Barca Igazolások 2009-2010
Keirrisont rögtön kölcsönadni nem hiszem hogy jó ötlet. Minek? Kell a csatárcsere vagy nem?
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Erre csak annyit, hogy Olaszhonba ott van egy bizonyos Gianluigi Buffon és egy Julio Cesar... (akik, szerintem a világ első és ötödik legjobb kapusai). Szóval Casillas a 2. lejobb nem lehet gond...Hans12 írta:Amúgy Ibrahimovicról annyi volt a madridisták véleménye, hogy:
"És ezt mie alapozod? A lőtt góljai számára? Mert az édes kevés..."
"Kíváncsi leszek hogy muzsikál a svéd ha Casillas áll a kapuba"

Erre pedig annyit, hogy szerintem Ibrakadabra a világ legtechnikásabb játékosa... Nem a legjobb, hanem a legtechnikásabb!Hans12 írta:és amikor azt írtam, hogy technikailag C.Ronaldo szintjén van kb. 16 ilyen smilet kaptam válaszként:

OFF: A számomra legunszimpatikusabb csapat: FC Bayern München!

És ez, miért meglepő?visca el barca írta:tegnap a sportv-n, a zuhanyhíradóban volt egy szavazás, hogy melyik klub jár jobban a zlatan-eto'o cserével. nekem elég meglepő végeredmény jött ki, ha jol emlékszem ugy kb 65-35 a barcának

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- visca el barca
- Presidente del Barça
tegnap a sportv-n, a zuhanyhíradóban volt egy szavazás, hogy melyik klub jár jobban a zlatan-eto'o cserével. nekem elég meglepő végeredmény jött ki, ha jol emlékszem ugy kb 65-35 a barcának 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Egyébként Giovanne Elber (remélem tudjátok, ki ő) ajánlotta a Bayern vezetők figyelmébe Keirrisont tavaly, de mint sok mást, Klinsmann ezt is elszúrta. Így eshetett meg, hogy végül a Barca igazolta le. Mégsem vagyok irigy, csak kicsit sajnáltam a dolgot.
Amúgy szerintem nagyon jó igazolás.
Amúgy szerintem nagyon jó igazolás.
-
- Entrenador del Barça
Előre gondolkoznak? Ha Henry elmegy, egy rendes baloldali szélsőnk sem lesz, viszont elvileg Keirrison ott is nagyon jó. Majd meglátjuk..Hans12 írta:Rendben, akkor veled beszélek (Mert raúlgonz bunkó módon válaszolt, csak mert nem értettünk egyet, de mindegy - ki is lett törölve)
Szóval. Igen, Bayern. Azonkívül a Barca a 2. Csak ez sok embernek nem tetszik. Hát ez van.
Amúgy Ibrahimovicról annyi volt a madridisták véleménye, hogy:
és amikor azt írtam, hogy technikailag C.Ronaldo szintjén van kb. 16 ilyen smilet kaptam válaszként:![]()
És mialatt a Real 200 milliónál is többet költött, a Barca transzfereiről ezt a véleményt olvastam (+Ibra féle pletyka):
"Sztem a barca kezd átesni a ló másik oldalára. Most olvastam, hogy "A Bajnokok Ligája-címvédő Barcelonánál folytatja pályafutását Keirrison, a brazil Palmeiras labdarúgója. A 20 éves csatár 14 millió euróért költözik át Európába, és várhatóan pénteken írja alá 2014-ig szóló szerződését."
Mit akarnak ezek??"
Egyébként lehet hogy Bojan helyére hozza Pep, ha nem válna be..

