Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
te tudod

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Megnyitottam.Badi írta:inkább várok vele, nem akarok vitát![]()

Most már nem lehet azt mondani h még nem csinált semmit a Barca színeiben, hisz meg volt az 1. meccse, és gólpassza!

inkább várok vele, nem akarok vitát

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Sztem is.Badi írta:Szerintem itt lenne az ideje egy Van Bommel topicnak, mégis csak várhatóan alapember lesz. (eddig az volt az indok hogy nem lépett pályára Barca mezben)

A múlt és jövőben meg is nyithatnád.

Santínak meg mikor elszőször pályára lép majd.
Szerintem itt lenne az ideje egy Van Bommel topicnak, mégis csak várhatóan alapember lesz. (eddig az volt az indok hogy nem lépett pályára Barca mezben)
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem! Még nem tettek le semmit a Barçánál!Cs.Á írta:Van már topicja Van Bommel-nek és Santi-nak
mert én nem találtam ha nincs nyitni kéne nekik hiszen már csapat tagok
![]()
![]()
![]()

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!

FORCA BARCA!FORCA RONALDINHO!VISCA BARCELONA Y CATALUNA! BARCA FOREVER!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Szerintem se jön.
Pont a 4-4-2-n gondolkoztam ahogy felkeltem...
Idé pofátlanul erős csapatunk lesz, két különböző taktikát tudunk majd két szuper 11-gyel játszani... 

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szerintem is jöhetne augusztusban Henry. És akkor már tényleg rá lehetne állni 4-4-2-re. A négy védő adott, Ronaldinho-Xavi-Deco-v. Bommel középpálya és Henry-Eto'o csatársor. Vagy tavaly felállásban Giuly helyén játszhatna. De ezzel asszem Maxi idei játékának fellegezne be.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Sztem Messi 10 Robinhoval felér. Es h Robinho Ronaldinho szintu lenne....na ezt nem tudom ki mondta nekedHAnonymus írta:Larsson, Maxi, Ronaldinho, Messi, Giuly Ezquerro. Ez hat... Három támadóval játszunk, szerintem fölösleges ide Henry, akármekkora nagy király. Mi már válaszoltunk Robinhora, csak a mi válaszunk nem 40 millába került... Mert Messit mi neveltük ki!

Nagy nevet meg nem kell igazolni, mert azt a Real szokott, mi akkor csak ha szukséges, és most nem az

Larsson, Maxi, Ronaldinho, Messi, Giuly Ezquerro. Ez hat... Három támadóval játszunk, szerintem fölösleges ide Henry, akármekkora nagy király. Mi már válaszoltunk Robinhora, csak a mi válaszunk nem 40 millába került... Mert Messit mi neveltük ki! 

-
- Barça B
Emlékeztek arra trukkre amit a real csinalt még ronaldo leigazolásánál.
Az átigazolási szezonlegutolso napjan bejelenteték.
Valami ilyesmi érzésem van henryvel kapcsolatban.
Elvégre nem kkoltotunk iden senkire,bajnoki pénzt megkaptuk,ezen felul bl pénzt megkaptuk.
Profitot termelt a klub hosszu idő utan,ugye ti sem hiszitek el hogy nem igazolunk legalább 1 nevet.
+a robinho igazolásra lépni kell hadd ne mondjam a real szerzett egy ronaldinho szintu jatekost,ezt meg kell valaszolni....
Az átigazolási szezonlegutolso napjan bejelenteték.
Valami ilyesmi érzésem van henryvel kapcsolatban.
Elvégre nem kkoltotunk iden senkire,bajnoki pénzt megkaptuk,ezen felul bl pénzt megkaptuk.
Profitot termelt a klub hosszu idő utan,ugye ti sem hiszitek el hogy nem igazolunk legalább 1 nevet.
+a robinho igazolásra lépni kell hadd ne mondjam a real szerzett egy ronaldinho szintu jatekost,ezt meg kell valaszolni....
Visca el barca!!!!
2004-2005 champions!!
2005-2006 Champions!!
Champions Leauge 2005/2006 WINNERS!!!
2004-2005 champions!!
2005-2006 Champions!!
Champions Leauge 2005/2006 WINNERS!!!
-
- Barça C
Enrique írta:http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=3735visca el barca írta:hali.
meg tudja mondani vki mikor lesz a szuperkupa?
thx.
Augusztus 13 és 20!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=3735visca el barca írta:hali.
thx.

- visca el barca
- Presidente del Barça
hali.
thx.
thx.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nem igazánMr. Master írta:De ez nem igazán barcás igazolás...Subinho írta:Most olvasom, h a Real meg akarja venni Luquét! Ő Katalán, remélem van benne annyi érzés, h nem megy el Madridba!!! Nagyon kedvelem, de ha eligazol, nem fogják szeretni nagyon...

