Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.21. 23:17:55

Sergi!

Okok a következők, ami tényként kezelhető...
-Pep változtatni akar! Az egység, s a motiváció fenntartásának érdekében.
-"Megérzés" alapján Samut helyén csinálja a változtatást!
-Tavaly is hangoztatta, hogy igazándiból "erőcsatárt" akar... :P

Ha már új csatár kell, a helyzet a következő...
-2 mozdítható, Eto'o-hoz hasonlítható kvalitásokkal rendelkező játékos van a piacon jelenleg, aki megfelelne az edzőnek, vezetőségnek!
Ők név szerint Villa és Ibrahimovics
-Elöbbi 50 millió euró esetén...+éves fizetése 5-8 millió euró. Ez esetben Eto'o velünk maradna, mivel senki nem akarja szerződtetni 1 évvel szerződésének lejárta előtt, ilyen fizetési paraméterekkel! (pláne, hogy tudják, hogy szabadulnánk tőle....) tehát az elöbb emlitett pénzekhez még hozzácsapódna Eto'o éves fizetése, ami sacc/kb 8 millió... így lenne egy 65 milliós beruházás. Eto'o pedig jövőre ingyen menne, ahova akar...

Ibrahimovicsnál, ha azt vesszük, hogy odaadjuk Eto'ot, aki ugye a mesternek nem kell.... és fizetünk 40-45 milliót érte...+ az éves fizetése, amely legyen 10 millió hasraütésszerűen.
Ez így egy 50-55 milliós biznisz!

Tehát +10 millió marad a Barcelona számláján, úgy hogy eleget tettek az Edző kéréseinek, aki dönt ugye a keret összetétele felől!!! :oops:

Hleb: odaadjuk egy évre a formán kívüli játékosunkat, aki valójában egy remek képességű labdarúgó, ám pocsék szezont futott.
Sok játéklehetőségre pedig így nem számíthat jövőre itt!
A "szürke" Inter középpályán ( ha megengedtek nekem ennyit...) nyílván többet játszana, mint itt önbizalom nélkül Xavi, és Iniesta hátát nézve!
Jövőre pedig az igazi Hleb térhetne vissza, aki önbizalommal telve, tudása legjavát adva egy polivalens (csere)játékos lehetne a Barcában akár éveket!
Addig helyet kapna jövőre egy motivált, virgonc fiatal (pl: Thiago) a keretben Hleb helyén... (mert amit idén mutatott a fehérorosz, arra ugye képeslehet egy-két ifjonc is nemde?! :wink: )

Hleb szerződésébe meg belefirkálnak egy 15-25 milliós opciós lehetőséget, s ha az Inter annyira él hal érte majd akkoris, akkor legfeljebb pénzügyileg jól jövünk ki belölle! (Mert jelenleg ennyiért csak a Fifa 09-ben tudnád eladni a barátunkat!)
Közben pedig megadtuk a lehetőséget egy "taknyosnak" életben tartva ezzel a sikeréhség szellemét, amit az elején említettem Guardiola kívánalmai kapcsán.

Poulsen: na Ő az, akire még nincs jelenpillanatban logikus magyarázatom...de igyekszem megérteni, hogy hogyan jöhetett szóba szeretett klubbunkal... :roll:

Remélem sikerült hozzájárulnom valaminek a megértéséhez, attól függetlenül, hogy nyilván mindannyian elismerjük Samuel Eto'o játékát, s eredménysorát. (Illetőleg szimpatizálunk vele egyéb okok miatt...) :oops:

Üdv: riboo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára riboo 2009.07.21. 23:23:03-kor.
Több, mint egy klubb...
Sergi
Jugador del Barça

2009.07.21. 22:35:22

fcbarca0827 írta:
Sergi írta:...
Látom te sem érted, hogy miért kellett ezt a bizniszt így nyélbe ütni... Olyan szomorú, hogy még mindig vannak ilyenek... Pedig naponta legalább 5-ször leírják többen is... De mégsem... :? :evil:
Már értem,nahát :idea:

1.kedvenc benyögés:Alaptalanul sokat kér(Az 5 ittöltött idény leggyegébbik szezonja-tavaly-alatt is meglőtt 18 gólt kb.)A kis szemtelen!
2.kedvenc benyögés:Ibra sokoldalúbb...De mennyivel :!:
3.kedvenc benyögés:Jövőre ingyen távozik(Ha hagyta volna Pep)
4.kedvenc benyögés:Nem olvasgatok vissza mert nem érdekel, de hátha vki beböfögi h a svéd már annyira jönne h kevesebbért is jászana...lol...

A lényeg h megérte ez az üzlet...csak 45 milla ment kárba, meg egy világklasszis...meg lehet h megy a passzkirály is vele(lesz.rom ha tavaly halvány volt)...Pep nem akarja mellé csapni a fél kezdőt is :?:
Van még egy bombaüzlet alakulóban főszerepben favágó Poulsen,aki annyira megéri h az már nem is igaz
miihii
KHAL

2009.07.21. 22:14:45

Ezt ide is bemásolom,mert látom aktuális... :D

Azért annyit erről a pénzes dologról,h ha minden igaz,akkor az eltérő adózási törvények miatt egy spanyol 9 milla jurós fizu nagyjából egálban van egy olasz 12 körülivel.Mármint tisztán :!:
Javítsatok ki,ha tévedek,de mintha ezt több fronton is így olvastam volna...

Naszóval,akkor kábé most úgy áll a dolog,h Samu annyit rakna zsebre,mint nálunk.Amennyiben módjában áll,miért ne srófolná fel egy pöppet a lét?
Bírom,h mennyi sok gáláns lovag van errefelé is,akiket nem érdekel mennyit keresnek. :roll: Eszerint amennyiben lehetőséged/tek lenne,h mondjuk a főnökeiddel/tekkel egyezkedjetek fizu ügyben,akkor szó nélkül aláírnád/tok amit eléd/tek raknak?
Sanszos,h nem.Gondolom próbálnátok kihozni a maximumot a dologból.Persze,h könnyű azt mondani "csóri magyar" fórumerként,h 8 v 9 milla,nem mindegy?!Mert nekünk ez olyan irdatlan lé,amennyit sosem fogunk egyben látni.
De ha közelebb hozzuk a dolgot,akkor tegyük fel,h a céged ajánl havi 150 ezret,ami önmagában nem olyan rossz,de egy kis puhítgatás után lehetne az mondjuk 180 is,akkor nem próbálkoznál be? Én megtenném! (Aztán mondjuk,ha megreked a dolog úgy 165nél meg egy bocicsokinál,akkor alávésem és mindenki boldog 8) )
Ezzel lehet,h én is egy mocskos szemétláda vagyok,és mélyre süllyedek a szemedben -esetleg többekében is- ,de akkor is így érzem.

Szerk.:
Az persze tiszta,h az én példám a megélhetésről szól,Samu milliói meg nem annyira :P De ha úgy jobb,akkor átírom 200ezerre a kínált és 260 elérhetőt,meg 230 megállapodott lét (a Boci marad! 8) )-ami már nem csak megélhetési lóvé,hanem lenne belőle plusz is-,akkor is fenntartom! :wink:

Elsősorban nem a pénzösszegeket hangsúlyozom,hanem a hozzáállást.Nincs az a pénz,aminél ne akarna esetleg többet az emberek zöme.Ha százezer forintokról,ha euromilliókról van is szó.És miért ne egyezkedhetne,ahogy minden más playa is a Földön?Értelemszerűen a klub kínál x-et,a playa kér x+y-t.Aztán valahol megáll.Ennyi...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.07.21. 23:05:50-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Clark71
Barça B

2009.07.21. 20:48:14

Üdv!
Nekem is nagyon tetszik Eto'o játéka de ha mennie kell akkor menjen és remélem holnap megeggyezik az Interrel!!
Nem a pénz hatja mi 10 májlió helyett 11 et akar!!!
:lol:
Mi az az 1 millió!!!
A csapatot szivatja vele ide IBRÁT!!!
MENJ ETO'O Ütött az órád!!
ÜDV!!
NEW TRIDENTE:HENRY-IBRA-MESSI
XAVI Hernández Fun Club
F.C. Barcelona Forever
Nameless3
Barça C

2009.07.21. 19:30:36

Eto'onak a barcábol kellet volna visszavonulnia amennyit tett ezért a klubért.
az elmult évek barca játékosai közül ronie és messi utan samuu a kedvencem...naon szomoru vagyok h elmegy a klubtol de pep biztos jobban tudja..a világ egyik legjobb középcsatára... a küzdeni akkarása lenyügőző meghalt a csapatért a pályán...gyönyörű 5 évet huzzott itt le a barca történelmének az egyik legjobb csátara nagy vétel volt...laporta egyik legjobb igazolása....remélem sok szép perce lesz az internél is...én drukkolok neki...
Real-Barca(2-6)
2008-2009:BL Copa Del Rey La Liga
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.21. 19:28:05

PuskasOcsi írta:Üdv mindenkinek!

Elsősorban azért regeltem, mert valahol ki akartam fejteni felháborodásomat, hogy eladják Eto-t. Meg nem is igazán értem. Most elolvastam 1-2 hozzászólást, volt bennük pár ész érv az Ibra üzlet mellett, de így sem értem. Hozzájárult bőségesen 2 BL címhez, 3 bajnoki címhez, ráadásul pont a legutóbbi szezon volt az egyik legsikeresebb a klub történetében. És talán Eto-nak volt 1 ennél jobb szezonja is, de most is jó volt. Ráadásul még fizet is a BArca szépen az Internek...
Semmit sem értek.

u.i.: ezen felül sztem morálisan is megkérdőjelezhető..
1. Mert Eto alaptalanul is túl sok pénzt követel
2. Mert Pep változtatni akar
Többnyire ezekért teszik a fejesek azt amit.
PuskasOcsi
Barça C

2009.07.21. 19:18:55

Üdv mindenkinek!

Elsősorban azért regeltem, mert valahol ki akartam fejteni felháborodásomat, hogy eladják Eto-t. Meg nem is igazán értem. Most elolvastam 1-2 hozzászólást, volt bennük pár ész érv az Ibra üzlet mellett, de így sem értem. Hozzájárult bőségesen 2 BL címhez, 3 bajnoki címhez, ráadásul pont a legutóbbi szezon volt az egyik legsikeresebb a klub történetében. És talán Eto-nak volt 1 ennél jobb szezonja is, de most is jó volt. Ráadásul még fizet is a BArca szépen az Internek...
Semmit sem értek.

u.i.: ezen felül sztem morálisan is megkérdőjelezhető..
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.21. 18:52:53

Én is sajnálom,hogy Eto'o megy, beírta magát a Barca történelmébe.
Eto'o gyorsabb ,dinamikusabb játékos Ibránál, a belét is kihajtja a pályán.
Ibra viszont erősebb testalkatú,jobban fejel és többet cselez.
Egyformán jó középcsatár mindkettő. Eto'o nem jobb Ibránál,talán inkább úgy fogalmaznék,jobban beleillik egy 3 támadós játékba,ahol a másik két támadó többet cselez. Viszont Ibar sem jobb semmivel Eto'o-nál! Mondják itt,hogy Ibra kevesebb gólt lőtt,de szebbeket - a fociban a gólok mennyisége számít,nem a minőségük :roll: ezzel nem lehet tehát érvelni,mint ahogy a helyzetkihasználással sem,mert eltérő az inter és a Barca , valamint az olasz és a spanyol bajnokság stílusa. Majd meglátjuk idén Ibra mennyit termel nálunk,de azt senki sem állíthatja,h idén Ibra több gólt lőtt volna ,mint Eto'o,mert egyszerűen nem lehet tudni.

Sok gólt és címet kívánok Samunak az Interben!
Asys
Entrenador del Barça

2009.07.21. 18:52:29

2pac4ever10!

Szerencsére nem te vagy ott :D Mert akkor bizony egy csodálatos évvel kevesebb lenne az emlékezetemben!
S ezzel nem a Te edzői kvalitásaidat kicsinylem le, félre ne értsd, hanem Guardiola képességeit magasztalom fel! :lol:

Amúgy feleslges hasonlítgatni, mivel Eto'o tett már le valamit az asztalra nálunk ezalatt az öt év alatt itt volt, míg Ibra még nem, de ha minden igaz lesz szintén öt éve ugyanezt megtenni!

Majd az utókor eldönti, ki volt a jobb vagy a meghatározóbb! Jelenleg nekünk nincs jogalapunk erre, s nem mondhatunk ítéletet felettük, mert nincs objektív megítélésünk a kérdésben! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Asys 2009.07.21. 18:53:29-kor.
ab1daL
Director del Fútbol

2009.07.21. 18:48:34

Igen, szerintem is mindenki megadta volna Samunak azt a 10 millio fizetést vagy többet is akár, csak azt kell megérteni hogy Pepnek nincs rá szüksége, ahogy ő is mondta ez az ő döntése. 5 évet lehúzott Eto'o nálunk, nem akármien 5 évet, és úgy érzi Pep hogy itt az idő a váltásra, tavaly is elküldte volna, de bizalmat szavazott neki, és bejött a döntése, most pedig úgy döntött hogy inkább elküldi és helyére szerződteti Ibrát. Rméljük ez a döntése is bejön.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
2pac4ever10
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.21. 18:40:35

joker23 írta:
Sergi írta:Lassan itt az ideje h búcsút mondjunk a valaha volt egyik legjobb Barca csatártól...Nem nagyon tudom elképzelni más csapat mezében,és mégis...Egyértelműen mellette foglalok álláspontot,h ki a jobb, Ő vagy a svéd...Az üzlet anyagi részleteit pedig egyértelműen ostobaságnak tartom a vezetőség részéről...Mintha Samu egy 5 millás cserelap lenne :roll:
2-szeres Bl-győztes, és 3-szoros spanyol bajnok csatár legalább ér annyit mint az a 3 scudetto :roll:
Az elmúlt Bl-idényben hallgatott a svéd,míg Samu...no comment
A bajnokikon közel hasonló hatékonysággal játszottak(bár Samu ott is vastagabb :roll: )
Arra lennék kiváncsi ha Moratti kérte volna Messit is Samu mellett+45 milla, Pep arra is rábólint? :roll:
Minden jót a továbbiakban Samu... :cry:
Ne viccelj,Ibra sokkal jobb mint Samu,lehet hogy Samu több gólt lőtt de messze nem olyan szépeket.Samu általában ott a 16osoan belül,lő és gól,emellett Ibra a16oson kívülről is eredményes sokszor és sokkal jobban lő a kameruninál.

Most meg kéne kérdeznem: Kinek az oldalán állsz?...Eto'o több gólt lőtt...PL: a BL Döntőben. Eto'o általában fontos gólokat lő. Ezzel erőt ad a csapatnak hogy küzdjön tovább,a meccs még nincs lefutva.Eto'o IS és Ibra IS jó játékos csak nem ugyanolyan karakterek. Ha én lennék ott Pep helyett akkor Eto'o most 10 milliót simán keresne és addig hosszabbítanám a szerződését ameddig focizik.
Kép

\ Köszönjük Eto'o || Sok sikert a jövőben /
bingyo
Barça C
Kapcsolat:

2009.07.21. 18:38:56

a tokom ki van mar ezekbol hogy ki jobb s kinem beethoven a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kadar zsolt
joker23
Barça B

2009.07.21. 18:34:53

Sergi írta:Lassan itt az ideje h búcsút mondjunk a valaha volt egyik legjobb Barca csatártól...Nem nagyon tudom elképzelni más csapat mezében,és mégis...Egyértelműen mellette foglalok álláspontot,h ki a jobb, Ő vagy a svéd...Az üzlet anyagi részleteit pedig egyértelműen ostobaságnak tartom a vezetőség részéről...Mintha Samu egy 5 millás cserelap lenne :roll:
2-szeres Bl-győztes, és 3-szoros spanyol bajnok csatár legalább ér annyit mint az a 3 scudetto :roll:
A bajnokikon közel hasonló hatékonysággal játszottak(bár Samu ott is vastagabb :roll: )
Arra lennék kiváncsi ha Moratti kérte volna Messit is Samu mellett+45 milla, Pep arra is rábólint? :roll:
Ne viccelj,Ibra sokkal jobb mint Samu,lehet hogy Samu több gólt lőtt de messze nem olyan szépeket.Samu általában ott a 16osoan belül,lő és gól,emellett Ibra a16oson kívülről is eredményes sokszor és sokkal jobban lő a kameruninál.
IBRA MIÉRT?????
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.21. 18:34:51

Barcaádám írta:egy kicsit off de nem értem ezt
http://www.youtube.com/watch?v=TjkHfoBlCnI
Amit mondd a vidibe Eto'o Cabron az mit jelent?
sértésnek használják, de ha beírod spanyol szótárba akkor is közelebb jutsz a megoldáshoz. jelenti azt is, h aljas, jelenti azt is, h népművészeti cserépedény( kötsög)
2pac4ever10
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.21. 18:32:53

Barcaádám írta:egy kicsit off de nem értem ezt

Én úgy tudom hogy kb annyit tesz h Madrid bmeg szalutálj a bajnokoknak ( szerintem de nem biztos szóval ha vki jobban tudja akkor én is megköszönném :)
Kép

\ Köszönjük Eto'o || Sok sikert a jövőben /
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.07.21. 18:31:25

egy kicsit off de nem értem ezt
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.21. 18:10:29

Sergi írta:...
Látom te sem érted, hogy miért kellett ezt a bizniszt így nyélbe ütni... Olyan szomorú, hogy még mindig vannak ilyenek... Pedig naponta legalább 5-ször leírják többen is... De mégsem... :? :evil:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Sergi
Jugador del Barça

2009.07.21. 18:06:30

Lassan itt az ideje h búcsút mondjunk a valaha volt egyik legjobb Barca csatártól...Nem nagyon tudom elképzelni más csapat mezében,és mégis...Egyértelműen mellette foglalok álláspontot,h ki a jobb, Ő vagy a svéd...Az üzlet anyagi részleteit pedig egyértelműen ostobaságnak tartom a vezetőség részéről...Mintha Samu egy 5 millás cserelap lenne :roll:
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.21. 11:09:20

merx írta:már aláírt az interhez vagy mi ez a nagy "búcsúzkodás"????
Még nem írt alá, de már szinte biztosan csak idő kérdése. A sport szerint 1 milló a vita tárgya, ezt szerintem könnyen áthidalják, és legkésőbb estére megszületik a megállapodás.
Hajrá FC BARCELONA!!!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.21. 11:08:32

merx írta:már aláírt az interhez vagy mi ez a nagy "búcsúzkodás"????

azért tettük/tettem meg, mert 99,9%, h el fog menni :cry:
merx
Capitá del Barça

2009.07.21. 11:00:28

már aláírt az interhez vagy mi ez a nagy "búcsúzkodás"????
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.21. 10:55:12

riboo írta:Nem is tudom mit lehet ilyenkor írni, ami 100%ban visszaadná, azt amit gondolok....
Köszönjük Samuel Eto'o!!!
Egy igazi különc karakter, egy beskatulyázhatatlan valaki van távozóban!
Szerény véleményem az, hogy szükség van az ilyen emberekre egy klubbnál...
A pályán mutatott megalkuvás nélküli játékát pedig (személyes meglátás...) nem lehetett nem szeretni!!! Rontott ajtó-ablak helyzetek ide vagy oda..... :wink:
Egy ösztönlény... gondoljunk csak a "Madrid cabrón"-ra, vagy amikor örömében lökdösni kezdte Pep-et a padnál. Jó látni, hogy ilyen szinten is vannak még "nagyranőtt gyerekek" :D Akinek amellett, hogy vérprofi, nem voltak "számító", "felszínes" megnyílvánulásai... csak az arcpirító Samu nyilatkozatok :oops: Nem tudok más szófordulattal élni, minthogy: "Remek munkát végzett!!!" :) (aki nem hiszi, nézzen utánna...Párizstól-Rómáig térdreparancsolt mindenkit... :P Még Vidicset is! :wink: :lol: )
Aztmondom: Soha rosszabb "9-est" a Barcába... :roll:
Bárhogy is alakuljon a sora sok gólt, és sikerekben gazdag sérülésmentes játékos éveket kívánok neki...!
Most mondjam a végére, hogy mindig emlékezni fogunk Rá?!?!
-Minek?-Aki látta, az akarva se felejthetné el...

VISCA EL ETO'O!!

szabályosan iszom a szavaidat riboo!
a sok Samut fikázó, őt pénzéhesnek tituláló kitalálta, h azért nincs megegyezés, mert Samu nem akar maradni... minden rosszat elmondtak róla, már én szégyelltem magam, h egy klubnak drukkolunk :oops:
ő az a csatár, aki már beírta magát a Barca históriás könyvébe, és olyan erősen, h azt kiradírozni képtelenség. sose fogom elfelejteni a Párizsban és Rómában lőtt gólját, a mesterhármasait, a mesternégyesét, a dupláit, de még a szimpláit se ;)
Két "érában" is a csúcsra ért a csapattal, két Tridentének is a csúcsa volt, ezt kétlem, h sokan elmondhatnák magukról. az ő teljesítménye nem romlott le a bl-cím után, hanem meg tudott újulni! SOSE FELEJTÜNK SAMU!
nekem te leszel "A CSATÁR" hosszú időkre!
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.21. 10:47:26

Nem is tudom mit lehet ilyenkor írni, ami 100%ban visszaadná, azt amit gondolok....
Köszönjük Samuel Eto'o!!!
Egy igazi különc karakter, egy beskatulyázhatatlan valaki van távozóban!
Szerény véleményem az, hogy szükség van az ilyen emberekre egy klubbnál...
A pályán mutatott megalkuvás nélküli játékát pedig (személyes meglátás...) nem lehetett nem szeretni!!! Rontott ajtó-ablak helyzetek ide vagy oda..... :wink:
Egy ösztönlény... gondoljunk csak a "Madrid cabrón"-ra, vagy amikor örömében lökdösni kezdte Pep-et a padnál. Jó látni, hogy ilyen szinten is vannak még "nagyranőtt gyerekek" :D Akinek amellett, hogy vérprofi, nem voltak "számító", "felszínes" megnyílvánulásai... csak az arcpirító Samu nyilatkozatok :oops: Nem tudok más szófordulattal élni, minthogy: "Remek munkát végzett!!!" :) (aki nem hiszi, nézzen utánna...Párizstól-Rómáig térdreparancsolt mindenkit... :P Még Vidicset is! :wink: :lol: )
Aztmondom: Soha rosszabb "9-est" a Barcába... :roll:
Bárhogy is alakuljon a sora sok gólt, és sikerekben gazdag sérülésmentes játékos éveket kívánok neki...!
Most mondjam a végére, hogy mindig emlékezni fogunk Rá?!?!
-Minek?-Aki látta, az akarva se felejthetné el...

VISCA EL ETO'O!!

Több, mint egy klubb...
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.21. 10:41:01

Barca_10 írta:az ide BL-győzelmet sztem Eto'o-nak is köszönhetjük..mert ha ő nem rúg gólt akk lehet h a Barca nem nyugszik meg és akk még bármi lehetett wna.
Ezzel nagyon sok újat mondtál... Általában meg kell köszönni a gólszerzőknek, hogy gólt lőnek... :wink: Igen, sok múlt azon, hogy beverte!
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.21. 10:27:51

Remélem most már minél hamarabb lezárul az ügy. Eto'o nem fog 12 milliót kapni. Ezt ő is tudja. A 10 reális lehet, ha azt vesszük, hogy Ibra keresett 12-t ott.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lezárt