Barca Igazolások 2009-2010
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Ennyi erővel soha senki egyetlen hibáját sem lehetne megbocsátani soha...Lampiao írta:...

Hacsak nem gondolja Pep azt, h Eto'o rossz hatással lehet a többiekre, a csapatra, mint ahogyan R10 és Deco voltak...

De én ezt akkor is túlzásnak érzem...

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Felemás érzéseim vannak Villa esetleges leigazolásával kapcsolatban...
Nagyon kedvelem a kamerunit, sajnálnám ha távozna, mert hihetetlen figura, sok érv szól a maradása és persze a távozása mellett is.
43 millió euró (legalábbis az NSO szerint) viszont túl sok a spanyolért... olyan 30-35 körül lenne korrekt...
Többet nem szívesen szánnék rá, persze attól függ mennyi van a kasszában!
Filipe remélem, tényleg olyan közel van mint, ahogy arról a hírek beszámolnak, és az is jó lenne ha Henrique maradna nálunk.
Bruno Alves iránti érdeklődés meg ajánlom, hogy csak kacsa legyen!
Tud valaki valamit egyébként Silváról? Vagy Ő már nincs is a talonban?

Nagyon kedvelem a kamerunit, sajnálnám ha távozna, mert hihetetlen figura, sok érv szól a maradása és persze a távozása mellett is.
43 millió euró (legalábbis az NSO szerint) viszont túl sok a spanyolért... olyan 30-35 körül lenne korrekt...

Többet nem szívesen szánnék rá, persze attól függ mennyi van a kasszában!
Filipe remélem, tényleg olyan közel van mint, ahogy arról a hírek beszámolnak, és az is jó lenne ha Henrique maradna nálunk.
Bruno Alves iránti érdeklődés meg ajánlom, hogy csak kacsa legyen!
Tud valaki valamit egyébként Silváról? Vagy Ő már nincs is a talonban?
-
- Jugador d'estrella
Az Eto'o témán agyaltam, agyalok még most is... Nem értettem,de egy kedves Valencia drukker barátom rátapintott a lényegre...
Ő azt mondta:
Pep mindig azt hangsúlyozza, hogy a csapat mindig együtt bukjon és együtt örüljön a győzelemnek... Mindegy hogy milyen formában van a csapat a szívedet a pályán kell hagynod... De nálunk Rijkaard utolsó évében Eto'o nemhogy nem tette ki a szívét... És itt ne a sérüléssel meg az így is szép gólátlaggal jöjjünk... Az El Clásico előttről van szó!!!! A Valencia elleni 6-0 alkalmával 2 játékosunk sárgát kapott és így nem játszhatott illetve nem állt sorfalat... Deco és Eto'o... Azt mondták nem tudtak róla... mire Rijkaard rájuk pirított hogy de bizony tudtatok róla...
Pep emiatt neheztelhet Eto'o-ra... Ok, hogy most ment a szekér és tripláztunk... Ok hogy lőtt 34 gólt és bl döntőt nyert. De a CSAPAT -ban való lét nem csak öröm móka és kacagás... Akkor is oda kell tudni állni amikor szívunk és ég a pofánkról a bőr...
Villa a kiesés ellen harcoló Valenciában is ott maradt és azt mondta sokat köszönhet nekik... Tőle ilyet nem lehetett látni... oda teszi magát és megy előre...
Szerintem kedves barátomnak valamiben igaza lehet...
Ő azt mondta:
Pep mindig azt hangsúlyozza, hogy a csapat mindig együtt bukjon és együtt örüljön a győzelemnek... Mindegy hogy milyen formában van a csapat a szívedet a pályán kell hagynod... De nálunk Rijkaard utolsó évében Eto'o nemhogy nem tette ki a szívét... És itt ne a sérüléssel meg az így is szép gólátlaggal jöjjünk... Az El Clásico előttről van szó!!!! A Valencia elleni 6-0 alkalmával 2 játékosunk sárgát kapott és így nem játszhatott illetve nem állt sorfalat... Deco és Eto'o... Azt mondták nem tudtak róla... mire Rijkaard rájuk pirított hogy de bizony tudtatok róla...
Pep emiatt neheztelhet Eto'o-ra... Ok, hogy most ment a szekér és tripláztunk... Ok hogy lőtt 34 gólt és bl döntőt nyert. De a CSAPAT -ban való lét nem csak öröm móka és kacagás... Akkor is oda kell tudni állni amikor szívunk és ég a pofánkról a bőr...
Villa a kiesés ellen harcoló Valenciában is ott maradt és azt mondta sokat köszönhet nekik... Tőle ilyet nem lehetett látni... oda teszi magát és megy előre...
Szerintem kedves barátomnak valamiben igaza lehet...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
- Titinho
- Director del Fútbol
Az NSO egy kicsit pontosított a híren, mondjuk szerintük Saviola volt a Barca történetének legdrágább játékosa, csak azt már nem linkelted be.bojan95 írta:Barcelona: Villa lehet a katalánok történetének legdrágább játékosa
A spanyol Marca napilap beszámolója szerint a Barcelona 43 millió eurót ajánlott a Valenciának David Villáért.
Értesülések szerint a spanyol támadó már megállapodott a katalánokkal, és ha valóban létrejön az ügylet, Villa lesz a Barcelona történetének legdrágább igazolása. hát nm tom igaz e nemzeti sporton írták

A Sport.es-en és az El Mundon azt írják, hogy 40 és 45 millió között lehet az összeg, de 45 milla lenne a maximum érte! Mivel ez már közel lenne a Valencia által kért 50 millióhoz, így már lehet hogy rábólintanának egy ilyen összegre.
Az előzetes hírekkel ellentétben egyébként a Barca nem szeretne játékost belevonni az üzletbe, hiszen Bojan-t egyáltalán nem akarják elküldeni, Cácerest pedig maximum kölcsönbe egy spanyol csapathoz, tőle sem akarnak végleg megszabadulni.
Villa egyébként a tegnap esti meccs után azt nyilatkozta, hogy vasárnap tehát a Konf. kupa után (ugye szombat este lesz majd a bronzmeccs a spanyoloknak) fog megszólalni az ügyben, hogy hol szeretné folytatni a pályafutását.
Az El Mundo továbbá beszémol arról is, hogy ha minden rendben fog zajlani a Depor vezetői és a Barca között, akkor már a hétvégén eldőlhet Filipe sorsa és már hétfőn meglehet a Barca első nyári igazolása.

Ennyi lenne mára...a többi posztot tekinte csend van...mondjuk úgy hogy vihar előtti csend.

UI: (egy kicsit OFF is)
Aki tegnap este nézte a Sportklubbon a Barcelona-Malaga meccset, az a második félidő első negyedórájában olyat hallhatott, amit már tegnap olvashatott itt a fórumon.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
már ne is haragudj Cáceres14, de eddig értelmes, legalább elgondolkodásra okot adó hsz-t se sikerült írnod... tegnap jajveszékeltél, h a sahtar nem akarja eladni csigrinszkij-t meg hasonlók...Cáceres14 írta:megkéne venni Bruno Alvest mert állitolag a Chelsea is érdeklődik iránta és nem lenne jó ha oda menne inkább jöjjön a Barcába
ON:
a Villa ügyről... nem értem...továbbra se értem mi történhetett a BL-döntő előtt-után, h Samunak valszeg mennie kell....megnyert nekünk két bl-t (konkrétan a két döntőt) és 3 bajnokságot a góljaival... nem értem miért kell elküldeni...
-
- Entrenador del Barça
nem azért de mi lenne ha vissza olvasnátok egy kicsit és nem lenne tele a fórum ugyan azokkal a hírekkel ezt már leírták a Barca vs. Real ban valamint én vagy 2 órája leírtam ide h 45 millióról van szó. Szal csak egyszerűen olvass vissza és nem kell teleírni 6zor ugyan azzal a fórumot.bojan95 írta:Barcelona: Villa lehet a katalánok történetének legdrágább játékosa
A spanyol Marca napilap beszámolója szerint a Barcelona 43 millió eurót ajánlott a Valenciának David Villáért.
Értesülések szerint a spanyol támadó már megállapodott a katalánokkal, és ha valóban létrejön az ügylet, Villa lesz a Barcelona történetének legdrágább igazolása. hát nm tom igaz e nemzeti sporton írták
Boccs az offért!
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Barcelona: Villa lehet a katalánok történetének legdrágább játékosa
Visca del Barca
-
- Entrenador del Barça
Csak azt mondd meg h minek nekünk egy 6. középső védő? Ez a poszt olyan mint a vkp poszt.Ott is meg vagyunk elegen ugyan ez van a középső védőknél is, de ha ennyire védőt akarnánk venni akkor inkább a jobb szélre kellene egy fiatal tehetséget venni h Pep rotálhassa Alvéssel együtt.Cáceres14 írta:megkéne venni Bruno Alvest mert állitolag a Chelsea is érdeklődik iránta és nem lenne jó ha oda menne inkább jöjjön a Barcába
Pityi használd a szerkeszt gombot

