Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
No, megint csak egy találgatás, hogy Pep miért akarta elküldeni Eto'o-t tavaly... Szerinted azért, mert húzóember volt Rijkaard-nál. Oké...Xavinho írta: A focimeccsek a pályán dőlnek,el ergo Pep tévedett.A probléma annyi,hogy Eto'o a Frank-érában lett húzóember,Ronaldinhoval és Decoval együtt. Guardiola pedig új csapatot akart tavaly,egy ERŐCSATÁRRAL középen,ezért jelentette ki,hogy Eto'o nem kell.Csak azt nem vette észre,hogy bár a kameruni sem egy egyszerű természet,de a munkához való hozzáállása merőben más,mint a brazilé és a brazil-portugálé.Aztán év közben Eto'o meghatározó volt megint és Guardiola nem tehette meg,hogy kiteszi.Jelen pillanatban egyetlen gond lehet a kamerunival,a fizetése,más nem. Ezt pedig meg lehetne oldani. Az meg elég vicces,hogy egyesek már Saviolát is jobbnak tartanák.Nagy az Isten állatkertje,de még mekkora....
A focimeccsek a pályán dőlnek,el ergo Pep tévedett.A probléma annyi,hogy Eto'o a Frank-érában lett húzóember,Ronaldinhoval és Decoval együtt. Guardiola pedig új csapatot akart tavaly,egy ERŐCSATÁRRAL középen,ezért jelentette ki,hogy Eto'o nem kell.Csak azt nem vette észre,hogy bár a kameruni sem egy egyszerű természet,de a munkához való hozzáállása merőben más,mint a brazilé és a brazil-portugálé.Aztán év közben Eto'o meghatározó volt megint és Guardiola nem tehette meg,hogy kiteszi.Jelen pillanatban egyetlen gond lehet a kamerunival,a fizetése,más nem. Ezt pedig meg lehetne oldani. Az meg elég vicces,hogy egyesek már Saviolát is jobbnak tartanák.Nagy az Isten állatkertje,de még mekkora....Mikaos írta: tehát nem állíthatjuk biztosan, hogy tévedett. (Sőt, lehet, hogy emiatt a "rejtett" ok miatt akarja most is elküldeni - ha el akarja, de ugye ezt sem tudjuk biztosra mondani)
Van egy elképzelése Pepnek a helyzetről, és ez lehet, hogy az öltözői hangulatról szól, vagy a fegyelmezhetőségről. Hangsúlyozom: lehet. Valami oka biztos van. Én ennyit mondok, hogy ez látszik, hogy van valami probléma. Ha viszont probléma van, akkor azt meg kell oldani. A megoldás pedig -úgy néz ki- Eto'o eligazolása lesz, ezért én ezt támogatom. Fontos, hogy a csapatban megmaradjon a jó hangulat, és ne legyenek esetleges "disszonáns" elemek. (Attól is válhat disszonánssá egy játékos, ha nem szereti az edző..., tehát nem állítom, hogy csak a játékos problémája. Bár Eto'o-val majdnem minden évben volt valami probléma - levonulások, hisztik -, kivéve ezt a mostanit. Szóval a gyanúm inkább rá irányul.)
Az első mondatod igaz. Csak az a kérdés, hogy kinek van igazaBlauGranaGroc írta:Véleménye mindenkinek lehet, de nem mindenkinek van igaza. Idén kiderült Pep is téved, innetől pedig az Eto'o-val kapcsolatos véleményére nem adok. Tavaly csupán Messi, Iniesta és Yaya nyilatkozta le, hogy fontos a csapatnak a kameruni és szeretnék ha maradna. Idén még nem látott napvilágot ilyen megnyílvánulás, de ahogy az előző évben úgy majd most is akkor várható ilyen amikor visszatérnek a játékosok július közepén.Mikaos írta:...
Válogatott = Barcelona?CFirpo3 írta:ELVILEG jobban bele kell illenie, mert csapatjátékban szeritem jobb, mint Samu.Sanama írta: Ezt bizonyítsd nekem légyszíves. Mire alapozod ,hogy Villa szélen nem fog ugyanúgy eltűnni?Szeretem az ilyen alaptalan "feltételezéseket".
