Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom de eddig az összes sorsolás pénteken volt most áttették volna csütörtökre nem hiszem bár kitudjaab1daL írta: A kinnti hírbe augusztus 27 van írva. Most akkor melyik az igaz?
A bundesligát közvetíti és fordulónként 4 bl meccset.andris871120 írta:Az a Digi sport milyen bajnokságot közvetit? Blt fogja? A tv6 kiszállt?
A kinnti hírbe augusztus 27 van írva. Most akkor melyik az igaz?bowlinggolyo írta:Aug 28 péntek 12:00 a szokásos időpontban amit közvetít az eurosport reményeim szerintbali 15 írta:Srácok. Megtudná mondani valaki hogy mikor lesz a csoportsorsolás?
Valamikor a hó. végén azt tudom.
És reméljük a Lokiért is izgulhatunk a sorsoláson.bowlinggolyo írta: Aug 28 péntek 12:00 a szokásos időpontban amit közvetít az eurosport reményeim szerint
Aug 28 péntek 12:00 a szokásos időpontban amit közvetít az eurosport reményeim szerintbali 15 írta:Srácok. Megtudná mondani valaki hogy mikor lesz a csoportsorsolás?
Valamikor a hó. végén azt tudom.
Szóval akkor Barca-Real mehetne egy csoportba?
Szóval akkor Barca-Real mehetne egy csoportba?looka írta:Pontosan! A lényeg h egy-egy csoport négy helyére a négy a kalapból húznak ki csapatokat.Most ez a kalaposdi beleszól a csoportsorsolásokba is?
Szóval, akik egy kalapban vannak nem lehetnek 1 csoportban?
pl.:az első helyre húznak egyet az első kalapból-->Barca
a másodikra a másodikból, mondjuk Inter
és így tovább...
az egy kalapban szereplő csapatok nem kaphatják egymást értelemszerűen
Ezzel megakadályozva a Barca-ManU-Milan-Bayern halálcsoportokat.looka írta:Pontosan! A lényeg h egy-egy csoport négy helyére a négy a kalapból húznak ki csapatokat.Most ez a kalaposdi beleszól a csoportsorsolásokba is?
pl.:az első helyre húznak egyet az első kalapból-->Barca
a másodikra a másodikból, mondjuk Inter
és így tovább...
az egy kalapban szereplő csapatok nem kaphatják egymást értelemszerűen
Pontosan! A lényeg h egy-egy csoport négy helyére a négy a kalapból húznak ki csapatokat.Most ez a kalaposdi beleszól a csoportsorsolásokba is?
hat ketsegkivul ez lenne a leheto leggyengebb csoport, igy en sem bannam.LM10 írta: Ez alapján nekem ez lenne az álom csoport:
1.Barca
2.Alkmaar
3.Dinamo kyev
4.DVSC
Na erről nem tudok.CFirpo3 írta:És ha a Celtic jutna be az Arsenal helyett, akkor ők a pot 1. ben lennének?
Ahol csillagos rész van oda fogják sorolni a csapat ellenfelét, ha az mégsem jutna, be pl a Levski helyett a DVSC-tCFirpo3 írta:Ezt nem értem. Még el sem dőlt, hogy ki jut egyáltalán be a csoportkörbe.LM10 írta:
Meg kétszer annyi pénz, ami nem mellékes.kudu írta:Igen, ha kiesik, akkor is EL csoportrészvétel már biztosBarcaádám írta:ha kiesik a Debrecen akkoris bejut az EL-csoportkörébe??![]()
De a BL-nek mindenki jobban örülne, + nagyon jót tenne a magyar foci megítélésének Európában és a világban.
Hát még ha a válogatott is kijutna VB-re![]()
Igen, ha kiesik, akkor is EL csoportrészvétel már biztosBarcaádám írta:ha kiesik a Debrecen akkoris bejut az EL-csoportkörébe??![]()
Tényleg elég .... így, hogy utaznunk kell pestre, de a csapatért mindent. Mert a srácok megérdemlik. Szima szerint lesznek kedvezményes buszok és vonatok, amivel korrekt módon fel tudunk majd utazni, nem lesz probléma.Ercsike írta:IGEN!!!!!!Megcsinálta a Loki
![]()
Én nagyon bíztam bennük!!!
Csak sajnálom,hogy a további meccsek Pesten lesznek,mert én Debrecen mellett lakom,szall nekem jobban kijött volna a lépés![]()
![]()
De a lényeg: HAJRÁ LOKI,csak így tovább!!