Példaértékű lenne ha kellet volna vkinek az üzbégeken kívül. De szvsz senki sem akarta megvenni meg kifizetni a követeléseit, ez sem lehet véletlen. Topcsapat nem akarta megvenni ezért maradt és hajtott hogy játszhasson ha a Barca-n vagy rajta mult volna már nem itt lenne sztem.currahee írta: ha már csak azt figyelembe vesszük h tavaly nyáron milyen szemét módon viselkedett vele a klub és Guardiola, alaptalanul, de ő mégis itt maradt és megmutatta h igenis érdemes vele számolni, pedig ez lelkileg nagyon nem lehetett vmi jó érzés, de ő mégis úgy tette a dolgát ahogy mindeki számára példa értékű lehetne!! ezt mégis hány focista csinálná meg??? nem hiszem h sok...
Barca Igazolások 2009-2010
-
- Director del Fútbol
- Barcaforever
- Director del Fútbol
currahee írta:// AJÁNLOM MINDENKI FIGYELMÉBE!! //
komolyan mondom egy két ember kibszottul SZÁNALMAS amit itt írkál/mondogat!!
mégis h van képetek Eto'o-t szidni, lebecsülni egy olyannal szembe aki még semmit sem tette a Barcáért?!?!?! a pofám leszakad...
ezeknek a tagoknak azt üzenem h kicsit gondolkozzanak már el h mit is tett Samu eddig a Barcáért és h mennyit küzdött folyton folyvást a csapatért!!
ha már csak azt figyelembe vesszük h tavaly nyáron milyen szemét módon viselkedett vele a klub és Guardiola, alaptalanul, de ő mégis itt maradt és megmutatta h igenis érdemes vele számolni, pedig ez lelkileg nagyon nem lehetett vmi jó érzés, de ő mégis úgy tette a dolgát ahogy mindeki számára példa értékű lehetne!! ezt mégis hány focista csinálná meg??? nem hiszem h sok...
jah és ha vki ezek után sem veszi észre a sok sületlenséget amit mondana arra csak azt tudom mondani h vagy vmi nincs rendeben a fejében a dolgokkal, v még friss drukker és nem tudja h mégis milyen volt a kameruni eddigi barcelonai karrierje.

Már bocsi, de Eto'o elakart menni, csak nem fizetett senki annyit, amennyit kért, nem ő maradt itt, nem vitte el senki, áron alul meg nem adtuk el.
Egy jó példa az Eto'o-val való hozzáállásodhoz.Aláírom Eto'o nagyszerű góllövő, de sztem nincs olyan hűséggel a klub felé, mint mondjuk Puyol,Xavi,Messi vagy Iniesta, amit meg is lehet érteni.Szal, anno a fórum 70%-a iratta volna alá Dinho-val az élete végig tartó szerződést, semmi pénzért sem eladni.Mennyit kerestünk volna rajta, te jó isten.

Eto'o sztem a góljainak 70%át a 4 támadó passzából szerezte, nem pedig, mert 6an lepattantak róla.Ez nem baj, sőt jó is, mert berúgja, de ezt más is berúgja.

gergo9 írta:
Lesz*rom ha 90ből 70-et végigalibizik de abban a 20percben lő egy mesterhármast. Inkább mint Eto'o féle "széthajtom magam" 30 helyzetből 40-et hagyok ki 5 méterről izomból kapusba lövöm hátha beviszi a kapust is a hálóba style vagy észrem sem veszem két béelelődöntő párharcba hogy egyáltalán játszik.
OFF
Én nem tartom még jóra sem Eto'o idényét max közepesre EBBEN a csapatban. Őszi szezonja jó volt a tavaszi pedig elégtelen. Ha már itt tartunk.
Ja és a nyilatkozatai még a ráadás tőlem húzhat már most is az Interbe "dolgozni" vagy vissza Mallorca-ra.
a nyilatkozatai bántanak??
jaaaah értem, Ibra péniszmutogatása az nem számít igazad van...
nincs több kérdésem... Samu elégtelen volt tavasszal?
a hozzád hasonló emberek nem tudják, mit csináljanak jódolgukban... vmibe mindenképp bele kell kötni ugye?

