Barca vs. Real
- madmushroom
- Capitá del Barça
Jelwaz teljesen felesleges ezekkel foglalkozni. Próbáljuk megőrizni a topic nyugalmát, már ha volt neki ilyen valamikor.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Pfff. Ez a topic... Szánalom! Nem is tudom min vitatkoztok a madridistákkal. Mondanának egy-két épeszű dolgot, de a mentalitást csak nem tudják levetkőzni. Jön az ujjal mutogatás, hogy ,,csak kikopiztam a 66 milliót" meg hasonló húzások, leszolva az utánpótlásnevelést, és azt, hogy a Barca egy hagyománytisztelő klub (ezt aztán magyarázhatják egy elvmentes csapat drukkerei).
Néhány dolgot azért tisztáznék:
1. Ha kedves madridistáék olyan nagyon jól értesültek, akkor emlékezzenek vissza (mert biztosan hallották már), hogy mit nyilatkozott Laporta Ibrahimovic bemutatásakor, mikor szembesítették Zlatan árával kapcsolatban. Ja gondoljátok, hogy majd Perec felsrófolja az árakat, mi meg hagyjuk magunkat ellehetetleníteni, és ugyanazzal a csapattal megyünk ki jövőre, amit már mindenki ismer? Akkora se.gnek hittétek Laportát, hogy majd hagyja, hogy Perec röhögjön a markába. Mert erre várt, de most torkán akadt a hang.
2. kiforrott játékos téma: Keirrison, Henrique és az új Athletic-esek, akik a csapattal edzenek még nem igazán azok a kész játékosok. Legalább esély van rá, a Mandrilnál hány ilyen nevet lehetne felsorolni? És hogy a madridisták, hogy tudják ezt igazi madridnak nevezni? Hozzászoktak.

Néhány dolgot azért tisztáznék:
1. Ha kedves madridistáék olyan nagyon jól értesültek, akkor emlékezzenek vissza (mert biztosan hallották már), hogy mit nyilatkozott Laporta Ibrahimovic bemutatásakor, mikor szembesítették Zlatan árával kapcsolatban. Ja gondoljátok, hogy majd Perec felsrófolja az árakat, mi meg hagyjuk magunkat ellehetetleníteni, és ugyanazzal a csapattal megyünk ki jövőre, amit már mindenki ismer? Akkora se.gnek hittétek Laportát, hogy majd hagyja, hogy Perec röhögjön a markába. Mert erre várt, de most torkán akadt a hang.
2. kiforrott játékos téma: Keirrison, Henrique és az új Athletic-esek, akik a csapattal edzenek még nem igazán azok a kész játékosok. Legalább esély van rá, a Mandrilnál hány ilyen nevet lehetne felsorolni? És hogy a madridisták, hogy tudják ezt igazi madridnak nevezni? Hozzászoktak.
Akkor minek írod le. Elég sablonos ez a duma...cantera írta:A magyarok katalánoznak történet még mindig eléggé elképeszt, de ebbe ne menjünk bele Smile
Pfff.. Nem tudod milyen mázlista vagy. A real madrid nem járt olyan mélységben, mint a Barcelona. Ha a Realnak [auto_cenzúra] szezonja volt, akkor is második lett stb. Sokan vagyunk itt, akik a Gaspart érát is beleértve hosszú idők óta vagyunk drukkerek. Sajnos meg kellett szokni, hogy a tartásunkon kívül nem jut más, de ezt is túléltük. Ahogy a Real Madridot is túlfogjuk, menjen oda akár Chuck Norris. Erre mérget vehetsz!cantera írta:Nem kívánom egy sportklub hanyatlását, de most annyira megnézném ezt a fórumot egy újabb Gaspart éra végén...
Nem foglak meggyőzni, téged úgysem lehet. De alapvető különbség van a real egy-egy igazolása, és Ibrahimovic leigazolása között. Ha én is csak a transzfer adatait ismerném elfogadhatatlannak tartanám. De fontos és meghatározó események zajlottak előtte. Azonban mivel a Barca más utat választott, mint a Bilbao, ezért alkalmazkodni kell. Te ebbe a csapatba szerettél bele, nem a másikba, akkor védd meg a hasonlófelszínes támadásokkal szemben, vagy legalább a lovat ne add alájuk. Mert nincs igazuk!torrestoni írta:Én a magam részéről megvetem ezt az igazolást, s nem tartom különbnek a Real MAdrid egy-egy igazolásától. Lényegtelen, hogy mi alapján, ha érdekel már korábban leírtam, megtalálod, viszont azt nem értem miért akarod megmagyarázni másoknak? Kifogás mindenre van egyik és másik részről is.
Azt pedig a szurkolók nagy része elismeri, hogy Laporta hibázott, mondhatni segget csinált a szájából.
Ez tény, ne égess minket!Been001 írta:nevtséges vagy..ferninho írta: mert a mi játékosainkra van kereslet és nem egy év van a szerződésükből...![]()
![]()
![]()
![]()
Ez meg szégyen és gyalázat! Barca drukker ilyet nem mond! Még csak meg se fordul a fejében! Mármint egy Barca drukkernek...bali 15 írta:Ennyi erővel a Madridisták Kasztíliai-nak hívják magukat. Minek kell különcködni. Rolling Eyes Olyanok a katalánok mint amerikában a déliek, jönnek azok is a hülye konföderációs zászlajukkal és senki sem veszi őket komolyan.

