Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyesmi velünk is megesett,csak külföldön.Meghívtak minket Szlovéniába egy teremtornára még tavaly télen."Besorsoltak" minket egy olyan csoportba,ahol 3 teremspeckós csapat meg egy helyi NB 1-es csapat volt.(Ezt menet közben tudtam meg.)Sok közünk nem volt,akadt "némi" különbség sajna.De a legrosszabb a sporik gátlástalansága volt.Olyan mocskos pofátlansággal fújtak haza,h majdnem felrobbantam.Az egyik beszélt magyarul,neki szóltam az egyik félidőben,h:"Komám,6 baromságot fújtál 10 perc alatt,miért jó ez?"A válasz:"Csak?Akkor majd figyelj a másodikban."Vigyorgott és elfordult.És betartotta,a másodikban is folytatta tovább,de ezután mindig ki is nézett rám vigyorogva ilyenkorRivaldo11 írta:...
május elsején nálunk minden évben van kispályás torna, csak a barátikör és a csapataik. egyik ismerősünk által jutott le egy pesti csapat, ami tényleg nem gáz fülöpkén. de ahogy viselkedtek (a hihetetlen lenézés, az arrogáns megnyilvánulások, gyenge viccek: nézd, már itt is van áram...). én nem tudom (de gondolomRivaldo11 írta:...
Elég gáz lett a TV2-s időjárásjelentésgaál noémi arsenal sálban mondta az időjárást
szerk.:, jah, bl miatt
Ennyit írtál pár vessző miattfrustrat írta:[
A helyesírás nem annyiból áll, hogy le tudod írni a muszáj vagy lesz szavakat helyesen... A vesszőhasználat is fontos, abban pedig bizony nem jeleskedsz. Bocs, hogy Téged emeltelek ki, nem Te vagy az egyetlen magas rangú emberke itt, akinek hagy kívánnivalót maga után a helyesírása. Ma például szabályosan ledöbbentem, mikor Guardiola nyilatkozatát olvastam. Iván írta elvileg a cikket. És én nem vártam Ivántól azt a hibát, tényleg megdöbbentő volt, hogy egy olyan okos, tanult ember, mint Iván, ilyen hibát vét... Nem tudom, ki vette még észre rajtam kívül? Ez a feladvány mehetne a 'Csikorogjanak a fogaskerek' topicba, ami ugye megint nem éppen egy létező szó, maximum fogaskerekek... De hát mindegy. Amúgy Te is szoktál olyan hibát véteni, mint ami Iván cikkében van. Sőt, majdnem mindig úgy írod le az olyan szavakat, megjegyzem, helytelenül...
Tehát csak ennyi a bajom. Nekem sem tökéletes a helyesírásom, de ha már leírok valahova valamit, igyekszem helyesen írni, elvileg a magyar az anyanyelvem... És ezért zavar az is, ha nem tudnak helyesen írni. Manapság már sajnos nemcsak a központozás okoz gondot a fiataloknak (Neked is), hanem az olyan szavak is, mint a muszáj. Sokan muszálynak írják, az pedig helytelen, ugyebár. De mindegy, úgysem tudom "megváltani" a világot. Sosem valósul meg azon "álmom", hogy mindenki tud helyesen írni mondjuk ezen a fórumon. És akkor hol vagyunk még az egész ország lakosságától?
Ha belepofáztam a dologba, akkor büntess meg... :c Milyen csúnya vagyok, vááá. Hogy merészelek írni egy fórumra, Jééézus?! Most elszégyelltem magam. Btw... Az előző mondatodban ott volt a hiba, hogy nem kell oda vessző, csak hogy tudd...
"Ilyet Barca szurkolóként,hogy lehet leírni?Elgondolkodtató...."
Itt a hogy a hogyan rövidítése. Ez a mondat egyetlen mondatrész. Gondoltam ha 'hogy'-t látsz, teszed elé a vesszőt, ami ugye nem épp okos dolog, de mindegy... BÜNTESS, mert rossz voltam... :c xD
Pontosan telibe trafálta Sanama Koma,h mire gondoltam.Sanama írta:Miihii nem arra értette szerintemVictor_Valdes írta: Attól, hogy valaki 14 éves lehet értelmesebben szól hozzá a dolgokhoz mint egy 30 éves, szvsz....![]()
(én is 14 vagyok és szerintem, elég értelmesen szólok hozzá a dolgokhoz, sokakkal ellentétbe...)