- ab1daL
- Director del Fútbol
Itt napról napra változik egyesek véleménye...
Hozzá szokhattál volna már. 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
// AJÁNLOM MINDENKI FIGYELMÉBE!! //
mégis h van képetek Eto'o-t szidni, lebecsülni egy olyannal szembe aki még semmit sem tette a Barcáért?!?!?! a pofám leszakad...
ezeknek a tagoknak azt üzenem h kicsit gondolkozzanak már el h mit is tett Samu eddig a Barcáért és h mennyit küzdött folyton folyvást a csapatért!!
ha már csak azt figyelembe vesszük h tavaly nyáron milyen szemét módon viselkedett vele a klub és Guardiola, alaptalanul, de ő mégis itt maradt és megmutatta h igenis érdemes vele számolni, pedig ez lelkileg nagyon nem lehetett vmi jó érzés, de ő mégis úgy tette a dolgát ahogy mindeki számára példa értékű lehetne!! ezt mégis hány focista csinálná meg??? nem hiszem h sok...
jah és ha vki ezek után sem veszi észre a sok sületlenséget amit mondana arra csak azt tudom mondani h vagy vmi nincs rendeben a fejében a dolgokkal, v még friss drukker és nem tudja h mégis milyen volt a kameruni eddigi barcelonai karrierje.
ibra 25 gólt lőtt tudjuk mien "hátszéllel", egy elég korrekt olasz bajnokságba.. eto'o egy írtó gyenge spanyolba.. 30-at xavi-val, iniesta-val, és szerintem idesorolhatjuk henry-t és messi-t is.. szóval én nem azt mondom hogy eto'o menjen meg ilyenek, de ha egy olyan player jönne helyette mint a svéd.. szerintem simán OK.
-
- Jugador d'estrella
Ibra jojjon csak,szerintem jelenleg a legjobb csatar,es nagyon technikas ami itt kotelezo 
Sokan irjak hogy egy taplo..na most olasz sajto szadizza,es az egesz csapat tole fugg,kis tulzassal o az egyetlen vilagklasszis az interben.
Ha idejon ra fog jonni vagy ,ha nem Pep ravezeti, hogy van a csapatban 6 nala fontosabb ember (Leo,Ini,Xavi,Pique,Henry,Dani)akik minimum olyan focistak a posztjukon mint o,ha ez meg lesz szerintem sokkal visszafogottabb lesz,ha nem akkor pillanatok alatt kiteszik innen,ott nem mertek mert ha megtettek volna 5. az Inter
Mar csak annak drukkolok ,hogy ha ez a csere bekovetkezik akkor Etoot melto keppen kezeljek,mert a klub tortenetenek fontos alakja.

Sokan irjak hogy egy taplo..na most olasz sajto szadizza,es az egesz csapat tole fugg,kis tulzassal o az egyetlen vilagklasszis az interben.
Ha idejon ra fog jonni vagy ,ha nem Pep ravezeti, hogy van a csapatban 6 nala fontosabb ember (Leo,Ini,Xavi,Pique,Henry,Dani)akik minimum olyan focistak a posztjukon mint o,ha ez meg lesz szerintem sokkal visszafogottabb lesz,ha nem akkor pillanatok alatt kiteszik innen,ott nem mertek mert ha megtettek volna 5. az Inter

Mar csak annak drukkolok ,hogy ha ez a csere bekovetkezik akkor Etoot melto keppen kezeljek,mert a klub tortenetenek fontos alakja.
Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
- faithnomore
- Entrenador del Barça
az viszont más kérdés hogy nem tudom mennyi gólt szereztünk úgy hogy beadták szélről és eto'o befejelte...hát nem nagyon számoltam 

- Ebdon Lake
- Jugador del Barça
Azért az túlzás, hogy elégtelenb votlt. Nagyon is jól játszott más kérdés, hogyha a Bilbao és a Mallorca elleni meccseken belövi a helyzeteit, akkor sztem 40 gól fölött is lehetett volna, de sztem a 30 önmagában is fantasztikus.gergo9 írta:Lesz*rom ha 90ből 70-et végigalibizik de abban a 20percben lő egy mesterhármast. Inkább mint Eto'o féle "széthajtom magam" 30 helyzetből 40-et hagyok ki 5 méterről izomból kapusba lövöm hátha beviszi a kapust is a hálóba style vagy észrem sem veszem két béelelődöntő párharcba hogy egyáltalán játszik.Fecooo írta: a logika számomra már ott megbukik, hogy:
-Samu kárára
- ennyire egoista, és alibizésre hajlamos játékos nincs a keretben, tehát nem is kellene, h ez a "szép hagyomány" megszakadjon... ( Alves és Samu is egoista, de ők nem alibiznek, hanem széthajtják magukat a pályán...)
OFF
Én nem tartom még jóra sem Eto'o idényét max közepesre EBBEN a csapatban. Őszi szezonja jó volt a tavaszi pedig elégtelen. Ha már itt tartunk.
Ja és a nyilatkozatai még a ráadás tőlem húzhat már most is az Interbe "dolgozni" vagy vissza Mallorca-ra.
eddig is volt értelme a beívelt labdáknak mert samu azért nem kicsi, és nem fejel rosszul; na és henry sem!Tivornya írta:Ibra idehozatalában több a logika,mint hinnéd,fecooo:1.:végre lesz értelme D.Alves szélről belőtt passzainak...2.:végre lesz valaki,aki mer távolról is lőni...3.:végre lesz valaki,aki megbírkózik a yetiméretű védőkkel...hirtelen ennyi logika
a távoli lövést többen is mernének és tudnának elég jókat is tüzelni (Yaya pl nagy nagy távoli bombázó csak itt még ezt nem mutatta meg annyira), csak a Barca játékstílusából, játékfelfogásából adódóan nem azt helyezi előtérbe és kicsit ki is ölte ez a taktika a távoli próbálkozásokat... itt a tili-toli megy a végsőkig amíg mindenkit ki nem játszanak és megfelelő legyen a helyzet a gólhoz. (leginkább)
yeti méretű védők... hát ismét csak azt mondom h eto'o nem olyan kicsi és nem gyenge fizikálisan sem, ahogy henry sem. samu amugyis nagyon komoly lefordulásokat mutatott már be amióta itt játszik...
-
- Director del Fútbol
Lesz*rom ha 90ből 70-et végigalibizik de abban a 20percben lő egy mesterhármast. Inkább mint Eto'o féle "széthajtom magam" 30 helyzetből 40-et hagyok ki 5 méterről izomból kapusba lövöm hátha beviszi a kapust is a hálóba style vagy észrem sem veszem két béelelődöntő párharcba hogy egyáltalán játszik.Fecooo írta: a logika számomra már ott megbukik, hogy:
-Samu kárára
- ennyire egoista, és alibizésre hajlamos játékos nincs a keretben, tehát nem is kellene, h ez a "szép hagyomány" megszakadjon... ( Alves és Samu is egoista, de ők nem alibiznek, hanem széthajtják magukat a pályán...)
OFF

ibra tökéletesen az a játékos, aki a támadó szekció bármelyik részén jó. mivel gyors, és jól cselez, ezáltal szélen is jó. henry-ról mondtad volna hogy jó lesz balszélen.. hagyjad már
.
jöjjön csak jöjjön.. pep megmondja neki mi a szitu

jöjjön csak jöjjön.. pep megmondja neki mi a szitu

Hát azért ez nem így van én néztem az Inter meccseit hátrajár ő is igaz ott labdaért mert pancser középpályások nem adnak neki. És ha kell ő ad be a szélről. Ha annyira rossz lenne Guardiola nem akarná leigazolni!Fecooo írta:itt a másik probléma! Ibra várja a labdákat, mint a sültgalambot... Samu szokott védekezni is, vmint a TRIDENTE sikerességének titka az volt többek között, h 3an folyamatosan váltogatták a pozíciókat...hol Titi volt középen, hol Messi, hol Samu... Ibra nem fog robotolni, nem illik bele ebbe a konstrukcióba...mexx86 írta:Azzal én is egyetértek hogy Ibra alibizik de ha arra megy a labda biztos hogy bevágja a ziccereit! Etonál ez nem mindig van így!
- robertfcb
- Capitá del Barça
És te azt honnan tudod, hogy nem fog robotolni? Amúgy amikor Henry idejött ugyanez ment, hogy Henry hátra fog menni? Az kizárt dolog, mert az Arsenalban sem ment... Pep megmondaná neki mi a feladata és végre fogja hajtani.Fecooo írta:itt a másik probléma! Ibra várja a labdákat, mint a sültgalambot... Samu szokott védekezni is, vmint a TRIDENTE sikerességének titka az volt többek között, h 3an folyamatosan váltogatták a pozíciókat...hol Titi volt középen, hol Messi, hol Samu... Ibra nem fog robotolni, nem illik bele ebbe a konstrukcióba...mexx86 írta:Azzal én is egyetértek hogy Ibra alibizik de ha arra megy a labda biztos hogy bevágja a ziccereit! Etonál ez nem mindig van így!

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
-
- Entrenador del Barça
Egyébként, az angol foci angol foci, a spanyol foci pedig spanyol foci, nincs olyan h újítás, mind2-nek megvannak a sajátosságai. Az angolok ívelgetnek, míg a spanyolok rövid passzokat játszatnak.Tocy írta:Én ezzel értek egyet maximálisan....Pep változtatni, újítani akarja a játékot......ideális......Tivornya írta:Ibra idehozatalában több a logika,mint hinnéd,fecooo:1.:végre lesz értelme D.Alves szélről belőtt passzainak...2.:végre lesz valaki,aki mer távolról is lőni...3.:végre lesz valaki,aki megbírkózik a yetiméretű védőkkel...hirtelen ennyi logika
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

itt a másik probléma! Ibra várja a labdákat, mint a sültgalambot... Samu szokott védekezni is, vmint a TRIDENTE sikerességének titka az volt többek között, h 3an folyamatosan váltogatták a pozíciókat...hol Titi volt középen, hol Messi, hol Samu... Ibra nem fog robotolni, nem illik bele ebbe a konstrukcióba...mexx86 írta:Azzal én is egyetértek hogy Ibra alibizik de ha arra megy a labda biztos hogy bevágja a ziccereit! Etonál ez nem mindig van így!
- Tivornya
- Capitá del Barça
hányas számú az a szabvány,amiben benne van,h Ibra egoista,önző,csapatromboló és nem képes változni egy csapat érdekében?azt hiszem,ha tényleg idejön Ibra,akkor összeteszi mindkét kezét,h idekerült és alázatos csatár lesz belőle...legalább 1 évig

