currahee írta:// AJÁNLOM MINDENKI FIGYELMÉBE!! //
komolyan mondom egy két ember kibszottul SZÁNALMAS amit itt írkál/mondogat!!
mégis h van képetek Eto'o-t szidni, lebecsülni egy olyannal szembe aki még semmit sem tette a Barcáért?!?!?! a pofám leszakad...
ezeknek a tagoknak azt üzenem h kicsit gondolkozzanak már el h mit is tett Samu eddig a Barcáért és h mennyit küzdött folyton folyvást a csapatért!!
ha már csak azt figyelembe vesszük h tavaly nyáron milyen szemét módon viselkedett vele a klub és Guardiola, alaptalanul, de ő mégis itt maradt és megmutatta h igenis érdemes vele számolni, pedig ez lelkileg nagyon nem lehetett vmi jó érzés, de ő mégis úgy tette a dolgát ahogy mindeki számára példa értékű lehetne!! ezt mégis hány focista csinálná meg??? nem hiszem h sok...
jah és ha vki ezek után sem veszi észre a sok sületlenséget amit mondana arra csak azt tudom mondani h vagy vmi nincs rendeben a fejében a dolgokkal, v még friss drukker és nem tudja h mégis milyen volt a kameruni eddigi barcelonai karrierje.
Már bocsi, de Eto'o elakart menni, csak nem fizetett senki annyit, amennyit kért, nem ő maradt itt, nem vitte el senki, áron alul meg nem adtuk el.
Egy jó példa az Eto'o-val való hozzáállásodhoz.Aláírom Eto'o nagyszerű góllövő, de sztem nincs olyan hűséggel a klub felé, mint mondjuk Puyol,Xavi,Messi vagy Iniesta, amit meg is lehet érteni.Szal, anno a fórum 70%-a iratta volna alá Dinho-val az élete végig tartó szerződést, semmi pénzért sem eladni.Mennyit kerestünk volna rajta, te jó isten.

Bebizonyosodott, h utána is van élet, csak erre kb -40 millió euroval jött rá a csapat.Akkor nem hiszem, h Eto'oból ilyen nagy problémát kell csinálni, meg elmondani a szurkolótársainkat mindennek.

Mindegyikőnk, ugyanazt akarja, jövőre is, a triplázást és ez szvsz nem Eto'o-on múlik, hanem Xavin,Iniestán,Messin és Puyolon.
Eto'o sztem a góljainak 70%át a 4 támadó passzából szerezte, nem pedig, mert 6an lepattantak róla.Ez nem baj, sőt jó is, mert berúgja, de ezt más is berúgja.