hogy Keita és Abidal. Illetve utolsó 35percben Messi.
De a meccs nagy részében az egész csapat, álmosan, lassan játszott, Xavit nagyon jól levették a pályáról.
És, ha egyetértetek abban,hogy Titi rosszul játszott, vagy akár Xavi, náluk miért nem említitek meg? Mert Henry tavaly jól játszott, és hajtott?
A múltból nem élünk meg.
Xavinál elfogadom, nála 1évben 2-3 ilyen meccsre van példa, őt nem kell részletezni.
De Henry semmivel nem volt jobb elől, mint Ibrahimovic.
És azt vettem észre,hogy ketten nem is kedvelik egymást. Kölcsönösen nem passzolnak egymásnak![]()
Nem is tudom ki írta. Ha Ibra 20milió lett volna lenne ideje, de mivel 40 volt nincs?
Mintha Ő kért volna annyit azért,hogy idejjöjjön.
Nem látom annak sem értelmét,hogy minden egyes meccs után ilyen rossz, olyan rossz volt Ibra. 5méter helyett 2,7métert futott.
Tudjuk,hogy még nincs beilleszkedve, nincs megfelelő teljesítménye,de ettől függetlenül nem kell olyanokat mondani rá,hogy nem fut, nem jön hátra, nem támad le.
Az a játék,hogy kifutja magát teljesen, az Eto'o volt. Pep tudta,hogy kit vesz,Ibra nem fog soha életében annyit futni mint Eto'o, fizikálisan teljesen más.
Azt érzem az a baj,hogy Ibra nem egy magasabb és egy újabb kiadású Samuel.
Ez olyan, mintha Messi helyett jönne CR. Olyan lenne a játéka? nem.Szórol - szóra mindennel egyetértek.

Ibrahimovic a tegnap nagyon gyenge volt ez el kell ismerni.
Látszott rajta az akarat, de ez pontatlansággal, rossz mególdásokkkal párosult.
Én sokkal többet vártam/ várok tőle.
A Bilbao ellen nagyon jól játszott, a tegnapi viszont egy gyengébb mecs volt.
Az is igaz, h türelmesnek kell lenni vele, hiszen ez volt a második tétmecse Barca mezben.
Szerintem az első gólra van nagyon nagy szüksége. Azután felszabadultabb lesz és ez remélhetőleg a játékában is megfog majd látszódni.

Látszott rajta az akarat, de ez pontatlansággal, rossz mególdásokkkal párosult.
Én sokkal többet vártam/ várok tőle.
A Bilbao ellen nagyon jól játszott, a tegnapi viszont egy gyengébb mecs volt.
Az is igaz, h türelmesnek kell lenni vele, hiszen ez volt a második tétmecse Barca mezben.
Szerintem az első gólra van nagyon nagy szüksége. Azután felszabadultabb lesz és ez remélhetőleg a játékában is megfog majd látszódni.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Elmondom én is a véleményemet. Igaz, hogy idény eleji forma, meg, hogy bekell illeszkedni a csapatba, DE: állítólag Zlatan a világ legjobb csatára és eddig nem igazán mutatott semmit sem. Pep meg amit mondott, hogy addig játszik rosszul amíg csak akar? Hát a helyébe nem is erőltetném magam úgyis játszanék. Na jó persze ez vicc volt, de Ibra eddig tényleg nem illik bele a Barca játékába. Mindig is Eto'o fan leszek és az is maradok. De rem lő vagy 10 gólt azért Zlatan, hiszen "be kell illeszkednie meg hasonlók", mellette lő majd Pedrito 20at és akkor tényleg nem kell Eto'o 
Hajrá BARCA !!!