Igazából fogalmam sincs.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

Erre csak azt tudom mondani:
"MÁS SZEMÉBEN A SZÁLKÁT IS..."
Tisztelet a kivételnek!!!!!
"MÁS SZEMÉBEN A SZÁLKÁT IS..."
Tisztelet a kivételnek!!!!!
Rendben, akkor veled beszélek (Mert raúlgonz bunkó módon válaszolt, csak mert nem értettünk egyet, de mindegy - ki is lett törölve)
Szóval. Igen, Bayern. Azonkívül a Barca a 2. Csak ez sok embernek nem tetszik. Hát ez van.
és amikor azt írtam, hogy technikailag C.Ronaldo szintjén van kb. 16 ilyen smilet kaptam válaszként:
És mialatt a Real 200 milliónál is többet költött, a Barca transzfereiről ezt a véleményt olvastam (+Ibra féle pletyka):
"Sztem a barca kezd átesni a ló másik oldalára. Most olvastam, hogy "A Bajnokok Ligája-címvédő Barcelonánál folytatja pályafutását Keirrison, a brazil Palmeiras labdarúgója. A 20 éves csatár 14 millió euróért költözik át Európába, és várhatóan pénteken írja alá 2014-ig szóló szerződését."
Mit akarnak ezek??
"
és amikor azt írtam, hogy technikailag C.Ronaldo szintjén van kb. 16 ilyen smilet kaptam válaszként:

Mit akarnak ezek??

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
reméljük azt, amit Torres mutatott a Liverpoolban, miután elment az Atléticobólferninho írta: Ibra: nagyon jó játékos és megmerem kockáztatni hogy jobb mint eto'o.
nem 40-50 millióval de jobb.itt a barca vagy nagyon be fog égni ibrával vagy nagyon jól járnak veleinterben ibrára építették a csapatot és itt a barcában ez nem fog megtörténni ezért kiváncsi vagyok hogy mit fog így mutatni

várunk Ibra, már csak Cesc kéne

-
- Entrenador del Barça
Úgy akart sokat, hogy a klubnak nem volt szüksége rá.Vini28 írta:Sziasztok!
Én nem akarom bántani Eto'o-t mert sokat tett a klubbért de örülök neki hogy elmegy mert nagyon sokat akart ugy hogy hetekig nincs a kerettel az Afrika kupa miatt.
Egyel kevesebb hiányzó lesz.
És Ibra hát nagyon örülök hogy jön mert amit ő tud azt nagyon kevesen!!
Kiváncsi leszek majd a Madrid mit mond erre a transzferre!!
Sokkal jobb Ibra mint Benzema!!
És a lövései félelmetesek!!
Bye Etoo!

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

nem, én ferninho vagyokAmúgy te "raulgonz" vagy? Cool

akkor bayern???
Ibra: nagyon jó játékos és megmerem kockáztatni hogy jobb mint eto'o.
nem 40-50 millióval de jobb.itt a barca vagy nagyon be fog égni ibrával vagy nagyon jól járnak vele

madridista
Sziasztok!
Én nem akarom bántani Eto'o-t mert sokat tett a klubbért de örülök neki hogy elmegy mert nagyon sokat akart ugy hogy hetekig nincs a kerettel az Afrika kupa miatt.
Csak a kép miatt gondoltam, kitalálod.
Amúgy te "raulgonz" vagy?
Amúgy te "raulgonz" vagy?

hát én már komolyan nem tudomÉs az mit számít?
Ne a kedvenc csapatommal foglalkozz, hanem a hozzászólásommal.
Amúgy mit tippelsz? Laughing Laughing Laughing

