Nem moderátor szemszögből gondolkodtok.
Valóban nem létezik gyerekesebb megoldás.
Viszont szörnyű mennyiséget törlünk onnan folyamatosan, és az időnkénti bezárás a létező legjobb módszer. Természetesen nem azért, h kiszúrjunk a fórumozókkal, hanem azért, mert mint látjátok oda van biggyesztve a szabályzat javarésze. Így mindenki látja, és remélem el is olvassa, aki eddig nem. És miért a legjobb? mert ahogy mondjátok, ez az egyetlen izzó téma jelenleg, folyamatosan mindenki felkeresi azt a topicot. Ha úgy tetszik, egy kis csapda. 1-2 óráig nem lehet írni oda, de aki csak benéz, észreveszi a szabályzatot. Főleg a soksok új fórumer miatt jó ez, ők meg talán el is olvassák.
A régiektől persze elnézést kérnék, h nem tudják használni 1-2 óráig, de amikor meg azért van panaszkodás, h használhatatlan a hely, oda a régi baráti légkör, értelmes viták, stb...
A lényeg hogy ezt nagyon jó ötletnek tartom, és a többieknek is tetszett emlékeim szerint. Kevés jobb módszert látok egyelőre a szabályzat elolvastatására, és ez a legjobban megvalósítható.
szerk: csak most olvastam végig a tiédet socio. Sajnálom h tényleg ennyire nem tetszik, de ez van. Akár szánalmasnak találod akár nem, ez sima módszertan. És az, h az európai játékospiacot ne használják, nem újkeletű dolog, egyszerűen off, csak felhívtam a figyelmet, hogy ez nem létező kiskapu. különben értelmetlen a dolog.
Ja és a kultúrált társalgásról annyit, hogy kb 100x nyomtam eddig törlést ott a héten, pedig csak csütörtök délután van, pont a hét felénél járunk. És itt semmi költői túlzás. Egyébként főleg az ujjak offolnak, gyártanak piramist, stb.. ezért nem akad ban.
a 'muhaha'-t meg nézzétek el nekem, rendezgetjük mi szívesen a fórumot, de most kb fél órát 'gyomláltam' ott, és eszem ágában nincs a köv kettőt is ezzel tölteni, egy kis káröröm-öröm az egész mellé, így ennyi, szerintem bőven belefér. Ha nem, hát akkor nem, nem kell mindenkinek szeretnie.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila