Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
zerom
Barça B

2009.08.25. 14:15:08

Amadeus, én is ebben bízom, hogy még igazolunk valakit, de én nem azért izgulok, hogy ha nem jön senki akkor a REAL szétszed minket ... hanem hogyha, esetleges sérülés lenne(ami remélem nem lesz), akkor legyen kikkel pótolni a hiányt.
Ha ennyire nem bízol a barcaban(az áhított csapatodban), akkor nem valami jó úton jársz :( -------> 2008-2009 spanyol kupa, bajnokok ligája, bajnokság (tudom, hogy a múlt, de nem szabad elfelejteni)

peace
Visca el Barca!
2barcafan2
Jugador del Barça

2009.08.25. 14:15:01

amadeus írta:Hat ahogy elnezem az iden a Real szet szed mindenkit nagyon kemeny keret van naluk ! mar most nagyon kenik!szerintem szukseg lesz chirginszkire es meg valakire ahhoz hogy megallitsd benzemat, rault,ronaldot,negredot,higuaint,kakat, es xabi alonsot !!!szivni fogunk ezek kinyirnak!
Dehogy fognak kinyírni :!: :!: :!:
Te most barcafan vagy :?: :?:
Azért mert most vettek pár sztárjátékos,attól még nem lettek nagyobbak...
Nálunk meg itt van Ibra...Mire kezdődik a bajnokság addigra beilleszkedi a csapatba...
Kép
amadeus
Barça C

2009.08.25. 14:11:34

Hat ahogy elnezem az iden a Real szet szed mindenkit nagyon kemeny keret van naluk ! mar most nagyon kenik!szerintem szukseg lesz chirginszkire es meg valakire ahhoz hogy megallitsd benzemat, rault,ronaldot,negredot,higuaint,kakat, es xabi alonsot !!!szivni fogunk ezek kinyirnak!
sneco7
Capitá del Barça

2009.08.25. 13:54:21

merx írta:
- ha pandev játéktudására képességeire gondoltál a "vicc" szó alatt akkor a hsz-ed ezen része az igazi vicc kategória
- én a fiatalokra nem támaszkodnék ilyen mértékben, persze a football managerben lehet de az élet egy csöppet más szerintem :roll:
Ha már idézel,akkor pontosan tedd!Azt írtam,hogy,HA nem tudunk igazán minőséget igazolni,akkor inkább maradjanak a fiatalok.Szerintem nem járnánk rosszabbul,mintha igazolnánk20-30 millióért olyanokat,akik közel sem biztos,h be tudnának olyan szinten illeszkedni rövid időn belül,mint amennyire a fiatalok,akiknek ugye nem idegen a Barca játéka.
Nem Pandevre gondoltam,hogy vicc,mert az elismerem,hogy nem rossz csatár ,129 meccsen lőtt 47 gól,azért nem olyan rossz,bár nem is olyan sok.Hanem az a vicc,hogy felmerül nálunk,mert szerintem nem az a szint,főleg nem szélsőként,amire ugye szükségünk lenne.Olyan csatárunk már van,aki kényszerből szélsőt játszik! :wink:
zerom
Barça B

2009.08.25. 13:41:55

Menczel én Henrique és Maxwellel kapcsolatban írtam, hogy tájékozatlan ... nem a többi védőre tértem ki, de látom erőspaprikát reggeliztél, hogy ennyire csipkelődsz, amint észrevetted, smileyt raktam az írásom mögé, tehát még a rossz szándék sem állhatott mondandóm mögött ...
Egyből a támadás, pont ez az amiért csak olvasom ezt a fórumot .. sajnos
de ha téged megbántottalak, elnézést kérek!
csáo
Visca el Barca!
zerom
Barça B

2009.08.25. 13:36:22

Gondoltam írok egy átfogóbb véleményt, előre is sorry, ha hosszúra sikerülne!(elég ritkán írok, remélem nem haragszotok ha hosszabb lesz)

Tehát én is, mint itt sokan mások, látok lyukas részeket a csapatnál. Kezdjük Hátulról, ha biztosan lehetne számítani Milito-ra , akkor talán nem érezném lyukasnak a hátvédsort (mert akkor Puyi kitudna menni Alves helyére, ha kellene) ezt nem is írom tovább, mert mindenki érti mire gondolok ... (és itt nem kell felhozni hogy de a fiatalok .. bla bla ... mert mi van ha éppen egy Muniesa vagy Fontas játszana, mikor negyed döntőt játszunk pl. a Juventussal (nem azt mondom, hogy nem bízom a fiataljainkban, de ne dobjuk őket egyből mély vízbe).

