Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
raul72
Barça B

2009.07.19. 22:26:50

Bestbarca írta:
raul72 írta:
Szte ez így mennyi ? 40 + Eto'o -nak a piaci ára 30M kröül mozog az 70 meg egy Hleb kölcsönszerződsé , kb az 1-2 milla ... Na az a lényeg h 70 M egy játékosért , akkor ez ugyanúgy felborítja a piacot , de Platini egy szót nem fog most már szólni ... (mondjuk szarok a véleményére) Az a lényeg hogy nem lenne ez senkinek sem gond ,ha Laport nem magyarázott volna be az ügyeinkbe , minden spanyol lap erről fog cikkezni abba nis biztos vagyok ,és ezt Laporta magának köszönheti. Ha befogta volna a száját most nem lenne ez . Ezért okosabb hallgatni !
Eto'o-nak nincs piaci értéke, mert nem akarja megvenni senki! Nem akart sehova elmenni! Tehát ha ez ez üzlet nem jött volna össze, akkor jövőre távozott volna ingyen! A nullánál így jelentősen jobb! Jó persze nem mondom, hogy egy klub elnöknek ennyire élesen ki kellene álni a nagy közönség elé, és így nyilatkozni! De nekem tetszett, mert igaza van ha tetszik ha nem! Ennyiért nem lehet igazolni! Még az, hgoy mondjuk 100-150 milkóért igazoltatok volna, megértem, és kell, mert gyenge a keret! Node, hogy 94 meg 67 milkó egy-egy játékosért, összesen meg 250 milkó várható! Ez túlzó! Jó lényegében igaz, hogy mi is kifizettük ezt, csakhogy más a szitu, mert Eto'o nem annyit ér, amennyi a valós érték, hanem eladhatóság szempontjából nézve nullát. Most ilyen alapon Cr ér kb. 50-et, ennél többet szerintem egy játékos sem ér, mégsem 50-be került, hanem 94-be! Ez a piac! Mindenki annyit ér, ahogy a kereslet-kínálat alakítja az árakat! Amennyiért el lehet adni, és amennyiért meg lehet venni. Ne innentől ez: "Eto'o -nak a piaci ára 30M kröül mozog" nem létezik! Reálisl értéke az Ibra biznisznek kb. 80 milkó, nekünk ez 36-ba van, és ez a lényeg! Cr nektek 94-be van, ezen nem változtat semmi! Persze most a mez meg egyéb eladásoktól, meg +tv-s jogdíjaktól eltekitettem, de ez jövőbeli dolog, és minden játékos valós árát csökkenetik ezek a tényezők!

Szerintem érthető voltam, elég szájbarágósan leírtam, hogy mi a lényeg! Részemről ennyi, nem magyarázok tovább, ebből fel kell fognia mindenkinek!
Nem , nem ! Aza 67 az 64,5 , Az a 94 millió meg 80 ,mindenki 94 -et ír mert milyen szépen hangzik a barcásoknak ,de nem-nem ! Nekünk csak 80-at kellett kifizetni ! Amúgy mi az hogy nincs értéke ? Ilyen nincs ,szted miért nem vették emg ,mert lejár a szerződése , és Eto'o meg nem ment a Citybe. De ha vki érdeklődött volna érte kb 30M-ért távozhatott volna . Szval 40-45 + Eto'o az 70 M . Mivel ha jövőre eladná az Inter 30 körüli összeget kapna érte , és ez akárhogy számolom 70 !! Ha meg 45+eto+Hleb az már majdnem 80 M ami már annyi mint CR ára :P

igen adtak el ... Codina,Bueno,De la Red visszavonult , Huntelaar valószínű , Saviola remélhetőleg Hávi dzsíí .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raul72 2009.07.19. 22:28:10-kor.
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.19. 22:23:43

A Madird a nyáron eladott már valakit? Mert úgy tudom hogy egy bizonyos határ alá kell vinni a kerettagok számát. Adtak már el valakit?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.07.19. 22:35:22-kor.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.07.19. 22:21:02

Raul17! Jah, ebben van valami, de félreértés ne essék, én nem rühellem úgy a madridot, hogy bármit tesznek, az rossz. Mindig a Barca előnyét nézem és ezért sokszor kell a madrid szempontjából a rosszabbat vennem.

