DaveN írta:barcafan0911 írta:Az lenne a legjobb ha Eto't eladnánk az Internek 20 millióért és Villáért meg kifizetnénk az 50-et. Ez szerintem megvalósítható, csak az a baj hogy Laporta itt már nem gondolkozik józan fejjel, nem a klub érdekeit nézi elsősorban, hanem másokkal foglalkozik. Amúgy meg legalább még 3 játékos kell a csapatba (2 kp és egy szélső támadó), már előre félek hogy Laporta kiket hoz majd ide.

ajánlom neked hogy olvass bele a Joan Laporta topicba (
http://eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=167), ott olvasd el néhány szép hosszú hsz-t, és utána átgondolhatod a dolgot, lehet h rájössz majd h nem stimmel 1-2 dolog...
ez tényleg nem off akar lenni
Laporta helyében, józan fejjel gondolkodva TE mit csinálnál?
mert én személy szerint már a tudattól megőrülök hogy Ibra lehet h a Barcába igazol, mert nagyon nem csípem, de sajnos nem nagyon van más megoldás ebben a helyzetben... Samu csak az Internek kell, de csak ha Ibra el megy...
[egyébként meg nagyon örülnék, ha kapnék vmi magyarázatot arra, hogy miért van szükség 2 kp-ra és 1 támadóra ?! tényleg érdekel h miért
Szóval azér kell 2 középpályás, mer valszeg Guddy és Hleb elmennek! Marad Yaya,Xavi,Iniesta,Busquets,Keita ennyi!
5 játékosunk lesz a 3 pozicióra, ha nem igazolunk senkit! Nem beszélve még afrika kupáról, akkor maradnak 3-an! Ezért kell szvsz minimum 1 középpályás, aki ha lehet támadó szellemű llegyen, mer Busquets és Keita sem irányító típusú!
1 támadó alatt sztem a bal szélsőt értették! Az meg sztem egyértelmű