palesz77 írta:első rész: ki mondta, hogy lemásolták a kulcsot? Ted ellpota, és kipróbálta az összes kulcsot. az irodába előtte megpróbált bejutni.
második próba: van egy érdekes rész:Mindig zárva tartja az irodáját, ezt mondja Ted. és John ezt:azt hiszi, hogy lemásoltam a kulcsokat, és beosontam oda az elmúlt éjjel? ; Honnan tudtam volna, hogy melyiket kell lemásolnom, hogy ki tudjam nyitni a széfet? szóval benne az fel sem merült, hogy az ajtót is ki kellett volna nyitnia kulccsal. elképzelhetőnek tartom, hogy a főnök nyitva hagyta neki az ajtót, és biztosítási csalás
vagy John valahogy máshogy jutott be az irodába. esetleg volt takarítószemélyzet? azokkal összejátszva john bemehetett, és csak a széffel kellett viaskodnia, kicsi kenőpénz és kussolnak. kihallgatnám a takarítókat is... de a két ember megfogalmazásának van jelentősége nem?
szerk:
SŐŐŐT!!! ted nem is említette, hogy ezekkel a kulcsokkal lehet knyitni a széfet és az ajtót. csak azt mondja:- Mindig zárva tartja az irodáját, néha ideadja nekem a kulcscsomóját, de ebből még nem következik az, hogy én mentem be oda és én nyitottam ki a széfet! ebből az jön le, hogy nincs feltétlenül tisztában azzal, hogy azokkal nyílik a széf és az ajtó. míg john rögtön ezzel jön... gyanús. kínvallatást neki
Kínvallatás nélkül is nagyon közelvagy hozzá, majdnem megvan. Egyeztessetek Forcabarca8-al és akkor összehozhatjátok, mert neki is kb egy hajszálon múlik.
Forcabarca8 írta:azért John, mert ő tudta, h kulccsal nyitották ki a széfet, pedig a nyomozó csak annyit mondott, h feltörték, de azt nem, h hogyan.
Mint mondtam, egy hajszálon múlik, talán, ha jobban kifejtenéd, akkor benne lenne az a pici rész, amit még várok, igazából a lényege már megvan.

Gratulálok.
Danka00792 írta:...
Ezt észre sem vettem, igazából lehetséges, de nem biztos.

Jó az ellentmondás, de asszem neked marad a kínzás