Hát igazad volt, tényleg felesleges. Tudom, kb 20-szor írtam le a két oldalon szinte ugyanazt, csak mikor megírok egy hosszú hsz-t, utána sokszor nincs kedvem kitörölniNos, ne vedd egyébként magadra a "ne erőlködj dolgot", de szerintem tényleg felesleges. Sok mindenben igazat is adok neked, akármennyire is nehezemre esik

A mai futball sajnos az üzletről szól. Ez nem egyedi jelenség,a klubok vesznek és eladnak, nagy összegeknél pedig fontos szempontok lehetnek egyéb üzleti megfontolások (Ti is mentek Ázsiába, Ti is fenntartotok ajándékboltokat, stb.). Ez normális. Vagyis a mai futballban normális. Hol vannak már a régi szép idők, amikor max 3 külföldi játszhatott egy csapatban, amikor egy máltai bajnok is indulhatott a BEK-ben... persze nyilván akkor is számított a pénz, de talán ekkora összegek nem mozogtak.Még mindig azt mondom, hogy Perezzel inkább üzleti vállalkozásnak tekinthető, legalábbis az került előtérbe, nem pedig a hagyományok, stb.
Valószínűleg tényleg el lehet fogadni, de az hogy kinél volt több... nem tudom. (mondjuk ez megint olyan dolog, hogy ki ölt többet...) Teljes mértékben nem vagyok otthon a Madrid történelmében, a Barcáéban meg egyáltalán nem. Számomra valahogy a történelem nem igazán fontos (ez lehet hogy hiba, de nem tehetek róla). Az a korszak a meghatározó, aminek a részese vagyok.El lehet fogadni szerintem, hogy volt példa mocskosságra itt is és ott is, sajnos a fővárosaiknál tényként lehet kezelni sokkal többet.
- lui1698
- Llegenda del Barça
most ez miért nevetséges?Been001 írta:nevtséges vagy..ferninho írta: mert a mi játékosainkra van kereslet és nem egy év van a szerződésükből...![]()
![]()
![]()
![]()
sztem igaza van.
nekik nem annyira létfontosságú, hogy bevonjanak játékosokat a transzferekbe, mert a játékosaiknak több éves szerződésük van, így az értékük is nagyobb, mint egy olyan valakinek akinek 1 év múlva lejár a kontraktusa.(Pl. Samu)

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nos, ne vedd egyébként magadra a "ne erőlködj dolgot", de szerintem tényleg felesleges. Sok mindenben igazat is adok neked, akármennyire is nehezemre esik 
Nos, nem tudom, hogy pontosan mi volt a helyzet a Realnál, én azt hiszem az átigazolási politikát lehetett volna másképp is, attól független, hogy elméletben Ronaldót tekintve kötve volt Perez keze. Azért nagy nehezére nem esett.
Még mindig azt mondom, hogy Perezzel inkább üzleti vállalkozásnak tekinthető, legalábbis az került előtérbe, nem pedig a hagyományok, stb.
Egyébként én nagyon érdeklődöm a történelem után, mármint a Blaugrana történelme után, s elég sokat olvastam, főként más nyelven, ezek alapján sok mindent megtudtam a két klub, így a Real Madrid múltjáról is. Ezekből szelektálva kialakítottam egy képet, ami érdekel még jobban utána jártam, viszont ez olyan, hogy betanulhatsz egy történelemkönyvet, vagy az alapján felépítheted az ismereteid, pontosan választ ilyenekre úgysem tudnál adni, s nem is kell. El lehet fogadni szerintem, hogy volt példa mocskosságra itt is és ott is, sajnos a fővárosaiknál tényként lehet kezelni sokkal többet.
Gaspartot pedig hagyjuk, szerencsére nem sokáig rombolta a klubot, nagyon nagy terveket szövögetett hozzáértés és kellő háttér nélkül, számos dolog nehezítette a dolgát, szerencsére jött a váltás, majd Laporta, s sikerült egy olyan modell alapján rendbe hozni a klubot, ami szerintem példaértékű.
No ,minden jót!

