Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kétféleképpen értelmezem ezt, 1vagy azért nem örülnél, mert szted Kaká nem akarna nálunk játszani, 2vagy azért nem örülnél, mert szted horribilisan nagy az összeg a játékosért ahogyan lejjeb írtad 18 milliárd.Ilyen körülmények közt a Barcának ne legyen Kakája, Ribéryje, senkije.......! Wink Nem tudnék személyszerint úgy örülni, -mint teszik azt Realos sporttársak- egy ilyen igazolásnak.
Nem kellett őket győzködni, sztem ez az ügylet Perezből nem vett ki sok energiát (inkább csak pénztriboo írta:
MÁSODSZOR: A rakat pénz mellett azért én elképedek, mert pénz eddig is lett volna a nagynevű riválisnál erre... de hogy ezt egy hét alatt lezavarta az ÖregMíg az elődőknek 2év hajkurászás alatt csak a búlvárlapokat sikerült meggyőzni a brazil Madridba igazolásáról...az nem semmi!!!
![]()
Üdv: riboo
Én nagyon dühös lennék ha a Madrid kiesne. Te most komolyan el tudsz képzelni egy szezont EL CLASSICO nélkül? Miféle fan vagy te?menczel írta:Nem kell hogy megértsd elég, ha elfogadod. Én és szerintem vagyunk még jópáran így, utálom a madridot, semmi fej-fej melletti versenyfutást nem akarok, legjobb lenne, ha egész évben szenvednének aztán ki is esnének. Egyszerűen így érzek és kész!ozsimiki írta:Egyes Barcásokat se értek...
Nem kell hogy megértsd elég, ha elfogadod. Én és szerintem vagyunk még jópáran így, utálom a madridot, semmi fej-fej melletti versenyfutást nem akarok, legjobb lenne, ha egész évben szenvednének aztán ki is esnének. Egyszerűen így érzek és kész!ozsimiki írta:Egyes Barcásokat se értek...
Már többször lenyilatkozta korábban is, h ha mennie kell, akkor csak a Madrid...nincsen ebben semmi új...socio66 írta: Nem bírom már ezeket az álszent,semmitmondó nyilatkozatokat. Egy hete még azt mondta,hogy hagyják békén,ő Milánóban marad,erre most jön azzal,hogy 'A Real Madrid egy új motivációt jelent számomra, új sikereket és sok trófeát akarok nyerni a Real Madrid szerelésében',meg hogy 'én azonban tudtam, hogy csak a Real Madridért hagyom el a Milant'...undormány szerintem. Persze,tudom hogy ezt kell nyilatkozni,de akkor is rosszul vagyok már ezektől. Ha Milan drukker lennék,most rendesen átverve érezném magam..na mindegy.
Mi megy a Madridnál? Perez megbukott, agyba-főbe vette a sztárokat
Még véletlenül sem abba bukott bele, hogy Pavonok Gravésenek, Pablo Garciák védkeztek és ezáltal esélytelenek voltunk védekezésben.Mi van most? Perez visszajött és ott folytatja, ahol első elnöksége idején is kezdte: sztárok, sztárok, csillogás, pénz.
Jó, de nekik Kaka létfontosságú, nekünk Ribery a félelmetes támadó triónk mellé csak luxus. Silva nem jött, nem is hiányzott. Ahogy Villa se...Mi meg tél óta sz.rakodunk Riberyvel,de még mindig nem fogadnék rá,hogy ide jön..
Silva is tavaly tervbe volt,aztán csak nem jött..most a Real elkezdett vele tárgyalni,két meeting után meg is egyeztek szinte mindenben..Villával ugyanez a helyzet..
legyenek vele boldogok. Komolyan nem értem, valaki mondja már el, hogy mi olyan vonzó ebben a reál madridban? Kaká is minek igazolt oda? Olyan nagy kihívás továbbjutni a BL nyolcközé? Meg ez a sok támadó és semmi védő...csdewl írta:állítólag már David Villa is a realé![]()
Minden szavad áll kolléga!barca99 írta: . . .
"Quería seguir en el Milan" - quería: múltidő... még ha a seguir a folytatásról is szól.Engem az érdekel, mit mondott Kaká, abban a nyilatkozatban, ami a sport.es lapon van. Az a lényeg, és hiteles. Sajnos nem értem, amit mondott.
