Tivornya írta:kovacszoli10: pont miattad írtam ezt az OFF-ot...nem tetszett,h a szerk.lehúzott téged,amiért megemlítetted a problémádat,vagy észrevételedet

OFF:
Na jó...még egy utolsó hsz-t írok a témával kapcsolatban.
Kezdeném ott, hogy azért szóltam mert eléggé tuskó stílusban szólt a srác, hogy mi az, hogy nincsenek hírek, meg vergődött itt, hogy mindenki csak nézelődik meg néz ki a fejéből. De az egyiknek se jut eszébe, hogy az oldal szerkesztői ezért nem kapnak fizetést, ezt csak azért csinálják, hogy a magyar Barca szurkolók elsőkézből értesíüljenek a csapat körüli dolgokról, plussz a lehető legmagasabb színvonalon működjön az oldal és a több forrás által is megerősített híreket tegyék közzé. Ez miért baj?
Azt folyamatosan lehetett olvasni mi történik Kakával, persze aki már hallott átigazolásokról az tud olvasni a sorok között,ezt arra értem,hogy nem kell mindent elhinni de legalább írtak róla!!!!
A másik dolog...kit érdekel, hogy Kakával mi mindent írtak le odaát? EZ NEM A MADRIDISTA.HU! A két oldal irányelve teljesen más! Ott teljes tájékoztatás alapján működnek, az Eurobarca pedig nem! Ezt értsétek már meg!
Na ide figyelj te kis okoska! Ha tudnál olvasni, akkor a mondatban van egy rész, hogy legalább arról írjanak, hogy hogy állnak a dolgok!
Persze nem kell mindent megírni de azt le lehet, hogy kivel tárgyalnak és miről nem!??
Köszönjük Emese...
Tudok olvasni engem te ne okítsál és ne személyeskedj!
"a mondatban van egy rész"...jaa...csak tudod ezt le lehet írni normális stílusban is, nem úgy hogy előtte még fikázom az oldal szerkesztőit. Nem én kezdtem a bunkóskodást.
Egyébként most mindenki milyen nagy Barcás a Bl döntő előtt meg be voltatok szarva, ebből is látszik, hogy csak irogattok de érteni nem értetek hozzá!
Én már a meccs előtt mondtam,hogy sima lesz,nyugodtan visszanézheted!!
Egy óriási tapsot kérek mindenkitől! Ez az...ez az...te megmondtad, hogy megnyerjük a BL döntőt! A legnagyobb Barca szurkoló vagy akivel valaha találkoztam, köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy válaszoltál nekem!
Ne legyünk már ennyire gyerekesek...atyavilág...ez már azért a szánalom határát súrolja.
Na ennyit akartam a témával kapcsolatban, többet ide nem írok. Bocsi a hosszú OFF-ért!
Adíos muchachos!