Nos, nem tudom, hogy pontosan mi volt a helyzet a Realnál, én azt hiszem az átigazolási politikát lehetett volna másképp is, attól független, hogy elméletben Ronaldót tekintve kötve volt Perez keze. Azért nagy nehezére nem esett.
Még mindig azt mondom, hogy Perezzel inkább üzleti vállalkozásnak tekinthető, legalábbis az került előtérbe, nem pedig a hagyományok, stb.
Egyébként én nagyon érdeklődöm a történelem után, mármint a Blaugrana történelme után, s elég sokat olvastam, főként más nyelven, ezek alapján sok mindent megtudtam a két klub, így a Real Madrid múltjáról is. Ezekből szelektálva kialakítottam egy képet, ami érdekel még jobban utána jártam, viszont ez olyan, hogy betanulhatsz egy történelemkönyvet, vagy az alapján felépítheted az ismereteid, pontosan választ ilyenekre úgysem tudnál adni, s nem is kell. El lehet fogadni szerintem, hogy volt példa mocskosságra itt is és ott is, sajnos a fővárosaiknál tényként lehet kezelni sokkal többet.
Gaspartot pedig hagyjuk, szerencsére nem sokáig rombolta a klubot, nagyon nagy terveket szövögetett hozzáértés és kellő háttér nélkül, számos dolog nehezítette a dolgát, szerencsére jött a váltás, majd Laporta, s sikerült egy olyan modell alapján rendbe hozni a klubot, ami szerintem példaértékű.
No ,minden jót!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Nem kívánom egy sportklub hanyatlását, de most annyira megnézném ezt a fórumot egy újabb Gaspart éra végén... Nagyon kíváncsi lennék, hogy akkor mik lennének a szent eszmék, mik lennének a sportszerűtlen tettek, mik lennének az elvárások a Blaugranával kapcsolatban...A hitel pedig csak azért piszkálja sokak szemét, mert itt, és ott is millió más hasznosabb dologra lehetett volna költeni, de muszáj volt a Kasztília és a nagy Spanyolhon ékszeresdobozát rendbe rakni. a bankok persze nem hülyék, kis támogatással, mocskossággal és hátszéllel szíves örömest szolgálják a Madridot, hiszen bőségesen visszanyerik a beinvesztált összegeket, úgy, hogy a Madrid is busásan jól jár.
időről időre megjátszuk... egy 2-6 és egy elnökválasztás után talán nem nagy csoda a nagybevásárlás és a nagytakarítás... ha sikerül véletlenül összerakni egy elfogadható csapatot, elhiszed hogy még egy ilyen nyár nem lesz? vagy legalábbis nem a következő néhány évben. bár gondolom közületek sokan nem gondolják, hogy Perezéknek bármi is sikerülni fog. a szurkoló már csak ilyen, elvakult, ahogy Te is írtad. az pedig hogy a spanyol államnak mennyi köze van a Madridhoz, nem tudom, de kétlem hogy nagyon rá lenne szorulva a Madrid az állami bevételekre. ha ennek ellenkezőjéről bárkinek bármilyen bizonyítéka van, érdekelne.a gond, hogy időről időre ezt megjátsszák, s ezért bármilyen sikertelen is az a csapat, a múltból és a sok elvakult szurkolóból, na meg a Spanyol államból megél.
Tudom, be is fejeztem az Ibra témátCantera, felesleges erőlködnöd.