Mihez kéne gratulálni? Majd ha nyertek vmit esetleg, akkor lesz gratuláció, de azért mert sikerült egy jó játékost leigazolni, még sztem fölösleges.R. Carlos írta:
mindenben a kritizálja a Madridot. akkor is egy nyomorult. és ezt nyugodtan kimerem jelenteni. mert nem az, hogy legalább egyszer gratulálna, hanem számára furcsa hallani...
És mégis miért? Megdícséri Barcelonát majd Messit, utána meg kifejezi a reményét, hogy az a csapat nyer, ahova igazolt.Ez a megszólalás vége nem igazán tetszik...
R. Carlos írta:mindenben a kritizálja a Madridot. akkor is egy nyomorult. és ezt nyugodtan kimerem jelenteni. mert nem az, hogy legalább egyszer gratulálna, hanem számára furcsa hallani...„Napjainkban válság van, és az ilyen pillanatokban példát kell mutatni. A mi átigazolási politikánknak, - mely nagyra becsüli a futballakadémiáról kikerülő játékosokat -, nincs semmi köze a Real Madridéhoz. Két különböző modellről beszélünk, és számunkra furcsa hallani, hogy őket büszkeséggel, elégedettséggel tölti el, hogy ők költik a legtöbbet egy-egy játékosért. Ezt mi nem értjük, de bizonyos szempontból persze ez is logikus, mert nekik igazán sürgős most igazolni, nekünk pedig nem.”
Calderon, Mija...Mi kell még magyarázatnak? Tavaly konkrétan 80-90 milliót kipengettek volna CR-ért, csak nem adták el...Meg ugye a rekordpontszámmal megnyert bajnokság is kényelmessé tette ezt a két barmot.Nem lehet tudni milyen pénzügyi háttere van a Madridnak,de azért az elgondolkodtattó,hogyha olyan stabilan állnának akkor ezeket az igazolásokat már tavaly meglépték volna.
meg esetleg az, amit pár hozzászólással ezelőtt leírtam...Egy dolog lehetséges, olyan banki apparátus tudja neki fedezni az igazálási költségeit hogy csak na.
Hogy lehet évekre visszamenőleg eladósítani egy klubot?Eladósítja a Madridot évekre visszamenőleg és ha tényleg nem fog menni a bugi akkor forradalom lesz Madridban.
A Madridból eddig is nyomott áron mentek el emberek. Viszont nem feltétlenül egy klub van, akik bejelentkeznek egy játékosért, az meg eleve viszi fel az árakat.Vélemyényem szerint még egy rossz döntést hozott stratégiailag,márpedig azt,hogy nincs szó arról ki megy el,tehát felvásárol egy rakás játékost=iszonyú bő keret,felesleges játékosok= potom ár,mert mit mond a bejelentkező klub.Ennyi adok nem többet,különben maradjon a nyakadon. Én ezt tenném.
Engem az érdekel, mit mondott Kaká, abban a nyilatkozatban, ami a sport.es lapon van. Az a lényeg, és hiteles. Sajnos nem értem, amit mondott.mindorokke_barca írta:Vagy ha madridistat nem tartod elég hitelesnek, akkor itt a Real hivatalos weboldala:vkinga írta:Miből gondoljátok, hogy Kaká a madridban folytatja?
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=805
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/Home
mindenben a kritizálja a Madridot. akkor is egy nyomorult. és ezt nyugodtan kimerem jelenteni. mert nem az, hogy legalább egyszer gratulálna, hanem számára furcsa hallani...„Napjainkban válság van, és az ilyen pillanatokban példát kell mutatni. A mi átigazolási politikánknak, - mely nagyra becsüli a futballakadémiáról kikerülő játékosokat -, nincs semmi köze a Real Madridéhoz. Két különböző modellről beszélünk, és számunkra furcsa hallani, hogy őket büszkeséggel, elégedettséggel tölti el, hogy ők költik a legtöbbet egy-egy játékosért. Ezt mi nem értjük, de bizonyos szempontból persze ez is logikus, mert nekik igazán sürgős most igazolni, nekünk pedig nem.”