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
- Ebdon Lake
- Jugador del Barça
A spanyoloknál máshogy működnek a dolgok, mint máshol. A barcat a sóciók irányítják, akik rengetegen vannak. Így a klub saját magának termeli a hasznot/kárt. Itt nem egy cég vagy egy ember irányítja a témát, akinek, ha baj van a pénzével,munkájával akkor a csőd fele kacsingat a klub. Ezért van az talán, hogy a spanyolokat jóval kevésbé érinti a válság, mint a többi csapatot (csapatok tulajdonosait).bali 15 írta:Mi fene? A Spanyoloknál nincsen válság hogy csak úgy megvehetnek egy Kaká-t meg egy Zlatan-t? Az olasz csapatokkal mi a fene van? Csak a Juventus tudott talponmaradni? Míg a riválisok megválnak a legjobbjaiktól ők vesznek egy Diego-t. Bár ők nagyon okosak voltak. Diego már egy ideje szerintem sokkal színvonalasabb teljesítményt nyújt mint Kaká. Ő most a legjobb Brazil kp. Ő jövő év biztos a Juve éve lesz.Titinho írta:ATYAVILÁG!!!![]()
Ez tényleg igaz lehet! Amit Dani is írt, hogy a fogadóirodák is tutira veszik az érkezését, de számomra a következő hír jelenti a tutit:
MORATTI MEGERŐSÍTETTE HOGY LEHET MEGVÁLNAK IBRÁTÓL!
Ő is gazdasági okokra hivatkozik, csakúgy mint Galliani Kaká esetében, az Inter Tv-nek adott egy rövid interjút! Hát ezt nem hittem volna...te jó ég!
Most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek! Azt hiszem mindkettő! De azért még mindig nem 100%, de már rajzolódik! Nehogy holnap reggel egy hivatalos Inter cáfolatot lássunk!
Azzal én is egyetértek hogy Ibra alibizik de ha arra megy a labda biztos hogy bevágja a ziccereit! Etonál ez nem mindig van így!
- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Ez mindenkinek így van szerintem, állítsd be, hogy automatikusan belegyél jelentkezve talán akkor megszűnik, am ezt nem ide kéne írni-BlancoMark- írta: Egy kérdés :
Miért van az, hogy csak másodszori kattintás után tudok hsz-t írni ? Tehát ha először rá kattintok az "új hozzászólásra", akkor automatikusan belép a fórum részlegbe.

~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim

www.barcelona.gportal.hu - hobbim

Én ezzel értek egyet maximálisan....Pep változtatni, újítani akarja a játékot......ideális......Tivornya írta:Ibra idehozatalában több a logika,mint hinnéd,fecooo:1.:végre lesz értelme D.Alves szélről belőtt passzainak...2.:végre lesz valaki,aki mer távolról is lőni...3.:végre lesz valaki,aki megbírkózik a yetiméretű védőkkel...hirtelen ennyi logika
-
- Entrenador del Barça
1: Nem biztos, hogy engdei neki azt Pep, hogy távolról ellőjön mindent (, bár ez tényleg jól hangzik..)Tivornya írta:2.:végre lesz valaki,aki mer távolról is lőni...3.:végre lesz valaki,aki megbírkózik a yetiméretű védőkkel...hirtelen ennyi logika
2: Eddig is voltak sokan, mint pl Dani.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

a logika számomra már ott megbukik, hogy:Tivornya írta:Ibra idehozatalában több a logika,mint hinnéd,fecooo:1.:végre lesz értelme D.Alves szélről belőtt passzainak...2.:végre lesz valaki,aki mer távolról is lőni...3.:végre lesz valaki,aki megbírkózik a yetiméretű védőkkel...hirtelen ennyi logika
-Samu kárára
- Tivornya
- Capitá del Barça
Ibra idehozatalában több a logika,mint hinnéd,fecooo:1.:végre lesz értelme D.Alves szélről belőtt passzainak...2.:végre lesz valaki,aki mer távolról is lőni...3.:végre lesz valaki,aki megbírkózik a yetiméretű védőkkel...hirtelen ennyi logika 

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
- -BlancoMark-
- Barça B
Azt hiszem ezen a nyáron az európai élcsapatok kicsinálják a Seria A-t.
Egy kérdés :
Miért van az, hogy csak másodszori kattintás után tudok hsz-t írni ? Tehát ha először rá kattintok az "új hozzászólásra", akkor automatikusan belép a fórum részlegbe.
Egy kérdés :