mrmonster írta:Bárhogy is próbálják bemagyarázni a Zlatan-fanok, hogy technikásabb, jobb a svéd, mint Eto'o. Majd ITT kiderül.
Hogy tömik majd labdákkal, ezért több gólt is lő, mint eddig. Hogy Eto'o nem lő majd annyi gólt Milánóban, mint nálunk. Érdekes, a középcsapat Mallorcában is szórta a gólokat.
Arról már nem is beszélve, hogy akik azzal "vádolják" Eto'o-t, hogy ilyen kiszolgáló személyzettel, mint Xavi, Iniesta, Messi, könnyű eljutni 30 gólig, azok azt mindig elfelejtik mellétenni, hogy a Barça ellen mindenki bunkerfocit játszik, nem csak "bele kell tenni a csülköt a labdába, és onnan bepattan valahogy", hanem olyan mozgékony, robbanékony középcsatár kell az ilyen csapatok ellen, mint pl. Samu. Ibra más típus, neki más kiváló tulajdonságai vannak.
Én csak remélni tudom, hogy hozzászokik a játékunkhoz, és szállítja a gólokat, hozza a látványos játékát.

Majd meglátjuk. Minden esetre Eto'o a Mallorcában nem lőtt olyan rengeteg gólt, ahogy mondod...

Annyit lőtt Ibra is az Ajaxban... Egyébként idén is volt jópár gólja Eto'onak, amikor csak "bele kellett tenni a csülköt a labdába, és onnan bepattant valahogy".
Pl: gijon ellen a fejes a gólvonalról; a betis ellen, Messi beadása után; az almeria ellen, mikor Xavi az 5ösről passzolta le neki a lasztit, üres kapura begurítandó; a reál elleni combos mondjuk, hogy csak pár példát hozzak... Persze, ott kellett lennie, be kellett juttatni valahogy a gólvonalon túlra a bogyeszt. Meg volt pár 11es is... Mondjuk Eto'onál csodaszámba megy, ha 11esből gólt lő, kis túlzással.

És emlékszem, hogy sok olyan eset is volt, mikor a fejemet fogtam, hogy mi a fenét tököl már ennyit, meg hogyan ronthatta el még azt is, amit a 72 éves öreganyám is belőne.
Majd meglátjuk, Ibrahimovic mit tud kezdeni a kiszolgálószemélyzettel. Remélem, a ziccereit beveri, nem úgy, mint Eto'o sokszor, meg aztán ha magának kell helyzetet teremteni, akkor sem jön zavarba sztem. Most belinkelhetném azt az eszement, ajaxos szólógólját, mikor kábé az ellenfél csapat felén átvitte a lasztit, aztán gólt lőtt, de gondolom azt mindenki ismeri... Ott egyszer volt szerencséje, hogy a labda nem pattant el, a többi testcsel, lövőcsel tökre tudatos volt. Lehet, kicsit önző volt, de hogy technika van a birtokában, az biztos. Meg itt csak nem lesz akkora arca talán, mint az interben. Itt mire lenne? Messi, Henry, Xavi, Iniesta mellett ő csak egy a sok közül, és szerintem ezt nagyon jól tudja. Abból gondolom, hogy nyilatkozta nemrég, hogy az interben csak egyedül volt, magának kellett csinálni mindent, neki köszönhetik a bajnoki címeket. Ez elég nagyképűségre vall, de azért van benne valami... Szóval szerintem ezzel "ide akart nyalni" egy kicsit, hogy ha ott egyedül annyit megcsinált, akkor itt, társakkal még annál is jobb lehet, szóval vegye csak meg a Barca... Persze ez csak spekuláció... Majd minden kiderül idővel. Decemberben már okosabbak leszünk. De azért én "titkon" remélem, hogy nem lesz rosszabb, mint Samu, sőt... El tudnám viselni, ha övé lenne az aranycipő, meg aztán hat kupával fényképezkedhetne jövő májusban, miután Terry és Alex, a két jókötésű védő eleget lepattogott róla Londonban, mondjuk.
Bocs, hogy elég hosszú lett, meg písz.
szerk: Bocs, hogy mindent a Te hszedre reagálva írtam, de nem csak Neked ment személy szerint. Meg látom, megelőztek a mallorcás gólok számával...
szerk2:
mrmonster írta:17 gól egy Mallorcában lehet számít legalább annyit, mint mondjuk ugyanannyi (ha volt annyi) a Juvé-ban...
Lehet, csak én vagyok elfogult, de azért egy Juvét ne hasonlítsunk egy Mallorcához, bocsika...