te meg azt fog már fel ember hogy NEKÜNK mindegy hogy játékost "beleteszünk" egy cserébe vagy pedig KÜLÖN adjuk el... NEKÜNK ez teljesen mindegy. ugyanúgy járunk...DE fogd már fel, hogy mi kp--ba csak 46-ot fizettünk és azért az nem ugyan az. Exclamation Exclamation
mert a mi játékosainkra van kereslet és nem egy év van a szerződésükből...
madridista
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Cantera, felesleges erőlködnöd. Én a magam részéről megvetem ezt az igazolást, s nem tartom különbnek a Real MAdrid egy-egy igazolásától. Lényegtelen, hogy mi alapján, ha érdekel már korábban leírtam, megtalálod, viszont azt nem értem miért akarod megmagyarázni másoknak? Kifogás mindenre van egyik és másik részről is.
Azt pedig a szurkolók nagy része elismeri, hogy Laporta hibázott, mondhatni segget csinált a szájából. A lényeg, hogy nem így tervezték, ez lett belőle, buta volt, amiért engedett az újságíróknak, akik persze elferdítve hozták le nagy részben.
Ennyi. Vagy mégsem?
A játékostemető (ha létezik ilyen) tekintetében előrébb jár a Madrid, mert több melléfogásuk volt, de ezen egyébként sem kellene vitatkozni, értelmetlen dolog.
Abban igazuk van a szurkolóknak, hogy ez minden, csak nem spanyolosítás, amit én is megvetek. Ebben Rivaldónak tökéletesen igaza van.
Azt hiszem a szurkolók nem gyújtották volna föl Madridot, ha Kaká helyett D. Silva, Benzema helyett D. Villa és így tovább érkezik. Nem olyan világsztárok, nem olyan erős pillérek, de ezt kár magyarázni, manapság már csak a címek, a szurkolók megvezetése és a pénz számít, ebben szerencsére alaposan le van maradva a Blaugrana.
A hitel pedig csak azért piszkálja sokak szemét, mert itt, és ott is millió más hasznosabb dologra lehetett volna költeni, de muszáj volt a Kasztília és a nagy Spanyolhon ékszeresdobozát rendbe rakni. Ugyanez a helyzet egy arab sejkné, persze ott magántőke, amit szintúgy lopott, vagy kis hazánk esetében...
A bankok persze nem hülyék, kis támogatással, mocskossággal és hátszéllel szíves örömest szolgálják a Madridot, hiszen bőségesen visszanyerik a beinvesztált összegeket, úgy, hogy a Madrid is busásan jól jár. A gond, hogy időről időre ezt megjátsszák, s ezért bármilyen sikertelen is az a csapat, a múltból és a sok elvakult szurkolóból, na meg a Spanyol államból megél.
Nazario: ez mind szép és jó, de kitalálni a gontolataid egy csonka mondtaból aligha lehet, ezért elnézésedet. Ellenben aki rosszmájúan dobálózna a Bilbaóval, azoknak továbbra is érvényes az üzenetem.
Addig pedig nem mondj ostobaságokat a klub történelméről, s itt most a katalán játékosokra gondolok, míg nem jársz utána. Vagy a személyedben egy olyan madridistát tisztelhetünk, aki nem sajnálta az időt, stb., s pusztán érdeklődésből utánanézett ol. ehhez? Mert itt te egy 10 éves időszakból vonsz le messzemenő következtetéseket.
Azt pedig a szurkolók nagy része elismeri, hogy Laporta hibázott, mondhatni segget csinált a szájából. A lényeg, hogy nem így tervezték, ez lett belőle, buta volt, amiért engedett az újságíróknak, akik persze elferdítve hozták le nagy részben.
Ennyi. Vagy mégsem?

A játékostemető (ha létezik ilyen) tekintetében előrébb jár a Madrid, mert több melléfogásuk volt, de ezen egyébként sem kellene vitatkozni, értelmetlen dolog.
Abban igazuk van a szurkolóknak, hogy ez minden, csak nem spanyolosítás, amit én is megvetek. Ebben Rivaldónak tökéletesen igaza van.
Azt hiszem a szurkolók nem gyújtották volna föl Madridot, ha Kaká helyett D. Silva, Benzema helyett D. Villa és így tovább érkezik. Nem olyan világsztárok, nem olyan erős pillérek, de ezt kár magyarázni, manapság már csak a címek, a szurkolók megvezetése és a pénz számít, ebben szerencsére alaposan le van maradva a Blaugrana.
A hitel pedig csak azért piszkálja sokak szemét, mert itt, és ott is millió más hasznosabb dologra lehetett volna költeni, de muszáj volt a Kasztília és a nagy Spanyolhon ékszeresdobozát rendbe rakni. Ugyanez a helyzet egy arab sejkné, persze ott magántőke, amit szintúgy lopott, vagy kis hazánk esetében...
A bankok persze nem hülyék, kis támogatással, mocskossággal és hátszéllel szíves örömest szolgálják a Madridot, hiszen bőségesen visszanyerik a beinvesztált összegeket, úgy, hogy a Madrid is busásan jól jár. A gond, hogy időről időre ezt megjátsszák, s ezért bármilyen sikertelen is az a csapat, a múltból és a sok elvakult szurkolóból, na meg a Spanyol államból megél.
Nazario: ez mind szép és jó, de kitalálni a gontolataid egy csonka mondtaból aligha lehet, ezért elnézésedet. Ellenben aki rosszmájúan dobálózna a Bilbaóval, azoknak továbbra is érvényes az üzenetem.
Addig pedig nem mondj ostobaságokat a klub történelméről, s itt most a katalán játékosokra gondolok, míg nem jársz utána. Vagy a személyedben egy olyan madridistát tisztelhetünk, aki nem sajnálta az időt, stb., s pusztán érdeklődésből utánanézett ol. ehhez? Mert itt te egy 10 éves időszakból vonsz le messzemenő következtetéseket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.07.29. 23:27:10-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Persze hogy nem ugyanaz. A transzfer értéke 66 millió, amennyit fizettetek az pedig 46. Felfogtam. Részemről tényleg vége ennek az ügynek, megnyugodtam, hogy nem a madridisták beszéltek zöldségeket.DE fogd már fel, hogy mi kp--ba csak 46-ot fizettünk és azért az nem ugyan az.

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
és???? ha ők még kapnak VDV-ért mondjuk 15 millió Eurót nem ugyan ott vannak?????? csak nagyobb az idő intervallum,de gyakorlatilag u az a "műfaj".danikaa10 írta:DE fogd már fel, hogy mi kp--ba csak 46-ot fizettünk és azért az nem ugyan az.cantera írta:Ó, látom itt még mindig van, aki 50 millió alatti összegról beszél. neki(k) javaslom a következő cikket:
katt ide
itt jelent meg az Eurobarcán, Ivánnak csak hisztek. a cím feletti, kisebb betűkkel szedett sor szerint "ETO'O 20 MILLIÓT ÉRT | A TRANSZFER TELJES ÉRTÉKE 66 MILLIÓ" (nem "kiabálásból" írtam nagybetűkkel, hanem csak kopiztam)
![]()

Egy példát hoztam fel, ember! Bizony arra, hogy melyik csapattal lehet abban az esetben azonosulni, ha valakinek ennyire fontosak az elvek, a hagyományok.
Mivel ti mindig hangoztatjátok, hogy mekkora hagyomány ez nálatok - ami persze nagyon messze áll a valóságtól - , ezért felhoztam egy olyan példát, amivel lehet azonosulni, ha valakinek ez számít.
De beleláthatod a rosszindulatot, nem sokat számít, mit gondolsz. Viszont nem volt benne semmi ilyesmi.
De hát te biztos jobban tudod.
Mivel ti mindig hangoztatjátok, hogy mekkora hagyomány ez nálatok - ami persze nagyon messze áll a valóságtól - , ezért felhoztam egy olyan példát, amivel lehet azonosulni, ha valakinek ez számít.
De beleláthatod a rosszindulatot, nem sokat számít, mit gondolsz. Viszont nem volt benne semmi ilyesmi.
De hát te biztos jobban tudod.
- danikaa10
- Entrenador del Barça
DE fogd már fel, hogy mi kp--ba csak 46-ot fizettünk és azért az nem ugyan az.cantera írta:Ó, látom itt még mindig van, aki 50 millió alatti összegról beszél. neki(k) javaslom a következő cikket:
katt ide
itt jelent meg az Eurobarcán, Ivánnak csak hisztek. a cím feletti, kisebb betűkkel szedett sor szerint "ETO'O 20 MILLIÓT ÉRT | A TRANSZFER TELJES ÉRTÉKE 66 MILLIÓ" (nem "kiabálásból" írtam nagybetűkkel, hanem csak kopiztam)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danikaa10 2009.07.29. 23:15:46-kor.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Légyszíves tanuld már meg leírni Busquets nevétnando8989 írta:buskets se alapember mert általában azért yaya játszik ien lesz graneró is!
ezzel nem azt mondom hogy buskets nem jó játékos,mert az!

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
No, idézd már a mondat(ok) azon részét, amiben látható, hogy nem degradláni akarod a Bilbaót, épp ellenkezőleg, nagyrabecsülésed fejezed ki!Nazario írta:Mi van?torrestoni írta:Egyébként a Real szurkolók helyében én kétszer is meggondolnám, ohgy a Bilbao nevét a számra vegyem-e... Gusztustalan.Az egy példa volt arra, amely csapat valóban soha nem vallott más elveket. Meg is szenvedik ők ezt rendesen, de roppant mód becsülendő. Sajnálom, hogy nem sikerült értelmezni a leírtakat.
Nem értem hogyan jutottál el a szövegértelmezési képességemhez...
Ó, látom itt még mindig van, aki 50 millió alatti összegról beszél. neki(k) javaslom a következő cikket:
katt ide
itt jelent meg az Eurobarcán, Ivánnak csak hisztek. a cím feletti, kisebb betűkkel szedett sor szerint "ETO'O 20 MILLIÓT ÉRT | A TRANSZFER TELJES ÉRTÉKE 66 MILLIÓ" (nem "kiabálásból" írtam nagybetűkkel, hanem csak kopiztam
)
továbbá azt is látom, hogy még mindig téma Laporta oltogatásának nem értése. akkor mégegyszer, de részemről utoljára
nem azért oltogatjuk Laportát, mert ennyiért vett egy játékost, hanem mert beszélt valamit, majd utána ennyiért vett egy játékost. érezhető a különbség?
Kaká, CR, Albiol valóban nem a Madridban forrtak ki, valóban megvettük őket, mint egy darab kenyeret. Ahogy Ti Ibrát
Tudod, az átigazolás általában vásárlást jelent, és a nagy klubok esetében általában több a kész játékos megvétele, mint a nem készeké. Azt hiszem Ti is, ha vásároltok, akkor kész játékosokat vesztek, vagy tévedek? Touré, D. Alves, Henry, stb... nem nálatok lettek "sztárok"... Hogy tudják a szurkolók ezt a Madridot igazi Real Madridnak tekinteni? Hát nem tudom, nekem semmi bajom nincs ezzel a klubbal, kb 22-23 éve madridista vagyok, elfogadom a mindenkori vezetőség döntéseit, és drukkolok azért hogy minnél több győzelmünk legyen. Ahogy Ti is a Barca esetében.
Most már nincs mibe kapaszkodni? Eddig a sok lé zavarta az embereket, most hogy Laporta is hasonlót lépett, marad a hiteles dolog. Ne féljetek, eljön az az idő, amikor ti is egy bankhoz fogtok fordulni, csak akkor emlékezzetek rá, hogy milyen undorító, sportszerűtlen viselkedés ez.

Továbbra is úgy látom, hogy bármi történik Madridban, lesz olyan, aki valamiért elégedetlenkedik (most pl Arbeloa visszavásárlása okán). a korábbi kérdésem továbbra is áll, van olyan, amire kollektíven azt mondanátok, hogy jól tette a madridi vezetőség?
ez a kirakatcsapat mondatod nagyon ütős volt

katt ide
itt jelent meg az Eurobarcán, Ivánnak csak hisztek. a cím feletti, kisebb betűkkel szedett sor szerint "ETO'O 20 MILLIÓT ÉRT | A TRANSZFER TELJES ÉRTÉKE 66 MILLIÓ" (nem "kiabálásból" írtam nagybetűkkel, hanem csak kopiztam

továbbá azt is látom, hogy még mindig téma Laporta oltogatásának nem értése. akkor mégegyszer, de részemről utoljára

Uff... miért is? felénk fog billenni az a mérleg, nálunk lesz a nagyobb mínusz. ez a legfontosabb? kár.Teljesen mindegy ki mennyibe került, csak egy dolog számít:
Az ,hogy szeptember 1.-én kinek billen a mérleg az igazolások pénzügyeit tekintve.
Remélem ezt a két pontot nem gondoltad komolyan...Azonban volt egy hsz, amivel abszolút egyetértek, és ami arról szólt, hogy a madridisták szemét inkább az csípi, hogy mi is tudunk venni olyan nagy nevet, aki
1, Ide akart jönni, nem oda
2, nem hagytuk ott a gatyánkat, mégis a miénk lett.
A madrid átigazolási piacon végzett tevékenységéhez továbbra is csak az a tény jut eszembe, hogy Kaká, Cr, Albiol, nem a madridban forrtak ki, egyszerűen megvették őket, mint egy darab kenyeret. Más csapatokban lettek sztárok, más kluboknak voltak emblematikus figurái. Ezt hogy tudják majd a szurkolók igazi Real Madridnak tekinteni...?