Ha jön Villa, Eto'o megy,akkor év végén megmondhatjuk,hogy Villa jobban beleillett,beleillik-e a csaapt játékába.
De Villa még 1percet sem játszott Messivel,Henryval, szóval nem értem mire ez a nagy magabiztosság,hogy Villa jobban beleillik a csapatba.
Villa a válogatottban is gyakran kiment szélre, és nem mozgott ott se rosszul...
ELVILEG jobban bele kell illenie, mert csapatjátékban szeritem jobb, mint Samu.Sanama írta: Ezt bizonyítsd nekem légyszíves. Mire alapozod ,hogy Villa szélen nem fog ugyanúgy eltűnni?Szeretem az ilyen alaptalan "feltételezéseket".
Ha jön Villa, Eto'o megy,akkor év végén megmondhatjuk,hogy Villa jobban beleillett,beleillik-e a csaapt játékába.
De Villa még 1percet sem játszott Messivel,Henryval, szóval nem értem mire ez a nagy magabiztosság,hogy Villa jobban beleillik a csapatba.
Ezt bizonyítsd nekem légyszíves. Mire alapozod ,hogy Villa szélen nem fog ugyanúgy eltűnni?CFirpo3 írta:Szerintem Villa jobban beleillik ennek a Barcának a játékába, ahol a három támadó folyamatosan cserélgeti a helyét. Jobb az összjátékban és szélen is nagyon hasznos. Amikor Eto'o kihúzódik Messi helyére, akkor gyakorlatilag semmit nem csinál a kameruni. Villa mindkét szélen jó, ezért hatékonyabb lenne a támadóalakzat.
Én azt mondom, h ha Samu is hasonló képp éli meg a szerződése körültti dolgokat, mint néhány fórumozó (bizonytalanabbak közül), akkor nem biztos hogy jót tenne a maradás - ha Villa érkezik. Sztem, ha valami ez szülne feszültséget. ki játszik ki nem, melyikőjük lő gólt stb...Mikaos írta:Már látom előre, hogy a Villa-topikban dőlni fog a mocsok, amikor Villa 1 góllal kevesebbet rúg a szezonban majdBlauGranaGroc írta: Kussolnak és csendben kivárják azt a pár meccset amikor nem megy annyira a kameruninak, akkor majd ismét elönti a mocsok a topikokat.![]()
![]()
Nem itt kéne reklamálni. Írjál Pepnek egy levelet, ne törődj a fórumozókkal. Mindenkinek lehet véleménye a fórumon, nem kell pipának lenni.
Mondom, nézd meg Pep e-mailjét.
ki mondta,h Eto'o játéka nem volt fontos? ill nem lenne az? rég nem a pályán nyújtott teljesítményéről van itt szó, hanem azon kívüli viselkedéséről. nah de ki kell várni a tényeket.BlauGranaGroc írta:Hát arra akár mérget is vehetsz, hogy Samu akárhova is igazol el, több akciógólt rúg, mint Villa.Mikaos írta:...
Véleménye mindenkinek lehet, de nem mindenkinek van igaza. Idén kiderült Pep is téved, innetől pedig az Eto'o-val kapcsolatos véleményére nem adok. Tavaly csupán Messi, Iniesta és Yaya nyilatkozta le, hogy fontos a csapatnak a kameruni és szeretnék ha maradna. Idén még nem látott napvilágot ilyen megnyílvánulás, de ahogy az előző évben úgy majd most is akkor várható ilyen amikor visszatérnek a játékosok július közepén.
Hát arra akár mérget is vehetsz, hogy Samu akárhova is igazol el, több akciógólt rúg, mint Villa.Mikaos írta:...
Már látom előre, hogy a Villa-topikban dőlni fog a mocsok, amikor Villa 1 góllal kevesebbet rúg a szezonban majdBlauGranaGroc írta: Kussolnak és csendben kivárják azt a pár meccset amikor nem megy annyira a kameruninak, akkor majd ismét elönti a mocsok a topikokat.