Na de én úgy gondolom, hogy a piac felborult 2 igazolással, amit a real vitt véghez, ezt ti is tudjátok. Ezután Ribéry kb40.ről hirtelen 80 lett, Ibra meg ki tudja mennyiről ugrott fel 70 körüli értékre, vagy kevesebbre, de nem annyival kevesebbre, hogy teljesen borítsa a piacot és Laporta lehet erre gondolt, amikor szidta a madridot, hogy felborult a piac és irreális árak vannak. Több játékostól fosztott meg minket ez a dolog sztem, tehát ennek én nem örülök.

De egy kis öngól is volt a dologban, mert hirtelen a madrid sem tudott olcsón igazolni, vagyis ő végképp nem, tehát elhamarkodottan meg akart szerezni 2 játékost és nem számolt a következményeivel. Sztem, ha rendes időt hagytak volna a tárgyalásokra, egy reális árajánlattal az elején, akkor a madrid is csak 150-t költött volna, vagy 180-t, de ezt elszúrták szvsz. Ezzel más csapat is koppant, így mi is és ez sztem majd az Ibra ügyben fog megmutatkozni ( Villánál már látszott, hogy nem tudjuk megszerezni, de itt statisztikai adat is szolgál a klub "kárairól" :D )

Remélem lesz valaki, aki végigolvassa a hsz-emet és nem írtam ennyit fölöslegesen! :D
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.19. 22:20:26

raul72 írta:
Szte ez így mennyi ? 40 + Eto'o -nak a piaci ára 30M kröül mozog az 70 meg egy Hleb kölcsönszerződsé , kb az 1-2 milla ... Na az a lényeg h 70 M egy játékosért , akkor ez ugyanúgy felborítja a piacot , de Platini egy szót nem fog most már szólni ... (mondjuk szarok a véleményére) Az a lényeg hogy nem lenne ez senkinek sem gond ,ha Laport nem magyarázott volna be az ügyeinkbe , minden spanyol lap erről fog cikkezni abba nis biztos vagyok ,és ezt Laporta magának köszönheti. Ha befogta volna a száját most nem lenne ez . Ezért okosabb hallgatni !
Eto'o-nak nincs piaci értéke, mert nem akarja megvenni senki! Nem akart sehova elmenni! Tehát ha ez ez üzlet nem jött volna össze, akkor jövőre távozott volna ingyen! A nullánál így jelentősen jobb! Jó persze nem mondom, hogy egy klub elnöknek ennyire élesen ki kellene álni a nagy közönség elé, és így nyilatkozni! De nekem tetszett, mert igaza van ha tetszik ha nem! Ennyiért nem lehet igazolni! Még az, hgoy mondjuk 100-150 milkóért igazoltatok volna, megértem, és kell, mert gyenge a keret! Node, hogy 94 meg 67 milkó egy-egy játékosért, összesen meg 250 milkó várható! Ez túlzó! Jó lényegében igaz, hogy mi is kifizettük ezt, csakhogy más a szitu, mert Eto'o nem annyit ér, amennyi a valós érték, hanem eladhatóság szempontjából nézve nullát. Most ilyen alapon Cr ér kb. 50-et, ennél többet szerintem egy játékos sem ér, mégsem 50-be került, hanem 94-be! Ez a piac! Mindenki annyit ér, ahogy a kereslet-kínálat alakítja az árakat! Amennyiért el lehet adni, és amennyiért meg lehet venni. Ne innentől ez: "Eto'o -nak a piaci ára 30M kröül mozog" nem létezik! Reálisl értéke az Ibra biznisznek kb. 80 milkó, nekünk ez 36-ba van(10 milkó - Eto'o-nak nem kell fizetés jövőre)+ Hleb kölcsön, és ez a lényeg! Cr nektek 94-be van, ezen nem változtat semmi! Persze most a mez meg egyéb eladásoktól, meg +tv-s jogdíjaktól eltekitettem, de ez jövőbeli dolog, és minden játékos valós árát csökkenetik ezek a tényezők!

Szerintem érthető voltam, elég szájbarágósan leírtam, hogy mi a lényeg! Részemről ennyi, nem magyarázok tovább, ebből fel kell fognia mindenkinek!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2009.07.19. 22:23:12-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.07.19. 22:12:02

raul72 írta:...
Neked már másfél hete is ennyi hozzászólásod volt. Azóta már láttam itt vagy 15 hsz-edet. :D Talán nem véletlen. Kívül tágasabb. =;
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.19. 22:10:19

raul72!

Légyszíves mielőtt oltassz itt mindenki jobbról-balról, legalább informálodj egy kicsit,és gondolkozz mielőtt "furcsaságokat" írsz.

Napok óta megy a beszélgetés arról,hogy Eto'o-nak az ára nem,hogy 30,de 10milió sincs,mivel nem ajánlanak érte 1 vasat sem.
Nem értem miért nem lehet elfogadni ezt a tényt,ahelyett,hogy itt megmondod a frankót,hogy 70-80-90-100 milióba fog kereülni az új csatárt , mert....

Nem fogom leírni,mert már fárasztó,de közel sem lesz a valós érték 70milió euró.
De ha boldoggá tesz hidd azt.
raul72
Barça B

2009.07.19. 22:05:56

Bestbarca írta:
raul72 írta:
És mennyi be fog kerülni Ibra ,mert már halottam olyat is hogy 42+Eto'o + Hleb játékjoga . Azért elég vicces lenne , Laporta nyilatkozatai után ...
Jaj most minden madridi ezzel fog jönni kb. 1 évig, hogy mennyibe volt Ibra, meg hogy Laporta segget csinált a szájából! Ez nem igaz. Ibra kb. 46-10=36 milkóba lesz és egy számunkra teljesen értéktelen Hleb kölcsönszerződésébe! Ugyanis Eto'o-t nem vette volna meg senki, nem volt kérője. Így "megszabadultunk tőle" és vele együtt egy rossz öltözői hangulattól. Jövőre 0-ért menet volna el, így legalább azért van valami hasznunk belőle, mert Ibra így elérhető, nem kell vagy 70-et kipengetni! És mivel nem kell a lelátózó Eto'o-nak 10 misit kifizetni, ezért ez csökkenti az árat!

No ez baromi messze van, lesz, CR 94 milkós kilóra megvételétől, meg a 250 milkós igazolásoktól! Az gusztustalan, ez egy rossz szituációra a legjobb megoldás, nem ugyan az a 2, nagyon nem!!! Mi belekényszerültünk, belekényszerítettük magunkat ebbe a megoldásba, és nekünk vannak konkrét szakmai érveink is, pl. fejjáték, egy az egy elleni szituációk, jobb Ibra a szélen... nem csak az, hogy megtérül majd a szaunázós meccseken! :D
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.19. 21:46:41

raul72 írta:
És mennyi be fog kerülni Ibra ,mert már halottam olyat is hogy 42+Eto'o + Hleb játékjoga . Azért elég vicces lenne , Laporta nyilatkozatai után ...
Jaj most minden madridi ezzel fog jönni kb. 1 évig, hogy mennyibe volt Ibra, meg hogy Laporta segget csinált a szájából! Ez nem igaz. Ibra kb. 46-10=36 milkóba lesz és egy számunkra teljesen értéktelen Hleb kölcsönszerződésébe! Ugyanis Eto'o-t nem vette volna meg senki, nem volt kérője. Így "megszabadultunk tőle" és vele együtt egy rossz öltözői hangulattól. Jövőre 0-ért menet volna el, így legalább azért van valami hasznunk belőle, mert Ibra így elérhető, nem kell vagy 70-et kipengetni! És mivel nem kell a lelátózó Eto'o-nak 10 misit kifizetni, ezért ez csökkenti az árat!

No ez baromi messze van, lesz, CR 94 milkós kilóra megvételétől, meg a 250 milkós igazolásoktól! Az gusztustalan, ez egy rossz szituációra a legjobb megoldás, nem ugyan az a 2, nagyon nem!!! Mi belekényszerültünk, belekényszerítettük magunkat ebbe a megoldásba, és nekünk vannak konkrét szakmai érveink is, pl. fejjáték, egy az egy elleni szituációk, jobb Ibra a szélen... nem csak az, hogy megtérül majd a szaunázós meccseken! :D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
raul72
Barça B

2009.07.19. 21:19:06

LG írta:
raul72 írta:Komolyan most nem akaro mszindi a szerkesztőket , de nem kicsit elfogultak. Eddig Eto'o volt azt isten erre most már mindenben sokka ljobb Ibra Eto'o-nlál . Akkor a cikkekben Piquéhez oda van írva hogy ő is megkaphatja mert Cannavro is megkapta ...Vicc az egész , nem kéne zsépítgetni mindnent , miért nem lehet azt leírni ami igaz. És nagyon sokszor láttam elfogultságot a hírekben . Már nem bírtam hogy ne írjam le . Amúgy azon a nyilatkozaton hogy Ibra jobb Benzin,CR,Kaká 3-astól , röhögtem nem kicsit :D A múltkor még csak Cr - Kaká párostól volt jobb... Amúgy mennyibe fog ez kerülni :lol: Azért jobb ez így hogy nem Villa megy ,mert mondjuk mind2 játékost szeretem , de Villát jobban.(kedvenc olasz csapatom az Inter :( )
Miért, szted nem volt korrekt az összehasonlitás?
A Pique meg mit kap meg, mert azt elfelejtetted oda irni.
Azt meg, h az Ibra jobb mint a három RM igazolás nem a cikkiró véleménye, hanem Ibra menedzeréjé. Ő meg ugye érthető, h elfogult.
Egy szóval nem mondtam amúgy hogy nem elfogult a madridista :roll: Amúgy észre szoktam venni ,de itt minden cikk az , na midn1 ezt lázarom .
Piqué Aranylabdát az volt ... És azt is tudom hogy az ügynöke mondta , ne mondtam hogy az eurobarca szerkesztői találták ki .

LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.19. 20:20:19

raul72 írta:Komolyan most nem akaro mszindi a szerkesztőket , de nem kicsit elfogultak. Eddig Eto'o volt azt isten erre most már mindenben sokka ljobb Ibra Eto'o-nlál . Akkor a cikkekben Piquéhez oda van írva hogy ő is megkaphatja mert Cannavro is megkapta ...Vicc az egész , nem kéne zsépítgetni mindnent , miért nem lehet azt leírni ami igaz. És nagyon sokszor láttam elfogultságot a hírekben . Már nem bírtam hogy ne írjam le . Amúgy azon a nyilatkozaton hogy Ibra jobb Benzin,CR,Kaká 3-astól , röhögtem nem kicsit :D A múltkor még csak Cr - Kaká párostól volt jobb... Amúgy mennyibe fog ez kerülni :lol: Azért jobb ez így hogy nem Villa megy ,mert mondjuk mind2 játékost szeretem , de Villát jobban.(kedvenc olasz csapatom az Inter :( )
Miért, szted nem volt korrekt az összehasonlitás?
A Pique meg mit kap meg, mert azt elfelejtetted oda irni.
Azt meg, h az Ibra jobb mint a három RM igazolás nem a cikkiró véleménye, hanem Ibra menedzeréjé. Ő meg ugye érthető, h elfogult.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.19. 20:13:23

www.madridista.hu
olvass itt, biztos nem fogsz ekkora átveréssekkel találkozni.
Benga
Entrenador del Barça

2009.07.19. 19:54:36

Szerintem nincs semmi baj a cikkel. Ibra jobb játékos mint Eto'o összességében.Az, hogy a menedzsere mit mond az más kérdés.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.19. 19:53:22

egyszerű a megoldás, ha ennyire zavar: NE OLVASD!
egyébként ha szted az eurobarca elfogult, akkor a madridistára mit mondanál? minden olyan apróságot kihangsúlyoznak, ahol vki fényezi a real-t.... hagyjuk már egymás oldalának becsmérlését, én is most csak azért tettem meg, h érzékeltessem milyen érzés az ittenieknek a te általad vázolt "vádak"
elnézést kérek a hangnemért, idegesebb vagyok a szokottnál... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.07.19. 19:56:03-kor.
raul72
Barça B

2009.07.19. 19:50:28

Komolyan most nem akaro mszindi a szerkesztőket , de nem kicsit elfogultak. Eddig Eto'o volt azt isten erre most már mindenben sokka ljobb Ibra Eto'o-nlál . Akkor a cikkekben Piquéhez oda van írva hogy ő is megkaphatja mert Cannavro is megkapta ...Vicc az egész , nem kéne zsépítgetni mindnent , miért nem lehet azt leírni ami igaz. És nagyon sokszor láttam elfogultságot a hírekben . Már nem bírtam hogy ne írjam le . Amúgy azon a nyilatkozaton hogy Ibra jobb Benzin,CR,Kaká 3-astól , röhögtem nem kicsit :D A múltkor még csak Cr - Kaká párostól volt jobb... Amúgy mennyibe fog ez kerülni :lol: Azért jobb ez így hogy nem Villa megy ,mert mondjuk mind2 játékost szeretem , de Villát jobban.(kedvenc olasz csapatom az Inter :( )
geridoss
Director del Fútbol

