Tevez már nem annyira szabadtudomka958 írta:tevez egyelőre szabad...
messivel ismerik egymást,erőszakos,gólérzékeny,jobban fejel mint eto'o...
Barca Igazolások 2009-2010
-
- Jugador d'estrella
tevez egyelőre szabad...
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Nekik meg is kellett erősíteni a keretüket!A mien viszont alapból iszonyat erős!csyrybyry írta: Kaka, CR, Albiol és Benzema! Ezek bármennyire is nem csípem őket, komoly igazolások a Madridnak!![]()
Én nem arról írtam, hogy nálunk ezek szóbakerültek, vagy sem, hanem
azt fejtegettem, hogy mi nem csináltunk semmi érdemlegest, míg a Real
piszkosul megerősítette a keretét!
Ezt a keretet már igen nehéz erősíteni!Ezt nem tudom miért ilyen nehéz itt sokaknak megérteni...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Fernando
- Llegenda del Barça
A média nagyon nyomja Forlánt. Hát én tőle kapásból elsírnám magam. Nála azért Eto'o jobb. Nagyon más névről nem hallottam még. Ibrahimovic szerintem füst. Hajkurássza a Chelsea, de szerintem marad az Internél. Nagyon más nem jött még szóba idén. Nekem van egy olyan érzésem, hogy ha nem jön össze Villa, Eto'o marad idén is. Amiből szerintem már jó nem fog kisülni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Tavaly úgy tudom érdeklődtünk érte de nem jött. Most idén nem úgyhogy kár lenne belemenni. inkább arról beszéljünk akik szóba kerültek az eurobarcán. vagyis Filipe és Villa. Matával mivan?
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Jobban járnánk ha megadnánk az 50-etFernando írta:Nem kell mindent elhinnipiton írta:Azt írták a katalán lapok h legkésőbb mára, pont kerülhet a Filipe ügy végére.
Ehez képest sehol semmi...
Egyébként új hír Villáról, hogy Joan Laporta szóvá tette, hogy vannak más jelöltek is a tarsolyba. Szóval nem fogunk 50-et adni Villáért.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

miihii írta:csyrybyry írta:
Ezt az "egerészést", amit átigazolások címszó alatt művelünk, már jutalmazni kéne!![]()
Egész egyszerűen felülmúlunk minden korábbi "tökölődést"!
Értem én, hogy alaposan meg kell fontolni a dolgokat, na de ennyire?
Szinte valamennyi értékes játékos elkelt (és sajnos majdnem mind az ellenhez került), de mi még mindig Eto'o-val kínlódunk. Addig húzta az
időt, és bújkált a vezetők elöl, míg a City után, a MU. sem kér belőle!
"Melyik értékes játékosokra gondolsz?
CR+Kaká

Kaka, CR, Albiol és Benzema! Ezek bármennyire is nem csípem őket, komoly igazolások a Madridnak!

Én nem arról írtam, hogy nálunk ezek szóbakerültek, vagy sem, hanem
azt fejtegettem, hogy mi nem csináltunk semmi érdemlegest, míg a Real
piszkosul megerősítette a keretét!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
csyrybyry
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem kell mindent elhinnipiton írta:Azt írták a katalán lapok h legkésőbb mára, pont kerülhet a Filipe ügy végére.

Egyébként új hír Villáról, hogy Joan Laporta szóvá tette, hogy vannak más jelöltek is a tarsolyba. Szóval nem fogunk 50-et adni Villáért.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- lui1698
- Llegenda del Barça
még csak 9 van.piton írta:Azt írták a katalán lapok h legkésőbb mára, pont kerülhet a Filipe ügy végére.
tegnap is később jött a Villa-s hír.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Remélem Laporta ráébred arra hogy ha megint triplát vagy hatost akar, akkor bele kell nyúlni a zsebbe rendesen. Ha nem frissítünk a kereten egyértelmű hogy nehezebb dolgunk lessz mint tavaly. Ugye egy kicsit már jóllakott a csapat és Henry sem fiatalabb.... Tehát Laportának el kell gondolkodnia azon hogy mennyit ér meg neki az a 6 trófea és hogy mekkorát kockáztat ha nem jön bal szélső, vkp vagy ha Samu marad és Villa nem jön. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

