Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Laza
Capitá del Barça

2009.08.03. 11:13:51

Nem értem miert adták el Martint ha most meg védőt akarnak venni??! :evil: :shock: :? :roll:
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.08.03. 11:07:09

Titinho írta:A katalán SPORT-nak adott interjújában Rafael Yuste a sportszakmai területért felelős alelnök elmondta, hogy még 2 poszton szeretnének erősíteni a nyáron a Barcánál, méghozzá egy középpályás és egy középső védő leigazolásával. Egy bal szélső leigazolását kizárta, mivel Franck Ribéry volt az egyetlen kiszemeltjük a posztra, de megnyugtatott mindenkit, hogy augusztus 31-ig tart az átigazolási időszak, így addig még lehet tárgyalni bárkivel. Elmondta továbbá, hogy szerinte a jövőbeli igazolások is "Maxwell stílusban" fognak lezajlani, azaz nem lesz nagy felhajtás körülötte, ha lehetséges akkor csendben és gyorsan szeretné lezárni a klub a további két igazolást. Továbbá megemlíti a SPORT, hogy állítólag most péntekig le szeretne zárni egy igazolást a klub.

Kíváncsian várom, hogy mi lesz...
Bár engem Muniesa és Fontás meggyőzött, hogyha létszükség lenne egy középső védőre akkor ők be tudnának ugrani. De Pep közelről látja a dolgokat, ő tudja. :wink:

Jaaa...a Mundo Deportivo szerint pedig a Barca technikai vezetése Pedro és Víctor Sánchez után Jeffrent is nevezné a jövő évi felnőtt keretbe, így ő is a felnőttek között töltené a következő szezont. A lap szerint ez már el van döntve! De ugye azt is tudjuk, hogy a Racing Santander élénk érdeklődést mutat a játékos iránt (kölcsönbe vinnék) és a helyi El Racinguista weboldal szerint a játékos nem kapna elég lehetőséget, sőt nagyon keveset ha a Barcában maradna, ezért maga a játékos is jobban preferál egy kölcsönszerződést a Racingba, hiszen ott is az első osztályban szerepelne, de lényegesen több szerepet kaphatna.

+

Ibra ma megkezdi az edzést a Barcánál, leveszik a gipszet a kezéről és kap egy speciális műanyag védősínt a kezére. A csapat egyébként tegnap délután megérkezett Seattle-be, mostantól ott fognak edzeni.

Na peace.
hát én ennek nem nagyon örülök :? :(
máskor is írtam már hogy miért fölösleges középső védő úgyhogy most nem elmélekedek megint nem idegesítem magam..
egy középpályás viszont tényleg jó és hasznos lenne kíváncsi vagyok kit fognak hozni.
Jeffrennek örülnék ha maradna jó játékos.

UI: eddig nem úgy volt hogy Jonathan meg Muniesa is felkerül?
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
TZS
Capitá del Barça

2009.08.03. 11:05:12

Titinho írta:Jaaa...a Mundo Deportivo szerint pedig a Barca technikai vezetése Pedro és Víctor Sánchez után Jeffrent is nevezné a jövő évi felnőtt keretbe, így ő is a felnőttek között töltené a következő szezont. A lap szerint ez már el van döntve!
Na ennek örülök. Bár még boldogabb lennék, ha Víctor Sánchez menne kölcsönbe, vagy inkább végleg valahová. Engem nagyon nem tud meggyőzni a srác a teljesítményével.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Titinho
Director del Fútbol

2009.08.03. 10:47:00

A katalán SPORT-nak adott interjújában Rafael Yuste a sportszakmai területért felelős alelnök elmondta, hogy még 2 poszton szeretnének erősíteni a nyáron a Barcánál, méghozzá egy középpályás és egy középső védő leigazolásával. Egy bal szélső leigazolását kizárta, mivel Franck Ribéry volt az egyetlen kiszemeltjük a posztra, de megnyugtatott mindenkit, hogy augusztus 31-ig tart az átigazolási időszak, így addig még lehet tárgyalni bárkivel. Elmondta továbbá, hogy szerinte a jövőbeli igazolások is "Maxwell stílusban" fognak lezajlani, azaz nem lesz nagy felhajtás körülötte, ha lehetséges akkor csendben és gyorsan szeretné lezárni a klub a további két igazolást. Továbbá megemlíti a SPORT, hogy állítólag most péntekig le szeretne zárni egy igazolást a klub.

