Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De időközben rájött, hogy ki az a perez...De ez a Robbenes hír tényleg hirtelen jött...a semmiből. És állítólag megvan egy előszerződés is Ribéryre a jövő évre. (mondjuk idén tavasszal nekünk is megvolt vele Wink )
ATYAÚRISTEN!LM10 írta:Sneijder az Interbe igazol, és még bomba hír és már hivatalos, h Robben 25 milláért a Bayernben!
Madridista.
Akkor már valszeg, h a 4-2-2-2-ben fognak játszani és itt nem volt helye Robbennek.
Pellegrini azt mondja: „A Bernabéu közönsége sokkal nyíltabb játékot vár tőlünk annál, mint amit a Barcelona képvisel, és nekünk ehhez kell alkalmazkodnunk."
Laughing Laughing Laughing
Ja, mert a Barca aztán tényleg nagyon zárt játékot játszik.
Vagy, hogy képzelte, hogy sokkal nyitottabb?
3-3-4-es felállásal akarnak játszani? Very Happy
vicc...
Pontosan az, vicc. A Nemzeti Sport tévesen fordít egy kulcsszót, és mindenki azonnal szapulja a Real Madridot.Ez egy komplett idióta..ennél a focinál nincs nyíltabb amita Barca játszik!!
mit akarnak? Casillas lesz a csatár?? tényleg nem normális Smile)
Igen, sérült, valószínűleg az első fordulót és a válogatott meccseket kihagyja, utána már játszhat.Lenne egy kérdésem! Sergio Ramos mért nem játszott a felkészülési meccseken, esetleg sérült? Ha valaki tud valamit írja meg!
Nem akartuk belevonni a Barcelonát, mert csak újabb vitát szült volna, de valóban a kérdés arra vonatkozott, hogy azt a Tiki Takát akarja-e játszatni a Madriddal, mint a Barcelona teszi.A Madridistán valóban nincs róla szó, de a Goal.com-on is megjelent.
Mindkét játékos ügyében tárgyalásban állnak a felek. Nagy valószínűséggel távozni fognak.Sneijderrel mi van? Ment az Interbe? csak mert eddig ő volt a 10-es... Amúgy VdV-al mi van? Előre is kösz
Tovább gyengítve? +: CR, Kaká, Xabi, Benzema, Albiol, Garay, Granero, ArbeloaA Madrid remélem eladja őket. Ezzel tovább gyengítve saját magukat.
Sokan arra hivatkoznak hogy amiért nem játszottak a Bernabeu kupán már nem számítanak rájuk. Újabb hülye húzás a Madrid-tól? Ezekből következtetnek sokan. A Madrid remélem eladja őket. Ezzel tovább gyengítve saját magukat.palesz77 írta:Sneijderrel mi van? Ment az Interbe? csak mert eddig ő volt a 10-es... Amúgy VdV-al mi van? Előre is köszbarca99 írta:Real Madrid - 10 - Lassana Diarra
Nem mintha annyira fontos lenne, de én ezen röhögök egy fél órája.
A technikás foci hazájában az egyik legnagyobb csapat 10-ese egy 'pitbull'.
Jó mondjuk nekem már a Ronaldo mezén szereplő név és szám együttese is kiveri a biztosítékot, de ezek csak az én bogaraim.
Sneijderrel mi van? Ment az Interbe? csak mert eddig ő volt a 10-es... Amúgy VdV-al mi van? Előre is köszbarca99 írta:Real Madrid - 10 - Lassana Diarra
Jó mondjuk nekem már a Ronaldo mezén szereplő név és szám együttese is kiveri a biztosítékot, de ezek csak az én bogaraim.
Hát azért nálam az Arsenal sem semmi. Gallas10barca99 írta:Real Madrid - 10 - Lassana Diarra
Hát jó..Nem láttam, esetleg te mondhatnál nekünk róla vmit
Jó kis edzőmecs volt.marci. írta:Senki,semmi a meccsről?
Nem láttam, esetleg te mondhatnál nekünk róla vmit.marci. írta:Senki,semmi a meccsről?
egy szóval sem mondtam hogy gyenge, és szoktam bl-t nézni, de nem a cselszi-rosenborg, és valencia rosenborg fantasztikus rangadókat.Hát azért a Rosenborg nem egy gyenge csapat még európában se... BL-t nem szoktál nézni? Tavaly is bent voltak, X-eltek is a Chelsea-vel.
rosenborg, norvég élcsapat, anno a dunaferrt ők ütötték ki a bl kapujából. kb ennyiAm nem ismerem az ellenfelt ... valaki mondana vmi infót róla ?
köszi .zsuni írta:benzema, lass, benzemaki rúgta a 3-dikat??
benzema, lass, benzemaki rúgta a 3-dikat??