Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boixos
Llegenda del Barça

2009.07.23. 23:00:08

raulgonz írta:Azt mondja meg valaki, hogy MI VOLT AZ OKA hogy ahogy fogalmaztatok EL KELLETT ADNI ETO'O-t? Mi volt vele a gond? Hogy 50 felett kellett volna gólt rúgnia? Azért mert PEP azt mondja? Mivel indokolta? Ő az edző? Ennyi? Nem értem... eladjuk Messit? Miért? Mert egy millával többet akar?
ha visszaolvasol ebben a topikban, sztem mindenre választ lelsz.
torrestoni írta:...C. Ronaldo nagyképű, de más jellem, mint Ibrahimovics, viszont pénzügyileg mindenképp megtérül majd, így ebből a szempontból sem volt felelőtlenebb, sőt, továbbmegyek, s azt mondom, egy ilyen emberi förmedvényért csinál az elnökünk segget a szájából, és szakítunk a hagyományokkal...
ez egy kicsit erős. ronaldo a pályán és az edzésen állat, de a magánéletében egy olyan szardarab, akit nem állítanék példaképként a fiam elé. ibragim a pályán szintén állat, az edzésen mondjuk nem mindig, de a magánéletében közel sem ad annyi témát a bulvárgyökereknek, mint a portugál.
nekem krvára nem tetszik, amikor a bosnyák kiröhögi a kamu szabálytalanságért örjöngő ellenfelét, de nehogy már ronaldo egy grállovag legyen, amikor vigyorogva kacsingat ki a kispadra, miután "elintézett" egy kamu kiállítást a klubtársának! egy zsák takony mind a kettő, akiknél sokminden belefér abba, h a csapatukat győzelemre vezessék, maradjuk annyiban.
érdekesek lesznek a klasszikusok ezzel a két gyökérrel.
PUYOL-XAVI-INIESTA
raulgonz
Barça B

2009.07.23. 22:59:34

Milyen sportszakmai szempontról beszélsz? Ne röhögtess már? Az egy sportszakmai szempont hogy frissíteni kell és eladjuk az egyik legjobbunkat? Ha frissítés kell adjátok el Hleb-et vagy egy padon ülőt...Hülyeség...
Most komolyan a realisan gondolkodó Barcelona szurkolókat kérdezném, hogy m a véleményük?

Az a különbség az igazolások között, hogy CR és Kaka köré építenek ÚJ csapatot! IBRA meg egy KÉSZ csapatba jön! Nem tudod vágod a különbséget? Egyébként fölösleges ilyen hangnemet megütnöd, mert én beszélgetni, véleményt nyílvánítani, nem veszekedni jöttem ide...
Ide most kellene valami frappánsat...
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.23. 22:56:02

raulgonz írta: Azt mondja meg valaki, hogy MI VOLT AZ OKA hogy ahogy fogalmaztatok EL KELLETT ADNI ETO'O-t? Mi volt vele a gond? Hogy 50 felett kellett volna gólt rúgnia? Azért mert PEP azt mondja? Mivel indokolta? Ő az edző? Ennyi? Nem értem... eladjuk Messit? Miért? Mert egy millával többet akar?
Konkrét, mindent kielégítő magyarázatot nem adott. Leginkább azzal indokolta, hogy változást akart, illetve más típusú csatárt. Ez nekem például édes kevés, de elfogadnám (mivel azért mindent egybevetve Eto'o a pótolható kategóriába tartozik) teljes mértékben, ha nem Ibráról lenne szó.

Egyébként ott volt a dologban az, hogy mondjuk szimplán nem kedveli, vagy mivel tavaly kijelentette, hogy el akarja adni, ezért most bizonyítani akarta erejét.

Valamint ott volt az is valóban, hogy arról cikkeztek a lapok, hogy Eto'o élete szerződését szerette volna. Nyilván engedett volna az igényéből (számomra 10M volt a lélektani határ, amit valószínűleg el is fogadott volna).