Hajrá BARCA !!!
-
- Barça B
én is amondó vagyok, abszolút Samu-fan létemre, hogy temetni -még- egyértelműen hülyeség Ibrát, de kritikát lehet megfogalmazni felé is, ahogy bármely más Barca-játékos felé. a Manszúrsejk City ellen nyújtott teljesítménye szerintem tökmindegy,indifferens, az felkészülési meccs volt, kicsit sérülten is játszott, csak egy félidőt, és először az új csapatában. a Bilbao ellen kifejezetten tetszett a játéka, önzetlennek tűnt, sokat és jól passzolt, asszisztja is volt!, annak ellenére, hogy a kezét még néha fájlalta. ma viszont lassú volt, keveset helyezkedett és két helyzetet elönzőzött (ugye Henry-t kiugrathatta volna...
). ez nem volt egy jó teljesítmény, főleg nem, hogy a cseréje, a saját nevelésű Pedro beállításával sokkal aktívabb lett a csapat, és ugye ő lőtte a győztes gólt is. tehát én csak azt mondom, hogy ma nem játszott jól, reméljük lesz jobb is, nem kell temetni, de kritizálni lehet (és ahogy Pep is bosszankodott időnként rajta, fogja is!) a többi meg majd elválik. sajnálom, hogy Samu elment, de mert a Barcának szurkolok, azt szeretném, hogy Ibra ennél mindenképpen jobban játsszon! szerintem ennyi a lényeg.

Visca el Barça!
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Örülök, hogy megtudtunk "egyezni".chrisnagy13 írta:
Az idő majd úgy is eldönti mi lesz.
Az igaz, hogy sokat várok tőle, de hát Ő a Barca legdrágább igazolása, és az egyik kedvenc csatáromat tették ki érte a csapatból, úgy hogy Eto'o 5 év alatt nagyon jól játszott. Ez van.
Ibrán látszik, hogy akar, megy, csinálja, de nagyon nem akar össze jönni semmi. Azt sem értettem miért nem Ő rúgta a Bilbao ellen a 11-est, legalább adott volna neki valami sikerérzetet.
Egyenlőre én nem látom benne azt amivel újra olyan lenne a csapat, mint tavaly volt, és rúgjon középcsatárként legalább 20 gólt, úgy ahogy Samu.
Remélem nem lesz igazam, és hármasával fogja lőni a gólokat már a Gijón ellen. Biztos nem szidná többet senki.

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

-
- Jugador del Barça
Az idő majd úgy is eldönti mi lesz.danikaa10 írta:Igaz.
Amúgy mind1 is, belegondolva semmi közöm nincs az egészhez, neked ezek az elvárásaid megértettem, nem találom helyesnek, de hát unalmas lenne az élet, ha mindenki egy állásponton lenne.
Az igaz, hogy sokat várok tőle, de hát Ő a Barca legdrágább igazolása, és az egyik kedvenc csatáromat tették ki érte a csapatból, úgy hogy Eto'o 5 év alatt nagyon jól játszott. Ez van.
Ibrán látszik, hogy akar, megy, csinálja, de nagyon nem akar össze jönni semmi. Azt sem értettem miért nem Ő rúgta a Bilbao ellen a 11-est, legalább adott volna neki valami sikerérzetet.
Egyenlőre én nem látom benne azt amivel újra olyan lenne a csapat, mint tavaly volt, és rúgjon középcsatárként legalább 20 gólt, úgy ahogy Samu.
Remélem nem lesz igazam, és hármasával fogja lőni a gólokat már a Gijón ellen. Biztos nem szidná többet senki.

