Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Őőő foggalmam nincs. Ps-en játszok évek óta. Amugy vana FIFAnak topicja. Ott tuti válaszol vki okosabb nálamdanikaa10 írta:Köszi, de letöltöttem és utána mit kell cisnálnom, mert ha megnyitom Winrarba csak képeket ad kiFernando írta: www.fifahungary.com itt nézelődj
Master Ligaban játszom Regular szinten.Skeraj írta:És mien játékmódba játszotok?
Master League v sima League&Cup?
Végig vittem benne minden válogatott tornát, ML-el is sokat játszoztam, de főleg Become a Legendeztem(2karrierrel kb 25-30szezont) +online.Skeraj írta:És mien játékmódba játszotok?
Master League v sima League&Cup?
Köszi, de letöltöttem és utána mit kell cisnálnom, mert ha megnyitom Winrarba csak képeket ad kiFernando írta:www.fifahungary.com itt nézelődjdanikaa10 írta:Tudna adni nekem valaki egy linket a Fifa 09-hez anonnan letudom szedni a Barca 2009-10-es mezét?
Vagy lese lehet tölteni?
a nagyon közelieket csináld úgy, hogy fullra nyomod az A-t (ami a játékban még az ívelés és a becsúszás), és mellé nyomd a lefelé nyilat, így laposan ellövi a sorfal alatt, nekem többnyire ez beszokott jönni.MR. TROMORT777 írta:2. Szabadrugások: nagyon ritkán tok szabi gólt lőni, pedig probálkozok
tippeket várok
Ja, akkor tényleg az az élethűbb...Messi199 írta: Imádom a PES-t sokkal jobban lehet példa kényszerítőzni , mint a fifába
viszont kapura lőni fifába jobban lehet , ott még 35 ről is rugok akkora ficakot csak úgy füstöl
Pontosan! Nekem is feltűnt milyen jó. ennek örülök mert 100%-ban tudja helyettesíteni Messitlevproff írta:Bocs ha már volt de nem nagyon olvasgatom ezt a topicot!!De csak nekem tűnt fel h Hlebet nagyon erősre csinálták?Szinte mindent meg tud csinálni mint Messi épp hogy egy kicsivel rosszab mint Lionel!Ha Messit kicsit pihenteni akarom akkor ő simán megtudja oldani!Engem mondjuk egy kicsit meglepett!
www.fifahungary.com itt nézelődjdanikaa10 írta:Tudna adni nekem valaki egy linket a Fifa 09-hez anonnan letudom szedni a Barca 2009-10-es mezét?
Vagy lese lehet tölteni?