Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem , nem ! Aza 67 az 64,5 , Az a 94 millió meg 80 ,mindenki 94 -et ír mert milyen szépen hangzik a barcásoknak ,de nem-nem ! Nekünk csak 80-at kellett kifizetni ! Amúgy mi az hogy nincs értéke ? Ilyen nincs ,szted miért nem vették emg ,mert lejár a szerződése , és Eto'o meg nem ment a Citybe. De ha vki érdeklődött volna érte kb 30M-ért távozhatott volna . Szval 40-45 + Eto'o az 70 M . Mivel ha jövőre eladná az Inter 30 körüli összeget kapna érte , és ez akárhogy számolom 70 !! Ha meg 45+eto+Hleb az már majdnem 80 M ami már annyi mint CR áraBestbarca írta:Eto'o-nak nincs piaci értéke, mert nem akarja megvenni senki! Nem akart sehova elmenni! Tehát ha ez ez üzlet nem jött volna össze, akkor jövőre távozott volna ingyen! A nullánál így jelentősen jobb! Jó persze nem mondom, hogy egy klub elnöknek ennyire élesen ki kellene álni a nagy közönség elé, és így nyilatkozni! De nekem tetszett, mert igaza van ha tetszik ha nem! Ennyiért nem lehet igazolni! Még az, hgoy mondjuk 100-150 milkóért igazoltatok volna, megértem, és kell, mert gyenge a keret! Node, hogy 94 meg 67 milkó egy-egy játékosért, összesen meg 250 milkó várható! Ez túlzó! Jó lényegében igaz, hogy mi is kifizettük ezt, csakhogy más a szitu, mert Eto'o nem annyit ér, amennyi a valós érték, hanem eladhatóság szempontjából nézve nullát. Most ilyen alapon Cr ér kb. 50-et, ennél többet szerintem egy játékos sem ér, mégsem 50-be került, hanem 94-be! Ez a piac! Mindenki annyit ér, ahogy a kereslet-kínálat alakítja az árakat! Amennyiért el lehet adni, és amennyiért meg lehet venni. Ne innentől ez: "Eto'o -nak a piaci ára 30M kröül mozog" nem létezik! Reálisl értéke az Ibra biznisznek kb. 80 milkó, nekünk ez 36-ba van, és ez a lényeg! Cr nektek 94-be van, ezen nem változtat semmi! Persze most a mez meg egyéb eladásoktól, meg +tv-s jogdíjaktól eltekitettem, de ez jövőbeli dolog, és minden játékos valós árát csökkenetik ezek a tényezők!raul72 írta:
Szte ez így mennyi ? 40 + Eto'o -nak a piaci ára 30M kröül mozog az 70 meg egy Hleb kölcsönszerződsé , kb az 1-2 milla ... Na az a lényeg h 70 M egy játékosért , akkor ez ugyanúgy felborítja a piacot , de Platini egy szót nem fog most már szólni ... (mondjuk szarok a véleményére) Az a lényeg hogy nem lenne ez senkinek sem gond ,ha Laport nem magyarázott volna be az ügyeinkbe , minden spanyol lap erről fog cikkezni abba nis biztos vagyok ,és ezt Laporta magának köszönheti. Ha befogta volna a száját most nem lenne ez . Ezért okosabb hallgatni !
Szerintem érthető voltam, elég szájbarágósan leírtam, hogy mi a lényeg! Részemről ennyi, nem magyarázok tovább, ebből fel kell fognia mindenkinek!
