Ó, látom itt még mindig van, aki 50 millió alatti összegról beszél. neki(k) javaslom a következő cikket:
katt ide
itt jelent meg az Eurobarcán, Ivánnak csak hisztek. a cím feletti, kisebb betűkkel szedett sor szerint "ETO'O 20 MILLIÓT ÉRT | A TRANSZFER TELJES ÉRTÉKE 66 MILLIÓ" (nem "kiabálásból" írtam nagybetűkkel, hanem csak kopiztam

)
továbbá azt is látom, hogy még mindig téma Laporta oltogatásának nem értése. akkor mégegyszer, de részemről utoljára

nem azért oltogatjuk Laportát, mert ennyiért vett egy játékost, hanem mert beszélt valamit, majd utána ennyiért vett egy játékost. érezhető a különbség?
Teljesen mindegy ki mennyibe került, csak egy dolog számít:
Az ,hogy szeptember 1.-én kinek billen a mérleg az igazolások pénzügyeit tekintve.
Uff... miért is? felénk fog billenni az a mérleg, nálunk lesz a nagyobb mínusz. ez a legfontosabb? kár.
Azonban volt egy hsz, amivel abszolút egyetértek, és ami arról szólt, hogy a madridisták szemét inkább az csípi, hogy mi is tudunk venni olyan nagy nevet, aki
1, Ide akart jönni, nem oda
2, nem hagytuk ott a gatyánkat, mégis a miénk lett.
A madrid átigazolási piacon végzett tevékenységéhez továbbra is csak az a tény jut eszembe, hogy Kaká, Cr, Albiol, nem a madridban forrtak ki, egyszerűen megvették őket, mint egy darab kenyeret. Más csapatokban lettek sztárok, más kluboknak voltak emblematikus figurái. Ezt hogy tudják majd a szurkolók igazi Real Madridnak tekinteni...?
Remélem ezt a két pontot nem gondoltad komolyan...

Kaká, CR, Albiol valóban nem a Madridban forrtak ki, valóban megvettük őket, mint egy darab kenyeret. Ahogy Ti Ibrát

Tudod, az átigazolás általában vásárlást jelent, és a nagy klubok esetében általában több a kész játékos megvétele, mint a nem készeké. Azt hiszem Ti is, ha vásároltok, akkor kész játékosokat vesztek, vagy tévedek? Touré, D. Alves, Henry, stb... nem nálatok lettek "sztárok"... Hogy tudják a szurkolók ezt a Madridot igazi Real Madridnak tekinteni? Hát nem tudom, nekem semmi bajom nincs ezzel a klubbal, kb 22-23 éve madridista vagyok, elfogadom a mindenkori vezetőség döntéseit, és drukkolok azért hogy minnél több győzelmünk legyen. Ahogy Ti is a Barca esetében.
Különben meg legyen bármennyi Ibra ára, Laporta legalább nem hitelből vásárol, nem más fszával veri a csalánt, meg nagyzol mint a vén meagalomániás. ezzel kellene foglalkozni, nem Ibrahimovic árával-ami nektek kapaszkodó. Laporta megnyílvánulása még ezek után is 100% jogos.
Hitel... nem unjátok?

Most már nincs mibe kapaszkodni? Eddig a sok lé zavarta az embereket, most hogy Laporta is hasonlót lépett, marad a hiteles dolog. Ne féljetek, eljön az az idő, amikor ti is egy bankhoz fogtok fordulni, csak akkor emlékezzetek rá, hogy milyen undorító, sportszerűtlen viselkedés ez.
Fel tudnál-e sorolni a MAI Real csapatából 7 saját nevelésű alapembert, akik közül hatan spanyolok?
Lehet téma a jelenlegi keretetek saját nevelésű tagjainak száma. Jobbak vagytok. Jelenleg. De ugye azt nem gondolod komolyan, hogy a Barcelona kezdő csapatában mostantól mindig legalább ennyien lesznek? Lehet találni olyan idényt, amikor a Madrid állt jobban ebből a szempontból, és valószínűleg lesz is ilyen időszak a jövőben. Ahogy olyan is lesz, mint ez a mostani. Kapaszkodhattok a jelenbe, és joggal tehetitek ezt, de azt véleményem szerint hiba gondolni vagy kijelenteni, hogy ez mindig így lesz. Remélem akkor is majd beszélgethetünk hasonló kérdésekről. A magyarok katalánoznak történet még mindig eléggé elképeszt, de ebbe ne menjünk bele
Én egyedül azt nem értem, hogy minek akartok mindenkit eladni? Rolling Eyes Van der Vaart tavaly érkezett jövőre simán beilleszkedhet, meg most ha belegondoltok Hunti januárban érkezett egy jóval gyengébb bajnokságból, mit vártak a Realosok, hogy egy fél év alatt gólkirály lesz?! Rolling Eyes
Új vezetőség, új szakmai stáb. Huntelaar és VDV Calderónék kedvencei voltak, és ez nem jelenti azt hogy feltétlenül pozitív helyzetük van az új vezetés elképzeléseiben. Megint megemlíthetem Laporta hatalomra kerülését, amikor első és második évében is 10 körül illetve felett volt a távozók száma. Új elképzelések vannak, amibe nem mindenki fér bele.
Továbbra is úgy látom, hogy bármi történik Madridban, lesz olyan, aki valamiért elégedetlenkedik (most pl Arbeloa visszavásárlása okán). a korábbi kérdésem továbbra is áll, van olyan, amire kollektíven azt mondanátok, hogy jól tette a madridi vezetőség?
ez a madrid - de talán még a régebbiek is -, a hagyomány, az "eszme", a hangulat tekintetében nullák a mindenkori barcelonához képest, igaz, nem is lehet elvárni tőlük a nagy teljesítményt, legalábbis ebben a tekintetben, mert amíg a barca egy népet képvisel, addig ők egy város mondjuk max kétharmadát. mikor jobban, mikor kevésbé (jelenleg inkább igen), egy kirakatcsapat az övék (igaz, rendkívűl hatékony időszakokokkal a történelmükben), semmi több.
Hogy melyik klub nulla a másikhoz képest, ez teljes mértékben relatív. Ha hagyomány és az eszme azt is takarja, hogy a másik zsebében kutatunk, a másikkal foglalkozunk minden pillanatban, akkor nem biztos hogy a Madrid a hunyó

ez a kirakatcsapat mondatod nagyon ütős volt