Kíváncsian várom, hogy mi lesz...
Bár engem Muniesa és Fontás meggyőzött, hogyha létszükség lenne egy középső védőre akkor ők be tudnának ugrani. De Pep közelről látja a dolgokat, ő tudja. :wink:

Jaaa...a Mundo Deportivo szerint pedig a Barca technikai vezetése Pedro és Víctor Sánchez után Jeffrent is nevezné a jövő évi felnőtt keretbe, így ő is a felnőttek között töltené a következő szezont. A lap szerint ez már el van döntve! De ugye azt is tudjuk, hogy a Racing Santander élénk érdeklődést mutat a játékos iránt (kölcsönbe vinnék) és a helyi El Racinguista weboldal szerint a játékos nem kapna elég lehetőséget, sőt nagyon keveset ha a Barcában maradna, ezért maga a játékos is jobban preferál egy kölcsönszerződést a Racingba, hiszen ott is az első osztályban szerepelne, de lényegesen több szerepet kaphatna.

+

Ibra ma megkezdi az edzést a Barcánál, leveszik a gipszet a kezéről és kap egy speciális műanyag védősínt a kezére. A csapat egyébként tegnap délután megérkezett Seattle-be, mostantól ott fognak edzeni.

Na peace.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Laza
Capitá del Barça

2009.08.03. 09:57:34

Remélem is hogy nem Ibra volt az utolsó!!
Igazábool szerintem nem fog jönni Mascerano,mert most ha tényleg megveszi a real Alonsot,akkor nem szivesen adják el Mascerano-t....főleg a kért összeg alatt!!De várok még legalább 2 játékost!
Talán a legnagyobb esély: Mata és Mascerano
[/b]
culinho
Capitá del Barça

2009.08.03. 09:38:37

A spanyol Sport ténykét kezeli, h megállapodott egymással a Liverpool és a Madrid Xabi Alonso ügyében, miszerint a spanyol 30+3 millió euróért vált klubot, 4,5 milliót fog keresni és 5 évre ír alá.

Azt lehetett gondolni, h ha ez az üzlet létrejön, akkor lemondhatunk Mascheranoról, de az újság szerint ellenkezőleg, ugyanis maga Pep vette fel telefonon a kapcsolatot Benitezzel (aki csapatával Barcelonában tartózkodott tegnap), személyesen próbálva meggyőzni, h a hangoztatott 50 millió eurós eladási árat normális szintre csökkentsék. Maga a játékos nagyon szívesen jönne, a felesége és Messi miatt is. Majd meglátjuk, de az valószínűnek tűnik, h nem Ibra volt idén az utolsó érkező.
sjd
Llegenda del Barça

2009.08.02. 17:59:34

Én kb. annyit vettem ki belőle, h fognak hozni új erőnléti edzőt.
A másik része a cikknek azt mondja, h Txiki és Pep beszéltek, és várnak a dolgokkal péntekig. (Amikor is megin Csigrinszkij kerül majd szóba, meg egy csomó középpályás). És hogy valszeg a túra végére lesznek fejlemények

Azért ne vedd készpénznek amit írtam, annyira jó nem vok angolból
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.08.02. 17:25:25

valaki lefordítaná nekem ezt a cikket? arról szól, hogy Péntekig fog eldőlni az igazolások sorsa? vagy mi? előre is kösz.

amúgy Fabregas helyébe kezdenék parázni, hogy vissza fogok-e jönni valamikor :D ha Dos Santos beérik, és még Thiag is... nem biztos, hogy lesz helye akármennyire is jó. szóval én azt mondom, most vagy soha(soká) :D
Messi0092
Barça C

2009.08.02. 16:38:13

Üdv mindenkinek!!!!
Szerintem még középpályára kellene pöppet gyúrni :P és rankó lenne....
Az argetin játékosokat látnám szivesen vagy olaszokat... :o de aza keita se rosz de sztem lehetne jobb is tőlle :roll:
Ja és valaki adjon egy oldalt ahol megtudom nézni a mostani aktuális keretet a Barcáról!!!! talán még melletük képekkel vgy infókkal és az ifi keretet is megszeretném nézni....... :shock: jah de ugyis jo hogy valaki szépen lirja ide =D ELŐRE IS KÖSZÖNÖM HAJRÁ BARCA !!! EL CLASSICO : 6-2
Forza Barca
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.02. 12:47:20

