de a 40millió az tényleg erős túlzás... jól mondod 10-15 a reális...figyelembevéve h a BARCÁBA igazolásról van szó...
Hogy őszinte legyek, ha Fabregas korrekt akar lenni, akkor megvárja míg lejár a szeződése, hogy ne kelljen pénzt adni érte(azok után ahogy lelépett), vagy rábírja az Arsenalt, hogy valami jelképes összegért(5-10 millióért) elengedjék. Fabregas helyében nem lenne képem elvárni, hogy a saját nevelő klubom ilyen 40 milliókat adjon értem, azok után ahogyan otthagytam őket... De hát az emberek nem egyformák...Mit szóltok a Fabregas ügyhöz?
Több helyen olvastam már hogy hosszabbított 5 évre, de újra és újra előbbukkannak a hírek arról, hogy egy adott pénzösszegért a Barcába jön. Én örülnék neki nagyon, de nem tudom mit higgyek...
Egyébként meg Ribery egyáltaalán nem is kéne egy ilyen nagyszerű csapatba...másrészt egyáltalán nem BARCA szellemű focit játszik...meg nézz a hülyére az ősellenséghez akar menni a Realba...ilyen sosem kell ennek a csapatnak...Capon írta:faithnomore írta:mark93 írta:laporta nem nagyon hajlandó 40 milkánál többet adni egy játékosért sem..ezt nem értem hogy miért?sok jó játékost tudnánk szerződtetni ha adna többet...már ribery is a miénk lenne
Eddig jól működött ez a szisztéma nézd meg hol tartunk. Mindenki minket irigyel.faithnomore írta:egy játékosra sem költöttünk 30 millió felett és triplázó csapatunk van....mit akarsz még?mark93 írta:laporta nem nagyon hajlandó 40 milkánál többet adni egy játékosért sem..ezt nem értem hogy miért?sok jó játékost tudnánk szerződtetni ha adna többet...már ribery is a miénk lenne
Illetve: (Touré, Abidal!) Szerintem is szükségünk van még egy középhátvédre...faithnomore írta:de nem akar középhátvédet.....
Puyol, Piqué, Marquez, Henrique, Milito, Caceres + Onyewu???
6 középhátvéd után minek egy 7.?
ELV. Ha egyszer megszegi, nincs már visszaút.laporta nem nagyon hajlandó 40 milkánál többet adni egy játékosért sem..ezt nem értem hogy miért?sok jó játékost tudnánk szerződtetni ha adna többet...már ribery is a miénk lenne
egy játékosra sem költöttünk 30 millió felett és triplázó csapatunk van....mit akarsz még?mark93 írta:laporta nem nagyon hajlandó 40 milkánál többet adni egy játékosért sem..ezt nem értem hogy miért?sok jó játékost tudnánk szerződtetni ha adna többet...már ribery is a miénk lenne
Még nem unalmas, hogy beírsz ilyen légből kapott neveket?Cáceres14 írta:ha a Barca középhátvédet akar igazolni akkor leigazolhatnánk Oguchi Onyewut ő nyáron a konföderácios kupán elég jól játszott
Középső védők ritkán szoktak 21 évesen kezdők lenni egy olyan csapatban, ahol TOP10-es középső védők vannak...érthető, hogy nem nagyon fért be. Amúgy is ritka, hogy valaki ilyen fiatalon kph legyen, de igazából már a MU-ban is látszott, hogy egy őstehetség. Ellenünk is jól játszott a tavalyi BL-ben, ráadásul (játék)-intelligenciája meghaladja Vidicét és Ferdinandét is. A probléma még az volt a MU-ban, hogy mellette egy hasonlóan tehetséges, fiatal, DE angol középhátvéd (Evans) szerepelt, mint lehetőség.sjd írta:Meg mondjuk Pique néha még a cserepadra se fért fel az mu-ba, ehhez képest Fabregas az arsenal csékája. így nézve a 40 milla sztem megéri
Ahhoz, hogy eltiltott lehessen Motta játszania is kell. Amúgy ne vegyél rá mérget, hogy az idén Mottáék nem kenték volna el a matracosok száját. Amúgy Juvének is csapott pl kettőt. Deco meg nem hozna jelentős változást a játékukba. Ez volt az off.Forcabarca8 írta:unalmas középpályára még egy unalmas középpályás. motta am valszeg nem fog játszani mert vagy sérült vagy eltiltott lesz. habár, ne legyen igazam. am sztem még nem bizonyított, h jó játékos. a genovából kitünni más, mint az atleticobol vagy a barcából. nem értem, h az inter miért nem vesz egy igazi karmestert, már a juvénak is van(diego). deco kell oda, h vmi változás legyen a játékukban.
azért kívánok neki sok bajnoki ezüstérmet
De minek? 40 millió-t nem szoktunk csak ugy kidobni... van egy tökéletes kp-nk, én már Mascherano-t is feleslegesnek tartom.sjd írta:Meg mondjuk Pique néha még a cserepadra se fért fel az mu-ba, ehhez képest Fabregas az arsenal csékája. így nézve a 40 milla sztem megéri
Varjunk csak. nem biztos hogy teljesen hülyeség. Lehetséges hogy ha jönne Fabre akkor Iniestát feltolná pep szélsőnek és Henry pedig lehetne a csere Villa/ Iniesta helyett is. Kérdés persze ,hogy hogy működne így a csapat. És persze kpn Hleb lenne a csereember.LG írta:Csak Pique nem 40 millióért jött vissza, hanem 5 millióért, ami aprópénz egy ilyen játékosért. Fabregas egy kiváló játékos, de Xavi, Iniesta, Fabregas már sok lenne 2 posztra. Amugy meg minek kp? Tartsuk meg Hlebet, és kész.Asys írta:Nem tudom, mennyi igaz ebből a Fabregas-os hírből, de 40 milliót simán megér, én mindig is a sajátnevelésű játékosokat favorizáltam, emiatt örültem Piqué visszahozatalának is!
Remélem visszatér a tékozló fiú hozzánk!
Én nagyon örülnék Cesc-nek. Még durvább lenne a középpálya. Viszont ha nem jön össze akkor Matát hozni kéne. Hosszú a szezon. Ha nem jön Cesc akkor Mata+ Thiago páros tudna rotálni a kp-t is.Xavinho #26 írta:Szeretném, ha jönne Cesc! Az így is bivalyerős középpályánk még erősebb lenne. Lehet h 3 játékos lenne 2 posztra (Xavi,Ini,Cesc) , de akkor nem kellene Mata vagy más bal szélső ,mert Henry és Ini megoldják! Ha Titi pihen, akkor Ini bal szél, Xavi, Cesc középen. Sztem így nagyon atom lenne!
Csak Pique nem 40 millióért jött vissza, hanem 5 millióért, ami aprópénz egy ilyen játékosért. Fabregas egy kiváló játékos, de Xavi, Iniesta, Fabregas már sok lenne 2 posztra. Amugy meg minek kp? Tartsuk meg Hlebet, és kész.Asys írta:Nem tudom, mennyi igaz ebből a Fabregas-os hírből, de 40 milliót simán megér, én mindig is a sajátnevelésű játékosokat favorizáltam, emiatt örültem Piqué visszahozatalának is!
Remélem visszatér a tékozló fiú hozzánk!