Igenis vagy egy középső védő megvételét szeretném én is (inkább BRUNO ALVEST - fejjátéka, szabadrúgás technikája, bombái, és pazar játéka miatt jobban preferálnám, mint ukrán kimondhatatlan nevű kollégáját, akinek azért nem írom le a nevét, nem mintha bajom lenne vele, de nem tudom sose pontosan, hogy hogy kell leírni :lol: )

Középpálya:
Itt nem kezdem el sorolni ki megy ANK-ra, es kik azok akik irányítók, ki marad védekező középpályásként erre az időre, de meg hogy Marquez is feltudna jönni védekező középpályásként addig stb ... nem erre nem pazarolnék most időt, mert ezt már 1000x átbeszéltük itt fórumon.
Bár ezt is, amit most irnék, hát fontos lenne (lett volna
:shock: ) egy Xavi-INI pótlására valaki, aki talán csak FAbre lehetett volna, aki megüti ezt a szintet, talán azt lehet mondani jó lett volna ha jön (és most nem akarok vitázni, hogy anno elment meg hogy nem várt a sorára stb, hanem a minőségről van szó).

Támadó szekció (ALIAS : HEnrY - Ibra - MessI)
Henry helyére elnéznék egy Mata féle játékost, akiről többször volt szó mostanság ... tehát ismét úgymond lyukas részhez értünk ...
Ibra helyett Bojan, hát fiatal, ambiciózus, gyors, de alacsony, és talán mint a tavalyi évben, több lehetőséget kap majd, igaz Ibra mellett, de azért remélem minden klappol majd ezen poszton.
MESSI a messiásunk, hát én akkor érzem magam a TV előtt a legnagyobb biztonságban, ha tudom, hogy a mi kis zsenink játszik ... 8) de ha pihenni kényszerülne se esnék kétségbe, mert mint mutatott játéka alapján PedRO-rol van szó egyébiránt :) talán azt tudom mondani, hogy néha-néha helyettesithetné, ill. ezáltal Messi pihenhetne, ami a mostani szezonban majd jól jönne egyéb sokkal fontosabb meccsek előtt mint mondjuk egy kupa meccsen a Murcia ellen :D

Röviden: 1 hetünk van még igazolni ...

Egy Bruno Alves és egy Mata pakkot még elnézegetnék szezon indulás előtt.

kis off: nekem nem tetszett PEP kijelentése, tudom, hogy nagyon nehéz lenne újra triplázni, de mi voltunk a történelem első ilyen csapata, és ha nekünk egyszer ez sikerült, miért ne sikerülhetne újra, akár ebben az idényben majd ... (pont Peptől nem vártam ilyen kijelentést, pedig nagyon magabiztosnak tűnik mindig, és pozitívan áll mindig a dolgokhoz)
Attól függetlenül, hogy én is tisztában vagyok vele, hogy kisebb az esélye az újabb triplának.
Mindegy, én mindenki más helyett szorítok majd, hogy ez újra megtörténjen, mert olyan boldog voltam mikor tripláztunk, mint még soha!!!!!!! Az életem a barca idestova 10 éve, és ez a szerelem nem múlik!

peace!
Visca el Barca!
merx
Capitá del Barça

2009.08.25. 13:33:39

sneco7 írta: - Pandev amúgy is vicc kategória
- sokkal jobban járunk a fiataljainkkal,akik már ismerik a játékrendszert és együtt edzettek a csapattal az előszezonban is.
- ha pandev játéktudására képességeire gondoltál a "vicc" szó alatt akkor a hsz-ed ezen része az igazi vicc kategória
- én a fiatalokra nem támaszkodnék ilyen mértékben, persze a football managerben lehet de az élet egy csöppet más szerintem :roll:
Kép
Zlatan Boy
Barça B

2009.08.25. 13:23:46

sneco7 írta: Kicsit tájékozódj legalább mielőtt hülyeségeket írsz!:D Ezek a nevek fel sem merültek,Pandev amúgy is vicc kategória,Jenasnak is nagyobb a füstje,mint a lángja,amellett 2005 óta nem is a "szarkák" játékosa! Én már nem igazolnék senkit,ha nem tudunk igazán minőséget igazlni,akkor sokkal jobban járunk a fiataljainkkal,akik már ismerik a játékrendszert és együtt edzettek a csapattal az előszezonban is.
Lehet hogy Pandev rossz ötlet volt. :roll: De Jenas jó megoldás lehetne szerintem a kp posztra. :wink:

OFF:Ja és mégegyszer bocsi a tájékozatlanságom miatt. :lol:
Zlatan Boy
Barça B

2009.08.25. 13:17:11

gygerike írta:Jenas nem a Hotspursbe játszik Jerman Jeanasra gondolsz nem??
Igen,ő rá gondoltam.De mi óta is játszik ő a Totenhamnél????a régi klubja visszont szerintem a Newcastle volt én úgy tudom. :)
sneco7
Capitá del Barça

2009.08.25. 13:14:44

Zlatan Boy írta:Ha a Mata transzfer becsődölne én szivesen elnézném Pandevet a baloldalon.:) Ha viszont a KP posztra kellene valaki,akkor meg jöhetne mondjuk Jenas a Newcastleből.:D Ja és a védő kérdést pedig én személy szerint nem forszirozom. 8)
Kicsit tájékozódj legalább mielőtt hülyeségeket írsz!:D Ezek a nevek fel sem merültek,Pandev amúgy is vicc kategória,Jenasnak is nagyobb a füstje,mint a lángja,amellett 2005 óta nem is a "szarkák" játékosa,hanem a Tottenhamé! Én már nem igazolnék senkit,ha nem tudunk igazán minőséget igazlni,akkor sokkal jobban járunk a fiataljainkkal,akik már ismerik a játékrendszert és együtt edzettek a csapattal az előszezonban is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sneco7 2009.08.25. 13:22:46-kor.
menczel
Entrenador del Barça

2009.08.25. 13:13:09

zerom írta:Igen Henrique jött, de már megy is kölcsönbe valószínűleg, Maxwell meg Sylvinho helyére érkezett :) látom tájékozott vagy ezzel kapcsolatban! Igen is elkéne még egy védő, és bizony még én egy középpályásra is szert tennék, még úgy is, ha guddyt megtartjuk ... picit bővítsünk, és induljon a szezon!

VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!
Hát nálad téjékozottabb az biztos. Attól h nem fogod fel a mondandóm tartalmát, még nem kell arcozni. Nem az volt a lényeg h ki megy meg ki jön. Hanem hogy 11 játékos tud védőt játszani. Ebből 8 belsőbekk poszton 5-6 pedig szélső poszton is megállja a helyét. Henrique még nincs kölcsönadva és szerintem nem is lesz enniy idő alatt.

(megjegyezném hogy Cáceres kölcsönadásának se volt semmi értelme,ennyi erővel maradhatott volna. Ugyanúgy padozik mint nálunk)
gygerike
Entrenador del Barça

2009.08.25. 13:11:34

Jenas nem a Hotspursbe játszik Jerman Jeanasra gondolsz nem??
Visca El Barca
Kép
Zlatan Boy
Barça B

2009.08.25. 12:59:33

Ha a Mata transzfer becsődölne én szivesen elnézném Pandevet a baloldalon.:) Ha viszont a KP posztra kellene valaki,akkor meg jöhetne mondjuk Jenas a Newcastleből.:D Ja és a védő kérdést pedig én személy szerint nem forszirozom. 8)
zerom
Barça B

2009.08.25. 12:56:45

Elvileg Pep nem volt vele megelégedve a felkészülési szezon alatt, most pontosan nem is tudom, de ha jól emlékszem, vagy a Zaragoza, vagy a Racing Santander lehet a befutó Henique kapcsán, nem akarok hazudni, de pontosan most nem jut eszembe!
Ez van, Pep szava a döntő:)
Visca el Barca!
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.25. 12:53:59

zerom írta:Igen Henrique jött, de már megy is kölcsönbe valószínűleg, Maxwell meg Sylvinho helyére érkezett :) látom tájékozott vagy ezzel kapcsolatban! Igen is elkéne még egy védő, és bizony még én egy középpályásra is szert tennék, még úgy is, ha guddyt megtartjuk ... picit bővítsünk, és induljon a szezon!

VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!
Miazhogymegintmegymáriskölcsönbe?! :evil: :D .
Félek hogy belefogunk esni abba a hibába mint tavaly. Sok sérült védő és alig van cseréjük. Csak most ez a malőr a támadószekcióval fog megtörténni.
Abidal tud középső védőt játszani? Mondták itten néhányan hogy egészen jól megy neki.
zerom
Barça B

2009.08.25. 12:47:40

Igen Henrique jött, de már megy is kölcsönbe valószínűleg, Maxwell meg Sylvinho helyére érkezett :) látom tájékozott vagy ezzel kapcsolatban! Igen is elkéne még egy védő, és bizony még én egy középpályásra is szert tennék, még úgy is, ha guddyt megtartjuk ... picit bővítsünk, és induljon a szezon!

VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!
Visca el Barca!
menczel
Entrenador del Barça

2009.08.25. 12:46:25

Nem értem mi ez a nagy védekező játékos becsípődés a vezetőségben. Utobbi években csak aki hirtelen eszembejut Milito, Dani, Abidal, Piqué, Cáceres, Maxwell, Henrique. Ez ugye még nem is baj de minden második pocsék igazolás. Most megint vennénk egy zsákbamacskát 25 ! millióért?
A keretben jelenleg Puyi, Piqué, Marquez, HEnrique, Abidal, Maxwell, Dani, 7 felnőtt egészséges, Militoval egy sérült és 2 akármikor bevethető fiatal van Fontás, Muniesa. Az 10 ember ráadásul Yaya úgy néz ki huzamosabban fog hátul játszani ha Sergit beküldi Pep. Tehát 11 játékos 4 posztra! Hova tovább??

Ne menjünk el amelett, hogy a középpálya elsőszámú cseréje Keita, majd Busquets (mily érdekes két védekező típusú játékos) és Gudjohnsen.
A csatársor cseréi még rizikósabbak, az első csere a 20 év alatti Bojan, És két másik ifi jön utána.

Vagy én látom nagyon rosszul a dolgokat vagy Spanyolországban kedvezményt adnak a védővásrlásnál mert más ésszerű ötlet nem jut eszembe.
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.25. 12:39:05

Minek még 1 védő?! :x . Jött Henrique meg Maxwell. Inkább egy támadó kp és egy balszélső kéne. Bár e fiatalok teljesítményét látva lehet hogy azok a posztok megvannak oldva. Ti mit gondoltok ? Nem gondoljátok úgy hogy még 1 kicsit a támadó szekcióra kéne koncentrálni? :?
barca0417
Entrenador del Barça

2009.08.25. 12:24:22

Nekem is csak az a bajom Chygy-vel, hogy nagyon drága a padra. Ha meg nem a padra vesszük akkor meg az a bajom, hogy Marquez és Puyol is ott van akik jobbak szerintem. lehet hogy nem ártana még egy védő, de csak összehasonlításképpen: Kolo Tourét 18 millióért vette a city, pedig ő nagyon jó védő. De nekünk amúgy is van 3 jó védőnk, ezenkívül szerintem Henrique is jó 4-5. számú védőnek, Meg Milito is október körül visszatér ha igaz.
szóval ha ragaszkodnak az ukránhoz Txikiék akkor is csak kölcsönbe kéne szvsz egyenlőre. Főleg hogy nem is játszhatna a bl-ben
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2009.08.25. 12:13:24

Én bízok bennük meg minden, de 25ért veszünk jobbat szerintem...Főleg, hogy ugye már betették múltkor nemzetközi kupameccsre a kezdőbe.

persze, az is lehet, hogy megtaláltuk az új Vidicet...Őt is a kukából turkálta ki Fergi. Sztem nem egy MU szurkoló tépte a haját az elején, mikor Rio mellé a skót Vidicet képzelte el :)
szerk: mondjuk annyi különbség azért lenne, hogy Vidic sztem az akkori névtelenségéhez méltó aprópénzért ment..
merx
Capitá del Barça

2009.08.25. 12:06:52

egy szóval sem mondtam, hogy milyen jó játékos, csak feltételes módban beszéltem illetve írtam arról, hogy jó LENNE HA piqué-hez hasonló fogás lenne belőle is... na erről ennyit nem kell kicsavarni a dolgokat!!!!
ja és azért mert ukrán már nem is lehet belőle jó focista, igazatok van eddig nem sok híres ukránt tudnék felsorolni, így ebből egyenesen következik, hogy ő lehetetlen, hogy jó focista legyen - jó érvek, emelem kalapom.
egyébként nem vagyok annak a pártján, hogy még egy védőt igazoljunk, nem ezért írtam, csak az, ahogy pára leírjátok "szerencsétlent" már gusztustalan :evil:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.08.25. 11:48:42