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Végre valaki aki ugyan azt gondolja, mint én.Sanama írta:Szerintem senki, aki védi Őt nem mondta,hogy ez a teljesítmény, akár gólokra, akár futott méterekre gondolok, elég tőle.
De azért olyan hsz-eket olvasni,hogy nem futott, nem támadott le, elég érdekes. Mikor a 3 meccs közül ezen támadott le a legtöbbet, és futott vissza.
De a meccs nagy részében az egész csapat, álmosan, lassan játszott, Xavit nagyon jól levették a pályáról.
És, ha egyetértetek abban,hogy Titi rosszul játszott, vagy akár Xavi, náluk miért nem említitek meg? Mert Henry tavaly jól játszott, és hajtott?
A múltból nem élünk meg.
Xavinál elfogadom, nála 1évben 2-3 ilyen meccsre van példa, őt nem kell részletezni.
És azt vettem észre,hogy ketten nem is kedvelik egymást. Kölcsönösen nem passzolnak egymásnak![]()
Nem is tudom ki írta. Ha Ibra 20milió lett volna lenne ideje, de mivel 40 volt nincs?
Nem látom annak sem értelmét,hogy minden egyes meccs után ilyen rossz, olyan rossz volt Ibra. 5méter helyett 2,7métert futott.
Tudjuk,hogy még nincs beilleszkedve, nincs megfelelő teljesítménye,de ettől függetlenül nem kell olyanokat mondani rá,hogy nem fut, nem jön hátra, nem támad le.
Az a játék,hogy kifutja magát teljesen, az Eto'o volt. Pep tudta,hogy kit vesz,Ibra nem fog soha életében annyit futni mint Eto'o, fizikálisan teljesen más.
Ez olyan, mintha Messi helyett jönne CR. Olyan lenne a játéka? nem.

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

Szerintem senki, aki védi Őt nem mondta,hogy ez a teljesítmény, akár gólokra, akár futott méterekre gondolok, elég tőle.
A múltból nem élünk meg.
És azt vettem észre,hogy ketten nem is kedvelik egymást. Kölcsönösen nem passzolnak egymásnak
A múltból nem élünk meg.
És azt vettem észre,hogy ketten nem is kedvelik egymást. Kölcsönösen nem passzolnak egymásnak

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Igaz.chrisnagy13 írta: Ezt a januárra írtam, kár hogy nem érted! Olvass vissza!
Amúgy mind1 is, belegondolva semmi közöm nincs az egészhez, neked ezek az elvárásaid megértettem, nem találom helyesnek, de hát unalmas lenne az élet, ha mindenki egy állásponton lenne.

-
- Jugador del Barça
Ezt a januárra írtam, kár hogy nem érted! Olvass vissza!danikaa10 írta:Már bocs, de Ibrahimovic nem sz*r. Amúgy gondolom te csak azt nézed, hogy jajj de jó Samu lőtt két gólt, hmm ő tényleg beilleszkedett, megjegyzem az első golja tényleg szép volt, de koránt sem jelenti azt, hogy beilleszkedett, a második gólja 11-es volt.![]()
És mi ez a fél évig bejárnál a munka helyedre példa. Fog már fel, IBRA 2 MECCSET JÁTSZOTT.
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Már bocs, de Ibrahimovic nem sz*r. Amúgy gondolom te csak azt nézed, hogy jajj de jó Samu lőtt két gólt, hmm ő tényleg beilleszkedett, megjegyzem az első golja tényleg szép volt, de koránt sem jelenti azt, hogy beilleszkedett, a második gólja 11-es volt.chrisnagy13 írta:
A Bilbao ellen jól játszott???
Már ne is haragudj, de egy olyan játékosról beszélünk akiért kiadtak majd 70 millió eurót, és úgy lett beharangozva, hogy az "Isten" megérkezett Barcelonába. Hagy legyen már vele szemben egy kis elvárás.
Ha Te fél évig csak bejárnál minden nap a munkahelyedre és nem dolgoznál megdicsérnének?
Nézzétek meg Samut! Neki nem gáz az új bajnokság, a környezet?
Óriási hiba volt azt a játékost elküldeni aki szívét, lelkét otthagyta a pályán, egy ilyen [auto_cenzúra]ÉRT!

És mi ez a fél évig bejárnál a munka helyedre példa. Fog már fel, IBRA 2 MECCSET JÁTSZOTT.

Ő van most itt. Szokd...chrisnagy13 írta:Mert azzal sokra megyünk, ha Ibra van a csapatban!!!abraka írta:Még mindig Eto'o??? Hagyjátok már csórót békén. Elment... Értitek? Nincs már itt... Sok embernek, még mindig Samu van a csapatában. Wake Up! Wake Up!
Amúgy kezd már ez az Ibra-Samu összehasonlítás nagyon lúzer lenni!