Katalán én nem tudok ezekre mit mondani. Az új style űberbrutál!!! nagyon jól meg vannak csinálva!
Szerk: közelebbi Piqué-s

PiqueBarca írta:Valaki tudna nekem egy Pique-s avatart készíteni??Az a lényeg hogy idei képről készüljön ! Előre is kössz
vargaakos írta: Az aláírásképemet nem lehetne valahogy szélesebbre csinálni? Próbáltam átméretezni de akkor nagyon eltorzul az egész. Valahogy torzulás nélkül nem lehet??
Ez az avatar nekem készült légyszíves vedd ki.PiqueBarca írta:Köszönöm nagyon teccik
Kész, elküldtem PÜ-ben.PiqueBarca írta:900 X 393-ban szeretném,a színvilágot rád bizom az a lényeg h ne régi képek legyenek rajta.Kösz
Hali!PiqueBarca írta:Daniel Alveses oldalamra szeretném ha valaki készítene egy fejlécet mert én az ilyenekben nem vagyok sajna jó:) Előre is köszönöm annak aki segít!
Nagyon kösz, nagyon zsííírHouse írta:Remélem megfelel:
Megoldható, persze.Etooka írta:Húúúú, nagyon király lett, HouseHouse írta:![]()
Viszont egy kérésem lenne még, ha megoldható: Nem lehetne egy kicsit elhomályosítani a körülötte lévőket?Tehát úgy gondoltam, hogy Peptől távolodva egyre homályosabb a kép, és csak ő tiszta, és akkor lehetséges, hogy a fekete rész se kéne a bal oldalra.
Ha ez így megoldható, akkor légy szíves, csináld meg, ha nem, úgy kirakom term. ezt, mert nagyon jó.
Húúúú, nagyon király lett, HouseHouse írta:
Etooka írta:Szép estét mindenkinek,
egy olyan kérésem lenne a mélyen tisztelt Bannermesterek felé, hogy valamelyikőtök ebből a képből egy bannert csináljon.
A kikötésem csak annyi, hogy Guardiolát emeljétek ki a közepéből, illetve hogy a fórum szabályaihoz igazodjon.
Aki megcsinálja, annak nagyon köszönöm!
E.
Köszönöm.MessiFan írta:tess.
![]()