Na, sztem Villa jobb, mint Ibra, ebbe a csapatba, a játékstílus miatt. Sztem a színészkedést könnyebb orvosolni, mint a rögzült nagyképűséget. Írtátok, hogy az egész Valencia ilyen, de akkor lehet ezért olyanok, mert ez az "elvárás". Danit is sikerült megnevelni, akkor Villát is sikerülne.
Emberileg lerendezve. Sztem nagyon gyors, technikás és érzi a rövid passzos játékot, ami nem elhanyagolható egy Barcában. A spanyol válogatottban 1 csatár segítővel tud nagyon jól összedolgozni, akkor mit tenne 2-vel?

Teljesen jól lő, bár néha lehetne kicsit önzetlenebb, de ez is kijavítható lenne, mert nem olyan vészes és végül simán meg tudja verni a védőjét 1v1-ben, úgy, ahogy Ibra, csak talán gyorsabban és kevésbé mutatósan, de megteszi!
Hogy hogy szereznénk meg: ha Hleb elviselne még1 évet a spanyol bajnokságban, akkor 25-30 milla és Hleb játékjoga. 2 legyet ütnénk 1 csapásra: menne Hleb, és jönne Villa ( Hleb helyére maradhatna Thiago, vagy jöhetne is valaki, nem túl nagy név cserének ). Eto'o meg mehetne szabadon a MU-ba, akkor, meg sok pézünk is lenne, kevesebb fogyna, és mindenki jól járna!
Azért kicsit sokat írtam olyanról, amiben van egy feltevés és 2 nem feltétlenül biztos hír alapul véve, de azért jó elmélkedni így év vége után!