Asys írta:Nem értem, mi bajotok van az argentín leigazolásának jogosságával?
Nekem speciel annyi, hogy Iniesta kp. és nem baltámadó (nyilatkozta is, hogy a középpályán érzi magát a legotthonosabban). Kétség kívül megoldja, viszont nem gólerős, és szerintem a Chelsea elleni visszavágon is nagyon hiányzott, hogy valaki kp-n meg tudja szerezni a labdát, megtartani, megverni az emberét és megjátszani. Ezért én jobban örülnék, ha lenne még egy szervező a csapatban (vagy Hleb úgy játszana kp-n, ahogy az Arsenalban) és balszélen olyan ember játszana, aki inkább gólratörően játszik.
Így viszont kb. egy Macherano - Touré/Keita - Xavi középpályával állunk fel, ami így látatlanban nem tűnik olyan jónak, mint egy Touré - Xavi - Iniesta (főleg labdabiztosság terén). BL-ben viszont még jól is elsűlhet ez a nagyon masszív kp, a Ligában viszont túlbiztosítottnak tűnik. Ilyenkor persze jöhet vissza Ini, Henry balszélen, ekkora viszont a pad lesz "sűrű".
Szóval szerintem senkinek nem az argentínnel van baja, mert posztján az egyik legjobb (sőt, végre lenne egy vérbeli vkp a csapatban), de én személy szerint jobban örülöknék, ha Touré és Segi oldanák meg a szűrést, mert nekik biztosan fekszik ez a játék (tehát nem csak labdaszerzésben jók, hanem előrejátékban is), és egy plusz ember inkább a 'kreatív-zónába' érkezne. Sőt, annak örülnék a legjobban, ha Hleb bizonyítaná miért igazoltuk, Thiago feljönne Guddy helyett, így az átigazolási összeget egy durva balszélsőre lehetne fordítani.