Hitel... nem unjátok?Különben meg legyen bármennyi Ibra ára, Laporta legalább nem hitelből vásárol, nem más fszával veri a csalánt, meg nagyzol mint a vén meagalomániás. ezzel kellene foglalkozni, nem Ibrahimovic árával-ami nektek kapaszkodó. Laporta megnyílvánulása még ezek után is 100% jogos.

Lehet téma a jelenlegi keretetek saját nevelésű tagjainak száma. Jobbak vagytok. Jelenleg. De ugye azt nem gondolod komolyan, hogy a Barcelona kezdő csapatában mostantól mindig legalább ennyien lesznek? Lehet találni olyan idényt, amikor a Madrid állt jobban ebből a szempontból, és valószínűleg lesz is ilyen időszak a jövőben. Ahogy olyan is lesz, mint ez a mostani. Kapaszkodhattok a jelenbe, és joggal tehetitek ezt, de azt véleményem szerint hiba gondolni vagy kijelenteni, hogy ez mindig így lesz. Remélem akkor is majd beszélgethetünk hasonló kérdésekről. A magyarok katalánoznak történet még mindig eléggé elképeszt, de ebbe ne menjünk beleFel tudnál-e sorolni a MAI Real csapatából 7 saját nevelésű alapembert, akik közül hatan spanyolok?

Új vezetőség, új szakmai stáb. Huntelaar és VDV Calderónék kedvencei voltak, és ez nem jelenti azt hogy feltétlenül pozitív helyzetük van az új vezetés elképzeléseiben. Megint megemlíthetem Laporta hatalomra kerülését, amikor első és második évében is 10 körül illetve felett volt a távozók száma. Új elképzelések vannak, amibe nem mindenki fér bele.Én egyedül azt nem értem, hogy minek akartok mindenkit eladni? Rolling Eyes Van der Vaart tavaly érkezett jövőre simán beilleszkedhet, meg most ha belegondoltok Hunti januárban érkezett egy jóval gyengébb bajnokságból, mit vártak a Realosok, hogy egy fél év alatt gólkirály lesz?! Rolling Eyes
Továbbra is úgy látom, hogy bármi történik Madridban, lesz olyan, aki valamiért elégedetlenkedik (most pl Arbeloa visszavásárlása okán). a korábbi kérdésem továbbra is áll, van olyan, amire kollektíven azt mondanátok, hogy jól tette a madridi vezetőség?
Hogy melyik klub nulla a másikhoz képest, ez teljes mértékben relatív. Ha hagyomány és az eszme azt is takarja, hogy a másik zsebében kutatunk, a másikkal foglalkozunk minden pillanatban, akkor nem biztos hogy a Madrid a hunyóez a madrid - de talán még a régebbiek is -, a hagyomány, az "eszme", a hangulat tekintetében nullák a mindenkori barcelonához képest, igaz, nem is lehet elvárni tőlük a nagy teljesítményt, legalábbis ebben a tekintetben, mert amíg a barca egy népet képvisel, addig ők egy város mondjuk max kétharmadát. mikor jobban, mikor kevésbé (jelenleg inkább igen), egy kirakatcsapat az övék (igaz, rendkívűl hatékony időszakokokkal a történelmükben), semmi több.

Mi van?torrestoni írta:Egyébként a Real szurkolók helyében én kétszer is meggondolnám, ohgy a Bilbao nevét a számra vegyem-e... Gusztustalan.

Granerot azért érdemes lesz figyelnigranero aligha azok.. Rolling Eyes

1. Huntelaar: nem madridba való... ide nem kell ilyen csatár...egyszerűen nem passzol a realba. főleg hogy most pellegrini erőlteti ezt a sokpasszos játékotÉn egyedül azt nem értem, hogy minek akartok mindenkit eladni? Rolling Eyes Van der Vaart tavaly érkezett jövőre simán beilleszkedhet, meg most ha belegondoltok Hunti januárban érkezett egy jóval gyengébb bajnokságból, mit vártak a Realosok, hogy egy fél év alatt gólkirály lesz?! Rolling Eyes

2. na ő érdekes. felőlem maradhatna de az egyértelmű hogy vagy sneijder marad vagy VDV és pellegrini Sneijder favorizálja.