madridista
semmi jelentősége, de cca ugyanezt írtam pár napja Ibráról! nagyon örülök, hogy vége a cirkusznak, és még jobban várom az idény kezdetét!! nem kizárt,hogy még azért dobnak egy nagyot és megcsípik azt a bizonyos középpályást amit Guardi kért?...de egy dologban én szinte biztos vagyok: aki nagyot fog lépni a kezdő csapat felé az Bojan!! sz.tem meg is érdemelné és be is válnaMikaos írta:Alig várom már, hogy Ibra mágus kikössön nálunk. Ha van csatár, aki látványosan focizik, és látványos gólokat lő, az csakis Ibra. Ez kell a népnek Barcelonában. Itt nagyon sokat számít az, ha valaki zseni, és olyan dolgokat művel a pályán, ami után a szurkolók állva tapsolnak percekig. Bár nálunk van egy pár zseni (Xavi, Ini, Messi, Henry), azért a világ legjobb csatára még dobhat ezen az ügyön. (Mielőtt belekötne valaki: a "világ legjobb csatára" alatt azt értem, hogy legtechnikásabb, leglátványosabb, s mindent tud a labdával - a spanyolo.-beli eredményességére majd nemsokára fény derül).
Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy egy ilyen világklasszis lesz a csapatunk tagja, aki minden helyzetben képes feltalálni magát, mindenhonnan képes akciót kidolgozni, és gólt lőni. Ráadásul csapatunk bővül egy szabadrúgáslövővel, egy jól fejelő (végre, óriási lehetőségek Dani Alves-szel), egy 16-oson kívül is veszélyes, egy erőszakos csatárral - ezek mind új fogalmak az utóbbi évekhez képest. A mezeladásokból/reklámokból biztosra vehetjük, hogy sok pénzt nyerünk vissza, nem aggódnék a pénzügyek miatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mess2009 2009.07.24. 08:17:55-kor.
És az mit számít?
Amúgy mit tippelsz?

Amúgy mit tippelsz?

nyög már ki hogy ki a kedvenc csapatod
mert amikor a madridistán randalíroztál már akkor se jöttem rá...

mert amikor a madridistán randalíroztál már akkor se jöttem rá...
ezt meg max te találtad ki...Mert már kitalálták azt is, hogy az olaszoknál csak azért rúg ennyi gólt, mert gyenge a védelme az olaszoknak. Hát látszik, mennyire értenek a focihoz Laughing
madridista
Sziasztok!
Előre leszögezem, hogy nem a Barca a kedvenc csapatom, és ha valakinek ez nem tetszik, előre szóljon és akkor nem lesz nézeteltérés.
Ibrahimovic a világ legveszélyesebb csatára, nem véletlenül irigykednek a Real szurkolók. Mert már kitalálták azt is, hogy az olaszoknál csak azért rúg ennyi gólt, mert gyenge a védelme az olaszoknak. Hát látszik, mennyire értenek a focihoz
Sajnálom, hogy elmegy Eto'o, mert remek csatár, de biztos vagyok benne, hogy Ibrakadabra is fog nekünk örömöt szerezni.
Keirrison leigazolása és kölcsönadása nagyon bölcs dolog. Ő csatár, és igényli a játékot. Itt nem kapott volna elegendő időt, ami rossz lett volna a fejlődését tekintve. Ráadásul az sem biztos, hogy fekszik neki az európai stílus. Ha nem lesz nagy szám, akkor pedig jobb áron lehet eladni, ha kölcsönben játszik, mintha itt csücsülne a padon.
Quaresma pedig nem fog jönni (és ne is jöjjön)
Ha emlékszel rá, már volt Barca játékos. Nagyképű, egoista és a vezetőkkel sem jött ki jól. Nem hiszem, hogy ez gyökeresen megváltozott volna pár év alatt.
Előre leszögezem, hogy nem a Barca a kedvenc csapatom, és ha valakinek ez nem tetszik, előre szóljon és akkor nem lesz nézeteltérés.
Ibrahimovic a világ legveszélyesebb csatára, nem véletlenül irigykednek a Real szurkolók. Mert már kitalálták azt is, hogy az olaszoknál csak azért rúg ennyi gólt, mert gyenge a védelme az olaszoknak. Hát látszik, mennyire értenek a focihoz