Ezek is csak feltételezések, mindent figyelembe véve egy összetett, komplex dolog, amiben leginkább Pep akaratosságának, illetve kisebb részben a klub vezetőségének hezitálásának, valamint Eto'o új igényeinek volt szerepe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.07.23. 23:00:24-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.23. 22:55:53

Boixos írta:
nem igazán volt meg a kompromisszumkészség a samu részéről, h finoman fogalmazzak, innentől meg nem nagyon van miről beszélni ezügyben.
ibrahimovics pedig mindenhol szórt, ahol eddig előfordult, nem hinném, h pont a primera lenne az, ami esetleg nehézséget okozna neki (eddig 260 meccs/125 gól, ez nem túl szr).
nem annyira zsákbamacska ez a gyerek.
Ezennel en is szeretnek bucsizni Eto'o-tol, koszonok mindent, szeretettel vissza varunk, legalabbis en biztos.Szamomra is a kozepcsatarok tokeletes megtestesitoje...Az en szememben o az igazi fekete gyongyszem.

Boixos...A 260/125 re en csak ennyivel valaszolnek: 145/108, valamint o az egyetlen csatar Raul-al karoltve aki ket bl dontoben is golt szerzett.De ezzel egyutt elfogadom Guardiola donteset mert lehet hogy ezutan csak a hanyatlas kovetkezett volna, amit a jovo erdekeben lehet helyesen dontve nem varta meg.Remelem a legjobbakat a svedtol...
Peace :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szakacs 2009.07.23. 23:00:04-kor.
Tiziano Crudeli fan :!:
raulgonz
Barça B

2009.07.23. 22:54:24

"azt remélem, te sem gondolod komolyan, h egy ilyen több tízmilliós üzletben nincs már minden levajazva"

Amíg nincs rajta tinta, meg pénzéhes menedzserek diktálnak addig komolyan gondolom...hogy nincs levajazva...
albicelesteX
A Vadász

2009.07.23. 22:53:25

Egyébként ezt tényleg nem értem!Hogy lehet egy Ibrahimovicra azt mondani zsákbamacska!Ennyi erővel a Ti összes igazolásotok az!Ne bohóckodjunk már!A zsákbamacska az Benzema és Keirison csak,hogy innen is és onnan is mondjak egy nevet!Én úgy gondolom Pep nem akart belelépni ugyan abba a folyóba mint az elődje Riijkaard aki a diadalmak után szinte semmit nem változtatott a csapaton!Nem is sokára jöttek is a fehérzsepik!Sportszakmai döntés és ha jobban belegondolunk tényleg Eto'o volt az akit mozdítani lehetett!
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.23. 22:52:41

raulgonz írta: Azt mondja meg valaki, hogy MI VOLT AZ OKA hogy ahogy fogalmaztatok EL KELLETT ADNI ETO'O-t? Mi volt vele a gond? Hogy 50 felett kellett volna gólt rúgnia? Azért mert PEP azt mondja? Mivel indokolta? Ő az edző? Ennyi?
Igen ennyi azt hiszem bőven elég indoklásnak....
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
raulgonz
Barça B

2009.07.23. 22:50:20

A C. Ronaldoért kifizetett lóvé legalább megtérül. Perez nem ért a focihoz, de az üzlethez igen...már most iszonyat pénzek folynak be reklámokoból...Nike-ról áttért az adidasra--->új szerződés az adidassal bossal audival stb. de ez most nem ide tartozik szerintem.
Azt mondja meg valaki, hogy MI VOLT AZ OKA hogy ahogy fogalmaztatok EL KELLETT ADNI ETO'O-t? Mi volt vele a gond? Hogy 50 felett kellett volna gólt rúgnia? Azért mert PEP azt mondja? Mivel indokolta? Ő az edző? Ennyi? Nem értem... eladjuk Messit? Miért? Mert egy millával többet akar?
Boixos
Llegenda del Barça

2009.07.23. 22:47:55

raulgonz írta:Nyilatkozik amit akar, most hogy eladtátok Eto'o-t, égető szükség lesz egy csatárra nektek, Villa nem jön, nyeregben lesz...sokkal többet fog kérni mint azt gondoljátok...majd ha a tárgyalóasztalhoz kell ülni.
Kicsit elkanyarodtunk az Eto'o topiktól...:D
azt remélem, te sem gondolod komolyan, h egy ilyen több tízmilliós üzletben nincs már minden levajazva. nem hiszem, h a bosnyák innen még benyomna egy durva fizetésigényt.
egyébként ezügyben "odahaza" is van min izgulni sztem, mert ott sem üveggolyókért nyomják a nagynevű friss gyerekek, és az sem biztos, h a régebbi "kispénzűek" mindehhez kussolva fognak asszisztálni. bár ahol perez fossa a pénzt, ott biztos nincs miért aggódni.
de mostmár tényleg elkanyarodt(am)unk :lol: :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
csabimo
Capitá del Barça

