Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Téves gondolatmenet.vkinga írta:
Ha ott van Bojan, akkor minek, Villa? Azért, mert kell a minőségi csere. A gondolatmentem csak akkor jó, ha Eto marad és mellé Villa.
palesz77 írta:oké vkinga. értelek, nem csíped a kölyköt. ez van, no problemo![]()
de mondd már meg bőveben, hogy ez alatt mit értesz?: Ráadásul utánoz, nincs saját stílusa, nem egyéniség.
arra gondolsz, hogy megpróbálja úgy vezetni a labdát mint a "nagyok"? vagy úgy integet a pályán? netán a gólöröme? csak mert sehogysem tudok rájönni![]()
amúgy pl Patot én is tehetségesebnek tartom, de Bojan is simán beefuthat egy szép karriert, mint Villa pl. sok sikert neki
A legfontosabb, hogy nem szabad kölcsönadni! maradjon csak, jövőre a sok meccs alatt tuti többet fog játszani
kristop írta:tévedsz. CR jelenleg a legkomplettebb játékos. ezért állja/állná meg a helyét mindenhol. jól jó távolról, bal lábbal, jobb lábbal, jól fejel, jól lövi a szabadrúgásokat. nagyon gyors, jól cselez. ami a hátránya, h talán nem lát annyira jól a pályán, meg nagyon unszimpatikus.vkinga írta: Úgy, hogy pontrúgásokból szerezte a legtöbb gólt, de lehet, hogy tévedek. Inkább nézem Kaká játékát, mint CR-ét.
Bojan viszont még mindig csak 18éves, és én látok benne potenciált. szerintem nagyon jól mozog, csak sajnos a középcsatár poszthoz kicsi a termete és nincs annyira gyors, h ezzel kompenzálja.
tévedsz. CR jelenleg a legkomplettebb játékos. ezért állja/állná meg a helyét mindenhol. jól jó távolról, bal lábbal, jobb lábbal, jól fejel, jól lövi a szabadrúgásokat. nagyon gyors, jól cselez. ami a hátránya, h talán nem lát annyira jól a pályán, meg nagyon unszimpatikus.vkinga írta: Úgy, hogy pontrúgásokból szerezte a legtöbb gólt, de lehet, hogy tévedek. Inkább nézem Kaká játékát, mint CR-ét.
Eto helyére néha jól jött volna, mert a lába elfáradt, ezért hagyott ki annyi helyzetet. Remélem, értitek. Saviolát én sem értettem, hogy miért nem játszatta, vagy Ferguson Tevezt, mikor bizonyított. Tevez is nagyszerű játékos. Ezt az edzőknek kell tudni. Ronaldhino remélem a Milánnál a következő szezonban jól fog játszani. El kéne kezdenie komolyan edzeni. Új szezon, új edző, talán lesz belőle valami. Nem látom elveszettnek. Az olaszoknak jobban örülnék a bl.-ben, mint az angoloknak.faithnomore írta:vkinga írta:Egyet kérdeznék. Akkor miért nem játszatta többet Pep, ha olyan jó? Miért a nagyoknak kellett annyi meccset végigjátszaniuk, hogy eljussunk idáig? Vannak nála sokkal jobbak, sajnos nem találok benne különlegeset. Nem tudja levenni rendesen a labdát, és rengeteg hibával játszik.
fogalmam nincs miért játszatja, erről őt kellene megkérdezni, de az én szememben amikor játszott, bizonyított
más kérdés hogy nem tudom egyáltalán hova fért volna be a tridente melyik csatára helyére mikor Eto'o 34 gólt rúg, Messi aranylabdaesélyes, Henry pedig egyik legjobb szezonját tudhatja maga mögött
pedig akármennyire nem szeretjük Cr-t elég sokat lerakott már az asztalra, előző szezonját nem hiszem hogy a közeljövőben felül fogják múlni (aranycipő, Bl, PL)Nálam CR sem jön be, nem látok különlegeset benne. A szabadrúgását és a fejelni tudását elismerem. Talán majd az új környezet. Az argentin Maradona, a brazil Ronaldo, Ronaldihno, és Kaka. Na ők tényleg tehetségesek voltak, zsenik. Talán nálam van magasan a léc.
