ha logikusan gondolkodunk,majd a szerkesztők eldöntik, hogy kinek a VÉLEMÉNYE áll közelebb az igazsághoz, mert mindkettőjében van.
az igaz,hogy a 08/09 es idényben szerezték meg a srácok a jogot arra,hogy a KlubVb-én szerepelhessenek, de ettől még szerintem a 09/10es idény trófeája közé fog bekerülni hivatalosan. erre példát MichaBee is mutatott.
ha logikusan nézzük,akkor pl egy világbajnokságra is kijutnak már 2009ben, mégse ezt az évet kell nézni, ha valaki megnyeri 2010ben.
Szerintem hivatalosan NEM az az év számít,amikor valaki a jogot/jogokat szerzi egy-egy sorozat,döntő részvételére (spanyol szuperkupa,Európai szk,stb),hanem amikor azt MEG IS NYERI.
Pep nyilatkozatai is hasonlóak, számára ez a trófea már az új idény trófeája, számomra is, mivel többet nyom a latba,hogy mikor NYERIK MEG,mintsem, hogy mikor szereznek rá jogot,hogy megnyerhessék, szerintem. talán ebbe is van némi logika, de az már nem érdekel,hogy az igazság melyik oldalon van

valaki ezzel ért egyet, valaki meg a másikkal.
hivatalosan a mostani eredmények már az új szezoné. de ha valaki talál rá példát,hogy ezt a sikert 08/09es szezonhoz húzzák be, akkor a hivatalos megítélésben tévedtem.