Titinho írta:
1. Írjátok, hogy milyen fiatal és ukrán válogatott. Tényleg amúgy az ukrán válogatott tele van Rio Ferdinandokkal és Maldinikkel akiket kiszorított onnan, mekkora játékos, húúú! Ez kb. olyan, hogy 17 évesen Gai Assulin Izrael legnagyobb tehetsége. És ez mindent elmond Izraelről, hogy egy 17 éves játékos a legnagyobb játékosuk. :wink: Az meg vicc, hogy az ukrán nemzeti csapat nem középszerű válogatott, mert igenis az. Egy ukrán válogatottban nézzük meg kik játszanak! Ezt hagyjuk.

2. Egy ukrán favágó egy ukrán favágó bajnokságból, ahol a technika még kb. 124 évig nem fogja felütni a fejét. Ne ájuljunk már el attól, mert az UKRÁN bajnokság egyik csapatában alapember. Ezt is hagyjuk.

3. 25 millió euró...ennyi pénzt kiadni érte. :? Még ha 15 milla lenne, akkor is ellenezném, de nemhogy 25 millió. Ez sokkal de sokkal rosszabb üzletnek néz ki mint a Cáceres ügy volt. Ő is sok volt 16,5 millióért, de ő legalább már bizonyított a SPANYOL bajnokságban, erre jön Dmytro az UKRÁN bajnokságból 25 millióért. Ezt a logikát valahogy nem értem, de lehet, hogy csak velem van a baj.

4. Ilyennel ne is ilyesztgessetek, hogy majd az ukrán lesz Piqué jövőbeli védőpárja. Azért ne szálljunk már el ennyire, csak azért mert Barca kiszemelt és kb. 3x ha látta valaki játszani. Te jó ég... amíg fel sem merült a neve a Barcánál addig azt se tudták egyesek, hogy hol játszik. (Én sem, mivel egy névtelen senki az én szememben). Ne jöjjünk azzal, hogy az UEFA-kupában láttuk és mekkora meggyőző teljesítményt nyújtott, mert mindenki kb. csak röhögött a nevén, meg hogy hogy néz ki. Senkiben sem fordult meg, hogy milyen jó lehetne a Barcába. Ezt is hagyjuk szerintem.

5. Mégegyszer mondom, nagyon remélem, hogy nem igazol ide az "ukrán csodavédő". Ha ide is igazol (ne könyörgöm, ne) akkor sem fogom szeretni, nem érdekel, hogy Barca mez lesz rajta, egy ilyen ne hordja a szívén a Barca címert. Még a katalán nyelvvel is úgy lenne mint Hleb, egy 1 év se lenne neki elég, hogy megtanulja.

Ahogy levezettem, én tartom a véleményemet akárki akármit mond: TOTÁLIS csőd lenne ez az üzlet! :?

Kész, vége. Na peace.
Na Tibi barátom akkor most véleményezlek én is szép sorban:

1. Attól, hogy az ukrán válogatott már nem úgy csillog mint Rebrov-Sevcsenko korában, még nem érv, hogy rossz védő lenne. A szerb válogatott is Antic óta szárnyal, de Vidic évek óta a Manchester bikája. Az Ő megvételén is sokszor kinevették Sir Alex Fergusont. Aztán tessék.
Az izraeli témáról annyit, hogy azért van ott egy Benayoun is, aki mondjuk tavaly elég nagy szezont játszott a Liverpoolban.

2. Az orosz bajnokságra is sokan mondtak hasonlóakat, mégis kitermelt egy Arshavint, egy Pogrebnyak-ot, egy Zirkovot, stb. Szerintem az ukrán és az orosz bajnokság egyaránt erős, elnézve az UEFA-kupa utóbbi éveiben kik alkották a legjobb 8 mezőnyét: Dinamo Kijev, Sakhtar, CSKA Moskva, Zenit, stb. A keleti bajnokságok egyre erősebbek, lévén egyre több pénzt látnak ott is a fociban.
Szóval ez esetben ez sem érv sztem testvérem :)

3. A 25 milkát én is sokallom, de majd akkor vitatjuk meg, ha tudjuk az árát véglegesen :)

4. Kinézet, stb.... Nem érvek, nagyon nem. Az meg szintén nem tudható, hogy mennyire jönne be a megvétele, tehát vizionálásokkal nem jutunk előrébb. Ugyanúgy benne van a pakliban, hogy bejön, minthogy nem. De nyilván nem véletlenül kergetjük.