2009.07.23. 22:47:46

raulgonz írta:De azt mondja már meg nekem valaki, hogy MIÉRT NEM SZÁMOL VELE? Ennyi? Megnyeri nektek a BL-t és nem számol??? Ronaldinhot, Decot megértettem, de ezt nem...ennyi.
Az erős túlzás hogy megnyerte nekünk a Bl-t, de sokat köszönhetünk neki...
Én ugy gondolm, Guardiola nyilatkozatából, hogy mindig kellenek új arcok, sikeréhes emberek, és ezt ő a saját játékos múltjából tudja.

Messi mozdíthatatlan ahogy Iniesta és Xavi és Toure is, maradt Henry(aki tavaly szintén jó szezont futott) vagy Etoo aki már itt játszik 5 éve, és mindent megnyert amit lehetett! Fiatalabb már nem lesz és az elöbb említett okok miatt itt volt az ideje a váltásnak...
raulgonz
Barça B

2009.07.23. 22:42:02

Nyilatkozik amit akar, most hogy eladtátok Eto'o-t, égető szükség lesz egy csatárra nektek, Villa nem jön, nyeregben lesz...sokkal többet fog kérni mint azt gondoljátok...majd ha a tárgyalóasztalhoz kell ülni.
Kicsit elkanyarodtunk az Eto'o topiktól...:D

Meg mi az hogy Eto'o értéke nulla??? Aki BL döntőket dönt el? Ugyanannyi idős Ibrával, hasonlítsd már össze hogy ki mit nyert? Mert szokott látványos gólokat lőni? Inkább a biztos 30 sokszor kiélezett helyzetben mint látványos 20 kiscsapatoknak...
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.23. 22:40:07

Raulgonznak adok inkább igazat, főleg olyat olvasva, hogy Eto'ónak az "értéke nulla", "nem volt hajlandó a kompromisszumra", "nem lehetett eladni", "mindenképpen meg kellett válni tőle", illetve "a Barcelona vezetősége a legjobbat és legtöbbet hozta ki a dologból".

Ezek csak feltételezések, szerintem igencsak elrugaszkodtak a valóságtól, minden esetre tovább nem foglalkozom az üggyel.

Mérhetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy éveken keresztül láthattam játszani a Blaugranában.

"Csak a szép órákat veszem tudomásul".

Szerk.:
Tovabbra is azt mondom, hogy a Ronaldoert kifizetett horribilis osszeg meg mindig felelotlenebb dontes volt...
Nos, ha azt vesszük alapul, hogy Ronaldo szélsőként a világ legerősebbnek tartott bajnokságában volt gólkirály, ahogy a BL-ben is, s képes kimagasló teljesítményre egy BL-győztes, angol bajnok csapatban, akkor mindenképp biztosabb igazolás, mint Ibra.

Másrészről C. Ronaldo nagyképű, de más jellem, mint Ibrahimovics, viszont pénzügyileg mindenképp megtérül majd, így ebből a szempontból sem volt felelőtlenebb, sőt, továbbmegyek, s azt mondom, egy ilyen emberi förmedvényért csinál az elnökünk segget a szájából, és szakítunk a hagyományokkal...
Butaságot írtál.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.07.23. 22:45:09-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Boixos
Llegenda del Barça

