LG írta:Egy kérdés: Miért tartjátok olyan sokan a franciáknál a Marseillet esélyesnek? Nem igazán figyeltem az ottani játékos mozgást, de ilyen komolyan be lennének erősitve?
Volt valami felmérés a francia liga edzői ill. játékosai között, hogy kinek van a legtöbb esélye és az egyértelmű többség az OM-et várja az élre.
Érkezett hozzájuk egy-két nagy név ugyanakkor távoztak is elég sokan, mint pl.:Djibril Cissé (Panathinaikosz, 8 500 000), Sylvain Wiltord (szl.), Boudewijn Zenden (szl.), Karim Ziani (Wolfsburg, 7 000 000), Lorik Cana (Sunderland, 5 800 000)
Érkezett: Jean-Philippe Sabo (Montpellier, kv.), Souleymane Diawara (Bordeaux, 6 500 000),
Lucho González (FC Porto, 18 000 000), Edouard Cissé (Besiktas, i.), Pape M’Bow (Cannes, kv.), Elliot Grandin (Grenoble Foot, kv.), Leyti N’Diaye (Ajaccio, kv.), Cedric D'Ulivo (Marseille B), Szalim Arras (Stade Reims, kv.), André Ayew (Lorient, kv.), Garry Bocaly (Montpellier, kv.), Charley Fomen (Bangangté, 200 000), Thomas Deruda (Montpellier, kv.), Sylvain Wiltord (Rennes, kv.), Cyril Rool (Nice, 400 000), Stéphane M’Bia Etoundi (Rennes, 12 000 000), Milos Krsztics (Ajaccio, kv.), Elinton Andrade (Rapid Bucuresti, 200 000),
Fernando Morientes (Valencia, i.), Fabrice Abriel (Lorient, 2 500 000),
Gabriel Heinze (Real Madrid, 1 500 000)
Szerintem is jó esélyeik vannak, meglátjuk... Nekem mindenesetre szimpatikusak!
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina