ha visszaolvasol ebben a topikban, sztem mindenre választ lelsz.raulgonz írta:Azt mondja meg valaki, hogy MI VOLT AZ OKA hogy ahogy fogalmaztatok EL KELLETT ADNI ETO'O-t? Mi volt vele a gond? Hogy 50 felett kellett volna gólt rúgnia? Azért mert PEP azt mondja? Mivel indokolta? Ő az edző? Ennyi? Nem értem... eladjuk Messit? Miért? Mert egy millával többet akar?
ez egy kicsit erős. ronaldo a pályán és az edzésen állat, de a magánéletében egy olyan szardarab, akit nem állítanék példaképként a fiam elé. ibragim a pályán szintén állat, az edzésen mondjuk nem mindig, de a magánéletében közel sem ad annyi témát a bulvárgyökereknek, mint a portugál.torrestoni írta:...C. Ronaldo nagyképű, de más jellem, mint Ibrahimovics, viszont pénzügyileg mindenképp megtérül majd, így ebből a szempontból sem volt felelőtlenebb, sőt, továbbmegyek, s azt mondom, egy ilyen emberi förmedvényért csinál az elnökünk segget a szájából, és szakítunk a hagyományokkal...
nekem krvára nem tetszik, amikor a bosnyák kiröhögi a kamu szabálytalanságért örjöngő ellenfelét, de nehogy már ronaldo egy grállovag legyen, amikor vigyorogva kacsingat ki a kispadra, miután "elintézett" egy kamu kiállítást a klubtársának! egy zsák takony mind a kettő, akiknél sokminden belefér abba, h a csapatukat győzelemre vezessék, maradjuk annyiban.
érdekesek lesznek a klasszikusok ezzel a két gyökérrel.