Na,
Hleb körül nagyon beindultak a dolgok. ezek szerint ma megy orvosi vizsgálatra is a Stuttgarthoz?

nem értek tökéletesen angolul, valaki lefordíthatná. meg a
Chygrynskiyről szóló cikket is.
előre is kösz. na most. mivel megy Hleb, és Guddy sem életbiztosítás sérülések esetére, akárcsak Keita, venni KELL egy középpályást! tőlem lehet vkp, mint Mascherano(bár én Cescet választanám) és akkor Touré lép előre. nekem mindegy, de tényleg kell egy minőségi középpályás. lássuk be, hogy amikor akár Ini, akár Xavi hiányzott, az megfogta a csapatot. és mivel idén még sokkal több meccsünk lesz elvileg, kétlem, hogy megússzuk a szezontt egy nagy sérülés nélkül...

ne legyen igazam, de fontos a hosszú kispad! én a középpályára Fabregast hoznám(
nem padzna itt több évig... persze, ő mondta, hogyha hívnánk, ő ugrana, szóval ezt hagyjuk). tud vkp-t is játszani ha kell, és első osztályú irányító. emellett még ismeri is a Barca játékstílusát, ami nagyon nagy előny! szélső kérdés már érdekesebb. ezt totálisan a vezetőségre bízom(kicsit hülyén hangzik, mintha beleszólásom lenne

). meg leszek elégedve, ha jön valaki, meg ha nem akkor is. bízom Pedroban, de lehet, hogy ő kevés... majd meglátjuk.
és köszi annak mégegyszer, aki lefordítja nekem a cikkeket