- Mr. Master
- Director del Fútbol
De ez nem igazán barcás igazolás...Subinho írta:Most olvasom, h a Real meg akarja venni Luquét! Ő Katalán, remélem van benne annyi érzés, h nem megy el Madridba!!! Nagyon kedvelem, de ha eligazol, nem fogják szeretni nagyon...
-
- Director del Fútbol
Hát ez mekkora hülyeség...Charlie írta:Pereas dolog jól hangzik.
Unatkoznak az Indexesek:
http://index.hu/sport/foci/050709chel
C.
Ronaldinho nem érzi magát jól Barcelonában???
Folyamatosan arról beszél,hogy milyen boldog,és,hogy sehol máshol nem tudná magát elképzelni.
Arsenal: Vieira után Henry is távozhat
Az Arsenal labdarúgócsapatának francia védője, Pascal Cygan szerint Patrick Vieira eladásának egyenes következménye lehet, hogy Thierry Henry (képünkön) is elhagyja a klubot.
Henry-t már korábban is szóba hozták több nagycsapattal, leginkább a Barcelona vitte volna.
Cygan szerint Vieira eladása hiba volt, hiszen ő kilenc évig futballozott itt, rengeteget jelentett a csapatnak. A védő elmondta, hogy úgy hallotta, Arséne Wenger két világklasszis játékost akar vásárolni, de talán nem azon az áron kellene ezt megtenni, hogy eladják a csapatkapitányt.
Ezt a Nemzeti Sport honlapján olvastam, és valószínűleg elég komoly alapja van. Meg amúgy ahogy szóbajött, hogy Viera-t esetleg elviszi a Juve, gondoltam erre. Mert ugye Henry eleddig azért maradt az Ágyúsoknál mert jól érzi magát Londonban, és úgy gondolta, hogy ott sokmindent nyerhet. Na, ma meg már ott tartunk, hogy az Arsenal, nem, hogy nem nyer BL-t, hanem már Londonban is csak a 2.számú klub. És bár ez így elég cinikusan hangzik, és furcsa is, de tényleg így van.
Elment Edu a Valenciába, Viera a Juvéba, Pires a Galat-ba, Gilberto Silva lehet, hogy a Villarealba igazol, akkor pont Henry minek maradna?
Ő nyerni akar, és ahhoz váltania kell. És ha eligazol, tuti, hogy várost, és így országot vált, és akkor biztos nem Olaszo.-ba megy, mert az nem jött be Neki, így meg marad a Barca meg a Real. Utóbbi mellett szól rengeteg pénz, meg a múlt, míg előbbi mellett a csk egy hajszálnyival kevesebb, de így is rengeteg zseton, a tengerpart, Ronaldinho, a NIKE (és így lehet, hogy nem is kevesebb, hanem több pénz),a lélegzetnyivel kevesebb, de így is hatalmas trófeagyűjtemény, a JELEN és a JÖVŐ, továbbá, hogy Laporta mindig Őt akarta, nem úgy mint Perez, akinek mindegy, csak nagy név legyen.
Szerintem. Szerintetek?
Az Arsenal labdarúgócsapatának francia védője, Pascal Cygan szerint Patrick Vieira eladásának egyenes következménye lehet, hogy Thierry Henry (képünkön) is elhagyja a klubot.
Henry-t már korábban is szóba hozták több nagycsapattal, leginkább a Barcelona vitte volna.
Cygan szerint Vieira eladása hiba volt, hiszen ő kilenc évig futballozott itt, rengeteget jelentett a csapatnak. A védő elmondta, hogy úgy hallotta, Arséne Wenger két világklasszis játékost akar vásárolni, de talán nem azon az áron kellene ezt megtenni, hogy eladják a csapatkapitányt.
Ezt a Nemzeti Sport honlapján olvastam, és valószínűleg elég komoly alapja van. Meg amúgy ahogy szóbajött, hogy Viera-t esetleg elviszi a Juve, gondoltam erre. Mert ugye Henry eleddig azért maradt az Ágyúsoknál mert jól érzi magát Londonban, és úgy gondolta, hogy ott sokmindent nyerhet. Na, ma meg már ott tartunk, hogy az Arsenal, nem, hogy nem nyer BL-t, hanem már Londonban is csak a 2.számú klub. És bár ez így elég cinikusan hangzik, és furcsa is, de tényleg így van.
Elment Edu a Valenciába, Viera a Juvéba, Pires a Galat-ba, Gilberto Silva lehet, hogy a Villarealba igazol, akkor pont Henry minek maradna?
Ő nyerni akar, és ahhoz váltania kell. És ha eligazol, tuti, hogy várost, és így országot vált, és akkor biztos nem Olaszo.-ba megy, mert az nem jött be Neki, így meg marad a Barca meg a Real. Utóbbi mellett szól rengeteg pénz, meg a múlt, míg előbbi mellett a csk egy hajszálnyival kevesebb, de így is rengeteg zseton, a tengerpart, Ronaldinho, a NIKE (és így lehet, hogy nem is kevesebb, hanem több pénz),a lélegzetnyivel kevesebb, de így is hatalmas trófeagyűjtemény, a JELEN és a JÖVŐ, továbbá, hogy Laporta mindig Őt akarta, nem úgy mint Perez, akinek mindegy, csak nagy név legyen.
Szerintem. Szerintetek?
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Viccnek is rossz. Bár, ha igaz, akkor nem semmi ez a pénz. Eto'o-t ennyiért el is engedném.Charlie írta:Pereas dolog jól hangzik.
Unatkoznak az Indexesek:
http://index.hu/sport/foci/050709chel
C.
-
- Llegenda del Barça
ha ez az indexes téma igaz, akkor hülye az orosz. már az intertől is elzavarták, pedig oda 96 misivel ment, akkor mit képzel ennyi lóvéval a ronaldinhóért??
meg "nem érzi jól magát R barcelonában??" ez hülyeség.
de hát meleg is van, hírek sincsenek nagyon, vmivel foglalkozni kell.
meg "nem érzi jól magát R barcelonában??" ez hülyeség.
de hát meleg is van, hírek sincsenek nagyon, vmivel foglalkozni kell.
PUYOL-XAVI-INIESTA