Eto'o-nak nincs piaci értéke, mert nem akarja megvenni senki! Nem akart sehova elmenni! Tehát ha ez ez üzlet nem jött volna össze, akkor jövőre távozott volna ingyen! A nullánál így jelentősen jobb! Jó persze nem mondom, hogy egy klub elnöknek ennyire élesen ki kellene álni a nagy közönség elé, és így nyilatkozni! De nekem tetszett, mert igaza van ha tetszik ha nem! Ennyiért nem lehet igazolni! Még az, hgoy mondjuk 100-150 milkóért igazoltatok volna, megértem, és kell, mert gyenge a keret! Node, hogy 94 meg 67 milkó egy-egy játékosért, összesen meg 250 milkó várható! Ez túlzó! Jó lényegében igaz, hogy mi is kifizettük ezt, csakhogy más a szitu, mert Eto'o nem annyit ér, amennyi a valós érték, hanem eladhatóság szempontjából nézve nullát. Most ilyen alapon Cr ér kb. 50-et, ennél többet szerintem egy játékos sem ér, mégsem 50-be került, hanem 94-be! Ez a piac! Mindenki annyit ér, ahogy a kereslet-kínálat alakítja az árakat! Amennyiért el lehet adni, és amennyiért meg lehet venni. Ne innentől ez: "Eto'o -nak a piaci ára 30M kröül mozog" nem létezik! Reálisl értéke az Ibra biznisznek kb. 80 milkó, nekünk ez 36-ba van(10 milkó - Eto'o-nak nem kell fizetés jövőre)+ Hleb kölcsön, és ez a lényeg! Cr nektek 94-be van, ezen nem változtat semmi! Persze most a mez meg egyéb eladásoktól, meg +tv-s jogdíjaktól eltekitettem, de ez jövőbeli dolog, és minden játékos valós árát csökkenetik ezek a tényezők!raul72 írta:
Szte ez így mennyi ? 40 + Eto'o -nak a piaci ára 30M kröül mozog az 70 meg egy Hleb kölcsönszerződsé , kb az 1-2 milla ... Na az a lényeg h 70 M egy játékosért , akkor ez ugyanúgy felborítja a piacot , de Platini egy szót nem fog most már szólni ... (mondjuk szarok a véleményére) Az a lényeg hogy nem lenne ez senkinek sem gond ,ha Laport nem magyarázott volna be az ügyeinkbe , minden spanyol lap erről fog cikkezni abba nis biztos vagyok ,és ezt Laporta magának köszönheti. Ha befogta volna a száját most nem lenne ez . Ezért okosabb hallgatni !
Neked már másfél hete is ennyi hozzászólásod volt. Azóta már láttam itt vagy 15 hsz-edet.raul72 írta:...
Szte ez így mennyi ? 40 + Eto'o -nak a piaci ára 30M kröül mozog az 70 meg egy Hleb kölcsönszerződsé , kb az 1-2 milla ... Na az a lényeg h 70 M egy játékosért , akkor ez ugyanúgy felborítja a piacot , de Platini egy szót nem fog most már szólni ... (mondjuk szarok a véleményére) Az a lényeg hogy nem lenne ez senkinek sem gond ,ha Laport nem magyarázott volna be az ügyeinkbe , minden spanyol lap erről fog cikkezni abba nis biztos vagyok ,és ezt Laporta magának köszönheti. Ha befogta volna a száját most nem lenne ez . Ezért okosabb hallgatni !Bestbarca írta:Jaj most minden madridi ezzel fog jönni kb. 1 évig, hogy mennyibe volt Ibra, meg hogy Laporta segget csinált a szájából! Ez nem igaz. Ibra kb. 46-10=36 milkóba lesz és egy számunkra teljesen értéktelen Hleb kölcsönszerződésébe! Ugyanis Eto'o-t nem vette volna meg senki, nem volt kérője. Így "megszabadultunk tőle" és vele együtt egy rossz öltözői hangulattól. Jövőre 0-ért menet volna el, így legalább azért van valami hasznunk belőle, mert Ibra így elérhető, nem kell vagy 70-et kipengetni! És mivel nem kell a lelátózó Eto'o-nak 10 misit kifizetni, ezért ez csökkenti az árat!raul72 írta:
És mennyi be fog kerülni Ibra ,mert már halottam olyat is hogy 42+Eto'o + Hleb játékjoga . Azért elég vicces lenne , Laporta nyilatkozatai után ...
