Üdvözlöm a Fórumozókat!
Szeretném megosztani veletek az én elképzeléseimet, és véleményem is.
Ugye valószínűsíthető három távozó, Sylvinho, ugye vele nem kötöttek új szerződést, Gudy biztosan nem marad őt a Besiktas csábítja, Hleb is hasonló sorsra juthat. Vele kapcsolatban egy lehetőségről tudok, az pedig úgy néz ki hogy az Aston Villa el tudná képzelni soraiban a fehérorosz játékost, lehet hogy hajlandó lenne belemenni egy csereüzletbe is némi ráfizetéssel, hogy A. Young Barcelonába költözzön. Ugye ő egy nagyon fiatal tehetség szélsőként és csatárként is bevethető lenne.
Ribery-t én is szeretném nálunk látni,de sajnos kétlem hogy a vezetőség ennyit fizetne érte de az köztudott hogy a bajorokkal nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Én mind esetre azért szurkolok.....

Mondjuk Robinhoval is kiegyeznék, ha a francia csillag nem jöhet.

Csatárkérdés, ez a legérdekesebb számomra, és a legtöbbet vitatott is a szurkolók között. Ahogy én tudom,a spanyol lapokat és nézegetve Eto'o szerintem távozik. Jövőre lejár a szerződése, de az igényei véleményem szerint nem teljesíthetők, ha marad jövőre idény végén ingyen igazolhatóvá válik, és ha pénzt akarnak látni érte akkor az csak most lehetséges.
Pótlása megint csak érdekes, én Ibra leigazolásával egyáltalán nem értenék egyet. Nem fiatal játékos, ráadásul elég nehéz természete van, fizetéséről és az áráról már nem is beszélnék. A legjobb a középcsatár posztra Villa lenne, még fejlődőképes, gyors és nagyon gólerős. Mást nem tartok potenciális jelöltnek.
Védelem,szélső hátvéd kell. Filipe a Deporból tökéletes lenne beleillik a katalán gépezetbe. Azt is el tudnám képzelni, hogy ő lenne kezdő majd Abidal helyett. (Mert ugye a francia szélső nem muzsikált valami fényesen az elmúlt szezonban). Középhátvéd van. Remélem Gabi Milito is teljesen felépül, de ha nem akkor visszahoznám a kölcsönadott Henriquét a "gyógyszertáriaktól".
Egy középpályás sem ártana, mert ez a szezon nagyon hosszú lesz, egyet értenék Mascerano leigazolásával is mert,ugye Yaya eredetileg nem védekező játékos, legalábbis Franciaországban nem azt játszott. Az ő feljebb tolásával játszhatna szűrő helyén a biztoslábú argentín. Pepnek pedig bővülnének a variációs lehetőségei. Ez a 3-4 változtatás kell a csapatnak, mert a ez nagyon nehéz szezon lesz.
A Real Madrid átigazolási politikáját pedig nem tartom meglepetésnek, Perez nem változott. Fenyegetőnek a két aranylabdást meg végkép nem érzem, mert ezzel még csapatot nem épített... például védelmükben továbbra is óriási lyuk tátong . A másik oldal meg az,hogy félig sem biztos, hogy Kaká , és C. Ronadlo képességeikhez híven fognak teljesíteni. Elég példának felhozni a brazil elmúlt szezonban nyújtott játékát az AC Milanban.
Mindenesetre én ezekkel a változtatásokkal elégedett lennék,és várnám a az újabb sikereket.
Visca el Barca