nem azt mondom hogy nem kellenek... nagyon sokan közülük be is válnak pl akiket említettél kaká, R10, Ronaldo, viszont ha belegondolsz pl Saviola is azért mekkora tehetség volt (év dé-amerikai játékosa 18 évesen) és azért láttuk mi van most vele, nem azt mondom hogy ez nem az edzők hibája, de hány ilyen nagy dél-amerikai tehetség van aki eltűnik a süllyesztőben?Sok a dél -amerikai tehetség, de talán a más fajta játékstílus nem jön be nekik, mert valljuk be, a tehnikás játékosok közül Angliában, vagy Németországban kevesen tudnak érvényesülni, meg hát Európában is rengeteg a focista. Ha nem kellenének a dél amerikaiak, akkor a németek miért őket veszik meg? PL: Wolsfburg, meg még pár csapat.
Úgy, hogy pontrúgásokból szerezte a legtöbb gólt, de lehet, hogy tévedek. Inkább nézem Kaká játékát, mint CR-ét.mr. írta:OK Akkor ezt most rakd össze. Ha CR7-be nem látsz semmi különlegeset hogy lehet az hogy egy ilyen játékos megállta a helyét angliában?vkinga írta: 1 Nálam CR sem jön be, nem látok különlegeset benne.
2 mert valljuk be, a tehnikás játékosok közül Angliában, vagy Németországban kevesen tudnak érvényesülni
Én utálom őt de elismerem, nem csak a pontrúgásait.
vkinga írta:Egyet kérdeznék. Akkor miért nem játszatta többet Pep, ha olyan jó? Miért a nagyoknak kellett annyi meccset végigjátszaniuk, hogy eljussunk idáig? Vannak nála sokkal jobbak, sajnos nem találok benne különlegeset. Nem tudja levenni rendesen a labdát, és rengeteg hibával játszik.
pedig akármennyire nem szeretjük Cr-t elég sokat lerakott már az asztalra, előző szezonját nem hiszem hogy a közeljövőben felül fogják múlni (aranycipő, Bl, PL)Nálam CR sem jön be, nem látok különlegeset benne. A szabadrúgását és a fejelni tudását elismerem. Talán majd az új környezet. Az argentin Maradona, a brazil Ronaldo, Ronaldihno, és Kaka. Na ők tényleg tehetségesek voltak, zsenik. Talán nálam van magasan a léc.
nem azt mondom hogy nem kellenek... nagyon sokan közülük be is válnak pl akiket említettél kaká, R10, Ronaldo, viszont ha belegondolsz pl Saviola is azért mekkora tehetség volt (év dé-amerikai játékosa 18 évesen) és azért láttuk mi van most vele, nem azt mondom hogy ez nem az edzők hibája, de hány ilyen nagy dél-amerikai tehetség van aki eltűnik a süllyesztőben?Sok a dél -amerikai tehetség, de talán a más fajta játékstílus nem jön be nekik, mert valljuk be, a tehnikás játékosok közül Angliában, vagy Németországban kevesen tudnak érvényesülni, meg hát Európában is rengeteg a focista. Ha nem kellenének a dél amerikaiak, akkor a németek miért őket veszik meg? PL: Wolsfburg, meg még pár csapat.
OK Akkor ezt most rakd össze. Ha CR7-be nem látsz semmi különlegeset hogy lehet az hogy egy ilyen játékos megállta a helyét angliában?vkinga írta: 1 Nálam CR sem jön be, nem látok különlegeset benne.
2 mert valljuk be, a tehnikás játékosok közül Angliában, vagy Németországban kevesen tudnak érvényesülni
Akarod mondani egyelőre. sry csak mindenhol ezt látom és már idegesít, de legalább most biztosan megjegyzedTZS írta:egyenlőre
a kiemelt részt már többször írtad és még mindig nem értem....mi az hogy nem egyéniség? könyörgök 18 éves.....nincs saját stílusa, ezt se fogom megértenivkinga írta:
Tessék? Ne haragudj, de nem értek egyet. Bojan nem egy nagy tehetség, inkább közepes. Ráadásul utánoz, nincs saját stílusa, nem egyéniség. Messi egy egyéniség, egy zseni, aki még rengeteget fog fejlődni. Jó lenne, ha kölcsönbe adnák. Egxébként egyetértek Peppel, hogy csak annyit játszott. Sem Gudi, sem Helb, sem Bojan nem olyan jók. Nekem ez a véleményem. Ha Bojan olyan jó lenne, akkor Pep miért akarja Villát?