No ez baromi messze van, lesz, CR 94 milkós kilóra megvételétől, meg a 250 milkós igazolásoktól! Az gusztustalan, ez egy rossz szituációra a legjobb megoldás, nem ugyan az a 2, nagyon nem!!! Mi belekényszerültünk, belekényszerítettük magunkat ebbe a megoldásba, és nekünk vannak konkrét szakmai érveink is, pl. fejjáték, egy az egy elleni szituációk, jobb Ibra a szélen... nem csak az, hogy megtérül majd a szaunázós meccseken!
Jaj most minden madridi ezzel fog jönni kb. 1 évig, hogy mennyibe volt Ibra, meg hogy Laporta segget csinált a szájából! Ez nem igaz. Ibra kb. 46-10=36 milkóba lesz és egy számunkra teljesen értéktelen Hleb kölcsönszerződésébe! Ugyanis Eto'o-t nem vette volna meg senki, nem volt kérője. Így "megszabadultunk tőle" és vele együtt egy rossz öltözői hangulattól. Jövőre 0-ért menet volna el, így legalább azért van valami hasznunk belőle, mert Ibra így elérhető, nem kell vagy 70-et kipengetni! És mivel nem kell a lelátózó Eto'o-nak 10 misit kifizetni, ezért ez csökkenti az árat!raul72 írta:
És mennyi be fog kerülni Ibra ,mert már halottam olyat is hogy 42+Eto'o + Hleb játékjoga . Azért elég vicces lenne , Laporta nyilatkozatai után ...
Egy szóval nem mondtam amúgy hogy nem elfogult a madridistaLG írta:Miért, szted nem volt korrekt az összehasonlitás?raul72 írta:Komolyan most nem akaro mszindi a szerkesztőket , de nem kicsit elfogultak. Eddig Eto'o volt azt isten erre most már mindenben sokka ljobb Ibra Eto'o-nlál . Akkor a cikkekben Piquéhez oda van írva hogy ő is megkaphatja mert Cannavro is megkapta ...Vicc az egész , nem kéne zsépítgetni mindnent , miért nem lehet azt leírni ami igaz. És nagyon sokszor láttam elfogultságot a hírekben . Már nem bírtam hogy ne írjam le . Amúgy azon a nyilatkozaton hogy Ibra jobb Benzin,CR,Kaká 3-astól , röhögtem nem kicsitA múltkor még csak Cr - Kaká párostól volt jobb... Amúgy mennyibe fog ez kerülni
Azért jobb ez így hogy nem Villa megy ,mert mondjuk mind2 játékost szeretem , de Villát jobban.(kedvenc olasz csapatom az Inter
)
A Pique meg mit kap meg, mert azt elfelejtetted oda irni.
Azt meg, h az Ibra jobb mint a három RM igazolás nem a cikkiró véleménye, hanem Ibra menedzeréjé. Ő meg ugye érthető, h elfogult.
Miért, szted nem volt korrekt az összehasonlitás?raul72 írta:Komolyan most nem akaro mszindi a szerkesztőket , de nem kicsit elfogultak. Eddig Eto'o volt azt isten erre most már mindenben sokka ljobb Ibra Eto'o-nlál . Akkor a cikkekben Piquéhez oda van írva hogy ő is megkaphatja mert Cannavro is megkapta ...Vicc az egész , nem kéne zsépítgetni mindnent , miért nem lehet azt leírni ami igaz. És nagyon sokszor láttam elfogultságot a hírekben . Már nem bírtam hogy ne írjam le . Amúgy azon a nyilatkozaton hogy Ibra jobb Benzin,CR,Kaká 3-astól , röhögtem nem kicsitA múltkor még csak Cr - Kaká párostól volt jobb... Amúgy mennyibe fog ez kerülni
Azért jobb ez így hogy nem Villa megy ,mert mondjuk mind2 játékost szeretem , de Villát jobban.(kedvenc olasz csapatom az Inter
)
