Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1.Olvashattad a Kollega hsz-ét,amíre írtam.Elég lekezelően írt Samuról,h nem tett ő annyit...Erre reagálva,de ettől függetlenül is én úgy gondolom,h Villa nem tett le annyit az asztalra,h mi kifizessünk érte 50-et.Azért írom,h mi,mert ugye más klubok előbb tesznek le ennyit vkiért,mint a BARCA.ÉS nem érzem azt,h pont az ő esetében kellene ezt elkezdenünk...gergo9 írta:...miihii írta: ...
Oké, de akkor miért tárgyalunk Villáért? Ha marad Eto'o, nem hinném hogy Laporta kiadna 1 másik középcsatárra 40 milliókat... + ugye még Keirrison is. 4 középcsatár? Vagy ha Bojant nem vesszük ide, akkor is 3.Fecooo írta:Miihii egyetértek, nagyon jól rátapintottál a lényegre!
lehet, h az egész csak egy cirkusz, lehet, h közben már mindent elintézett Samu és Txiki és csak röhögnek az újságírókon... nyugtával dícsérjétek a napot. továbbra is azt mondom, ide nem kell más csatár, mint Samu, majd Bojan addigra kikupálódik és hiszem, h méltó utódja lesz!
1.Hát az a gáz hogy ebben a helyzetben muszáj lesz kifizetni az árát ami lehet 50millcsi vagy pár opcióval kevesebb hogy ne legyen minőségi változás a tavalyi csapathoz képest. Megjegyzem Villa sztem minőségi javulást is hozna a csapathoz. Mint rtam is már Eto'o nem lehet opció következő évre. Nem hiszem hogy ami megy két év óta az mind újságírói kitaláció.miihii írta: 1.Miért,Villa tett annyit,h muszáj legyen 50ért megvenni?![]()
2.Na és ha a szíve csapata a Mallorca lenne?Ez mostanában lett nagy vesszőparipa!Pedig ez ha igaz,akkor eddig is így volt és mégis mennyit köszönhetünk neki?!Ebben az 5 évben ontotta a gólokat és a játékára -pár mecccstől eltekintve- nem lehetett panasz.Nem érződött rajta,h álma a Mallorca,a BARCA meg le lenne ...Szal hagyjuk már ezt
![]()
3. Mennyi fizetést?Ha ilyen jól tudod,amit SENKI MÁS közülünk,akkor mondd el légyszi.Egyetlen egyszer sem lett kimondva,h milyen fizetési igénye lenne Samunak a jövőben.Újságírók találgatásait olvashattad,amit mindenki készpénznek vett.![]()
4. El is akar menni?Ezt hol nyilatkozta?Linket please!Ez is csak újságírói okoskodás.Az ügynöke nyilatkozta,h maradni akarna!Bár ez sem készpénz,mert simlisnek tűnik a csóka.De akkor sem TUDJA szerintem közülünk senki, h mi az igazság,ki mit és miért akar.Csak amilyen stílusban meg vannak írva a cikkek Eto'oról,ezt sugallják az újság- ill. hírszerkesztők!Tehát TUDNI VÉLIK!![]()
5.Ha Pep nyilatkozatát szó szerint kéne vennünk,akkor mit keres itt még Puyol,Xavi?
Guddy, Thuram, Zambrotta, és Saviola visszajött kölcsönből. Lényeges távozók Larsson, Van Bommel, esetleg még Gabri.barka írta:... de azért kicsit tartok attól is, hogy nehogy ugyanabba a hibába esünk, mint 2006 után amikor a klub szinte senkit nem igazolt, és nem is nyertünk semmit.
1.Miért,Villa tett annyit,h muszáj legyen 50ért megvenni?House írta:Etoo koránt sem tett annyit, hogy muszáj legyen itt tartani. Ráadásul úgy hallottam, az idényben azt nyilatkozta, h a szíve még mindig Mallorcáé. Bár sztem kacsa, de el tudom képzelni ezt róla. ennyi fizetést adni neki? Ráadásul el is akar menni? Isten hírével!
Amúgy Pep azt nyilatkozta, hogy nem jó ha valaki túl sokáig kötődik egy klubhoz, mert elkényelmesedik.
Ha Eto'o nem tett annyit ,akkor ki ? Eto'onak a sikerekben ugyanolyan nagy szerepe volt és van,mint mondjuk Xavinak vagy Messinek,vagy Puyolnak. Az,hogy a karrierje szempontjából a Mallorca kulcsfontosságú volt - mert ha a real-on múlik,akkor Eto'o eltűnt volna a süllyesztőben- és mert az az igazi első csapata,ahol az első sikereit elérte. Ő szereti azt a klubot,ott is szeretik,még ha másik mezben játszik is. Az,hogy megtiszteli azt a klubot,amelyik megmentette a karrierjét egy becsülendő dolog.Viszont Eto'o profi és profi módjára teszi a dolgát a Barcában. Az a szánalom,amikor valaki fikázza XY-t hogy benyal egy klubnak ( legyen az reál vagy Barca) és ugyanakkor megszólja Eto'o-t mert ő kiáll amellett a klub mellett,ahol játékossá érett. Azért mert ő sosem nyalt be,még teheti maximális odaadással a dolgát,mint ahogy tette is.House írta:Etoo koránt sem tett annyit, hogy muszáj legyen itt tartani. Ráadásul úgy hallottam, az idényben azt nyilatkozta, h a szíve még mindig Mallorcáé. Bár sztem kacsa, de el tudom képzelni ezt róla. ennyi fizetést adni neki? Ráadásul el is akar menni? Isten hírével!
Amúgy Pep azt nyilatkozta, hogy nem jó ha valaki túl sokáig kötődik egy klubhoz, mert elkényelmesedik.
Kellene ő egy csomó csapatnak, csak túl magasak az igényei... Márpedig ahogy őt, meg az ügynökét ismerem, nem fogják alább adni.MessiFan írta:De hát hova mennyen ha senkinek nem kell? Érdekes. Sokan mondják hogy a világ 1ik legjobbja (szerintem is) de mégse kell senkinek. Ha villa jön akkor vagy ki lesz szorítva vagy marad 1 évet és elmegy vagy elmegy ingyen valahova... Vagy most vagy soha. Villát nagyon eröltetik és meg is értem. De ha nem kell senkinek Samu akkor ennyi.
Nem értek veled egyet. Etoo koránt sem tett annyit, hogy muszáj legyen itt tartani. Ráadásul úgy hallottam, az idényben azt nyilatkozta, h a szíve még mindig Mallorcáé. Bár sztem kacsa, de el tudom képzelni ezt róla. ennyi fizetést adni neki? Ráadásul el is akar menni? Isten hírével!geridoss írta:És a szerződés hosszabbítás mond nektek valamit srácok? Meg kell egyezni vele! Egyszerűen muszáj!
És a szerződés hosszabbítás mond nektek valamit srácok? Meg kell egyezni vele! Egyszerűen muszáj!Varatrix írta:Egyetértek veled!Capon írta:Tegyük fel marad Eto'o és kitölti ezzel az utolsó évét is a szerződéséből. Jupi mindenki boldog lesz, hogy még maradt 1 évet. És utána mi lesz? Ingyen eligazolhat mivel már nem köti szerződés a klubhoz. Kurv@ jó lesz ezzel minden megoldódott.
Egyébként meg "tegye fel a kezét" aki el akarná küldeni Eto'o-t mert nem szereti és nincs vele megelégedve. Nem sok ilyet találnánk. Ezért sincs sok értelme azoknak a hozzászólásoknak amik úgy kezdődnek, hogy akik elzavarnák, elküldenék, elüldöznék Eto'ot...
Nem elüldözik Eto'ot.
Egyszerűen adja magát, el kell adni még most.
Nem lesz fiatalabb, lejár a szerződése.
Most kapjunk érte a legtöbb pénzt.
Egyetértek veled!Capon írta:Tegyük fel marad Eto'o és kitölti ezzel az utolsó évét is a szerződéséből. Jupi mindenki boldog lesz, hogy még maradt 1 évet. És utána mi lesz? Ingyen eligazolhat mivel már nem köti szerződés a klubhoz. Kurv@ jó lesz ezzel minden megoldódott.
Egyébként meg "tegye fel a kezét" aki el akarná küldeni Eto'o-t mert nem szereti és nincs vele megelégedve. Nem sok ilyet találnánk. Ezért sincs sok értelme azoknak a hozzászólásoknak amik úgy kezdődnek, hogy akik elzavarnák, elküldenék, elüldöznék Eto'ot...
Nem akarok nagy hülyeséget mondani de nekem úgy rémlik Eto'o 9 milla körül keres. A keret top 3 legjobban kereső játékosa között van. Szóval nyilván nem 10 millióra akarja feltornázni a fizetését.geridoss írta:Már miért ne kereshetne 10 millió eurót is akár? Szerintem idén tett annyit a csapatért, hogy kijárjon neki a NEM KIS fizetés emelés... Nem tudom mennyit kér Eto'o, de hogy ennél nem többet, az is biztos... Laportáéknak pedig nem értem a zsugoriságát, Eto'o a világ talán legjobb befejező csatárja, én személy szerint sokkal többre tartom, mint pl: Villa-t, vagy Ibra-t, csak hogy a felmerülő két nevet nézzem...Ha elengedik egy ilyen "apró" kis hülyeség miatt, akkor nagyon nagyot csalódnék bennük. Valdes-nek megadták a fizu emelést... Gondolom nem kell részletezni hogy melyikük szolgálna rá jobban. Remélem itt tudják tartani Samut!2pac4ever10 írta:Szerintem meg kéne próbálni azt hogy maradjon. Egy kis fizu emelés most nem azt mondom h 10 millió eurót keressen de egy picit emelhetik. De remélem Samut nem csak a pénz érdekli...nagyot csalódnék benne!