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
-
- Entrenador del Barça
Az El Mundo Deportivo szerint a Barcelona nagyon is közel áll a Villával való megegyezés terén habár a klub "csak" 45 millió eurót fizetne a világklasszis csatárért.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
1. pénzbowlinggolyo írta:Most olvastam h lelehet tenni Riberyről mert ő nyilatkozta az AS-nek h ha spanyol földön játszik akk is csak a Real színeiben és nem szeretne a Barcelonában játszaniNem tudom mivel jobb a Real számára
2. Zidane kopizása
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Entrenador del Barça
Most olvastam h lelehet tenni Riberyről mert ő nyilatkozta az AS-nek h ha spanyol földön játszik akk is csak a Real színeiben és nem szeretne a Barcelonában játszani
Nem tudom mivel jobb a Real számára

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Ja 4 kupát nyertünk és + hogy szinte mindig eljöttek 80-90-ezren a stadionba és akkor nincs pénzünk játékosokra
Azt megérteném ha hírtelen Pereznek elfogyna a pénze de azt nem hogy a Barca csak 30 milkát költhetne. Ha igaz lenne akkor nem lenne szó Villáról (jó lenne ha tényleg nem lenne mert nem akarom hogy elmenjen etó)

Azt megérteném ha hírtelen Pereznek elfogyna a pénze de azt nem hogy a Barca csak 30 milkát költhetne. Ha igaz lenne akkor nem lenne szó Villáról (jó lenne ha tényleg nem lenne mert nem akarom hogy elmenjen etó)
- danko94
- Entrenador del Barça
Persze!! Van 10 milliárd Euro-s tartozásunk + az elmult idény is óriási veszteség volt(kevés néző, sikertelenség stb..) szal elfogyotta lóvémessi1996 írta:Most olvastam pepsifocin(tom h mindig csak marhaságokat irnak)hogy a barca cs 30 milliót költhet.Ez igaz?

Természetesen kacsa a hír...Annyit költünk amennyit akarunk, csak a Barca elvből nem ad 35-40 millánál többet egy játékosért!!!

Nem tudtam hogy Balszélső FilipeFernando írta:N'Zogbia? Ugyanmár. Miért nem jó nektek Filipe?

Azt hittem hogy őt Alves cseréjének igazolnák. De mostmár értem. Jöhet Filipe nincs gondom vele csak mivel még nem láttam játszani ezért nem tudtam hogy milyn poszton játszik

Most olvastam pepsifocin(tom h mindig csak marhaságokat irnak)hogy a barca cs 30 milliót költhet.Ez igaz? :?:
- Fernando
- Llegenda del Barça
Kacsa. Hleb nem akar távozni. Többször is elmondta mind a Sportnak mint a Mundonak. Háp-háp. Majd inkább az nso-nak hiszek...danko94 írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/al ... 42915.html?
Ha szóbakerül a Bayern-nél is akkor cserealapként bele lehetne voni Ribery üzletbe...Hleb(10-12M)+30-35M-->Ribery
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- danko94
- Entrenador del Barça
http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/al ... 42915.html?
Ha szóbakerül a Bayern-nél is akkor cserealapként bele lehetne voni Ribery üzletbe...Hleb(10-12M)+30-35M-->Ribery

- Fernando
- Llegenda del Barça
Még jó, hogy Adam Philip vagy és nem Txiki Begiristain.Adam Philip írta:Sziasztok!
Igazolási ölteteim
Érkezők: Mascherano,Filipe, Henrique (kölcsönből vissza) Thiago
Botía, Assulin az Atletic-ből.
Távozók : Sylvinho, Hleb,.
Kölcsönbe mehetne : Cacares, Jeffren, Victor Sánchez.
Szerk egyébként van valami hír Henriquéről. Állítólag tegnap ültek le megtárgyalni a sorsát. Én nem találtam semmit. Villa 45 millióért. Oké. Csak akkor jöjjön már, mert nem nagyon bírom az ilyen elhúzódó ügyleteket. Ha ide akar jönni Villa ide fog, ha nem akkor marad vagy megy a Madridba, nemértem mi ilyen hosszadalmas ezen.
N'Zogbia? Ugyanmár. Miért nem jó nektek Filipe?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2009.06.25. 11:52:06-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Nem, ő Newcastle-be játszik balszélen de láttam többször is kp-t játszanimessideco írta:AZ Tottenhames?

