hát én ennek nem nagyon örülökTitinho írta:A katalán SPORT-nak adott interjújában Rafael Yuste a sportszakmai területért felelős alelnök elmondta, hogy még 2 poszton szeretnének erősíteni a nyáron a Barcánál, méghozzá egy középpályás és egy középső védő leigazolásával. Egy bal szélső leigazolását kizárta, mivel Franck Ribéry volt az egyetlen kiszemeltjük a posztra, de megnyugtatott mindenkit, hogy augusztus 31-ig tart az átigazolási időszak, így addig még lehet tárgyalni bárkivel. Elmondta továbbá, hogy szerinte a jövőbeli igazolások is "Maxwell stílusban" fognak lezajlani, azaz nem lesz nagy felhajtás körülötte, ha lehetséges akkor csendben és gyorsan szeretné lezárni a klub a további két igazolást. Továbbá megemlíti a SPORT, hogy állítólag most péntekig le szeretne zárni egy igazolást a klub.
Kíváncsian várom, hogy mi lesz...
Bár engem Muniesa és Fontás meggyőzött, hogyha létszükség lenne egy középső védőre akkor ők be tudnának ugrani. De Pep közelről látja a dolgokat, ő tudja.
Jaaa...a Mundo Deportivo szerint pedig a Barca technikai vezetése Pedro és Víctor Sánchez után Jeffrent is nevezné a jövő évi felnőtt keretbe, így ő is a felnőttek között töltené a következő szezont. A lap szerint ez már el van döntve! De ugye azt is tudjuk, hogy a Racing Santander élénk érdeklődést mutat a játékos iránt (kölcsönbe vinnék) és a helyi El Racinguista weboldal szerint a játékos nem kapna elég lehetőséget, sőt nagyon keveset ha a Barcában maradna, ezért maga a játékos is jobban preferál egy kölcsönszerződést a Racingba, hiszen ott is az első osztályban szerepelne, de lényegesen több szerepet kaphatna.
+
Ibra ma megkezdi az edzést a Barcánál, leveszik a gipszet a kezéről és kap egy speciális műanyag védősínt a kezére. A csapat egyébként tegnap délután megérkezett Seattle-be, mostantól ott fognak edzeni.
Na peace.
Na ennek örülök. Bár még boldogabb lennék, ha Víctor Sánchez menne kölcsönbe, vagy inkább végleg valahová. Engem nagyon nem tud meggyőzni a srác a teljesítményével.Titinho írta:Jaaa...a Mundo Deportivo szerint pedig a Barca technikai vezetése Pedro és Víctor Sánchez után Jeffrent is nevezné a jövő évi felnőtt keretbe, így ő is a felnőttek között töltené a következő szezont. A lap szerint ez már el van döntve!
http://transfermarkt.de/de/verein/131/f ... seite.htmlMessi0092 írta:...
Nem volt profi kontraktusa. A B csapat keretéhez tartozott. Általában ott játszott hétvégente.Puyol05 írta:ha jól emlékszek akkor Pedro az előző szezonz is a nagyoknál töltötte, csak nem játszott sokatnuh írta:szerintem Pep most csak kísérletezni hozta fel pedrot és jeffrent V.S-t(persze maradhatnak az első csapatnál csak nem feltétlenül olyan szintű cserék mint egy új igazolás) is azért próbálgatja mert a k.p-én mert érzi ez a két posz kicsit hiányos ha valamelyikben meglátja hogy bármikor bárki ellen számíthat rá nem feltétlenül akar majd igazolni, de Mascherano "nagyon közel" a Camp Nou-hoz a szélre meg Mata lenne a biztos csere szerintem
ha jól emlékszek akkor Pedro az előző szezonz is a nagyoknál töltötte, csak nem játszott sokatnuh írta:szerintem Pep most csak kísérletezni hozta fel pedrot és jeffrent V.S-t(persze maradhatnak az első csapatnál csak nem feltétlenül olyan szintű cserék mint egy új igazolás) is azért próbálgatja mert a k.p-én mert érzi ez a két posz kicsit hiányos ha valamelyikben meglátja hogy bármikor bárki ellen számíthat rá nem feltétlenül akar majd igazolni, de Mascherano "nagyon közel" a Camp Nou-hoz a szélre meg Mata lenne a biztos csere szerintem
én ezzel nem értek egyet. sztem ő lesz a jövő egyik legnagyobb védőtehetsége. magas, jó felépítésű, és még nem is lomha. aki látta a mai Arsenal - Ath Madrid meccset, az alá tudja támasztani. ha ő nincs ott, akkor nem at Arsenal nyer 2-1re, hanem a madrid nyer kb 2-3(4)-re.joker23 írta:Igen az tökéletes lett volna a Realnak,Djoru=0.középhátvédnek lelehetett volna igazolni Johan Djorut is...
hát ez már nekem isBeen001 írta:joker23 írta:Érdekes ember Laporta,először:Nem tesz jót ha egy focistáért ennyi pénzt adnak (CR),főleg nem a világválságban.
Erre:40 milka+ Samu(60 milka öszz)=Ibra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ez már tényleg fájj...![]()
![]()
joker23 írta:Érdekes ember Laporta,először:Nem tesz jót ha egy focistáért ennyi pénzt adnak (CR),főleg nem a világválságban.
Erre:40 milka+ Samu(60 milka öszz)=Ibra
A vezetőség altat, hogy minél nagyobb meglepetés legyen Silva, Fabregas és Bruno Alves leigazolása (és közbe ilyen csigrinszkijekkel terelik el az újságok figyelmét)superG írta:Ibrahimovic leigazolása ota elég nagy a csend! Ez minek köszönhető???
Igen az tökéletes lett volna a Realnak,Djoru=0,Toni-t pedig már páran leírták:lassú,lomha,pontatlan,csak jól fejel.középhátvédnek lelehetett volna igazolni Johan Djorut is
csere középcsatárnak meg Luca Tonit
ElBartimaeus írta:Azért attól a lükétől isten óvjon mindenkit!Cáceres14 írta:középhátvédnek lelehetett volna igazolni Johan Djorut is
csere középcsatárnak meg Luca TonitMég szerencse, hogy nem merült fel a neve, mert az nagy minőségbeli hanyatlás lenne. Elég körülményes, lassú, lomha és nem elég pontos szvsz. De amúgy jó játékos.
Azért attól a lükétől isten óvjon mindenkit!Cáceres14 írta:középhátvédnek lelehetett volna igazolni Johan Djorut is
Kapusnak Buffont, támadó kp-nak pedig Lampardot.Cáceres14 írta:középhátvédnek lelehetett volna igazolni Johan Djorut is