www.madridista.huraul72 írta:Komolyan most nem akaro mszindi a szerkesztőket , de nem kicsit elfogultak. Eddig Eto'o volt azt isten erre most már mindenben sokka ljobb Ibra Eto'o-nlál . Akkor a cikkekben Piquéhez oda van írva hogy ő is megkaphatja mert Cannavro is megkapta ...Vicc az egész , nem kéne zsépítgetni mindnent , miért nem lehet azt leírni ami igaz. És nagyon sokszor láttam elfogultságot a hírekben . Már nem bírtam hogy ne írjam le . Amúgy azon a nyilatkozaton hogy Ibra jobb Benzin,CR,Kaká 3-astól , röhögtem nem kicsitA múltkor még csak Cr - Kaká párostól volt jobb... Amúgy mennyibe fog ez kerülni
)
raul72 írta:Komolyan most nem akaro mszindi a szerkesztőket , de nem kicsit elfogultak. Eddig Eto'o volt azt isten erre most már mindenben sokka ljobb Ibra Eto'o-nlál . Akkor a cikkekben Piquéhez oda van írva hogy ő is megkaphatja mert Cannavro is megkapta ...Vicc az egész , nem kéne zsépítgetni mindnent , miért nem lehet azt leírni ami igaz. És nagyon sokszor láttam elfogultságot a hírekben . Már nem bírtam hogy ne írjam le . Amúgy azon a nyilatkozaton hogy Ibra jobb Benzin,CR,Kaká 3-astól , röhögtem nem kicsitA múltkor még csak Cr - Kaká párostól volt jobb... Amúgy mennyibe fog ez kerülni
)
talán mert ez Barca vs Real, és nem Barca vs Barca?flegmakirály írta:LM10:
Látszik, hogy többet vagy a Madridistán, mint a saját csapatod oldalán!!!!![]()
Amúgy miért kell állandóan más csapatával foglalkozni!?!? (költői kérdés)
Nem akarok belekontárkodni a bizniszedbe, de én Depor, Betis, és Mallorca elleni meccsre vásároltam - gyakorlatilag sorbanállás nélkül - jegyet a mérkőzés napján a stadionnál, valamint idén a Sevilla ellen neten keresztül a hivatalos honlapról (négy jegyet egymás mellé).Szabella írta:Sziasztok,
szerintem néhány nagyon fontos infó Barca-meccsre igyekvőknek:...
Szerintem maradnának az esti meccsek is, csak több időpont lenne. (speciel ez még jó is lenne!én azért nem tartom jó dolognak a korai kezdést mert akkor párhuzamosan játszanák a spanyol és angol bajnokikat és én tartok tőle h sok ember az angolt választaná,míg a jelenlegi esti meccsek mellett nem tud a nép más bajnokságot nézni...
Igyekszem, csak a nagy melegben, nehezemre esik a mozgás...jelwaz írta:Akkor jelentkezem. Én ehhez a témához ugyan még egyszer sem szóltam hozzá, de egyszer egy októberi napon, amikor Sevillában voltam du. 4-5 között 36 fokot mutatott a hőmérő. Szóval leszállhatnál a magas lóról, és abbahagyhatnád a dogmatikus kijelentgetést
Én is egyetértek vele. Csak szerintem nem azokat kéne így b.sztatni, akik, nem csak annyit mondanak, hogy ,,hülye Perez" meg ,,humortopic". Az emberek próbálták alátámasztani a maguk igazát, ha még hülyeséggel is, de a nyár kellős közepén arra gondoltak, hogy délután milyen meleg lesz. Nem gondolták végig rendesen azt kész.Perrero írta:Jelwaz, neked kéne ide 1 eurobarca aigner szilárdja rang... egyszer volt.. Daninak abszo-fucking-lute igaza van sztem..
Rosszul tudod!hy. ha jól tudom a napokban volt valami barátságos real meccs nem? annak mi lett a vége, és milyen kezdő volt? valaki aki tudja légyszi írja le(ha meg rosszul tudtam bocsi )
előre is kösz
Shamrock rovers- real madridpalesz77 írta:hy. ha jól tudom a napokban volt valami barátságos real meccs nem? annak mi lett a vége, és milyen kezdő volt? valaki aki tudja légyszi írja le(ha meg rosszul tudtam bocsi)
előre is kösz