Sajnálom, hogy elmegy Eto'o, mert remek csatár, de biztos vagyok benne, hogy Ibrakadabra is fog nekünk örömöt szerezni.
Keirrison leigazolása és kölcsönadása nagyon bölcs dolog. Ő csatár, és igényli a játékot. Itt nem kapott volna elegendő időt, ami rossz lett volna a fejlődését tekintve. Ráadásul az sem biztos, hogy fekszik neki az európai stílus. Ha nem lesz nagy szám, akkor pedig jobb áron lehet eladni, ha kölcsönben játszik, mintha itt csücsülne a padon.
Quaresma pedig nem fog jönni (és ne is jöjjön)
Ha emlékszel rá, már volt Barca játékos. Nagyképű, egoista és a vezetőkkel sem jött ki jól. Nem hiszem, hogy ez gyökeresen megváltozott volna pár év alatt.
-
- Barça C
most így elgondolkodván a Barcának jelenleg csak középpályásokra van szüksége
bal szélső, Hleb miatt jobbszélső és nem ártana védekezőközép az afrika kupa miatt ...
védekezőközépre egy éves opciós kölcsön Poulsen-ért szerintem nem lenne rossz:D
Messi posztjára nem szabad klasszist hozni elég ha kibírja hogy padozik nem egyszer ide esetleg megajánlanék egy Quaresma-t aki jobb és balszélen bevethető talán még kölibe is jöhetne szintén opcióval ...
balszélre viszont robbantani egy ugymond sztárral és ő a valenciai David Silva vagy Mata
bal szélső, Hleb miatt jobbszélső és nem ártana védekezőközép az afrika kupa miatt ...
védekezőközépre egy éves opciós kölcsön Poulsen-ért szerintem nem lenne rossz:D
Messi posztjára nem szabad klasszist hozni elég ha kibírja hogy padozik nem egyszer ide esetleg megajánlanék egy Quaresma-t aki jobb és balszélen bevethető talán még kölibe is jöhetne szintén opcióval ...
balszélre viszont robbantani egy ugymond sztárral és ő a valenciai David Silva vagy Mata
- Chino
- Llegenda del Barça
Sztem félreérted. Nyílvánvaló, hogy nem azért jönne hogy minden 2. meccsen a 70. perc körül beálljon, de kell még pár játékos és Cesc nem aprópénz. Azért egy ekkora transzfer (Ibra féle üzlet) mellett nem hiszem hogy Laportáék csinálnak még egy ilyen nagy kaliberű igazolást. 3 biztos ember kell még és akkor kezdhetjük a szezont.zerom írta:Üdv Mindenki!
Látom sokan hisztiznek a Fabregas ügy miatt, Istenem, értsétek már meg, hogy ha meg is vennénk, nem azért hogy padozzon ... gondolkozzatok már, azért adna ki a vezetőség 35-40 millió eurót, hogy padozzon?? Komolyan nem hiszem el, hogy ezt ti is így gondoljátok! Nem tudom mennyire vettétek észre, de már tavaly is jól látható volt, hogy Pep elég keményen rotálja a népet, és úgy látszik bevált, mindenkinek ad lehetőséget, kivétel egy-két játékos, akik nem nyújtottak maradandót, avagy sérülések hátráltatták ...
Cesc azért érkezne, hogy bővüljön a repertoár a középpályán, és hogy több variációval rendelkezzen a csapat, Init feltolják,középen Xavi-Fabregas-Touré stb.stb. Még egyszer kijelentem, nem azért jönne, hogy padozzon ...
de nem is cseszem fel magam ... további szép napot!
Keirrisont pedig sajnálom egy kicsit. Kíváncsi lettem volna rá. De ha tényleg a Benficába megy nézni fogom rendesen a portugál bajnokságot.
Forca Barca!!!!
Alig várom már, hogy Ibra mágus kikössön nálunk. Ha van csatár, aki látványosan focizik, és látványos gólokat lő, az csakis Ibra. Ez kell a népnek Barcelonában. Itt nagyon sokat számít az, ha valaki zseni, és olyan dolgokat művel a pályán, ami után a szurkolók állva tapsolnak percekig. Bár nálunk van egy pár zseni (Xavi, Ini, Messi, Henry), azért a világ legjobb csatára még dobhat ezen az ügyön. (Mielőtt belekötne valaki: a "világ legjobb csatára" alatt azt értem, hogy legtechnikásabb, leglátványosabb, s mindent tud a labdával - a spanyolo.-beli eredményességére majd nemsokára fény derül).
Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy egy ilyen világklasszis lesz a csapatunk tagja, aki minden helyzetben képes feltalálni magát, mindenhonnan képes akciót kidolgozni, és gólt lőni. Ráadásul csapatunk bővül egy szabadrúgáslövővel, egy jól fejelő (végre, óriási lehetőségek Dani Alves-szel), egy 16-oson kívül is veszélyes, egy erőszakos csatárral - ezek mind új fogalmak az utóbbi évekhez képest. A mezeladásokból/reklámokból biztosra vehetjük, hogy sok pénzt nyerünk vissza, nem aggódnék a pénzügyek miatt.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Ha elmegy a két VKP az Afrika kupára, akkor is marad még 2 védekező középpályás a csapatban: Sergio Busquets és Rafael Marquez! Nyílván az 1. számú VKP Sergi lesz! Ha Hleb megy az Interbe, akkor biztos vagyok benne, hogy Gudjohnsen marad!barcafan0911 írta: Na végre valaki, aki értelmesen látja a dolgokat. Egy Fabregast nem padra hoznánk. Pláne hogy az Afrika Kupa alatt nem lesz kp a padonPersze ha Guddy marad akkor lesz egy csere, de ennyi!

