Henry forever írta:Nagyon tetszenek ezek az elmélkedések, hogy Ribéry, Robinho, meg ilyenek.
Szerencsétlen Henry-t már mindenki leírta? Szerintem az idei teljesítménye alapján egy kicsit többet érdemel. Simán van olyan játékos mint Robinho, ha nem JOBB!!!
Én mint az egyik legnaobb Henry-fan, szintén azt mondom, hogy kell az erősítés balszélre. Azért, mert Henry papa nem fiatalodik már, és az ő korában nem sok szélsőt találsz a világon a nagyobb klubcsapatokban. Érthető okokból: gyorsaságból veszít 30 fölött a sportoló, és kondiból is. Harmadik okként szokták emlegetni az esetleges motivációvesztést, mivel ő gyakorlatilag mindent megnyert, amit meg lehetett csapat szinten.
DE. Természetesen nem mindegy, hogy ki lenne az, akit hozni kéne melléje (és szigorúan: nem helyette!). Henryt nem szívesen nézném a padon 1 éven át, ezért egy kompromisszumos rotálással meg lehetne oldani a helyzetet a balszélen. És emellett, amikor Eto'o Afrikában van, akkor Henry a középcsatár 1 hónapon keresztül. Szerintem ez egy jó, és fair dolog lenne.
Nem kérdés, hogy jobb, mint Robinho

Egyértelmű. Ezért én nem is örülnék neki, ha a kölyökképű Robi jönne. Ribéry agyban ott van, és képes lehet Henry-teljesítményre, de fiatalabban, több kondival, és vszeg több akarással (motiváció).