2009.07.18. 21:33:47

flegmakirály írta:LM10:
Látszik, hogy többet vagy a Madridistán, mint a saját csapatod oldalán!!!! :wink:

Amúgy miért kell állandóan más csapatával foglalkozni!?!? (költői kérdés)
talán mert ez Barca vs Real, és nem Barca vs Barca? :shock: Amúgy nálunk igenis döntő szerepet játszik az edző szava... lásd : Eto'o, Hleb
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
haze71
Entrenador del Barça

2009.07.18. 21:28:58

Szabella írta:Sziasztok,

szerintem néhány nagyon fontos infó Barca-meccsre igyekvőknek:...
Nem akarok belekontárkodni a bizniszedbe, de én Depor, Betis, és Mallorca elleni meccsre vásároltam - gyakorlatilag sorbanállás nélkül - jegyet a mérkőzés napján a stadionnál, valamint idén a Sevilla ellen neten keresztül a hivatalos honlapról (négy jegyet egymás mellé).
Azért köszi, hogy próbálsz segíteni :wink:
OFF vége!
flegmakirály
Barça C

2009.07.18. 21:21:38

LM10:
Látszik, hogy többet vagy a Madridistán, mint a saját csapatod oldalán!!!! :wink:

Amúgy miért kell állandóan más csapatával foglalkozni!?!? (költői kérdés)
LM10
Director del Fútbol

2009.07.18. 21:16:08

Wesley Sneijdernek több kérője is van, közülük az egyik az Atlético Madrid, amely szintén szívesen látná soraiban a játékost. Pellegrini mindenképp megtartaná, az utolsó szót viszont Florentino Pérez és Jorge Valdano fogja kimondani.

Látszik, h a csapatban az edző a "legfontosabb" :twisted: :twisted:
CS0ki
Entrenador del Barça

2009.07.18. 12:27:04

én azért nem tartom jó dolognak a korai kezdést mert akkor párhuzamosan játszanák a spanyol és angol bajnokikat és én tartok tőle h sok ember az angolt választaná,míg a jelenlegi esti meccsek mellett nem tud a nép más bajnokságot nézni...
Szerintem maradnának az esti meccsek is, csak több időpont lenne. (speciel ez még jó is lenne! :) )
CS0ki

Madridista...

„Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám.”
EDMUND BLACKADDER
nagyitomi
Jugador del Barça

2009.07.18. 12:15:46

én azért nem tartom jó dolognak a korai kezdést mert akkor párhuzamosan játszanák a spanyol és angol bajnokikat és én tartok tőle h sok ember az angolt választaná,míg a jelenlegi esti meccsek mellett nem tud a nép más bajnokságot nézni...
Drigo
Eurobarca Staff

2009.07.18. 11:58:15

jelwaz írta:Akkor jelentkezem. Én ehhez a témához ugyan még egyszer sem szóltam hozzá, de egyszer egy októberi napon, amikor Sevillában voltam du. 4-5 között 36 fokot mutatott a hőmérő. Szóval leszállhatnál a magas lóról, és abbahagyhatnád a dogmatikus kijelentgetést :roll:
Igyekszem, csak a nagy melegben, nehezemre esik a mozgás...

Nem érezném, hogy egyetlen dogmatikus kijelentésem is lett volna, ha más elmondhatja a véleményét nekem nem szabad? Azért gondolom nem azt akarod elhitetni, hogy októberben a 36 fok a jellemző. (1961-1990-ig a sevillai átlaghőm októberben 14.9 fok...). Te is érzed (remélem), hogy az októberben 36 fok nem minden nap van, vagy azért mert volt néhányszor jégeső a közelmúltban Mo-n minden nap és mindenhol az lesz?

A nullával szándékosan túloztam, utána bekezdésben írtam is, hogy előfordulhat egy-kettő, talán (azt már csak itt jegyzem meg, hogy 4-5 között eddig is játszottak, illetve melegítettek amennyiben 5kor kezdődött a meccs...

De még egyszer elmondom, nem hőmérő versenyt akarok tartani, csupán szeretném, ha valaki az oldalon Realt, vagy Perezt olvas egy mondatban ne kezdjen el ész nélkül írogatni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.07.18. 11:48:56

Perrero írta:Jelwaz, neked kéne ide 1 eurobarca aigner szilárdja rang... egyszer volt.. Daninak abszo-fucking-lute igaza van sztem..
Én is egyetértek vele. Csak szerintem nem azokat kéne így b.sztatni, akik, nem csak annyit mondanak, hogy ,,hülye Perez" meg ,,humortopic". Az emberek próbálták alátámasztani a maguk igazát, ha még hülyeséggel is, de a nyár kellős közepén arra gondoltak, hogy délután milyen meleg lesz. Nem gondolták végig rendesen azt kész.
CS0ki
Entrenador del Barça

2009.07.18. 11:38:57

hy. ha jól tudom a napokban volt valami barátságos real meccs nem? annak mi lett a vége, és milyen kezdő volt? valaki aki tudja légyszi írja le(ha meg rosszul tudtam bocsi )
előre is kösz
Rosszul tudod! :) Majd hétfőn lesz az első meccs.

Itt van a nappali átlaghőmérséklet hónapom szerint:

http://www.aeroviva.hu/trravel/php/vizum.php?o=171
CS0ki

Madridista...

„Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám.”
EDMUND BLACKADDER
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.18. 11:37:56

palesz77 írta:hy. ha jól tudom a napokban volt valami barátságos real meccs nem? annak mi lett a vége, és milyen kezdő volt? valaki aki tudja légyszi írja le(ha meg rosszul tudtam bocsi :oops: )
előre is kösz
Shamrock rovers- real madrid
Csak hétfőn lesz.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Szabella
Jugador del Barça

2009.07.18. 11:37:28

Sziasztok,

szerintem néhány nagyon fontos infó Barca-meccsre igyekvőknek:

sokan tudjátok itt élek Barcelona mellett és pártolótagként az alábbi infókat szeretném megosztani veletek.

A magyar ember ugye mindig a legolcsóbb általa legegyszerűbbnek tartott megoldást keresi (weboldalról,stadionnál való jegyvásárlás) Ezeknek szokott lenni az a vége hogy áll a pénztárnál honfitársam és 2 órával a meccs előtt elhaló hangon hiv fel hogy nem adnak neki jegyet....A stadionnál az esetek nagyrészében a meccs előtt csak spanyol ID-VEL ill pártolótagoknak adnak jegyet!!!!!!! SENKI NE JÖJJÖN EL JEGY NÉLKÜL MAGYARORSZÁGRÓL!!!!!

Klub weboldaláról való vásárlás ill a Barca jegyeladásáról általánosságban:először a bérletesek jelzik hogy mennek a meccsre,aztán kb marad 20-25ezer jegy(Madrid ellen semmi) utána felkinálják a pártolótagoknak a weboldalon ill a stadionnál és csak utánna jön a publikus árusitás melyre csak néhány meccsen van lehetőség.

Minden meccsre van egy kerete a klubbal szerződésben álló utazási irodáknak melyek az interneten kináljál a jegyeket 2-3-400 százalékos haszonnal.Ezeket nagyivben kerüljétek el!!!!

Kérdés szokott még lenni- a tájékozatlanoknál- hogy miért adom én ill az utazási iroda mondjuk a 100€-s jegyet többért mint ami rá van irva. Az utazási iroda haszonkulcsához nincs hozzáfűzni valóm nekem viszont soha nem annyiba kerül a jegy ami rá van irva hiszen azt terheli egy meccsenkénti lebontásban kb 30€-s/meccs éves pártolótagsági dij is...Viszont ezért mindig van jegyem....

Remélem segitettem...sziasztok

Ui:részletek a szabella67@gmail.com ill 0034972875773 ill szabellaek skype név alatt
Barcelona mellett élő magyar család fociutakat ,nyaralásokat szervez Spanyolországba.BÉRLETES RÉVÉN ÁLLANDÓ MECCSBELÉPŐK.Részletek: szabella67@gmail.com vagy Skype: szabellaek ill+34972875773 vagy +34693430301 illetve a szabella.hu weboldal
Lezárt