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Na végre valaki, aki értelmesen látja a dolgokat. Egy Fabregast nem padra hoznánk. Pláne hogy az Afrika Kupa alatt nem lesz kp a padonzerom írta:Üdv Mindenki!
Látom sokan hisztiznek a Fabregas ügy miatt, Istenem, értsétek már meg, hogy ha meg is vennénk, nem azért hogy padozzon ... gondolkozzatok már, azért adna ki a vezetőség 35-40 millió eurót, hogy padozzon?? Komolyan nem hiszem el, hogy ezt ti is így gondoljátok! Nem tudom mennyire vettétek észre, de már tavaly is jól látható volt, hogy Pep elég keményen rotálja a népet, és úgy látszik bevált, mindenkinek ad lehetőséget, kivétel egy-két játékos, akik nem nyújtottak maradandót, avagy sérülések hátráltatták ...
Cesc azért érkezne, hogy bővüljön a repertoár a középpályán, és hogy több variációval rendelkezzen a csapat, Init feltolják,középen Xavi-Fabregas-Touré stb.stb. Még egyszer kijelentem, nem azért jönne, hogy padozzon ...
de nem is cseszem fel magam ... további szép napot!

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

de honnan vesztek ilyeneket, hogy ez meg az kiszoritja ezt meg azt a kezdőböl?noname írta:A Roma ideális megoldás lenne! Erős csapat, de ami még fontosabb, az olasz csapatok nagy részével ellentétben, elég kombinatív a játékuk(többek közt egy Tottinak hála). Az csak a hab a tortán h ha Vucinics maradna, Keirrison még akkor is simán ki tudja szorítani a kezdőből, tehát lenne játékperce bőven!
lehet egy nagy .... lesz keirisson az első évbe, kivánom hogy ne így legyen.
ibra-t szenzációs játékosnak tartom, de őt is csak remélni tudom, hogy befog válni.
- noname
- Llegenda del Barça
A Roma ideális megoldás lenne! Erős csapat, de ami még fontosabb, az olasz csapatok nagy részével ellentétben, elég kombinatív a játékuk(többek közt egy Tottinak hála). Az csak a hab a tortán h ha Vucinics maradna, Keirrison még akkor is simán ki tudja szorítani a kezdőből, tehát lenne játékperce bőven!
A Fifa egy szégyen
Úgy néz ki a Roma akarja! Azért az se lenne rossz!albicelesteX írta:Remélem valamelyik spanyol élvonalbeli gárdához kerül!Így mi is jobban szemmel követhetjük,hogyan alakul európai karrierje!Én szkeptikus vagyok Vele!Nagyon sok brazil tehetség vérzett már el mikor átjött az öreg kontinensre!Remélem beválik és lesz egy jó csatárunk!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!