barcafan0911 írta:Először is Eto'o-ról annyit hogy nem hallottam egyik Barca játékostól sem hogy marasztalná a kamerunit (ugye az öltözői hangulat). Villával kapcsolatban pedig szerintem az lenne a legszebb és példátlan gesztus ha a Barca sztárjai kifizetnék a különbözet felét, a másik felét ugye meg Villa.

Jaj de szép is lenne

Emlékeim szerint semmi rosszat nem mondtak Samuról a társaik,akik mostanában megszólaltak.Lényegében az esetleges jelöltekről kérdezték őket (pölö Villa,Ibra...) és róluk mondtak pár gondolatot.De pár sablonos gesztus után ráadták az utat Txikiékre,h ez az ő dolguk.Szal érdemben nem is mondtak semmit a dologról.Szerintem amúgy sem lenne túl szerencsés,ha ők nyilatkozgatnának a kérdésről.
Sokkal inkább várnék már egy Pep ill Eto'o féle megnyilvánulást,ők az igazán kompetensek.
Azt nem igazán értem,h miért kellene a mi srácainknak beszállnia az igazolásokba?!

Maga a gondolat is megmosolyogtató.Nehogy már a playák dobják össze a lét,h megvegyünk vkit is.Még a különbözetet sem!Nem a pénz hiánya miatt nem akarunk fizetni,márpedig ez olyan színben tűntetné fel a klubot.De amúgy is,h nézne már ki
Tök jól hangzik Villa nagy felajánlása (amennyiben tényleg igaz a dolog!),de nekem vhogy furán hat.Főleg,h a menedzsere sem kérne lét,pedig ő ezzel a transzferrel igen nagyot szakíthat.David még hosszabb távon behozhatja a kiesést,de az ügynök nagyjából akkor keres a védencén,amikor elpasszolja vkinek,nem később.Bár természetesen nem vagyok járatos ilyen ügyekben,de sztem így működhet.
Vhogy túl szép ez,h igaz legyen...