Diego10 írta:Rivaldo11 írta:Na, innen már meglesz a Braziloknak. 0:2-ről állnak fel egy masszív kis csapat ellen, ez mindenképp szép teljesítmény. Mondjuk nem tudom Maicon mivégre elsőszámú jobbhátvéd, amit eddig mutatott, az alapján Alves klasszissal jobb.
Már nem azért de ha az egész tornát nézzük akkor Maicon sokkal jobb volt.
Alvesnek a mai meccsen egy értelmes megmozdulása se volt.Egyszerűen az utóbbi időben nem tud beadni.Lehet hogy most azzal jöttök hogy az elődöntőben mekkora szabadrúgásgólt lőtt , de kb. 10ből 1 ha bejön neki.Ez most bejött és szép volt , de az egész tornán amit mutatott az alapján korántsem mondanám jobbnak mint Maicont.

ha az egész tornát nézzük..?
dani egyetlen egy meccset játszott végig,azon szerintem semmivel nem volt rosszabb,mint maicon,a védekezést ugyanúgy megoldotta,persze volt néhány rossz beadása,de ezek ugyanúgy megvannak maiconnál is.
aztán az elődöntőben kapott néhány percet,ezalatt döntőbe lőtte az ellenfelet,most meg a döntőben átlagos volt.
ez alapján szerintem nem lehet megítélni,hogy roszabb volt-e mint riválisa, szerintem a kapott játékpercekhez képest abszolút megtette,amit tudott..
ha ő nincs,lehet,hogy a selecao nincs is a döntőben,tehát innentől nincs miről beszélni. simán megérdemelt volna 90 percet a fináléban.
azt egyébként nem vitatom,hogy maicon is kiemelkedő játékos,tényleg nehéz különbséget tenni,de szerintem ezen a tornán aránytalanul többet játszott az inter bekkje.