hy. én leírnám a véleményem a tegnapi meccsről:
nem elfogult Barcadrukkerként írok, előre szólok

szóval szerintem nem volt vészesen rossz meccs. annyi látszott, hogy még keresik néha a játékosok a posztokat, és a felállást(ha jól láttam 4-3-3 féle volt). Ronaldo egész jól játszott, kezdetnek nem rossz. az első félidőben az volt a baj szerintem, hogy 2 vkp. játszott, és így Gutira maradt a szervezés(nem leszólni akarom Gagot meg Lasst, de azért nem egy Guti szintű passzkirályok

). a 2. félidőre feljött ugye Sneijder meg Van der Vaart. azt nem tudom, hogy VdV szélsőt játszott-e, nekem úgy tűnt. de a játék feljavult, legalább több fantázia volt. volt 1-2 megingás, de ez egy FELKÉSZÜLÉSI meccs volt. Benzema szép gólt lőtt. én megnéznék legközelebb egy Benzema-Higuain-Ronaldo támadótriót egy Sneijder-Lass/Gago-VdV/Guti(Kaká

) középpályával. úgy jobban menne nekik sz.tem. majd meglátjuk. egy szó mint száz, a madridnak nem kell szégyenkeznie szerintem, egy tök új csapatot építenek új stílussal, nem csoda, hogy nem hengereltek rögtön. de ebből ítélve szerintem szorosabb bajnkság lesz(nem a mostani játékból, hanem a lehetőségekből amit rejtett

)