2009.07.23. 22:38:02

raulgonz írta:Szerintem meg egy megbízható jó csatárt veszített el a Barcelona egy nagyképű zsákbamacskáért...miért mondod hogy 0 lenne az értéke? Ha meghosszabbították volna a szerződését akkor nem...csak akkor ha lejár a szerződése...
nem igazán volt meg a kompromisszumkészség a samu részéről, h finoman fogalmazzak, innentől meg nem nagyon van miről beszélni ezügyben.
ibrahimovics pedig mindenhol szórt, ahol eddig előfordult, nem hinném, h pont a primera lenne az, ami esetleg nehézséget okozna neki (eddig 260 meccs/125 gól, ez nem túl szr).
nem annyira zsákbamacska ez a gyerek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.07.23. 22:37:40

raulgonz írta:Én őszintén mondom sajnálom egy kicsit a Barcelonát. Azt mondja mindenki, hogy CR volt a drága, de nem. Szerintem hogy elengedték Etoo-t meg HA Ibrát elhozzák plusz fizetnek 50 misit meg még Hlebet akkor többe kerül majd mint CR. Eto'o majdnem mindig 30 gól felett nyomott, Ibra most ment először 20 fölé. Kíváncsi vagyok, hogy ő majd aláveti-e a saját érdekeit a csapaténak. Arra is hogy hogyan fogja elviselni hogy itt nem ő hanem Messi a sztár. Szegény Eto'o-nak meg csak egy-két millával kellett volna megtoldani a fizuját. Még hogy Eto'o problémás? Majd Ibra lesz az szerintem. Kíváncsi leszek mennyit fog keresni a Barcába, mert biztos nem elégszik meg 12 alatt...és nem biztos hogy a rövidpasszos játékba beleillik. Úgy érzem Guardiola meg az elnök úr nagyon mellényúlt...
A kiemelt reszekkel egyetertek, de a tobbi az badarsag. :) Attol, hogy Ibra kumma draga Ronaldo nem lesz olcsobb. Azert mert Ibra igy vagy 70x millio, attol Ronaldo nem fog 94rol lemenni 47re. :wink: Tovabbra is azt mondom, hogy a Ronaldoert kifizetett horribilis osszeg meg mindig felelotlenebb dontes volt, mint amennyit txikiek kipengetnek a bosnyakert. Annyiban tudom megerteni a vezetoseg donteset, hogy mashova nem lehetett volna Eto'ot eladni, ezert kellett igy megoldani. Viszont 40-50ert mar el lehet hozni Villat es ha az Internek annyira faj a foga Etoora, akkor elviszik 20ert vagy vmi... Kvalitasokban szerintem Eto'o es Ibra nagyon hasonlitanak, ugyanaz a szint szvsz.
A fizetesrol: meghogy Ibra 12 felett ker majd? :lol: Minden hirben olvasni, hogy enged a fizetesi igenyeibol (ez az egyetlen ami nekem szimpatikus benne, kulonben egy vadallat aki jol tolja a zsugat :) ). Abbol a 12bol nem lesz csak 7-9 milla, ugyh nem nagy cucc. Csak mentalitasban gyengebb Etoonal, a hozzaallasa fele annyira se jo, de hatha Pep felporgeti :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
raulgonz
Barça B

2009.07.23. 22:36:56

De azt mondja már meg nekem valaki, hogy MIÉRT NEM SZÁMOL VELE? Ennyi? Megnyeri nektek a BL-t és nem számol??? Ronaldinhot, Decot megértettem, de ezt nem...ennyi.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.23. 22:32:06

raulgonz írta:Szerintem meg egy megbízható jó csatárt veszített el a Barcelona egy nagyképű zsákbamacskáért...miért mondod hogy 0 lenne az értéke? Ha meghosszabbították volna a szerződését akkor nem...csak akkor ha lejár a szerződése...
De nem lett volna értelme meghosszabbítani a szerződését mert Pep nem számol vele.Nem tart rá igényt.

Pénzzé úgy néz ki nem lehetett tenni így nagyon úgy néz ki,h ez az egyetlen megoldás amivel még egy kis hasznot húzhatunk Samuból...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Drigo
Eurobarca Staff