A kor közel sem minden.![]()
Hanem csak,hogy reálisin lehessen látni a fórumozók "összetételét", legalábbis szerintem
Ez meg...néha néha feljössz írsz egy két hszt,okosabbnak érzed magad mindenkinél...de kérdem én miért nem teszel valamit azért,h ne csak a "sok sz*rt" lehessen olvasni?Miért nem írsz valami tartalmasat,valami érdekeset?Mert az nehezebb mint kritikát megfogalmazni?Én nem fenyegetőztem, hogy nem írok többet. Csak közöltem, hogy nem kell olvasni többet az írásom, mert nem írok, lehet továbbra is olvasni a sok sz*rt.
Nem azt kérdőjeleztem meg,h mekkora szurker R&B csak nekem furcsán hatott az amit ott leírt.Márpedig az Henry topicban eléggé "kiosztás" jellege volt annak a mondatodnak. Mintha megkérdőjeleznéd, hogy mekkora szurker a másik szombathelyi barátunk. Én meg nem szeretem a saját mellét verő embereket, hogy ők mekkora szurkerek. Most én attól rosszabb ember vagyok, hogy egyformán szurkolok a Barcának és a Juvénak? Attól, hogy Ronaldinho&Barca "megvédte" Henryt, attól még ugyanúgy szurkolhat a Barcának, mint Te... Csak itt egyesek tényleg nagyon durván tolják. Ha valami nem klappol 100%osan, akkor máris dobálják a meleg barnát mindenkire, most épp Henryra.
Hú de nagy arcoskodás volt a részemről, hogy leírtam a véleményemet... Nem azt mondom, hogy az a király aki nem tud helyesen írni, de miért pont Bányászt találtad megfrustrat írta:Amúgy a való életben nincs ám ekkora pofám, csak így neten könnyen arcoskodik az ember, mint ahogy VV19 is.
Állítottam én az ellenkezőjét?Ja, azt meg nem mondtam, hogy nem pofáztam bele. De ha én belepofáztam, akkor Te is... Very Happy
Mondtam,h próbálok figyelni.Igyekszem és igyekeztem eddig is.Viszont mint mondtam a szokásain szerintem nehezen változtat az ember.Nem csak én(,?De azért egy moderátor tényleg figyelhetne, szerintem. Legyen meg a tisztelet emiatt is, ne csak azért, mert félnek tőle, hogy ha ötöt töröl, akkor egy hét bünti lesz, meg stb...
Á, sajnos nekem sem olyan jó, mint szeretném... Meg az is sajnos, hogy a Te helyesírásod még tényleg a jobbak közé vehető, ha a központozást nem nézzük.Bányász írta:Tisztelem,h frankó a helyesírásod és elfogadom,h az enyém meg sz*r de a kioktatást és a nagyképűséget nem szeretem.
Teljes mértékben igazad van egyébként, szörnyű látni hogy egyesek miként írnak itt. Az egy dolog, hogy alapvető szavakat nem tudnak leírni, szavakat rövidítenek, mint valami tinilány. De a legidegesítőbb amikor a pont vagy vessző után sem képesek egy szóközt tenni. Összefolyik az egész írása egyeseknek.frustrat írta:Hát igen, én rossz vagyok, tudom... Egyébként ebből a mondatból is hiányzik egy vessző.VictorValdes19 írta:frustrat elég sok szabadidőd lehet, hogy ha ilyen pitiszőrszálhasogató dolgon elkezdesz problémázni....
És tudom, hogy nem vagyok moderátor, de egy sort vegyél ki az aláírásodból... Ha van kép, akkor max 3 sor lehet a szöveg...
Csak ha már itt arcoskodunk, akkor megmutatom, hogy nekem is van, nem csak Neked. :c
Én is ezt teszem.Csak mások a képességeink.Nekem sem tökéletes a helyesírásom, de ha már leírok valahova valamit, igyekszem helyesen írni, elvileg a magyar az anyanyelvem...
Ezt pedig erős túlzásnak érzem.Mert felőlem nyugodtan írogass a fórumra pofázz bele továbbra is abba amibe kedved támad(úgy ahogy tetted azt most is mert ha én beleugattam akkor bizony Te is belepofáztál vagy ugattál ahogy tetszik).Oktass ki továbbra is mindenkit akit arra érdemesnek találsz.Csak talán egy kicsit szerényebben próbáld meg ezt legközelebb.Ha belepofáztam a dologba, akkor büntess meg... :c Milyen csúnya vagyok, vááá. Hogy merészelek írni egy fórumra, Jééézus?!
Hát igen, én rossz vagyok, tudom... Egyébként ebből a mondatból is hiányzik egy vessző.VictorValdes19 írta:frustrat elég sok szabadidőd lehet, hogy ha ilyen pitiszőrszálhasogató dolgon elkezdesz problémázni....