most elég rövid időn belül volt 2 elnökváltásÉs akkor mi lesz, Roninak nem megy első évben már adjátok is el jöhet helyette valaki más. És épp ezekért tartják néhányan játékostemetőnek a Madridot. Ez így nem megy Confused Csodálkozik mindenki, hogy nem csapatként játsszanak mikor minden 2. szezonban lecserélik a fél gárdát Rolling Eyes

jövőre már tuti nem lesz ennyi

a játékostemetőzés meg még mindig szánalmas...
tisztelem azt amit eme bizonyos csapat csinál (a nevét a számra nem veszem...) de látjuk hogy mire jó ez... egy nagy semmire...Egyébként a Real szurkolók helyében én kétszer is meggondolnám, hogy a Bilbao nevét a számra vegyem-e... Gusztustalan.
hidd el ti se lennétek meg csak utánpótlásból mint az a csapat akiről szó van

madridista
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Így van és lehet folytatni a Guti, Raúl párossal... Nem ugyanaz.socio66 írta:alapembereket írt Tamás,negredo,torres,vagy granero aligha azok..
Egyébként a Real szurkolók helyében én kétszer is meggondolnám, ohgy a Bilbao nevét a számra vegyem-e... Gusztustalan.
Ha lehetne, akkor a nevén nevezni valakit. Sergi Busquets!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.07.29. 23:00:07-kor.
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Én egyedül azt nem értem, hogy minek akartok mindenkit eladni?
Van der Vaart tavaly érkezett jövőre simán beilleszkedhet, meg most ha belegondoltok Hunti januárban érkezett egy jóval gyengébb bajnokságból, mit vártak a Realosok, hogy egy fél év alatt gólkirály lesz?!
És akkor mi lesz, Roninak nem megy első évben már adjátok is el jöhet helyette valaki más. És épp ezekért tartják néhányan játékostemetőnek a Madridot. Ez így nem megy
Csodálkozik mindenki, hogy nem csapatként játsszanak mikor minden 2. szezonban lecserélik a fél gárdát
Azt hiszem ezt az egészet kár volt leírnom, biztos vagyok, hogy nem egy ember fog ezekér megtámadni na de sebaj ez a véleményem gondoltam megosztom.

És akkor mi lesz, Roninak nem megy első évben már adjátok is el jöhet helyette valaki más. És épp ezekért tartják néhányan játékostemetőnek a Madridot. Ez így nem megy

Mondod ezt egy olyan országban amelyek nagyobb részét elcsatolták a lakosság nagyrészével. NORMÁLIS VAGY?bali 15 írta:
Ennyi erővel a Madridisták Kasztíliai-nak hívják magukat. Minek kell különcködni.Olyanok a katalánok mint amerikában a déliek, jönnek azok is a hülye konföderációs zászlajukkal és senki sem veszi őket komolyan.
PIRAMIS!!!
-
- Llegenda del Barça
pereznek abszolút nem az számít, h mennyire "madrid" a madrid, akármiket is hadovál összevissza. a lényeg, h betoljon egy valag lóvét, megvegye a piacon azt aki számít (legalábbis igyekezzen megvenni), hogy aztán sütkérezhessen a megnyert - már ha megnyert - vázák árnyékában. ez a madrid - de talán még a régebbiek is -, a hagyomány, az "eszme", a hangulat tekintetében nullák a mindenkori barcelonához képest, igaz, nem is lehet elvárni tőlük a nagy teljesítményt, legalábbis ebben a tekintetben, mert amíg a barca egy népet képvisel, addig ők egy város mondjuk max kétharmadát. mikor jobban, mikor kevésbé (jelenleg inkább igen), egy kirakatcsapat az övék (igaz, rendkívűl hatékony időszakokokkal a történelmükben), semmi több.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ennyi erővel a Madridisták Kasztíliai-nak hívják magukat. Minek kell különcködni.Asys írta:Beszél katalánul?Nazario írta: Egyébként Iniesta spanyol, ez csak egy apró kiegészítés, nem kötözködés.Igen.
Katalóniában él?Igen.
Katalánnak tartja magát?Igen.
Ergo:
IniestaKatalán!
![]()
Nálam ennyi a definíciója!

ezt úgy mondod mintha a real mindenkit kölcsönből vett volna meg...Ráadásul mi saját erőböl vettük meg nem hitelekből Smile
ti is tudjátuk hogy volt körülbelül 100 millánk költekezni...
és csak ezeken kivűli igazolásokhoz kellett hitel... és még arról nem is beszéltem hogy még el se adtunk egy olyan embert se aki sokat érne...
szóval az a szuper gigantikus hitel, nem lesz 200-300 milla mint amit egyesek hisznek...
madridista