5. Ahogy az imént is írtam, nem tudom elképzelni, hogy feleslegesen kergetnénk egy védőt ennyire. Voltak már melléfogások, mint Cáceres esetében, de talán pont abból tanulva idén már okosabban nézelődnek a vezetőink.

Végeredményben azt gondolom, hogy Cruyff véleménye még mindig borzasztó sokat nyom a latba és a védő leigazolása megint akkor került napirendre újra, amikor a holland mester a szuperkupa után megjegyezte, hogy kéne még 1 védekező játékos a keretbe. Ennyit ér a szava. Csingri már el volt felejtve nem egyszer, az ügynöke is kijelentette, hogy nem fog idén jönni, erre most Laporta és Txiki is megerősíti, hogy ismét napirenden, mi több, ismét finishben van a srác ügye.

Hát én bízom benne, hogy bejön a vezetők húzása, mert egy ilyen triplás szezon után nem tehetem meg, hogy nem hiszek az edzőnkbe és a vezetőinkben.

Na peace :wink:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.25. 11:39:55

Én azt mondom, hogy ne abból induljunk ki, hogy Chygrinsky ukrán, meg, hogy ukrán bajnokságból jönne.
Láthattuk párszor játszani a Shaktart, és igen-igen tetszetős focit játszanak! (ha nem épp a Barca az ellenfelük 8) ). Nyíltan, támadóan lépnek fel, és emellett életveszélyes kontrákat is tudnak vezetni - sokoldalú csapat. Ehhez pedig (mint láthatjuk nálunk is) kreatív, jól passzoló védőkre van szükség. Tehát most így kapcsiból visszautasítanám az olyan jelzőket, hogy "favágó" Chyg, meg ilyesmik.

Az úgy gondolom, hogy teljesen reális vita-alap (és talán nem is vitás!), hogy irreálisan sok az a 25mio euró.
De a srácot ne becsüljük le. Miért ne lehetne később Piqué védőtársa?
Tehát a 2 az külön dolog.
Szóval nem kell félni az ukrántól, sokkal inkább a vételárától :) De bízzunk benne (hogyha az üzlet sikerül), akkor az olcsó fizetést vállalja, valamivel kiegyenlítve a számlát.

Még, ami rosszul hangzik, hogy ezzel Fontás és Muniesa helyzete kérdésessé válik, mármint, ami a kezdőcsapatot illeti, mert jövőre a pad az övéké lesz garantáltan (az egyiké).
matyi25
Capitá del Barça

2009.08.25. 11:37:41

Nekem se tetszik ez a Chigrinszkyij es ügy. Bár ha Pepnek ennyire fáj rá a foga csak nem lehet egy teljesen rossz védő... Bízok benne, remélem jó döntést hoz Pep.

Viszont kérem a Sahtar vezetőit, hogy ne fogadják el az ajánlatunkat és akkor jöhet Bruno Alves aki azért jobb lenne.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.08.25. 11:34:32

Titinho írta:...
Titi,

Azzal kapcsolatosan igazad van, hogy az ukrán bajnokságban az odaigazolt brazilokon kívül a fatelepekről szedik a srácokat.

Az viszont azért a gyerek mellett szól, hogy egy UEFA-kupa győztes csapatban volt alapember, kihagyhatatlan láncszem. Persze, lehet mondani, hogy az UEFA-kupa már nem volt az, ami régen, de azért azt a Werdert is legyőzték, amelyik egy-egy meccseken tavaly is irtózatosan veszélyes volt(Bayern 5-1 vagy 5-2, nem tudom pontosan).

A 25 millió valóban soknak tűnhet, azonban Perez tevékenysége, Dmitro fiatal kora, érett teljesítménye, és UEFA-kupa győzelme együttesen felviszik az árát.

Ez van, mindenesetre ha jönne, nagyon drágán jönne 25-ért, viszont kell középső védő, márpedig inkább fizessünk 25-öt, minthogy középső védő nélkül álljunk akár decemberben, akár márciusban.
.
Lezárt