2005.07.16. 16:58:09
Arsenal: Vieira után Henry is távozhat
Az Arsenal labdarúgócsapatának francia védője, Pascal Cygan szerint Patrick Vieira eladásának egyenes következménye lehet, hogy Thierry Henry (képünkön) is elhagyja a klubot.
Henry-t már korábban is szóba hozták több nagycsapattal, leginkább a Barcelona vitte volna.
Cygan szerint Vieira eladása hiba volt, hiszen ő kilenc évig futballozott itt, rengeteget jelentett a csapatnak. A védő elmondta, hogy úgy hallotta, Arséne Wenger két világklasszis játékost akar vásárolni, de talán nem azon az áron kellene ezt megtenni, hogy eladják a csapatkapitányt.
Ezt a Nemzeti Sport honlapján olvastam, és valószínűleg elég komoly alapja van. Meg amúgy ahogy szóbajött, hogy Viera-t esetleg elviszi a Juve, gondoltam erre. Mert ugye Henry eleddig azért maradt az Ágyúsoknál mert jól érzi magát Londonban, és úgy gondolta, hogy ott sokmindent nyerhet. Na, ma meg már ott tartunk, hogy az Arsenal, nem, hogy nem nyer BL-t, hanem már Londonban is csak a 2.számú klub. És bár ez így elég cinikusan hangzik, és furcsa is, de tényleg így van.
Elment Edu a Valenciába, Viera a Juvéba, Pires a Galat-ba, Gilberto Silva lehet, hogy a Villarealba igazol, akkor pont Henry minek maradna?
Ő nyerni akar, és ahhoz váltania kell. És ha eligazol, tuti, hogy várost, és így országot vált, és akkor biztos nem Olaszo.-ba megy, mert az nem jött be Neki, így meg marad a Barca meg a Real. Utóbbi mellett szól rengeteg pénz, meg a múlt, míg előbbi mellett a csk egy hajszálnyival kevesebb, de így is rengeteg zseton, a tengerpart, Ronaldinho, a NIKE (és így lehet, hogy nem is kevesebb, hanem több pénz),a lélegzetnyivel kevesebb, de így is hatalmas trófeagyűjtemény, a JELEN és a JÖVŐ, továbbá, hogy Laporta mindig Őt akarta, nem úgy mint Perez, akinek mindegy, csak nagy név legyen.
Szerintem. Szerintetek?