Szerk: Sajnos nem találtam róla videót csak ezt a videót. A többi fifás

Egyébként nem csúnya gól

ez a 35 millió euró ez eleve hülyeség,mivel van kapásból két 'hiányposztunk', a baltámadó és a csere balvédő poszt..ha ezen két posztra megfelelő embereket veszünk,az máris több lesz,mint az említett összeg és akkor még ott van a csatárposzt,amiből szintén nem biztos hogy 'pluszban' jövünk ki, ha eladjuk eto'o-t.
és akkor még mindig nem beszéltünk a középpályáról,ahova,úgy tűnik,csikiék mindenképp szeretnének egy embert venni.
ha a vezetőség ezt kihozza 35 ruppóból,akkor nagy respect nekik!
és akkor még mindig nem beszéltünk a középpályáról,ahova,úgy tűnik,csikiék mindenképp szeretnének egy embert venni.
ha a vezetőség ezt kihozza 35 ruppóból,akkor nagy respect nekik!

- Kamarilla
- Jugador d'estrella
Remélem minél hamarabb pontot tehetünk a végére, csak úgy, mint a Filipe ügynek!Eagico írta:VILLA!

Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
- Chino
- Llegenda del Barça
Reakció? Egyszerűen nevetséges. Eto'o magában megér úgy kb. 35 misit minimum (!) Akkor ez már majdnem annyi mint CR. A Barca még 40 millát sem nagyon adna.gyuri03 írta:Sziasztok! Igazából egy humortopic-os hírt közölnék ott bár ide is tartozik 1 kicsit meg ezt a topicot sokkal többen látogatjákszóval a drága jó pepsifoci.hu azt állítja hogy a a Barca Eto'o-t + 40M €-t ajánl David Villáért
bár inkább idegesítő mint vicces hogy miket tudnak kitalálni![]()
![]()
várom a reakciókat
http://pepsifoci.hu/node/36649
Viszont én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy egy olyan játékost kellene venni aki szélsőként és középpályán is bevethető. Sokkal drágább lenne egy Robinho + egy jó kp. Ezért lenne jó Silva vagy Ribery de őt már el lehet felejteni. Silvát csak horribilis összegért adná a Valencia, mert ha jól tudom a vezetők azt mondták, hogy csak Villát adják el, Silvát semmiképp. Bár ez egy korábbi info az nso-ról (nem tudom mennyire megbízható)és a legújabb véleményekről nem tudok. Mata szerintem jó választás lenne. Viszonylag olcsón hozzá lehetne jutni valamint nagyon mobilis és technikás játékos. Még középpályásként is elég gólérzékeny.
Adebayor-nak viszont nem nagyon örülnék. Tipikus "angol" játékos. A technikásabb spanyol liga ritmusát nem tudná felvenni, a Barcába pedig abszolut nem illene. Tavaly is felvetődött a neve, de nagyon hamar elvetették.
Annak viszont nagyon örülök, hogy a Filipe-bizniszbe be tudnák vonni V. Sanchez-t. Még ha csak 1-2 millióval viszik le az árát már megéri. Már csak Hlebbel és Gudival kéne vmit csinálni. A legjobb lenne őket is valami transzferbe bevonni. A legesélyesebb sztem egy Robinho vagy egy Ashley Young (bár neki ha tudom még fel sem merült a neve Pepnél) transzferbe.
Erre a lyoni srácra pedig kiváncsi lennék. Ha tényleg ilyen tehetséges nézem a Lyon-meccseket is rendszeresen. Az hogy sokat cselez nem olyan nagy gond. Pep biztos helyre tudná rázni, megjegyzem Robinho sem az önzetlenségéről volt híres.
Forca Barca!!!!
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Ez már csak akkor is hülyeség, mert ki mondta hogy csak 35-40 millát költhet a klub? Én ezt még sehol sem olvastam. Maximum azt hogy 1 játékosra nem akarnak többet áldozni.gyuri03 írta: http://pepsifoci.hu/node/36649
Ez a Samu+ 40 milka ügy jóhogy nem hápog. Annyival biztos nem jobb Villa hogy ennyit kiadjanak érte, Főleg mert kb samu is annyit ért mint Villa. 2xes "pénzt" addig biztos nem fog kiadni a klub senkiért semi amíg Laporta az elnök.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti