Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.12. 20:25:12

Nem Eto'o a házi gólkirály, hanem MESSI. Leonak 38 gólja van!!!!! Villa azért is beleillene, mert a spanyol csapat is hasonlót játszik, mint a Barca mivel ott is Xavi a csapat motorja, és neki ez a stílusa.

Nekem nincs semmi bajom Eto'o-val, de Villa is jó lesz ebben a csapatban. Messsivel és Henryval jól össze fognak tudbi játszani. Kell a vérfrissítés, meg sok kupáért kelünk harcba.

Örülnék, ha mind a ketten a barcában lennének.
KPeter
Barça C

2009.07.12. 19:58:29

ozsimiki írta:
mindorokke_barca írta:
Éppen annyira üres szavak mint bármilyen más jóslás... Éppen annyira mint amennyire te állítod, hogy Eto'ot nem lehet rövid időn belül pótolni. Semmivel sem nagyobb horderejű az amit te mondasz a jövővel kapcsolatban.
egyetértek.

amúgy a saját véleményem az,hogy legalább annyira biztosra vehető,h Villa itt bőven megállja a helyét,mint amikor Samut elhoztuk a Mallorcaból. akkor is látszott hogy veszíteni nem fogunk vele, Villanál is én biztos vagyok benne,h lehozza a várt szintet. csak legyen már biztos,h jön.
Én viszont nemtudok eggyetérteni azokkal akik elakarják adni Eto'ot, igaz hogy Villa a világ eggyik legjobb csatára de nembiztos hogy a barcánál is beválna ellentétben Eto'oval aki már letett valamit az asztalra, arról nemis beszélve hogy 2 BL döntőn 2 gólt szerzett, és az idei triplázásból 34 góllal kivette a részét ezzel a Barca házi gólkirálya ésa spanyol gólövő lista 2. helyezéséig jutott. Nemtudom miért akarjátok lecserélni Eto'ot akár Villára akár másra amikor Eto'o teljessen belepasszol ebbe a csapataba a Tridentéről már nemis beszélve!

Max kettőt idézz legközelebb.Köszi.
B.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.07.12. 19:33:02

csak őt ne.... na ő még Ibránál és Cr-nél is elviselhetetlenebb.... lehet jó játékos de egy ilyen mentalitással rendelkező játékos nagyon nem illik ide
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
bati1989
Jugador del Barça

2009.07.12. 19:18:31

andris871120 írta:Nekem Balotelli játéka tetszik nagyon. Nem lenne rossz Henry helyén.
A srácnak már most akkora arca van, mint C. Ronaldonak, vmelyik nap néztem a bajnok inter góljait, ügyes a srác de azok a gólörömök, iszonyat nagyképű.... :wink:
Kép
andris871120
Jugador del Barça

2009.07.12. 19:10:43

Nekem Balotelli játéka tetszik nagyon. Nem lenne rossz Henry helyén.
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.12. 18:35:57

ozsimiki írta:
Laza írta:örülnék hogy ha a mu adna 30millát eto'oért meg nani-t
ugy is meg akkarnak szabadulni tőle..padra meg nem lenne rossz
hm, ez valóban érdekes lenne, megnézném Nanit mit tud spanyolban, angliában még nem igen tudott kibontakozni olyan ütemben,mint remélni vélték. bár itt is csere lenne csak,de kíváncsi lennék azért.
Nani-ra már gondoltam tavaly is hogy jól teljesítene itt. A MU-ban nem kap annyi lehetőséget, kiaknázatlan tehetség.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.12. 17:53:44

Barcagirl24 írta:Egy gyors kéréds lehet, hogy már elhangzott, de egyszerűen nincs erőm visszaolvasni ebben a topicban :?

Szóval Villa ügyben történt valami?
Olvastad már a főoldali cikket? 8) Most, vagy soha... :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.12. 17:52:09

Egy gyors kéréds lehet, hogy már elhangzott, de egyszerűen nincs erőm visszaolvasni ebben a topicban :?

Szóval Villa ügyben történt valami?
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.12. 17:39:35

Vini28 írta:Csak annyit tennék hozzá amikor Eto'o-t anno idehoztuk még nem tudtuk mit fog nyujtani egy nagy csapatban.
Villával más mert egy névileg nagy csapatban van,és a spanyol válogatott alapembere,ugyhogy nálunk nemhogy 24,de a 30 sem kizárt!!
Henry-hoz meg annyit hogy ő azért lőtt az Arsenálba több golt mert ott középcsatár volt,nálunk meg ugye jobb oldali támadó,az nem ugyanaz! :)
Egyetértek veled, csak egyben nem. Messi van jobb oldalt, Henry bal oldalt. Ráadásul van pár ember a Barcából, aki jól ismeri Villát. Messi és Henry is meg fogják szokni Villát, ha így alakul.
Vini28
Barça C

2009.07.12. 17:33:44

Csak annyit tennék hozzá amikor Eto'o-t anno idehoztuk még nem tudtuk mit fog nyujtani egy nagy csapatban.
Villával más mert egy névileg nagy csapatban van,és a spanyol válogatott alapembere,ugyhogy nálunk nemhogy 24,de a 30 sem kizárt!!
Henry-hoz meg annyit hogy ő azért lőtt az Arsenálba több golt mert ott középcsatár volt,nálunk meg ugye jobb oldali támadó,az nem ugyanaz! :)
abreu
Jugador d'estrella

2009.07.12. 17:06:58

madmushroom írta:
abreu írta:
Hát persze, de te csak Eto'o szemszögéből nézed, h meg van a lehetősége....
De a klub elnökének nem csak ezt kell figyelembe vennie, hanem a klub anyagi helyzetét is. És ha jövőre Eto'o ingyen elhagyná a klubot akkor az 30 milliós kiesés legalább. Akkor mindenki Laportát szidná (kivéve téged) hogy hogy lehet egy ilyen játékost ingyen elengedni.
Pontosan ezért kell elé vágni egy méretes szerződést, tőle nem szabad sajnálni. Van egy bevált csatárunk aki rendkívül gólérzékeny, most hoznánk egy "zsákbamacskát" aki lehet, hogy nem tud beilleszkedni vagy nehezen szokja meg a légkört ráadásul annyival nem keres kevesebbet, hogy ezen legyen a fennakadás. Samut meg kell tartani én is ezen a véleményen vagyok, a kérdés az, hogy ennyi huzavona után mennyi kedve lesz még itt focizni, nekem is teli lenne a tököm ha állandóan ott lebegne felettem, hogy eladnak, főleg egy ilyen csodás szezon után.

Eto'o MARADJ!!!
Egyetértek h Eto'o-t meg tartani, csak arra akartam rávilágítani, h ingyen semmiképp nem szabad elengedni, mégha Samu elvileg meg is tehetné.
Egyébként Villa sztem nem lenne akkora zsákbamacska. Nálam már bizonyított.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.12. 17:01:12

Xavinho írta: Én meg téged sajnállak,hogy ennyire nem értesz a játékhoz...

Villa ügyében meg annyit,hogy Hennry mögött az Arsenalban gyöngébb kp volt annó,mint most a Barcában,mégis több gólt lőtt. Kb. ennyit ér az ,amit itt sokan érvnek hisznek. És tavaly is azt mondta mindenki,hogy Eto'o nem lesz a régi idén...nem is volt..jobb volt...
Mindörökké Barca,te pedig csak úgy kritizálj,hogy valami érvet is felhozol mellé,ne csak mert Villát szívesebben látnád a csapatban.Gondolkodj,mielőtt írsz.
Első felére csak annyit, hogy bocsánat.
Nem lehet mindenki hozzáértő. :wink:

A második fele meg ellent mond saját magadnak mert nem érveltél semmit.
:roll:
Nyilván nem láttad az akkor Arseanalt focizni, mert az a középpálya minden volt csak nem gyenge.
Amúgy szerintem ne mennyünk bele egy kicsinyes, és nevetséges vitába.
Sajnálom, ha kicsit fellengzősnek hatnak a hozzászólásaim, de ellenkező véleményt képviselünk. :wink:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.12. 16:31:01

Laza írta:örülnék hogy ha a mu adna 30millát eto'oért meg nani-t
hm, ez valóban érdekes lenne, megnézném Nanit mit tud spanyolban, angliában még nem igen tudott kibontakozni olyan ütemben,mint remélni vélték. bár itt is csere lenne csak,de kíváncsi lennék azért.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Laza
Capitá del Barça

2009.07.12. 16:22:38

örülnék hogy ha a mu adna 30millát eto'oért meg nani-t
LM10
Director del Fútbol

2009.07.12. 16:17:09

link

Fergie kérésére érkezhet Samu a MU-hoz 30 milláért.
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.12. 15:33:12

Varatrix írta:Még szerencse hogy ilyen komolyan veszed...
Amúgy csak sajnálni tudlak, ha nem szeretsz minden játékost a Barcában.
Számomra igenis minden játékos a első helyen áll.
Mert nem az számít, hogy milyen név van a hátadon, hanem az hogy milyen címer van elöl.
És igen is érvnek tartom hogy Villa 26 gólt szerzett, egy a Barcáénál sokkal gyöngébb középpályával.
Hidd el ha Eto'o itt marad nem lesz a régi, ezek után nem.
Nem kell azt hinni, hogy csak te vagy aki szereti, és kiáll mellette.
Én úgy gondolom, hogy a vezetőség mélyebbről belelát a csapat dolgaiba, és van okuk eladni Eto'ót.
Nem kell azt hinni, hogy innen Magyarországról, a gép előtt írogatva tudjuk mi a jó a klubnak.
Bízzunk már egy kicsit a vezetőkben!
Döntöttek Eto'o ügyében, ha nem is értjük miért akkor is távozni fog.
Én meg téged sajnállak,hogy ennyire nem értesz a játékhoz... Attól,hogy szurkolok egy csapatnak be kell látnom,hogy nem minden játékosa a legjobb. Te meg ezek szerint nem látod... Én nem azt állítottam,hogy nem szeretem őket,hanem,hogy nem a legjobbak.. olvass vissza.
Villa ügyében meg annyit,hogy Hennry mögött az Arsenalban gyöngébb kp volt annó,mint most a Barcában,mégis több gólt lőtt. Kb. ennyit ér az ,amit itt sokan érvnek hisznek. És tavaly is azt mondta mindenki,hogy Eto'o nem lesz a régi idén...nem is volt..jobb volt...
Mindörökké Barca,te pedig csak úgy kritizálj,hogy valami érvet is felhozol mellé,ne csak mert Villát szívesebben látnád a csapatban.Gondolkodj,mielőtt írsz.
barca1615
Jugador d'estrella

2009.07.12. 13:13:46

off
Ez olyan mint egy sorozat ez a 9-es kérdés a jövőhéten minden kiderül:D Már csak a következő részből! Egy kis jelenet kéne és teljes lenne az élmény

Eto'o hoszabítson! Villa még jöjjön:)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.12. 13:01:39

mindorokke_barca írta:
Villa még sosem játszott a Barcában,nem lehet tudni,mennyire lenne eredményes.Nehezen hiszem,hogy befogja a kamerunit. Ha majd jövő ilyenkor Villa(már ha ide jön) neve mellett 24nél több gól lesz ( ennyi bajnoki gólt ért el Eto'o első szezonjában) akkor lehet azt mondani,hogy megfelelő a pótlás.Addig csak üres szavak..
Éppen annyira üres szavak mint bármilyen más jóslás... Éppen annyira mint amennyire te állítod, hogy Eto'ot nem lehet rövid időn belül pótolni. Semmivel sem nagyobb horderejű az amit te mondasz a jövővel kapcsolatban.
egyetértek.

amúgy a saját véleményem az,hogy legalább annyira biztosra vehető,h Villa itt bőven megállja a helyét,mint amikor Samut elhoztuk a Mallorcaból. akkor is látszott hogy veszíteni nem fogunk vele, Villanál is én biztos vagyok benne,h lehozza a várt szintet. csak legyen már biztos,h jön.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.12. 12:58:31

Xavinho írta:...
Még szerencse hogy ilyen komolyan veszed...
Amúgy csak sajnálni tudlak, ha nem szeretsz minden játékost a Barcában.
Számomra igenis minden játékos a első helyen áll.
Mert nem az számít, hogy milyen név van a hátadon, hanem az hogy milyen címer van elöl.
És igen is érvnek tartom hogy Villa 26 gólt szerzett, egy a Barcáénál sokkal gyöngébb középpályával.
Hidd el ha Eto'o itt marad nem lesz a régi, ezek után nem.
Nem kell azt hinni, hogy csak te vagy aki szereti, és kiáll mellette.
Én úgy gondolom, hogy a vezetőség mélyebbről belelát a csapat dolgaiba, és van okuk eladni Eto'ót.
Nem kell azt hinni, hogy innen Magyarországról, a gép előtt írogatva tudjuk mi a jó a klubnak.
Bízzunk már egy kicsit a vezetőkben!
Döntöttek Eto'o ügyében, ha nem is értjük miért akkor is távozni fog.
palesz77 írta:meg be kéne mutatni...
Szerintem nem mutatják még, mert lehet megy egyből kölcsönbe.
Henriqét sem mutatták be tavaly.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2009.07.12. 13:02:13-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.07.12. 12:42:12

Villa még sosem játszott a Barcában,nem lehet tudni,mennyire lenne eredményes.Nehezen hiszem,hogy befogja a kamerunit. Ha majd jövő ilyenkor Villa(már ha ide jön) neve mellett 24nél több gól lesz ( ennyi bajnoki gólt ért el Eto'o első szezonjában) akkor lehet azt mondani,hogy megfelelő a pótlás.Addig csak üres szavak..
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.12. 12:38:38

LM10 írta:Holnap délután 6 órakkor eldől a Villa ügy! Állítja a Sport. Ha jön a csatár, akkor lezárult a nagy gond, ha nemjön akkor meg nagyobb lett a gond. De én bízom Filipe és Villa akaratukba, hisz az övék a leghitelesebb.

Azt is emgemlíti a Sport, h Pepnek egyértelműen Ribéry kell! Természetesen a 80 millát nem adjuk meg érte, de ezért feljött ez: Készpénz(ami szvsz max. 45 milla lehetne)+ Guddy és Hleb játékjogai.
eldől a Villa ügy? :roll: remélem. Elvileg a Filipe ügy tegnap 20:45-kor adot sajtótájékoztatón dőlt el nem? Csak mert arról se hallottam semmit :evil: Szóval én max bízok benne, de nem hiszek :D Riberyről meg annyit, hogy ha idejön, az csoda lesz(főleg azok után, hogy azt mondta, a Realban akar focizni... :evil: ). Szerintem ő nem reális, habár Pep őt akarja... De mostmár nagyon kíváncsi vagyok. Laporta aztán tudja húzni az ember idegeit :D Kerrisonnal meg mi van? Semmit nem hallok róla, valami orvosi vizsgálat nem ártana nem? meg be kéne mutatni... remélem nem volt kacsa az a hír :D Kíváncsi lennék rá, hogy mit tud a gyerek. Amúgy csak én érzem úgy, hogy a Ribery<->Heb és Guddy csere nem erősítené a keret bőségét? :D de a vezetőség jobban tudja, lehet, hogy néhány ifi nagyot robbant majd jövőre(Thiago [-o< )
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.12. 12:33:59

Varatrix írta:Lesz!
Bojan!
Villa
És mindenki aki itt játszik a legjobb :twisted:
Igen? Szerinted pl. Pedro a legjobb ? ő is itt játszik... vagy pl. Gudjohnsen ?
És Maxi Lopez,amikor itt volt,vagy említhetném Oleguert is,hogy csak a közelmúltból hozzak fel neveket. Eto'o-t nem fogjuk tudni rövid időn belül megfelelően pótolni,ha elmegy...lehet,hogy Villa többet cselez és esetleg jobban tartja a labdát,de befejezésben Eto'o statisztikái a jobbak. Itt mondhatja valaki,hogy persze,mert nem Xavi,Iniesta stb. áll mögötte. Villa még sosem játszott a Barcában,nem lehet tudni,mennyire lenne eredményes.Nehezen hiszem,hogy befogja a kamerunit. Ha majd jövő ilyenkor Villa(már ha ide jön) neve mellett 24nél több gól lesz ( ennyi bajnoki gólt ért el Eto'o első szezonjában) akkor lehet azt mondani,hogy megfelelő a pótlás.Addig csak üres szavak..
bingyo
Barça C
Kapcsolat:

2009.07.12. 12:07:14

henry eto messi xavi iniesta yaya ture abidal pique puyol dani alves valdes igy kellene maradjon a kezdo csapat
kadar zsolt
LM10
Director del Fútbol

2009.07.12. 12:06:48

Holnap délután 6 órakkor eldől a Villa ügy! Állítja a Sport. Ha jön a csatár, akkor lezárult a nagy gond, ha nemjön akkor meg nagyobb lett a gond. De én bízom Filipe és Villa akaratukba, hisz az övék a leghitelesebb.

Azt is emgemlíti a Sport, h Pepnek egyértelműen Ribéry kell! Természetesen a 80 millát nem adjuk meg érte, de ezért feljött ez: Készpénz(ami szvsz max. 45 milla lehetne)+ Guddy és Hleb játékjogai.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.12. 11:48:19

bingyo írta:hat nem tudom ha a barcanak lesz meg egy olyan csatarja mint eto
Lesz!
Bojan!
Villa
És mindenki aki itt játszik a legjobb :twisted:
Lezárt