Mikaos írta:
Mindenkit a helyén kell kezelni, és tekintsetek úgy Henryra, ahogy "illik": tavalyelőtti házi gólkirályunkra, tavalyi szuper teljesítményre, a nevére, a korára (ezáltal a posztjára!!!, nem sok 32 éves szélső van, aki ilyen szuper teljesítményt tud nyújtani! - konkrétan egy sincs

).
Ha ezt tesszük,akkor különösen szemet szúró,h miért volt ilyen gyengus tegnap
Az ex-házi-gólkirály,tavalyi szuper-men,a nagy Titi és ez a 32 éves egyedülálló klasszis h a pokolba tudott ilyen halovány teljesítményt leadni?Meg esetleg a kaput (vagy legalább 5 méteren belülre lőni/emelni

) eltalálhatta volna...
Én nem tartozom bele az állandó szidalmazók körébe,de azért tény,ami tény,kaksi volt ő is tegnap.Lehet érveket hozni (a többiek mit csináltak),de ez attól még nem változik.
Ilyen érvekkel védeni,amit idéztem,pedig elég érdekes.És visszaüthet,ahogy meg is fogalmaztam
Bojant nyugodtan beleveheted a Titinél jobbak táborába most.Igaz,h csak egy majd' fél óra volt,amíg mutatós játékot csinált (utána egyre jobban eltűnt),de legalább ennyit is.
Másik dolog.
Ha sérült,akkor ne játsszon.Ha nem sérült,akkor játsszon.De ha játszik,ne alibizzen a sérülés miatt.
Ha nem bírja végig,akkor hajtson meg egy félidőt és csere,de ne csak lézengjen a pályán,amíg Pep le nem hozza.
Ez mindenkire vonatkozik!