Áhh ki van zárva, hogy ilyen játékost igazoljunk...
- martin120
- Jugador del Barça
http://www.juventushungary.hu/index.php ... &Itemid=50
Ez nagyon durva lenne de szerintem nem igaz vagy is nagyon remélem.
Ez nagyon durva lenne de szerintem nem igaz vagy is nagyon remélem.
Azt olvastam a nemzetisporton hogy guardiola megszerezné di guizát
. Ti mit szolnátok hozzá

Mes que un club
-
- Director del Fútbol
K9? Jerry Lee?Chino írta:Az utánpótlással pedig nincs is baj (K9, Bojan)

19
- lui1698
- Llegenda del Barça
azt, hogy nem kell minden létező csatár nevét beírogatni.manuel írta:Cassanóhoz vagy Vucinichez mit szólnátok????![]()
![]()

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Cassanóhoz vagy Vucinichez mit szólnátok????

- elbandi
- Capitá del Barça
Értelmezd amit írtam elöször is.Azt mondtam hogy attól még hogy beleillik a játékunkba nem feltétlenül adnék ki érte 50milliót.Ha visszanézel láthatod egy hozzászólásomba hogy azt írtam hogy már én se tudom mi lenne a megfelelő döntés.Rábízom a vezetőkre megoldják.7_Barna_7 írta: Mért te milyen csatárt vennél olyat aki nem illik bele a játékunkba????Mondjuk Villa megér 50 millát ahogy Ibra(bár én angyon utálom) vayg Rooney....Had ne folytassam.Villa a legjobb megoldás jelenleg...
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...
Barcelona és City mindörökre...

-
- Barça C
Szerintem Eto'o menni fog.Én sem örülök neki,de valami van mögötte,amit mi nem látunk,mert a Pepet a teljesítmény sem győzte meg,meg még az Isteni Johan is azt mondta,hogy el kell adni.Villa meg sztem ideális lenne,mert tud folyamatosan jó teljesítményt nyújtani.
Olvasgassátok a www.goal.com-ot,ott ahogy eddig tapasztaltam naprakész és valósághű dolgok vannak.Jah és most is van egy Villáról ami bíztató.
Olvasgassátok a www.goal.com-ot,ott ahogy eddig tapasztaltam naprakész és valósághű dolgok vannak.Jah és most is van egy Villáról ami bíztató.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Tavaly mi is volt körülötte?Chino írta: Ez a herce-hurca őt is megviselte, közel sem biztos, hogy úgy tudna teljesítenimint korábban.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Chino
- Llegenda del Barça
Ez idáig mind szép és jó, de mi van akkor ha mégsem hosszabbít? Ez a herce-hurca őt is megviselte, közel sem biztos, hogy úgy tudna teljesítenimint korábban. Sztem nem lenne az igazi, akkor pedig nagy gáz van. Azonkívül vihetnék ingyen. Mondjuk még mindig jobb megoldás mint Forlán.fcbarca0827 írta: Marad Eto'oAminek én kifejezetten örülök!
Adebayorról pedig: nem egy Barca kezdőbe való játékos. Maradjon csak Angliában.
Forca Barca!!!!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Nem, nem lenne érdemes... Nyilván azért igazol össze-vissza a Premier League-ben, mert sok gólt lő... Tottenham - Portsmouth - Tottenham... Nem, nem kell, de szerintem ilyen neveket nem is kell felhozni...manuel írta:Ehez az angol Defoe gyerekhez mit szóltok????szerintetek érdemes volna őt leigazolni hogyha a Villa ügy csődött mond???

Jelenleg 4 játékos férne be a Barcelona kezdő csatársorába: Villa, Agüero, Torres, Ibra... Utóbbi tuti nem jön, Agüeroról és Torresről sztem szó sem volt, Villa 50 misi, annyit biztos nem adunk! Marad Eto'o

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!