Puyol05 írta:
nuh írta:szerintem Pep most csak kísérletezni hozta fel pedrot és jeffrent V.S-t(persze maradhatnak az első csapatnál csak nem feltétlenül olyan szintű cserék mint egy új igazolás) is azért próbálgatja mert a k.p-én mert érzi ez a két posz kicsit hiányos ha valamelyikben meglátja hogy bármikor bárki ellen számíthat rá nem feltétlenül akar majd igazolni, de Mascherano "nagyon közel" a Camp Nou-hoz a szélre meg Mata lenne a biztos csere szerintem
ha jól emlékszek akkor Pedro az előző szezonz is a nagyoknál töltötte, csak nem játszott sokat
Nem volt profi kontraktusa. A B csapat keretéhez tartozott. Általában ott játszott hétvégente.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.02. 12:45:14

Megmondom őszintén, hogy nem szeretném, ha Mascherano kikötne a Camp Nou-ban (erről szólnak a hírek mostanság). Eleinte úgy voltam vele, hogy elfér a csapatban (és ezt most is tartom, hisz egyik legjobb vkp), de nem vagyok elégedett a hozzáállásával.
Szeretem a Pool játékát is, ezért egész szezonban figyeltem őket, és -sajnos- nagyon sokszor a sárga és a piros lap között táncol 1-1 meccsen (ha lenne olyan, h narancssárga lap, akkor ő sokszor kapna :D). Persze, ha optimista vagyok, akkor azt mondom, hogy Pep úgyis megnevelné. De mégis inkább úgy érzem, hogy minden pályára lépése egy kockázat. És egy ilyen csapatba, mint a Barca, nem illenek "bikák" :)
Másrészt 50mio-t nem ér meg semmiképpen (ennyiért akarja eladni a Pool). De még 30-at se nagyon.
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.08.02. 12:44:07

nuh írta:szerintem Pep most csak kísérletezni hozta fel pedrot és jeffrent V.S-t(persze maradhatnak az első csapatnál csak nem feltétlenül olyan szintű cserék mint egy új igazolás) is azért próbálgatja mert a k.p-én mert érzi ez a két posz kicsit hiányos ha valamelyikben meglátja hogy bármikor bárki ellen számíthat rá nem feltétlenül akar majd igazolni, de Mascherano "nagyon közel" a Camp Nou-hoz a szélre meg Mata lenne a biztos csere szerintem
ha jól emlékszek akkor Pedro az előző szezonz is a nagyoknál töltötte, csak nem játszott sokat
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
nuh
Barça B

2009.08.02. 12:30:07

szerintem Pep most csak kísérletezni hozta fel pedrot és jeffrent V.S-t(persze maradhatnak az első csapatnál csak nem feltétlenül olyan szintű cserék mint egy új igazolás) is azért próbálgatja mert a k.p-én mert érzi ez a két posz kicsit hiányos ha valamelyikben meglátja hogy bármikor bárki ellen számíthat rá nem feltétlenül akar majd igazolni, de Mascherano "nagyon közel" a Camp Nou-hoz a szélre meg Mata lenne a biztos csere szerintem
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.08.02. 07:31:49

Victor Sanchezt nem akarom a keretben látni..........
Xavinho
Capitá del Barça

2009.08.02. 07:18:04

Azt hiszem talán még 1 igazolás lesz és kész a keret...
Valdes,Pinto,Jorquera
Alves,Puyol,Piquet,Henrique,Milito,Márquez,Muniesa,Maxwell,Abidal
Iniesta,Xavi,Toure,Keita,Gudjohnsen,Busquets,V.Sánchez(mostanság kp-t játszat vele Pep) és még valaki,akit esetleg igazolunk(?)
Messi,Ibra,Henry,Bojan,Pedro,Jeffren

Számomra még két kérdőjel van :Jorquera - én úgy tudtam,hogy lejár a szerződése és megy,de most még USA-ban is ott van,szóval akkor marad vagy sem? A másik kérdőjel az esetleges igazolás,aki szerintem Mascherano lesz,mert olcsóbb,mint Fabregas ,de mégis minőségi erősítés a kp-ra.Ha nem sikerülne megszerezni,akkor szerintem nem igazolnánk senkit,hanem Johnatan dos Santos maradna az első csapatnál.

Szóval az előző szezonhoz képest CSAK személyes változások történtek (Sylvinho-Maxwell,Eto'o-Ibra,Cáceres-Henrique,Hleb-Mascherano/dos Santos) és még felhoztunk két(három) fiatalt.Ez pedig, a meccsszámot, a keret bőségét és minőségét nézve, beleszámítva az eltiltásokat,sérüléseket és az ANK-t KEVÉS ahhoz,hogy hasonlóan jó szezonunk legyen (főleg,ha még Mascherano-t sem tudjuk megszerezni).A remény hal meg utoljára...
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.08.01. 22:52:47

joker23 írta:
középhátvédnek lelehetett volna igazolni Johan Djorut is...
Igen az tökéletes lett volna a Realnak,Djoru=0.
én ezzel nem értek egyet. sztem ő lesz a jövő egyik legnagyobb védőtehetsége. magas, jó felépítésű, és még nem is lomha. aki látta a mai Arsenal - Ath Madrid meccset, az alá tudja támasztani. ha ő nincs ott, akkor nem at Arsenal nyer 2-1re, hanem a madrid nyer kb 2-3(4)-re.
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
ferninho
Madridista

2009.08.01. 22:13:19

Been001 írta:
joker23 írta:Érdekes ember Laporta,először:Nem tesz jót ha egy focistáért ennyi pénzt adnak (CR),főleg nem a világválságban.
Erre:40 milka+ Samu(60 milka öszz)=Ibra
:shock: :shock: :x :x :x

ez már tényleg fájj... :? :? :?
hát ez már nekem is :lol: :lol: :lol:
madridista
Been001
Jugador del Barça

2009.08.01. 22:12:06

joker23 írta:Érdekes ember Laporta,először:Nem tesz jót ha egy focistáért ennyi pénzt adnak (CR),főleg nem a világválságban.
:shock: :shock: :x :x :x

ez már tényleg fájj... :? :? :?
Visca El Barca!

Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2009.08.01. 21:28:49

superG írta:Ibrahimovic leigazolása ota elég nagy a csend! Ez minek köszönhető???
A vezetőség altat, hogy minél nagyobb meglepetés legyen Silva, Fabregas és Bruno Alves leigazolása (és közbe ilyen csigrinszkijekkel terelik el az újságok figyelmét) :D :D

(Maxwellről is az első hír az volt, h másnap bemutatják a Camp Nouban)

Komolyra fordítva a szót, szerintem anyagi okai vannak, másrészt meg a klubok már csak azt mondanák, h ha" CR9 meg Kaká ennyit ért", hanem "ha Ibra ennyit ért...". Sztem kicsit el kell h felejtődjenek ezek a dolgok. És aug. 30án a kétnapos ultimátumnak már tényleg van értelme
superG
Barça B

2009.08.01. 21:16:22

Ibrahimovic leigazolása ota elég nagy a csend! Ez minek köszönhető???
joker23
Barça B

2009.08.01. 21:15:47

Érdekes ember Laporta,először:Nem tesz jót ha egy focistáért ennyi pénzt adnak (CR),főleg nem a világválságban.

középhátvédnek lelehetett volna igazolni Johan Djorut is
csere középcsatárnak meg Luca Tonit
Igen az tökéletes lett volna a Realnak,Djoru=0,Toni-t pedig már páran leírták:lassú,lomha,pontatlan,csak jól fejel.
IBRA MIÉRT?????
Bobberto
Capitá del Barça

2009.08.01. 21:15:03

ElBartimaeus írta:
Cáceres14 írta:középhátvédnek lelehetett volna igazolni Johan Djorut is
Azért attól a lükétől isten óvjon mindenkit! :twisted: Még szerencse, hogy nem merült fel a neve, mert az nagy minőségbeli hanyatlás lenne. Elég körülményes, lassú, lomha és nem elég pontos szvsz. De amúgy jó játékos. :lol:

Egyetértek tényleg csak ennyi a baja :) A lényeg az nem Barca szintű játékos nah ennyi :)
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.08.01. 21:05:08

Azért attól a lükétől isten óvjon mindenkit! :twisted: Még szerencse, hogy nem merült fel a neve, mert az nagy minőségbeli hanyatlás lenne. Elég körülményes, lassú, lomha és nem elég pontos szvsz. De amúgy jó játékos. :lol:
House
Entrenador del Barça

2009.08.01. 19:39:11

Kapusnak Buffont, támadó kp-nak pedig Lampardot.
Etoot elakarta küldeni a vezetőség, s nem csak mellé egy csatárt akart szerződtetni, ezt ne feledd!
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Lezárt