Ennek nincs köze a korhoz. Mint látod, egy szót se írtam erről. Tehát félreérted, ne erre hegyezd ki a hangsúlyt. szerk.: "Gratulálok ehhez a megállapításhoz", hogy olyat magyarázol bele az írásomba, ami távolról sem szerepel benne.Varga Tamás írta:Értem.Mikaos írta: Itt nem a múltról van szó, hanem a jövőről.
Ezek szerint a 28 éves Samu a múlt.
Az ugyancsak 28 éves Villa a jövő.
Gratulálok ehhez a megállapításhoz! Hihetetlen, hogy miket nem olvashat itt az ember.
Kussolnak és csendben kivárják azt a pár meccset amikor nem megy annyira a kameruninak, akkor majd ismét elönti a mocsok a topikokat.Varga Tamás írta:Akik most azt akarják, hogy "tűnjön el", "mehet Isten hírével" című mondatokat zengenek, hogyan gondolkodnak majd, amikor kiderül, hogy marad, és tovább lövöldözi a gólokat? Akkor félisten lesz? Most meg mehet a fenébe? Ugyan már...
Nem olvasol figyelmesen. Eto'o félszezonos focista aki nem tud labdátkezelni sem és ilyen kiszolgálással még Saviola is eredményesebb lenne.2pac4ever10 írta:Egy csomó ember csak annyit tud mondani hogy menjen mert nem jó játékos...a rengeteg góljával,a nagyszerű ( rendben: nagyon ritkán nem a legjobb ) játékával. Szerintem maradnia kéne ne a pénz mozgassa már a foci világát hanem a játék élvezete,szeretete.
Értem.Mikaos írta: Itt nem a múltról van szó, hanem a jövőről.
Végül is illetlenség ilyet mondani, hogy "menjen már el", s ezt tudják az ottani drukkerek. Értelemszerűen ezért egy ilyen esetben azok a hangosabbak, akik a maradást követelnék. Annak ellenére, hogy a szavazások tök kiegyenlítettek, mint írtam előbb is.albicelesteX írta:Az elmundon megjelent egy cikk a fordítóval fordítottam és olyasmi hogy a Barca 25 milláért már odaadná Eto'o-t!Ez már nem is lep meg...De érdemes a commenteket elolvasni,hogy a világ vagy a katalán szurkolók mit is gondolnak az esetről!Elég hálátlannak gondolják a klubot...Akkor csak van benne valami igazság!Ott nem olvastam olyat mint itt hogy "menjen már" "meg remélem elmegy" stb...
Én nem vagyok Villa-fan, mégis örülnék a váltásnak. Szerintem ez egy erős ferdítés, amit gondolsz, lásd be, hogy a Barca-drukkerek többsége akarja a cserét.Xavinho írta:Mondják a villa-szurkerekCFirpo3 írta:Szerintem pedig: több a Barca drukker mint az Eto'o drukker.![]()
Viccen kívül Eto'o jobb megoldás lenne a klubnak,mint játékos,pénzügyekbe nem mennék bele. Amúgy is fölösleges a vita,mert usem győzi meg egymást a két "tábor",a téma meg már lerágott... Csak arra reagáltam,hogy azért a közelebb lévők nem úgy látják,mint a magyarok nagy része - a cikk szerint persze.
Mondják a villa-szurkerekCFirpo3 írta:Szerintem pedig: több a Barca drukker mint az Eto'o drukker.
Jah,itt sajnos több a Villa-szurkoló,mint a Barca -szurkolóalbicelesteX írta:Az elmundon megjelent egy cikk a fordítóval fordítottam és olyasmi hogy a Barca 25 milláért már odaadná Eto'o-t!Ez már nem is lep meg...De érdemes a commenteket elolvasni,hogy a világ vagy a katalán szurkolók mit is gondolnak az esetről!Elég hálátlannak gondolják a klubot...Akkor csak van benne valami igazság!Ott nem olvastam olyat mint itt hogy "menjen már" "meg remélem elmegy" stb...