Sok hibával játszik Bojan. Sajnálom, ha bántó vagyok, de nekem ez a meglátásom. Agüerót sokkal tehetségesebbnek tartom, vagy az argentin törpét, Buonanottét.
Azt hogyan érted, hogy Bojan utánoz, nincs saját stílusa??vkinga írta: Tessék? Ne haragudj, de nem értek egyet. Bojan nem egy nagy tehetség, inkább közepes. Ráadásul utánoz, nincs saját stílusa, nem egyéniség.
sümegvse5 írta:Szerintem Bojan olyan lesz mint Messi és ezért sokkal többet is kéne játszania.
Ez nem hogy nem jó üzlet, hanem egy borzalmasan elcseszett lépés lenne. Egy olyan posztra ahol bevethető simán 3 jó játékosunk igazolni egy negyediket, és odaadni érte az egyik legnagyobb tehetségünket. Plusz még 20 milla. Lehet hogy velem van a baj, de nem értem miért érné meg nekünk. Ahol Bojan van, az a hiányposzt. És mi az, hogy nincs benne elég potenciál? Lehet hogy én más meccseket néztem.Colos írta: Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy ennek a hírnek örüljek-e vagy se. A lliverpoolosok szerint Mascherano a világ egyik legjobban szerelő, argentin válogatottsági rekorder-várományos játékosa, Krkicsben pedig sokkal kisebb potenciál van, mint ahogy azt sokan mondják. Ha Javier esetleg bevethető még a hátsó sorban is, és mindaz igaz róla, amiket olvastam, akkor ez egy nagyon jó üzlet! Érkezhet még ugye Filipe és Henrique is a védelembe, Milito pedig távozhat. Szerintem ez egy borzalmasan erős alakzat lenne.
Nincs olyan ember, aki nemet mond egy EB keretbe hívásra. Sztem egyszerűen nem fért akkor be a keretbe és azért nem volt ott.danko94 írta:Most hogy így néztem a spanyol válogatott keretét, eszembe jutott, h Aragones tavaly elvitte volna az EB-re, de ő lemondta. Akkor mindenki jó döntésnek tartotta, mondván h pihenjen stb, de ha belegondolunk így utólag rájövünk, h nagyon rossz döntés volt, mert ott jó esélye lett volna berobbanni és akkor most a válogatott stabil tagja lenne és lehet h Pep is több lehetőséget adott vna neki...![]()
Persze úgy gondolom 1-2 év mulva ismét lesz lehetősége a válogatottban, de azért mégis csak elszalajsztott egy EB sikert és a válogatott jó esélylel pályázik a Konföderációs Kupa és a VB megnyerésére is.(reményeim szerint a VB-n már ott lesz)
ki helyett játszott volna? Villa vagy Torres? azért nem hiszem, hogy nagyon berobbant volna, max mint Casorla... azért Villa meg Torres jobb mint Bojan(mégdanko94 írta:Most hogy így néztem a spanyol válogatott keretét, eszembe jutott, h Aragones tavaly elvitte volna az EB-re, de ő lemondta. Akkor mindenki jó döntésnek tartotta, mondván h pihenjen stb, de ha belegondolunk így utólag rájövünk, h nagyon rossz döntés volt, mert ott jó esélye lett volna berobbanni és akkor most a válogatott stabil tagja lenne és lehet h Pep is több lehetőséget adott vna neki...![]()
Persze úgy gondolom 1-2 év mulva ismét lesz lehetősége a válogatottban, de azért mégis csak elszalajsztott egy EB sikert és a válogatott jó esélylel pályázik a Konföderációs Kupa és a VB megnyerésére is.(reményeim szerint a VB-n már ott lesz)