2009.07.23. 22:28:37

raulgonz írta:Én őszintén mondom sajnálom egy kicsit a Barcelonát. Azt mondja mindenki, hogy CR volt a drága, de nem. Szerintem hogy elengedték Etoo-t meg HA Ibrát elhozzák plusz fizetnek 50 misit meg még Hlebet akkor többe kerül majd mint CR. Eto'o majdnem mindig 30 gól felett nyomott, Ibra most ment először 20 fölé. Kíváncsi vagyok, hogy ő majd aláveti-e a saját érdekeit a csapaténak. Arra is hogy hogyan fogja elviselni hogy itt nem ő hanem Messi a sztár. Szegény Eto'o-nak meg csak egy-két millával kellett volna megtoldani a fizuját. Még hogy Eto'o problémás? Majd Ibra lesz az szerintem. Kíváncsi leszek mennyit fog keresni a Barcába, mert biztos nem elégszik meg 12 alatt...és nem biztos hogy a rövidpasszos játékba beleillik. Úgy érzem Guardiola meg az elnök úr nagyon mellényúlt...
Azért ebben nem minden így van. Azt, hogy pontosan mibe is kerül a Barcelonának a transzfer szerintem még egyik Klub sem hozta nyilvánosságra, addig pedig mindenki azt hisz amit akar, meg amit leírnak az újságok. Persze azért nagyvonalakban realizálható a dolog, és azt én is soknak érzem, de nem volt mit tenni. Eto'otól mindenképpen meg kellett válni, ez nem is ovlt kérdés, innentől kezdve - látva és tapasztalva - meggyőződésem, hogy a Barcelona vezetősége a legjobbat és legtöbbet hozta ki a dologból.

Ibrahimovic meg nem ostoba, tisztában van vele, hogy itt nem ő lesz a király, mint Milánóban, ezt ő pontosan tudja. Az meg, hogy nem elégszik meg 12 millió alatti fizetéssel képtelenség. Szóba sem álltak volna vele, ha ez így lenne, még ő is nyilatkozta, hogy kevesebbért is játszana, tehát biztosan nem fog csillagászati összegeket keresni a Klubnál. Azhogy beleillik-e a rövidpasszos játékba, mejd elválik, de eddig sem Eto'o szervezett, nem hiszem, hogy Ibrának kéne lennie a csapat agyának, és azért nem ügyetlen gyerek ő...

A mellényúlással kapcsolatban: remélem csak annyira nyúltak mellé Laportáék, mint tavaly, amikor Mourinho helyett Pepet választották, valami hasonló végeredménnyel kiegyeznék... De ez is elválik jövő májusra.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
raulgonz
Barça B

2009.07.23. 22:27:58

Szerintem meg egy megbízható jó csatárt veszített el a Barcelona egy nagyképű zsákbamacskáért...miért mondod hogy 0 lenne az értéke? Ha meghosszabbították volna a szerződését akkor nem...csak akkor ha lejár a szerződése...
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.23. 22:20:42

Én meg nagyon örülök a Barcának, hogy észrevették a jó megoldást. Te csak azt mondod, hogy papíron mennyibe kerül Eto'o - de ezt felejtsd el. Lehet, hogy tényleg 35-40 között van a valódi ára, de 6 hónap múlva ez a földdel lesz egyenlő, azaz 0-ba kerülne. Ezért, ha most beleszámítják az Ibra transzferbe, akkor az azt jelenti, hogy egy elég jó áron tudják eladni, hiszen Ibra ára 70 mio, és a 45 mio + Eto'o azt jelenti egy kis matekozás után, hogy Eto'o-t gyakorlatilag 25ért adjuk el (Hleb elvileg kölcsönbe).
Szóval te csak ne sajnáld a Barcát :) És minden idők egyik legsikeresebb klubvezetését - tudják nagyon jól, hogy mit csinálnak, és ezt eddig is bizonyították.
A fizetéseket majd meglátjuk: sokszor elhangzott, hogy Ibra miért érheti be itt kevesebbel, mint az Interben (adózási különbségek).
A rövidpasszos játékba biztos jól bele fog illeni Ibra, legalább annyira, mint a tavalyi Eto'o (mindig elpattan tőle a labda, és rosszul passzol).
raulgonz
Barça B

2009.07.23. 22:12:31

Én őszintén mondom sajnálom egy kicsit a Barcelonát. Azt mondja mindenki, hogy CR volt a drága, de nem. Szerintem hogy elengedték Etoo-t meg HA Ibrát elhozzák plusz fizetnek 50 misit meg még Hlebet akkor többe kerül majd mint CR. Eto'o majdnem mindig 30 gól felett nyomott, Ibra most ment először 20 fölé. Kíváncsi vagyok, hogy ő majd aláveti-e a saját érdekeit a csapaténak. Arra is hogy hogyan fogja elviselni hogy itt nem ő hanem Messi a sztár. Szegény Eto'o-nak meg csak egy-két millával kellett volna megtoldani a fizuját. Még hogy Eto'o problémás? Majd Ibra lesz az szerintem. Kíváncsi leszek mennyit fog keresni a Barcába, mert biztos nem elégszik meg 12 alatt...és nem biztos hogy a rövidpasszos játékba beleillik. Úgy érzem Guardiola meg az elnök úr nagyon mellényúlt...
koblijoe
Barça C

2009.07.23. 21:43:56

Sajnálom, ami történt Samuval, mert folyamatosan jó teljesitményt nyújtott és sokat köszönhetünk Neki. A váltás nem mindig tesz jót egy már összeszokott gárdának, de remélem, hogy Ibra gyorsan beépül a környeretbe. Sok sikert Samu!!!!
Hajrá BARCA!!!!!
Hof
Barça C

2009.07.23. 21:34:40

Amit tett a klubért, a Csapatért,amennyi gólt lőtt,s nem kevésbé amennyit küzdött, azzal beírta magát nmem, csak az Fc Barcelona,hanem a világ futballkönyvébe is.Nem tudom/tudjuk megköszönni méltóképpen ezt a sok dolgot mit értünk a szurkolóidért, a csapat szurkolóiért, és mindenkiért tettél!
Ezzel a mondattal kívánok neked Samu, sikerekben gazdag(kivéve Barca elleniben), további jó szezonokat, mert megérdemled.
Adiós Eto'o, bye-bye :!: :cry:
Kép
2009:Spanyol bajnokság, Spanyol(Király)-Kupa,Bajnokok Ligája,Spanyol Szuperkupa,Európai Szuperkupa,Klubvilágbajnokság
noname
Llegenda del Barça

2009.07.23. 21:30:52

Mostmár tehát hivatalos.
Etoo távozik!
Köszönjük a sok emléket és a zsáknyi gólt! Egy vérbeli 9es volt, passzolt a játékunkhoz, mindent kiadott magából és nemmellesleg az utóbbi évek 2 legerősebb támadószekciójában is ő volt a középcsatár(Henry-Etoo-MEssi, Roni-Etoo-Giuly).
Most egy kicsit sportszakmai szempontból: 5 év telt el. Etoo mindent megnyert, amit megnyerhet, ezután a szezon után már szinte logikus lenne a visszaesés, egyszerűen azért mert már ennél többen nem érhet el, a sérülései miatt is azért nagyon sokat veszített a robbanékonyságából és sebességéből, de még így is az egyik legjobb volt a világon!Azt hiszem itt az ideje h elmenjen. Pep nem várta meg h visszaessen.Ibra most van a csúcson és még néhány évig ott is marad.
Ráadásul Etoonak sztem mostmár jobban fog feküdni a Serie A, mert a mostani sebessége mellett is úgy ott fogja hagyni a védőket ott mintha egy helyben állnának.
:lol:

Mégegyszer köszönök mindent! Ne hagyd abba a góllövést! :wink:

Viszlát!
A Fifa egy szégyen
albicelesteX
A Vadász

2009.07.23. 21:19:36

Nem gondolom,hogy túl dramatizálom!Egyszerűen csak 5 év ami ráadásul sikerekben gazdag volt és Samu oroszlán részt vállalt ezekben!Minden tiszteletem,és szeretetem az övé ezért innen így virtuálisan köszöntem meg neki és a többiek is mind azt amit azért a klubért tett amit mindannyian szeretünk,imádunk!Ibrahimovicot nem fírtattam egy percig sem!Én már az elején is azt mondtam,ha Eto'o-nak mennie kell akkor legszívesebben csak Ibrát látnám szívesen!Most Ő úgynéz ki jön!Ezért nagyon nagyon bízok benne és szorítok Neki!!!
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.07.23. 21:00:29

Köszönünk Samu mindent, legfőképpen a Madrid elleni, és a BL-döntőben szerzett góljaidat. Ezzel tényleg lezárult egy korszak, egy olyan korszak, amit nálam a Ronaldinho-Eto'o-Deco hármas jelentette igazán.
Minden jót, sok örömet az Interben!

Gracias, adiós Samu!
Lezárt